Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Errõl van szó. Még mindig a sci-fi a legtágabb téma amiben bármit ki lehet találni.

A halál csupán a kezdet...

Gerbill
De ha ne Science Fictiont csináljanak akkor mit? 2.vh-s téma már alaposan ki lett vesézve, a modern hadviselés is. Ezekhez a korokhoz legfeljebb már csak új pályákat csinálhattak volna, csinálnak is booster packok formájában. Akinek ez nem tetszik az menjen bf2-zni vagy 1942-zni. SZERINTEM

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

DummyBoy
Én már úgy várom hogy megjöjjön ... AKKORA flém lesz amihez képest a BF2 topic színtiszta információáradatnak fog majd tûnni 😊 Fõleg ha at ET:QW-vel együtt jönnek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Oké én már jelentkezek is!
Én leszek az 1 számu artista.. 😄
Akar valaki még jelentkezni?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

JohnnySmith
😄 1et értek 😄 ArmA-t 1értelmû hogy coopban visszük végig a kampányt!

OFF picit:
Láttam képeket az új bf2 kiegrõl háát van benne 1-2 heli amit kipróbálnék😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
Addig elleszek vele amíg kijön az ArmA aztán ha véletlenül késõbb jönne akkor is 1x megnézem bár megvenni nem hiszem, hogy megfogom.

mesor
Én is nyugodt vagyok szerintem teljesen normálisan megvitattuk a dolgokat!
<#eljen>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Én meg járok ez van!
Nem vagyunk egyformák még szerencse képzeld el milyen unalmas lenne a világ! 😛

Na de elég ebbõl!
Beszélgessetek a játékról én meg csak olvasgatok.

Fenrir
Én tök nyugodt vagyok csak néha nem értem egyeseket 😊

JohnnySmith
Nyugalom.... mi lesz ha kijön a játék 😊)) Majd akkor szapúlhatjuk vagy imádhatjuk együtt 😊 Az lesz a szép😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
Rendben, hogy nem szereted, de miért kell ezt lépten-nyomon hangoztatnod?

Én sem járok olyan játék topikjába az ellenvéleményemet elmondani ami nekem nem jön be.

mesor
Leírhatom a véleményemet vagy nem? Gondoltam mint a bf seria egyik rajongója leírhatom a véleményemet errõl a részrõl!
Egyébként nem te fogod megmondani hogy hol vagyok vagy hol nem!
A postomban semmi bántót nem írtam.

Van olyan mint pl te is akiknek bejön ezzel nincs semmi baj. Én a magamrészérõl nem nagyon szeretem a scifi-t azt kész.

Fenrir
Nem értem, hogy mi a bajod a sci-fi témával. Szinte az egyik legjobb mûfaj mert ebben azt találhatsz ki amit akarsz és senki sem fogja megkérdõjelezni a történelmi hûségét vagy hitelességét.Amúgy meg ha nem tetszik akkor miért vagy itt?

Lehet, hogy másnak bejön, én példáúl szeretem a sci-fit mind könyvben, mind filmen és játékokban is.

Kovács legény
ha megkuksizod figyelmesen a képet látód hogy a levegõben úszó erõd aljára 4db dupla löveget csavaroztak fel😊

amugy alig várom már ezt a cuccot,csinálunk majd egy frankó artista videót😄

www.czekoart.hu

nah ez szerintem rossz lesz mert a sok idiota azt fogja csinálni hogy beleül és majd oda megy az ellen fõbázisa felé és AKOR lesz majd BC,BR meg faszom tudja meg mi lesz még! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

uHs Gerzson
Meg lehet menni is vele 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

és a Bázis alján ott van 4db Ágyu féleség! 😊

Ez komoly lesz az a 2 kocsi ami hasonlit az APCre beülnek a Playerek kilövik magukat az ellenség légibázisára és föl kell robantani a reaktort ésakor lesz nagy BUMMMMM.
Már nagyon várom a demoját! 😊

mesor
A probléma az hogy a játék mûfajjal vagy inkább az idõbeli elhelyezés ninca kibékülve sok ember. Hiába lesz jó a játék (amit alap állapotban kétlek).

Tehát ez a sci-fi dolog az ami nem bejövõs sok embernek köztük nekem sem.

Nem értem hogy miért kell basztatni ezt a játékot pedig még senki nem játszot vele!

TothLaci
Battlefield játékból Scifi játék lett... Csalódás a számomra.
uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Én a demot kiprobálom ennyit megteszek érte 😊 ha nincs demo? akor megyek BF2 modokal játszani...

dronkZero
Érdekes, hogy hullámokban jönnek az egy kaptafa játékok.

Pár éve a második világháború volt a téma, orrba-szájba jöttek az FPSek a témában, köztük BF1942. Aztán Vietnám került terítékre, kijött vagy 5 vietnámos FPS, köztük BFV. Most modern harc a téma. Jövõre meg a fjúcsörlófasz lesz divat. Beszarás.
Az még hagyján, hogy saját ötleteik nincsenek, de miért a konkurrenciával egyszerre kell ugyanazt a témát kiválasztani? Pl BFbõl miért nem a második rész lett ilyen témájú, mért kellett megvárni vele ezt a quake-es cuccot?

Na mindegy, ez kb olyan, mint a BFV volt, arra sem tért át mindenki a 42-es játékosok közül, ezt is ki lehet majd hagyni... Az tuti, hogy ezt a szart már nem tömik le a torkomon.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

joebacsi
4dik kép: hind és apache? 😄
nagyon megerõltették magukat a dízájnerek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson

DummyBoy
Ehh tudom hogy "elméletileg" új játék lesz, de gondolom ugyanaz a motor, ugyanaz minden csak kicsit megturbózva ... ergó MOD kategória ...

Én anno rengeteget ET-ztam, kiváncsi vagyok mit csinálnak a fjúcsör verziójával ... EUgyanúgy kiváncsi vagyok erre is ... de nem villanyoz fel annyira mint az elõdei sajna 😞

Cobra.
Ez nem mod lesz, hanem külön játék (bár nem úgy néz ki 😊 ).
ET-t meg majd meglátjuk.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DummyBoy
Érdekes MOD lesz az tuti ... Kiváncsi vagyok labdába fog-e rúgni az Új Enemy Territory mellett ... mert szvsz nem nagyon 😞

Cobra.
Miért lenne gond vele, idáig is el lehetett úgy bújni, hogy csak másik sniper talált meg úgy, hogy nagyjából már tudta merre vagy.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pharaoh
Recon (felderítõ): Sniper-re és Specop-ra bomlik. A spiner ruhája képes láthatatlanná tenni, bár lövéshez fel kell ezt az álcát fedni, és mozgás közben egyfajta predátor effect látszik. A Specop egyik különlegessége egy nyomjelzõ lövedék, mellyel ha valamit meglõnek folyamatossan látszik a térképen és nehány rakétát vonzani fog.
Support: Medicre és Engineer-re bomlik, s lesz egy Chaser nevû aknája, melyet lerakva a közelében elhaladó jármûveket követni fogja. Plusz kapunk egy kissebb repedõ harci robotot, mely megtámad minden közelünkbe szédelgõ ellent.

Ez a sniper nagyon lol. Fogadok az elsõ patch-ben kiveszik.

TC3
Öregapám nézett ki így, amikor megtudta, hogy a fogsorát rászereltem a macimra😊
Vagy nem?

uHs Gerzson
Majd bf4-ben <#crazya>

Kovács legény
Õ lenne az assault?

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Unreal engine 3-al megoldható lenne szerintem..

Kovács legény
ha ien lenne a játék mint az a két kép még többet is kiadnék érte,de ugysem lesz😞

www.czekoart.hu

kastil
nem fogunk <#mf1>

uHs Gerzson
Háttér képnek királyak lennének nagyobb verzióban, és amugyis majd 5 éven belül lehet ilyet is megélhetünk valamelyik játékban 😊

mesor
Második képadag utolsó két képe felejtõs ilyen soha nem lesz a játékban! 😊
Amúgy ahogy nézegetem a fegyvereket meg a jármûveket háááát nem nagyon erõltették meg a fantáziájukat a srácok! 😉

uHs Gerzson
BF2 is úgy volt meg elöször 😊

warez powa lesz elöször😛

uHs Gerzson
Második képadag:

uHs Gerzson
Elsö képadag:

Én nem! <#hehe>
És nem is bántam meg <#crazya>

de elötte azért mindenki megvette😞(((

Zs0lt1
hát igen, a bf2-rõl is iszonyat brutál jó képeket, videókat kaptunk annó még megjelenés elõtt. Aztán mikor megjelent, mindenki ment uninstallálni 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
Igérni bármit lehet, a végeredményt ha teszteltük akor mondunk 😊

JohnnySmith
Szintén hardwired.hu:
"A THQ belsõs stúdiójaként a Frontlines: Fuel of Waron kalapálnak, mely 2007 végén érkezõ háborús játék lesz. Teljes értékû (nem lineáris) szingli és többjátékos módot kínál, illetve realisztikus harcszimulációt ígér. A közeljövõben játszódó Frontlines-ban kísérleti fegyverekkel parádézhatunk, mint például távolról irányított drónok. Megjelenés 2007 végén, PC, PS3, Xbox 360 platformokra."

"Megjelenés 2007 végén" ??? (hát nemtom akkor még heggeszenek rajta kicsit)
"realisztikus harcszimulációt ígér" 2007ben ezt akarják mondjuk az OFP2 (Game2) konkurenciaként betenni?
(elképzeltem, és jót röhögtem<#vigyor><#hehe>) , inkább BF2142 konkurenciája.
szvsz Inkább maradjon meg azon a szinten amin a BF-es játékok, ne akarjon több lenni.
De azért szurkolok érte hogy ne fulladjon ki a project, de nem várok sokat tõle. (tény hogy a DC talán a legjátszottabb BF mod de ezt azért még se a teljes csapat hegeszti)

JohnnySmith
Pofásak 😊

hardwired.hu

mesor
Többre ne nagyon számíts!