Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Most ez mind szép és jó, de nem lehetne már egyiket betenni bannernak?

A halál csupán a kezdet...

Mikor jön a patch? <#hehe>

matyi08
sztem meg nem egyszerre lõ mindkettõvel, hanem felváltva.

mesor
Vagy már most bugos a játék! 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

[NST]Cifu
Valószinüleg azzal is tüzel, legalábbis mindkét gatling-gépfegyverbõl repkednek ki az ellõtt hüvelyek, ha megnézed...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

kBagyula
Az a gatling most sült be épp... 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Kovács legény
amugy a robotoknak eséjuk sincs az emberek ellen,
pofánöntöm kromofággal mikrobit oszt jóvan😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
valóban az elsõ a jó és tényleg lõhetne😊

www.czekoart.hu

szerintem a legelsõ a legjobb! <#eljen>

(persze telhetetlen vagyok, még jobb lenne ha a jobbos gatlinggal is tüzelne! <#idiota>)

[NST]Cifu
Sajnos a 4. és 5.-ös képek logóin nem tudok mit javítani, mert megpróbálom elsimitani az éleket, csak ronda pacák lesznek belölük... :\

[NST]Cifu
A logó azért ilyen "érces" a 3. kép kivételével, mert felnagyítottam, amitõl ugye kijöttek ezek a csúnyaságok, de nem volt már lelkierõm szórakozni vele. Lehet mindjárt nekiesek, oszt gyorsan lerendezem... 😊

kBagyula
Hja, a 4-5-ös képek a legjobbak. A 4.kép feliratára kéne egy kis élsímítás oszt tutkó.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Bazzeg a 6-on csak gyalogmókusok vannak az AKÁRMELYIK játék lehet, a BF sorozat viszont a jármûvekrõl szól szal a Mech pont jó szimbóluma lehetne a gémnek, had ne magyarázzam már a nyilvánvalót egy bf-esnek 😄

uHs Gerzson
Én is a 6. szavazok csak a rajta lévõ logot kénne elsimitani, én ennyit kérek 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

[NST]Cifu
Szigorúan szvsz úgy látom, hogy egyelõre nem megvalósítható egy power armour (exoszkeleton inkább), illetve csak rövid idõszakra mûködõképes (pl. SWAT egységeknek ideális). A hiba jelenleg az, hogy nincs hozzá olyan energiaforrás, amely képes huzamosabb ideig mûködni és elegendõ energiát leadni a nélkül, hogy a katona egy 200 literes hordót cipeljen a hátán, teli üzemanyaggal.

Taktikailag kétségkívûl elõnyõs lehet ugyanakkor, hiszen kellõ védelmet képes nyújtani a katona számára (egy, a gépkarabélyok ellen kellõ védelmet nyújtó, egész testet befedõ páncél tömege 60-80kg körül van, ezt ugye folyamatosan cipelni irreális).
Nem véletlenül kutatják annyira japánban és az egyesült államokban. 😉

Ami a Mech-eket illeti, ott kissé árnyaltabb a kép. Egyelõre nehezen tudom elképzelni, hogy egy Mech komoly elõnnyel rendelkezne egy harctéren egy harckocsival szemben, ugyanakkor mindenképpen bonyolultabb, ergo drágább szerkezett lenne.

[NST]Cifu
Nem véletlenül csináltam különféle 2142 logókinézeteket, ha összehozzátok melyik kép melyik logóval legyen, megcsinálom. Ahogy nézem az 5. és 6. kép szimpatikus eddig a népeknek, akkor azokra holnap majd csinálok 1-2 változatot.

JohnnySmith
Hát jah az se rossz 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Az 5-ös a 3-as fontjával szvsz <#eljen>

Zs0lt1
állatul néznek ki, ha választanom kéne az alsó kettõ közül voksolnák mondjuk a legalsóra :-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zsolo007
Olvasgass battletechet 😊

JohnnySmith
Fen kijön akkor 1üt mehetünk mekket írtani 😄DDD (miután ArmA levertük a resistanceokat M1A1el ) 😄DDDDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
6. ftw...

JohnnySmith
Vagy 5 vagy 6 😊 de a 6ot is csak az 5ös fontjával 😊

5. szavazok szerintem az jol nézz ki!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Visszatérve a robotok/mech-ek életképességéhez, agyaltam én is egy kicsit.

Szóval a modellezésbe éppen egy ilyen harctér-szimulációs játék segíthet, ahol ki lehetne tapasztalni milyen tulajdonságokkal is kellene rendelkezzen ha életképes akar lenni.

Összességében, mai szemmel egy kisebb mech, vagy inkább power armor lenne életképes, ha valaki látta azt Appleseed-et, tudja milyenre gondolok (aki nem látta, sürgõsen pótolja!).

Képzeljünk el egy a ragadozó állatok izmainak hatékonyságával (energiaigén/erõkifejtés/önsúly/szabályozhatóság) rendelkezõ mesterséges izmot ami egy 3-4 méteres gépet mozgat. Plusz telipakolva mindenféle csoda elektronikával, érzékelõkkel. (Ajánlott irodalom a GITS:Stand Alone Complex.)

Érdekes jövõkép lenne, ha valaki (ez már sci-fi) építene ilyet, a világ hadseregei a mai technikával esélytelenek lennének, mint amikor az elsõ világháborúval lovassággal meg kivont karddal mentek ez elsõ tankok ellen...

JohnnySmith
THX Cifu 😊 A gyors és igényes munkát.

[NST]Cifu

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

JohnnySmith
Lehet beszélgetni a játékról 😊 Csupán reagáltam 😊 Itt ugye nem volt róla szó csak a BF2 topikban, azt meg minek olvasgassam.
Mechwarriort (4) ismerem játszottunk vele nem kis sikerrel. (egyébként)

Cobra.
Az a házigazda feladata <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mert õ csinált 1.nek ilyen topicot 😊)
Akkor szavazük meg hogy ÉN leszek a házigazda JO?😄DDDDDD
Bannert nem csinál valaki?

Me0w
Csak tudnam miert te vagy a topik gazdaja, hogyha ertelmesen nem lehet beszelgetni a jatekrol. Egyebkent meg, lehetseges hogy az sgre irogatas miatt kimaradt az eletedbol a Mechwarrior szeria, ahol minden a Mech'-ekrol szolt, innen a tema.

Together we'll fly someday...

mesor
Gondolom csak életben szeretnék tartani a topicot valamivel ami ehhez a játékhoz kapcsolódik. Visszagondolva bf2 topic a játék megjelenése elött fél, háromnegyed évvel már hogy pörgött. 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

JohnnySmith
😊
De felmerülhet. (felesleges szájtépés ugyan de felmerülhet persze)

Es egy szamitogepes jatekkal kapcsolatban nem merulhet fel semmi, ami nem szamitogepes jatek, ugye?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Zs0lt1
ilyeneken nem csodálkozom, annó, mikor kiadták az elsõ videót a bf2-rõl, azon vitatkoztak, hogy egy tank tényleg elfér egy akkora szûk utcán, mint ami a videóban volt 😄

JohnnySmith
LOL ez most valami vicc?????
Remélem tudjátok hogy egy számítógépes játékról van szó 😊)))
Ennyire tudományosan megközelíteni és még alátámasztani, neharagudjatok de idiótaság.

Cobra.
BF2 topicban indult vita arról mi értelme a mechnek, van-e bármi elõnye a lánctalpas tankkal szemben.
Szerintem a jelenlegi technikai szinten nincs semmi elõnye egy lépegetõnek egy hagyományos kialakítású tankkal szemben, mert az energiaellátása elég problémás lenne. Amint sikerül megoldani, hogy olyan méretû mechet lehesen összehozni, mint a Mechwarriorban, akkortól lesz elõnye a lépegetõ felépítésnek. Egy 2, 4 esetleg 6 lábú felépítmény bármilyen terepen gyorsabban tud mozogni, mint egy tank és mellette több fegyverzetet és erõsebb páncélt lehet rárakni. Egy 8-10m magas robotnál ugye nem sokat számít, hogy a tömege miatt mennyire sûllyed bele a talajba, megfelelõ kialakítás esetén könnyedén tovább tud jutni.
Amíg meg csak az egyik oldalna kvannak ilyen fegyverei, addig még ott van az ellenség moráljának gyengítése is, fõleg ha hagyományos fegyverekkel nem lehet komolyabb kárt tenni benne a tanknál jóval erõsebb páncélzat miatt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

JohnnySmith
De az BF2 topik ez meg 2142... nem is értem miért nézzék be oda? 😉

Zs0lt1
hát ezt már kb egy hete tudjuk ;-)
néha benézhetnél a bf2 topikba ott is sokxor téma ez a játék ;-))

JohnnySmith
"A BF széria legújabb tagjának demoját 10 nappal a teljes verzió piacra dobása elõtt tervezi a remélem mostanság rengetegszer csukló EA/Dice páros. Egy nyílt beta tesztverziót is terveznek a nagyközönség számára amirõl csak annyit árultak el, hogy 10.000 játékost invitálnának meg augusztus környékén bugkeresõnek. Õszinte szívbõl remélem és kívánom /bár erre a piac helyzetét ismere holmi kevés esély van/, hogy egy hatalmas pofáraesés legyen a 2142, mert amit a fejlesztõk mûveltek az 1.3 patch megjelenésével és ennek kimagyarázásaval még a mai napig nem találok szavakat."
HCGamer.hu

The FlashBack
Pár új screenshotot találtam😊

The FlashBack
nem olvasom😛

Fenrir
Pedig a Gamestar szokott nagyokat mondani 😊

The FlashBack
Na, azokok ügyesek voltak:]
Egyébként, már a gémkapocs is írja, szal valami lesz😊
De én voltam az elsõ😄

Fenrir
Az Amazon is meghatározta már pár játék kiadási dátumát akkor amikor még a fejlesztõk sem tudták úgyhogy no comment 😊

Már lassan több fórumba írok, mint ahyány órát dolgozom naponta😊
Azt sem tudom, hova mit szabad /illik/ írni😊

uHs Gerzson
Ennyire azért nem vagyok belemerülve, amugy meg BF2 MÓDOK FTW!!!! ha már off 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?