61
-
IGAZIWILLIAMS #21 Persze,hogy kiköltöztették,elvégre ott egy marék rizsért megcsinálják ugyanazt,amiért nálunk pénzt kérnek :)) -
csomi #20 Istenem, ha csak milliardod reszet letenned az asztalra annak amit microfos letett, akkor nem beszelnel egyfolytaban okorsegeket. Habar jo uton haladsz affele, hogy az elvakult dilettans hozzaszolasaid alapjan a magyar forumok egyik legszanalmasabb alakja legyel. Igazabol mondhatnam sokkal csunyabban is, de felek az sem sokat hatna azon a nagy vizbetonfejeden. -
Evil Merodak #19 Azok Made in China termékek lehettek. -
IGAZIWILLIAMS #18 Ezeket a tévinfókat honnan szeded,Dzsonyfijú? Ja,hogy te gyártod őket .... :DD -
#17 Má megint az xboxot fikázod te lókötő. Figyellek ám.. Ps3 at megvárni ? Az igen állhatatos ember lehet, van aki játszana addig is. -
#16 Csendlör tekintete: "Ez meg fi a fene lehet? Mindegy, fizetnek érte hogy mutogassam és az emberek is látnak engem, hogy még élek... majd odaadom a kutyámnak játszani..." -
#15 Mindenhol van X360. Az embereknek nem kell és ennyi. Megvárják a PS3-mat, és igazuk van. :) De ezt egy mikrofos soha nem fogja elismerni. Még a mesterségesen keltett hiány is bőven elég arra, hogy kiszolgálja az embereket. :) Ez most újabb szánalmas próbálkozás a mikrofos részéről, hogy az emberek rohanjanak venni gépet, mert hogy hiánycikk. :) -
puntocsento #14 Commandante: úgy tudom, hogy az előző xboxot magyarországon gyártották. de hamar kiköltöztek kínába. -
puntocsento #13 Monkey: különben el is felejtettem mondani, hogy az olasz autóknál is leginkább az elektronika romlik el, és persze hogy az is német (bosch). és a bmw-nél, és a mercinél is elismerték, hogy gondok vannak az autóiknál az elektromos rendszerrel szintén bosch. szerintem egy pár "csúcs" német márkát felsoroltam. -
Commandante #12 Az M$-nel az a legnagyobb baj, hogy M$, nem kell itt ujjal mutogatni masokra. Gyer a beszallito kapacitasa? Kerme szepen, ki a faxom valasztotta azt a beszallitot?
Amugy meg Europaban gyartjak az egeszet? Nemtom, de a vam megkerulese vegett ez tunne esszerunek. -
puntocsento #11 Monkey: 1. a telefunken különben egy nagy márka. attól mert te nem ismered. sokan a harman/kardont se ismerik. nagyon jó erősítőket gyárt. 2. és az hogy lehet, hogy előtte és utána volt az autóba pioneer, 2 sony, most meg egy dvd-s kenwood. és milyen furcsa semelyik nem csinálja, a túl melegedést. -
csomi #10 Ezek a rohadt ebek nagyon megszaporodtak mostanaban. :) -
Monkey #9 Telefunken? Az vajon mi? Kvelléből rendelted? Akkor meg min csodálkozol!? Mellesleg a fejegységek nem szeretik, ha 80 fokban kokszon hajtják őket... Te sem szeretnéd, ha bedugnának egy DIN foglalatba és semmit sem szellőznél, miközben dzsúdóztatnának. De no offense. Csak annyit akartam mondani, h. kategórikusan barom következtetéseket nem kell levonni a német iparról 4 ratyi terméken keresztül, aminek a felét amúgy sem rendeltetésszerűen használtad. Ja! Tipp: ülj be egy A6-os Audiba, vagy egy új 5-ös Bömbibe, és utána mondd, amit montál: "mindig is tudtuk, hogy a németek szar termékeket gyártanak." -
puntocsento #8 mindig is tudtuk, hogy a németek szar termékeket gyártanak. 4 német műszaki cuccom volt, mind szar volt. simens tv magától átkapcsolgatott más csatornákra, meg magától kikapcsolt, hangot levette, stb. 4x volt szervízbe 2 helyen is nem tudták meg csinálni. telefunken videó S-VHS a tuner része volt kalap szar. dvd már amikor megvettem szar volt, kicseréltettem az is szar volt. még a gyári dvd lemeznél is nem játszotta le a menüket. elvittem a 2.-at szervízbe és mondták, hogy csere nem tudják megcsinálni. és végűl az autómba 2féle blaupunkt cd volt. igaz hogy szépen szóltak, de túl melegedtek, és egy idő után kikapcsoltak. főleg nyáron nagy hangerőnél. ha ki hűlt akkor már vissza lehetett kapcsolni. úgy hogy nem 1 terméket, meg márkát írtam le. úgy látszik a németek szarokat gyártanak. -
#7 Joey-nak vette, magának PS3at vesz. :P -
#6 Hű, ha csendlör megvette akkor nekem is kell ! :P -
jimmy127 #5 köszönjük az értelmi szinted megnyilvánulását.tapsuljunk meg. -
#4 Mintha a cikk mást írna...:) -
Vers #3 kutyának nem köll ez a vacak
-
Balintka1 #2 Még magyarországon is bárhol vehet 360-at, aki akar... -
jimmy127 #1 na erről van szó lassan ez is helyre áll és már nem lesz több gond reméljük, jó konzol a 360.