Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem valamiért tetszenek a shotok csak heliröl még senki nem csinált semmit! 😊
Titánról valami info hogyan lehet löni velem a commander funkció milyen arty milyen stb stb köszi majd a képeket! 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Lenne egy elég fura kérdésem, amire nemtaláltam választ /vagy csak nagyon kora van/
Jelenleg nincsen netem, és az elkövetkezõ 2-3 hónapban nem is lesz😞
Azt szeretném megtudni, hogy ha szólok egy ismerõsnek, hogy töltse le nekem, akkor tudok ezzel játszani otthon internet nélkül, vagy ahhoz hogy játszhassak kell valami online regisztrálás telepítés után a jelenleg publikált verziónál?
Elnézést ha számotokra túl egyértelmü kérdést tettem fel, de jelenleg melóba csak napi 2-3 percem van netezni, és azidõ alatt elég kevés infót dudok szerezni😞 Viszont a játék rettenetesen érdekel!
Köszönöm segítségeteket!
Üdv:
Gyík
alap bf engine + kis változtatás + új doboz = "új játék". Elég ha csak a BF42 Vietnam parosra gondolunk, most eljött a Bf2 párja is. Legalább élményileg jobb?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Az aktiválási folyamat megszakadt. Kérjük, ellenõrizze, hogy a Regisztrációs kód helyesen lett-e beírva. Kattintson a VISSZA gombra az aktiválás újbóli megkísérléséhez, vagy a MÉGSE gombra a megszakításhoz.
Nem sikerült csatlakozni az aktivációs szerverhez."
A halál csupán a kezdet...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
a beállításaimat már írtam lejjebb, de azért: 800*600 medium setting.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
ennyi.
...mondjuk FRAPS-al mérhetnél egy átlag FPSt...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Komolyan nincs senkinek semmi problémája az aktiválással? Nem a regrõl beszélek hanem miután felraktad a gammát aktiválni kellene DE a server nem elérhetõ...
"Emberek akinek public betaja van: nektek sem megy tovább amikor már magyarul hablatyol az online aktiválásnál? Csatlakozási kísérlet elindul, de a server nem elérhetõ... Help!"
Lehet ugrani a Mech-el, nem bírnám idegekkel a bunny hoppoló mech látványát! <#idiota>#idiota>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Na én is linkelek képet 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Különösen a rozsdafolt.... szal.... nagyon látványos 😄DDDDDD
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
vagy olvass fórumot amit a mailben irtak.
Nekem simán sikerült.
Aki a betaval tud játszani gondoltam lõ majd egy két jó képet...
Paranoia azért tényleg köszi (ennyire azért nem vagyok egyszerû) <#ravasz1>#ravasz1>
Csak nem értettem akkor hogy miért.... így már rendben is vagyunk 😊
Amióta létezik BF azóta játszom velük, mindmegvan, de amit a 2 óta mûvelnek az senkinek nem jó ... és ezen a gémen ez hatványozódni fog 😞
Nem lene rosz alapötlet, de a pénzügyi stratégiára gondolva, az alapjáték le se lesz sz@rva (Ez se, de az legalább hivatalosan ...) .. Ez meg mégúgy nemjó senkinek ... Flém off ... sorry ha valaki sértõnek érzi a szavaimat ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Most jöttem haza a nyaralásból... nem vesztettem semmit ahogy látom mert most töltitek a (Private Bétát) vagy a Public Bétát most melyiket is? 😄D
"Igen, jól látod a lényeget, nem érdekel..." tehát mi a helyes magatartás ha nem érdekel a játék amig a "...BF2 ilyen bugos szar..." asszem lelehet szûrni a lényeget. Csupán ennyi meglátásom volt.
Pedig ha egy picit odafigyeltek volna anno ... sé most sokkal jobban, akkor a BF közösség sokkal kevésbé fogadná utálattal ezt a gémet ... (Ettõl még lehet hogy ütni fog, de nagyot nem hinném 😞 )
Emberek akinek public betaja van: nektek sem megy tovább amikor már magyarul hablatyol az online aktiválásnál? Csatlakozási kísérlet elindul, de a server nem elérhetõ... Help!
hmm már 1 ideje fent vannak ezek a hivatalos oldalon itt.Ha érdekel a játék akkor biztos jártál már itt.
Vagy most azokatis be kéne linkelni?nemvágom mi a problémád