Torino 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem tetszik
gta-hoz hozzászólva:nem kell pót bill hanem trainer(bár nem tom hogy erre a célra találtak e ki trainert!😄
dotkom
pl.: a gta:sa-nal ha elmesz kondizni, akkor nyugodtan beszerezhetsz egy pot billentyuzetet...

http://atwwebmaker.tx.hu/

Jujj ti ismertek olyan játékot ahol szét KELL verni a billentyûzetet? Honnan lehet tölteni???

What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?

Mo.Organ
Látom neked is sikerült elolvasnod a cikket. Itt nem kell semilyen billentyüzetet szétverni

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Cactus
Lehet többet ér a billentyûzetem, minthogy egy ilyen gammel szétverjem.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

FeketeFény
gagyi a game ne töltsétek le

-----][----www.di.fm-----][------

Szóval mennyi idõs is vagy? <#vigyor2>

Baromi ronda ez az új dizájn!

Kurva jó játék😄
Hol lehet letölteni?
Javaslom olvasd el a cikket... hidd el sokat segít

Mo.Organ
1 hónapja játszok vele és én nagyon élvezem. Számomra csak az a baj hogy kevés benne a sportág, és a pályák is ugyanazok mindig. Ettõl függetlenül nagyon kafa 😊

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Fec papa
csak arra vagyok kiváncsi hogy oldották meg az irányítást remélem nem megint ugy hogy az enter kel lütögetni😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
szerintem jó játék de kiderül most töltöm (el ne mondjatok )<#zavart1>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Tisztelt: © fanatifo
Srácok én nem tudom milyen is lehet bármelyik sport élõben, jó lenne kiprb,!
de 17 éves korom óta tilos minden téli sport, most 26 vagyok, most meg 4 honapja fekvõbetek lenni térd miatt, de szerintem jû játék igy elsõ ránézésre a winter chalange is jo volt,
tehát azok akik csak meg akarják izleni a téli sportokat azoknak ez ilyen játékok szuperek. REMÉLEM TÖBB ILYEN JÁTÉK LESSZ!!!???!!!
a bob meg a síugrás elég addiktív tud lenni, bár nekem multiplayerben még mindig a worms az etalon (napi 1-2 óra haverral) 😄

Az a baj, h kihalt az emberekbõl a versenyszellem... Rohadt nihilizmus 😄

What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?

a kommentár jópofa, ismétlõdõ, de ahogy a 2 ember dumál, az nagyon eltalált néha 😊 a grafika ratyi, de legalább gyors, bár a sífutás belagzott. bõ fél órán át tud lekötni, amíg végigpróbálja az ember az összes sportot.

neis baj nemkell billentyûzetcsere_😊
HöfEE
Én nem próbáltam de a cikk alapján nem lehet olyan rossz , amugy se nagyon van ezzel a témával (téli sport)foglalkozo game

És akkor még megdicsérted...<#vigyor>
kalap szart nemér a játék