Magyarország vagy külföld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Nem 8 év alatt baszták tönkre az országot ! Az már jóval elötte tönkre lett téve!Ebbe beletartozik MINDEN elõzõ kormány!Megvolt a lehetõsége a mostani kormánypártnak is a "kommunisták" elõtt! Elbaszták! Mert nem értettek hozzá!És most sem értenek hozzá!Magyarországon NINCS olyan párt jelenleg akire érdemes lenne szavazni!Fizetést meg azért kellene EMELNI mert az adók az árak a költségek mind emelkednek!A 8 év kártékonykodást meg ,így van ,nem lehet pikk pakk helyrehozni.
Érdeksenek tartom azt is hogy amikor a megszoritásokról beszélnek az emberek akkor a bokroscsomag ellenzõi védik azokat!Jesszusom!Szerintetek az miért van hogy az büdös kommunista Bokros olyan munkában dolgozik azóta is ami nagyon sok olyan ember elismerését jelzi, akik legyenek jobb vagy baloldaliak ,de üzletemberek akik ugye szar melóért nem fizetnek semmit? Amit Itt leírnak abból ha csak a fele lesz igaz az egy istencsapása lesz a munkavállalókra.Miért védik a munkaadókat ennyire? Miért nem a munkavállalókkal teszik ezt? Miért az egyszerû emberekkel törlik ki a picsájukat?Bérstop a köztisztviselõknél?hahaha!! 2003 óta nincs még bérkorrekció sem!Indoklás nélküli munkaviszony megszüntetés? Te jószagú úristen!Mi ez ha nem diktatúra?Minden olyan embert aki nem szimpatizál a jelenlegi kormánnyal kirúgnak a munkahelyérõl! Tudod mit tesznek azért ,hogy ne lehessen megtámadni õket ha az emberke a munkaügyi bírósághoz fordul? Politikai munkatársként felvesznek embert és azt házon belül áthelyezik abba a munkakörbe amit lehet hogy a te feleséged/férjed végzett addig, így nem támadhatóak.A hosszabb táv pedig nem igazán érdekli azokat az embereket akik azt látják,hogy õk minden szarért fizetnek, akik meg a munkát adják nekik mindent leírhatnak az adójukból õket meg minimálbérért foglalkoztatják.Ehmm mind1 van aki látja ezeket van aki helyzetébõl adódóan nem.................(Megjegyzem soha nem szavaztam a "kommunistákra"!És nem is fogok!)Nahh no harag :) legyetek sikeresek az életben..páá )
A manager szerzõdéseket nem tudják, mert NEM AKARJÁK szabályozni. Eddig sem volt rá semmi szabályozás, és ezt követõen sem lesz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Tudod, van aki az életét ledolgozta egy cégnél.
10 év után kapott talán 4 vagy 6 hónapi fizetést mint végkielégítés, 50 évesen.
Én ezt nem tartanám soknak.
5 év alatt meg talán 1 hónap. Ezt akarod csökkenteni ?
Amire te gondolsz, az a manager szerzõdésekben szerepel, és nem nem végkielégítés a neve (van mindenféle titoktartási, korai szerzõdésbontási ...)
Az az, amire a pár hónapja dolgozó "vetetõk" 10 milliókkal lépnek le.
Ugye már érted, hogy miért írtál bõdületes baromságokat ??
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Es tenyleg. mi a faszbol emeljek a bereket? Az orszag minuszban van evek ota.
Ugy irod, mintha eddig nem lettek volna jobbak a kulfoldi fizetesek jobbak az itthoniaknal...ez igy volt es lesz mig vilag a vilag, nem tudom mit varsz. Egyebkent meg, teged sem gatol meg senki abban, hogy kimenj kulfoldre dolgozni, tapasztalatnak is jo, en is voltam, leszek is meg. Ne a gyerekeiden probald meg behajtani azt ami neked nem sikerult.
Azt kell mondanom ,hogy megválasztották az emberek ezeket a narancsbárókat,akik diktatúrát hoznak a sokak által istenített Magyarországukra.
És ezek az emberek,akik nagymagyarnak tartják magukat mondják meg,hogy szerintük nekünk mi a jó!
LOL!
Csodálkoznak azon, hogy a fiatal diplomások miért mennek el az országból!! Atyaisten!!Meg sem fordul a fejukben,hogy emeljék a béreket!
Az emberek nagy többsége magasról tesz rá,hogy mennyi "új" munkahely teremtõdik ha az övé megszûnik!Márpedig a tervezett 6 hónap próbaidõ semmi másra nem jó mint arra,hogy 6 hónapig csicskáztassanak utána kirúgás........majd jön a következõ áldozat stb...........
Na mindegy. Én azt mondtam a fiamnak is meg a lányomnak is ha végez az egyetemmel és lesz rá lehetõsége húzzon el ebbõl a diktatúrából olyan helyre ,ahol ha ki is zsákmányolják azt úgy teszik ahogy azok a rothadó kapitalisták teszik,tették és tenni fogják..
mert az még mindíg 1000x jobb mint itt megpenészedni
befejeztem :) sziasztok.
Velem, vagy a cikkel, ami a tervezet alapján íródott?
Csak nem egy csalódott forradalmár? <#eplus2>#eplus2>
-kisebb vegkielegites: eddig jo volt hogy minden fasz tobbmilliot lenyult ilyen esetekben?
-Bevezetnék az 5,5 munkanapos munkahetet - ezt irjak is hogy meg gyurcsanek kezdtek el...
http://www.fn.hu//allas/20110424/12_pofon_dolgozoknak
És ha végigolvasod, még ennél is durvább, mint amit felsorolt.
fõleg ezek utána, ha ez lesz: (a kormány új terve)
5 és fél napos munkahét, 12 órás munkanap, 3 helyett 6 hónapos próbaidõ, egyszerûbb elbocsátás. Ezek a kormány új, bürokráciacsökkentõ csomagjának legfõbb lépései. A kabinet szerint mindezzel 150 ezer új munkahely létesülhet. A munkavállalókat képviselõ szakszervezetek már most tiltakoznak a dolgozókat hátrányosan érintõ változások miatt.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
én 2szer laktam 2 különbözö de vadidegen családnál 2 hétig angliában, és mind2 család kedves volt.
általánosítani pedig semmi értelme, vannak ugyis akiknek mindig is lesznek elõítéletei velünk szemben, lesznek olyanok is, akiknek nem lesznek, ennyi...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Csak egyet tanacsolok: Ha mar ott vagy, illeszkedj be. Szeress ott elni, ne csak a penz legyen a motivacio, mert az nem eleg. Tanuld meg a nyelvet rendesen es ha lehet, ne a magyar zaszlot lobogtasd mindenhol.
Nem kell megtagadni az eredeted, csak nem kell uton-utfelen hangoztatni.
Ha ezeket megfogadod, TEGED senki nem fog lenezni, söt!
A veszmadaraknak meg annyit: Ha neked jo Mo-n, akkor örülj neki. Te vagy a nagy hazafi. Csak masok nem valoszinü, hogy kivancsiak ra. Es ugy osztani az eszt, mennyire nem kolbaszbol van külföldön sem a kerites, hogy 10 napos horvat buszkirandulas az összes külföldi tapasztalatod, nem igazan jo...
Persze: akinek nem inge ne vegye magara. Csak egy altalanos velemeny. Senkinek nem szol konkretan.
angolszász területen még nem voltam szóval kiváncsi leszek én is
violence can be used for good - JUSTICE
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
másfelöl hajrá, menj.
az írek igenis vendégszeretõek és mindenkivel kedvesek alapjában véve egy kedélyes népség és nem ilyednek meg pár korsó sörtõl sem baráti társaságban
az ír pubok legendásak nem csak a guiness miatt, hanem mert a társadalom karbantartója is
ott bárkivel leülhetsz beszélgetni sõt az a fura ha nem beszélgetsz rendkívül közvetlenek, ezt adják el az egész pubos dologgal .. az érzést, hogy vadidegenként is írnek érezheted magad beépülhetsz, senki nem problémázik a külföldieken
és ez ugyanígy megy hétköznapokon is
szóval olvass utána tapasztald meg és utána olts...
egyébként a gyûlölet mindenhol ott van tehát felesleges megemlíteni egy egész nemzetnél sztem
nos, ha az észak irekben ottvan a gyülölet, akkor a többi irben is, szvsz
és amúgy sem azt mondtam, hogy nincsenek barátaim csak azt, hogy nincs sok...:D
és írország egyébként sem a rasszizmusáról vagy akár a bevándorlók lenézésérõl híres...
toleránsak és vendégszeretõek, a másik meg az, hogy angliába megy mindenki és ott kezd kiborulni a bili...
de nem a mûvelt bevándorlókkal van sehol sem a gond, hanem a majdhogynem menekültekkel-azokkal semmit nem lehet kezdeni
na mindegy én tényleg nem szeretek itt lakni, az meg mellékes, hogy itt szerez az ember diplomát vagy sem nem megszakítani akarok minden kapcsolatot csak jobban élni, és ezt itthon nem igazán lehet megoldani
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
észrevettem, h még ha elköltöznék is teljesen idegennek érzem magam "itthon"
kb tavaly október óta gyûlik ez bennem csak a suli miatt nem akartam elmenni aztán diploma is kéne még de most azért dolgozok h legyen alapom amikor már végzek
mégis most itthon vannak és h miért? mert 56ban pont aznap zárták le a határokat amikor mentek volna ki...
õk ezért élnek azóta is itt nem a hazáért hanem a haza miatt
én nem igazán érzem magam itthon ebbben az országban...
már gyûjtöm is a pénzt h az egyetem után kimehessek, v ha nem vesznek fel akkor is max 1 évet kelljen itt élnem
a család? az nem izgat meglesznek nélkülem
barátok hát bki abból nincsen sok kibírják
és hogy hiszem-e hogy jobb lesz nekem?
igen határozottan tudom
nem várom a sült galambot , tudom, h egyedül leszek de megéri
itthon senki vagyok egy szomorú senki
kint is senki leszek vszínûleg, de BOLDOG senki aki magára fõzhet moshat és szabad lehet - végre
nekem a haza még nem létezik
ahol jól érzem magam ott jó lesz nekem
mo-hoz nem köt semmi a családon kívül utálom a kajákat az embereket a gyûlölködést és h mindenki okosabb a másiknál
még 3évem van itthon vagy annyi se ezt kibirom még és utána usgyi vissza se nézek, lehetõséget se adok arra, hogy meggondoljam magam
és mégvalami rettentõmód félek ettõl.. mi van ha nem fog tetszeni? nem tudom... de nem várok ölbetett kézzel hanem nyelvet tanulok tájékozódok
uticél írország és h miért? mert a gyerekeim(magayrul persze beszélni fognak-mert elfelejteni honnan jöttél nem szabad) már írek lesznek befogadják õket és ide "haza" csak kirándulni fogunk járni!
Az ugyan igaz,hogy emberileg teljesen mások mint mi gondolok itt arra hogy a többségük elég muja,a humorérzékük sem teljesen "kifejledt" ,egyszóval töketlenek,remélem nem haragszik meg senki de ez így van!
Munkát tuti,hogy találnék mert volna segítségem,de végleg azért nem költöznék ki mert én szeretek magyarnak lenni nagyon tuti hely lenne csak valamit-valakik
nagyon rosszul csinálnak!
Egy Canon 5D az álmom!