Torino 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem tetszik
gta-hoz hozzászólva:nem kell pót bill hanem trainer(bár nem tom hogy erre a célra találtak e ki trainert!😄
pl.: a gta:sa-nal ha elmesz kondizni, akkor nyugodtan beszerezhetsz egy pot billentyuzetet...
http://atwwebmaker.tx.hu/
Jujj ti ismertek olyan játékot ahol szét KELL verni a billentyûzetet? Honnan lehet tölteni???
What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
Látom neked is sikerült elolvasnod a cikket. Itt nem kell semilyen billentyüzetet szétverni
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Lehet többet ér a billentyûzetem, minthogy egy ilyen gammel szétverjem.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Szóval mennyi idõs is vagy? <#vigyor2>#vigyor2>
Baromi ronda ez az új dizájn!
Kurva jó játék😄
Hol lehet letölteni?
Javaslom olvasd el a cikket... hidd el sokat segít
1 hónapja játszok vele és én nagyon élvezem. Számomra csak az a baj hogy kevés benne a sportág, és a pályák is ugyanazok mindig. Ettõl függetlenül nagyon kafa 😊
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
csak arra vagyok kiváncsi hogy oldották meg az irányítást remélem nem megint ugy hogy az enter kel lütögetni😊
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
szerintem jó játék de kiderül most töltöm (el ne mondjatok )<#zavart1>#zavart1>
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Tisztelt: © fanatifo
Srácok én nem tudom milyen is lehet bármelyik sport élõben, jó lenne kiprb,!
de 17 éves korom óta tilos minden téli sport, most 26 vagyok, most meg 4 honapja fekvõbetek lenni térd miatt, de szerintem jû játék igy elsõ ránézésre a winter chalange is jo volt,
tehát azok akik csak meg akarják izleni a téli sportokat azoknak ez ilyen játékok szuperek. REMÉLEM TÖBB ILYEN JÁTÉK LESSZ!!!???!!!
Srácok én nem tudom milyen is lehet bármelyik sport élõben, jó lenne kiprb,!
de 17 éves korom óta tilos minden téli sport, most 26 vagyok, most meg 4 honapja fekvõbetek lenni térd miatt, de szerintem jû játék igy elsõ ránézésre a winter chalange is jo volt,
tehát azok akik csak meg akarják izleni a téli sportokat azoknak ez ilyen játékok szuperek. REMÉLEM TÖBB ILYEN JÁTÉK LESSZ!!!???!!!
a bob meg a síugrás elég addiktív tud lenni, bár nekem multiplayerben még mindig a worms az etalon (napi 1-2 óra haverral) 😄
Az a baj, h kihalt az emberekbõl a versenyszellem... Rohadt nihilizmus 😄
What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
a kommentár jópofa, ismétlõdõ, de ahogy a 2 ember dumál, az nagyon eltalált néha 😊 a grafika ratyi, de legalább gyors, bár a sífutás belagzott. bõ fél órán át tud lekötni, amíg végigpróbálja az ember az összes sportot.
neis baj nemkell billentyûzetcsere_😊
Én nem próbáltam de a cikk alapján nem lehet olyan rossz , amugy se nagyon van ezzel a témával (téli sport)foglalkozo game
És akkor még megdicsérted...<#vigyor>#vigyor>
kalap szart nemér a játék