16212
Battlefield 2142
-
Mester01 #403 Mert ő csinált 1.nek ilyen topicot :))
Akkor szavazük meg hogy ÉN leszek a házigazda JO?:DDDDDDD
Bannert nem csinál valaki? -
#402 Csak tudnam miert te vagy a topik gazdaja, hogyha ertelmesen nem lehet beszelgetni a jatekrol. Egyebkent meg, lehetseges hogy az sgre irogatas miatt kimaradt az eletedbol a Mechwarrior szeria, ahol minden a Mech'-ekrol szolt, innen a tema. -
#401 Gondolom csak életben szeretnék tartani a topicot valamivel ami ehhez a játékhoz kapcsolódik. Visszagondolva bf2 topic a játék megjelenése elött fél, háromnegyed évvel már hogy pörgött. :) -
#400 :)
De felmerülhet. (felesleges szájtépés ugyan de felmerülhet persze) -
Nagydög #399 Es egy szamitogepes jatekkal kapcsolatban nem merulhet fel semmi, ami nem szamitogepes jatek, ugye? -
#398 ilyeneken nem csodálkozom, annó, mikor kiadták az első videót a bf2-ről, azon vitatkoztak, hogy egy tank tényleg elfér egy akkora szűk utcán, mint ami a videóban volt :D -
#397 LOL ez most valami vicc?????
Remélem tudjátok hogy egy számítógépes játékról van szó :))))
Ennyire tudományosan megközelíteni és még alátámasztani, neharagudjatok de idiótaság. -
#396 BF2 topicban indult vita arról mi értelme a mechnek, van-e bármi előnye a lánctalpas tankkal szemben.
Szerintem a jelenlegi technikai szinten nincs semmi előnye egy lépegetőnek egy hagyományos kialakítású tankkal szemben, mert az energiaellátása elég problémás lenne. Amint sikerül megoldani, hogy olyan méretű mechet lehesen összehozni, mint a Mechwarriorban, akkortól lesz előnye a lépegető felépítésnek. Egy 2, 4 esetleg 6 lábú felépítmény bármilyen terepen gyorsabban tud mozogni, mint egy tank és mellette több fegyverzetet és erősebb páncélt lehet rárakni. Egy 8-10m magas robotnál ugye nem sokat számít, hogy a tömege miatt mennyire sűllyed bele a talajba, megfelelő kialakítás esetén könnyedén tovább tud jutni.
Amíg meg csak az egyik oldalna kvannak ilyen fegyverei, addig még ott van az ellenség moráljának gyengítése is, főleg ha hagyományos fegyverekkel nem lehet komolyabb kárt tenni benne a tanknál jóval erősebb páncélzat miatt. -
#395 De az BF2 topik ez meg 2142... nem is értem miért nézzék be oda? ;) -
#394 hát ezt már kb egy hete tudjuk ;-)
néha benézhetnél a bf2 topikba ott is sokxor téma ez a játék ;-)) -
#393 "A BF széria legújabb tagjának demoját 10 nappal a teljes verzió piacra dobása előtt tervezi a remélem mostanság rengetegszer csukló EA/Dice páros. Egy nyílt beta tesztverziót is terveznek a nagyközönség számára amiről csak annyit árultak el, hogy 10.000 játékost invitálnának meg augusztus környékén bugkeresőnek. Őszinte szívből remélem és kívánom /bár erre a piac helyzetét ismere holmi kevés esély van/, hogy egy hatalmas pofáraesés legyen a 2142, mert amit a fejlesztők műveltek az 1.3 patch megjelenésével és ennek kimagyarázásaval még a mai napig nem találok szavakat."
HCGamer.hu -
Mester01 #392 Uj infok + 3 pálya kép... -
Mester01 #391 Új képek! -
#390 Pár új screenshotot találtam:)
-
#389 nem olvasom:P
-
#388 Pedig a Gamestar szokott nagyokat mondani :) -
#387 Na, azokok ügyesek voltak:]
Egyébként, már a gémkapocs is írja, szal valami lesz:)
De én voltam az első:D -
#386 Az Amazon is meghatározta már pár játék kiadási dátumát akkor amikor még a fejlesztők sem tudták úgyhogy no comment :) -
Repülő Gyík #385 Már lassan több fórumba írok, mint ahyány órát dolgozom naponta:)
Azt sem tudom, hova mit szabad /illik/ írni:)
-
#384 Ennyire azért nem vagyok belemerülve, amugy meg BF2 MÓDOK FTW!!!! ha már off :DDD -
Repülő Gyík #383 Ha én tudom futtatni, akkor Te is:)
-
Repülő Gyík #382 Ha megnézed a fórumát, van kiút a PhysX kártya alól! :)
-
#381 kell ahoz még az a vacak fizikai gyórsitó kártya is, lehet maradok a Frontlines-nál ;) -
Repülő Gyík #380 Már nem érdekel az sem, a CellFactor valami rettenetes cucc:)
Meg gépbe is az kell alá, de a Te géped "simán" vinné /igaz akkor is akadna/
-
#379 Mert BF2 kiadása után tudjuk hová ment a munkaerő BF2 alól (BF2142) -
Repülő Gyík #378 És azótase sikeredett a réseket befoltozni!
:):):) -
#377 BF2-t is 6 hónappal halasztoták el, szerinted? :) Amugy lehet tényleg meg fog okt. 19-én jeleni ha csak beraktak új fegyvereket, járműveket, pályákat :P -
#376 miből gondolod?:\ -
#375 Szerintem elhalasztják :DDD -
Repülő Gyík #374 Ha az EA oldalán látom akkorsem hiszem el:)
/vagy csak nagyon nehezen/ -
In Battlefield 2142, players choose to fight for one of two military superpowers - the European Union or the newly formed Pan Asian Coalition -in an epic battle for survival. EA has narrowed down the BF 2142 from Winter 2006 to October 19th.
-
#372 [URL=http://www.worthplaying.com/article.php?sid=34620&mode=thread&order=0]link...nem "annyira" hivatalos[/URL] -
#371 Najó...
Kiraktam, ide
Egyébként már nem emléxem a pontos linkre, de arra igen, hogy bazi nagy piros betűkkel volt írva, hogy; "coming October 16"
Nem én találtam ki:-)
-
Mester01 #370 Hogyne nem tudtad?:) -
Repülő Gyík #369 Hát én mindent megnéztem, de seholse láttam megjelenés dátumát!
Esetleg egy linket, hogy hol van ez a hivatalos oldal?
-
#368 Van 5-6 hivatalos oldal? :DDDDDD -
Mester01 #367 Melyiken mert ismerek vagy 5-6 oldalt de egyiket sem látam.. -
#366 Hivatalos oldalon ki van rakva:] -
Mester01 #365 Ezt honnan veszed?
u.i:Akkor Aug vagy Szept-ben lesz DEMO :)))) -
#364 [quote]
A Battlefield 2142, egészen pontosan, 2006 október 19-étől. Nagyon várjuk! :)
[quote]