Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Véleményt screenshotról nem lehet mondani (csak az mondthat valamit aki csinálta a shotokat) 😊
Nekem valamiért tetszenek a shotok csak heliröl még senki nem csinált semmit! 😊
Titánról valami info hogyan lehet löni velem a commander funkció milyen arty milyen stb stb köszi majd a képeket! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Reggelt Mindenkinek!

Lenne egy elég fura kérdésem, amire nemtaláltam választ /vagy csak nagyon kora van/
Jelenleg nincsen netem, és az elkövetkezõ 2-3 hónapban nem is lesz😞
Azt szeretném megtudni, hogy ha szólok egy ismerõsnek, hogy töltse le nekem, akkor tudok ezzel játszani otthon internet nélkül, vagy ahhoz hogy játszhassak kell valami online regisztrálás telepítés után a jelenleg publikált verziónál?
Elnézést ha számotokra túl egyértelmü kérdést tettem fel, de jelenleg melóba csak napi 2-3 percem van netezni, és azidõ alatt elég kevés infót dudok szerezni😞 Viszont a játék rettenetesen érdekel!
Köszönöm segítségeteket!

Üdv:

Gyík

Nekem is pont ez jutott eszembe, BF2 szinesebben... hát nemtom sajna úgy látom az EA nem igazán változtatott az eddig jól bevált módszerén melyszerint
alap bf engine + kis változtatás + új doboz = "új játék". Elég ha csak a BF42 Vietnam parosra gondolunk, most eljött a Bf2 párja is. Legalább élményileg jobb?

<#eljen><#eplus2> azért gyõzzön a jobbik 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zs0lt1
Nnah nap végére még egy kép 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

akkor mostmár vmelyikõtök lassan írhatna a játékról véleményt is<#vigyor4>
TDC Geronimo
bzm 😄DDD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

dicehater
Ez a pontos üzenet:

"Az aktiválási folyamat megszakadt. Kérjük, ellenõrizze, hogy a Regisztrációs kód helyesen lett-e beírva. Kattintson a VISSZA gombra az aktiválás újbóli megkísérléséhez, vagy a MÉGSE gombra a megszakításhoz.

Nem sikerült csatlakozni az aktivációs szerverhez."

Fenrir
Ahogy elnézem ez egy az egyben BF2 csak másik textúrával, Quake Wars-nak nem lesz ellenfél.

A halál csupán a kezdet...

uHs Gerzson
MA esti shotok:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csuhai G
Király! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

dicehater
Ezt mind végigcsináltam, le is jött az 1100mb kliens, klikkelek az ikonra, írom be a regisztrációs kulcsot, beírom a levélben kapott key-t és akkor jön a szopacs 😞

Zs0lt1
a gépem: abit nf7-s alaplap, 25++ barthon, 6600 GT, 1 giga ram.
a beállításaimat már írtam lejjebb, de azért: 800*600 medium setting.

Zs0lt1
a levélben van egy link, ott be kell irnod a kulcsodat, majd egy képrõl kell beirni kötsög betûket és számokat, majd eljuttat egy weboldalra, ahol lesz egy download gomb, arra rákattolsz, majd eljutsz a fileplanetes letöltéshez. letöltöd, vársz, míg lejön 😄, majd a telepitéskor ugyanazt a kulcsot beirod az installnál amikor kéri, és feltelepited és játszol és utánna osztod az infót a jónépnek.
ennyi.

Looserke
leírnád a géped konfigját és hogy ezen a konfigon hogy fut a BF2 és hogy fut ez??
...mondjuk FRAPS-al mérhetnél egy átlag FPSt...

dicehater
Várj csak lehet én vagyok a buta? Van még valami regisztrációs/aktivációs (de szép szavak ezek) a serial keyen kívül? Mert ez próbáltam már regisztrálni az EA-nél de nem engedte, gondolom nem is lehet ezeket. Ha van ilyen másodlagos kód azt hogy tudom megszerezni?

JohnnySmith
az elsõ tetszik de a többi hááát fura picit....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

öm szép<#vigyor5>
hát<#rinya><#bdead><#csodalk>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Zs0lt1
Nnah képek:

Zs0lt1
nekem semmi ilyen problémám nem volt, simán ment az aktiválás, a belépéssel volt kis pöcsölés, mint ahogy a lenti kép is mutatja, de játék restart után ment rendesen, minnyá tolok pár shotot is.

dicehater
Srácok!

Komolyan nincs senkinek semmi problémája az aktiválással? Nem a regrõl beszélek hanem miután felraktad a gammát aktiválni kellene DE a server nem elérhetõ...

"Emberek akinek public betaja van: nektek sem megy tovább amikor már magyarul hablatyol az online aktiválásnál? Csatlakozási kísérlet elindul, de a server nem elérhetõ... Help!"

A Mech belsejébõl csinálj képet plz!
Lehet ugrani a Mech-el, nem bírnám idegekkel a bunny hoppoló mech látványát! <#idiota>

lolz <#hehe>

JohnnySmith
Helyes 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

uHs Gerzson

Na én is linkelek képet 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JohnnySmith
Komolyan.... ez annyira megfogott hogy mindjárt bannert csinálok belõle 😊
Különösen a rozsdafolt.... szal.... nagyon látványos 😄DDDDDD

a*yád.. 😄DDDDDDDDDDDDDDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Zs0lt1
jah és az elsõ észrevétel, az alt-tab egy pillanat és megvan, szal nem kell várni félperceket.

Zs0lt1
Nna tessék itt az elsõ screenshot 😄

Zs0lt1
Gerzsi, próbáld meg az antivirus progidat addig lelõni, pláne ha mcafee van.
vagy olvass fórumot amit a mailben irtak.
Nekem simán sikerült.

JohnnySmith
Köszönöm, épp reagálni akartam...
Aki a betaval tud játszani gondoltam lõ majd egy két jó képet...

Paranoia azért tényleg köszi (ennyire azért nem vagyok egyszerû) <#ravasz1>

aham
Hülye nézzd meg 2006/05/30 ezt már mindenki láttam szerintem Johnny arra gondolt hogy milyenek a fegyverek,jarmüvek,epületek,stb stb...

screenshotittis vannak.Nemtudom,h milyen kell még😊
JohnnySmith
Gondolom nem kell kérni külön azt akinek lejött és eltudja majd indítani hogy screenshot meg beszámolót ide is 😊

Francba aki megunta pár nap után a tesztelést az átküldhetné a CD kulcsát.. 😄D

JohnnySmith
Nem volt semmi gond.
Csak nem értettem akkor hogy miért.... így már rendben is vagyunk 😊

Zs0lt1
Tuning Béta ;-)

DummyBoy
Nem akarok itt flémelni ... értsd jól a szavaimat ... csak jót akarok ...

Amióta létezik BF azóta játszom velük, mindmegvan, de amit a 2 óta mûvelnek az senkinek nem jó ... és ezen a gémen ez hatványozódni fog 😞

Nem lene rosz alapötlet, de a pénzügyi stratégiára gondolva, az alapjáték le se lesz sz@rva (Ez se, de az legalább hivatalosan ...) .. Ez meg mégúgy nemjó senkinek ... Flém off ... sorry ha valaki sértõnek érzi a szavaimat ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uHs Gerzson
Ja jó hogy van bétám de nevet nem lehet kreálni mert nem megy a szerver 😊

Nah sziasztok!

Most jöttem haza a nyaralásból... nem vesztettem semmit ahogy látom mert most töltitek a (Private Bétát) vagy a Public Bétát most melyiket is? 😄D

JohnnySmith
Tényleg nem akarnék beleszolni DE:
"Igen, jól látod a lényeget, nem érdekel..." tehát mi a helyes magatartás ha nem érdekel a játék amig a "...BF2 ilyen bugos szar..." asszem lelehet szûrni a lényeget. Csupán ennyi meglátásom volt.

Promi
A kivancsisag azert nalam is van, aztan majd szidjuk ezt is.😊
DummyBoy
Na ja ... de sajna a többség ilyen 😞

Pedig ha egy picit odafigyeltek volna anno ... sé most sokkal jobban, akkor a BF közösség sokkal kevésbé fogadná utálattal ezt a gémet ... (Ettõl még lehet hogy ütni fog, de nagyot nem hinném 😞 )

Promi
Mar akik (verpistikek?) erre izgulnak.
DummyBoy
Igen, jól látod a lényeget, nem érdekel, mert minek ez amíg a BF2 ilyen bugos szar ... tudva hogy arra épül, ez is az lesz ... pénzlehúzás ... mitõl lesz sok vásárló ... a rangrenccertõl ... ennyi ...

dicehater
Kill - KILL - KILL

Emberek akinek public betaja van: nektek sem megy tovább amikor már magyarul hablatyol az online aktiválásnál? Csatlakozási kísérlet elindul, de a server nem elérhetõ... Help!

Miért nem a fegyverek vagy kitek vagy népek vagy ilyenek?

hmm már 1 ideje fent vannak ezek a hivatalos oldalon itt.Ha érdekel a játék akkor biztos jártál már itt.
Vagy most azokatis be kéne linkelni?nemvágom mi a problémád
DummyBoy
Loooooool 😊

Na majd ha felhussan valahova a béta lehet hogy kipróbálom 😊

Szigorúan szingliben ...