16212
Battlefield 2142
-
1hengeresVmotor #15331 legjobb a kolis net LanT3 :D http://www.speedtest.net/result/583312370.png -
#15330 nekem is T-Fos van, mint írtam, a szolgáltatással nincs is baj, többnyire, de több szinten becsapva érzem magam, így egy inkorrekt cégnél nem maradok...Én 8 évig voltam náluk, de elég volt... -
#15329 én régen axeleros voltam akkor lett t-online most meg t-home
sose volt semmmi problémám se max fél napig nem votl net 2-3 szor msot is a 15 megás családi adsl megy rendesen 8-9 es pingel -
#15328 Én két embert tudtam megkérdezni róla....ezek a vélemények:
01:
Nekem nagyon nagyon jó tapasztalataim vannak.
Én a 3. kerületban lakom és folyamatosan hozzák a szerződésben vállaltakat.
Szerintem nagyon korrektek legalábbis a T csoporthoz képest.
Ezek a tapasztalataim!
02:
Nekem az van,semmi gondom vele! :)
nem tudom a csomag pontos nevét, 2mb/512kb.Stabilan működik.
Semmi bajom nem volt idáig,néha-néha optikai szál sérülés beesik,de gyorsan javitják. :)
...
megmérettem velük a pingeket is a szerverünk felé....29 ms.
Ez a T-Fos -nél jelenleg nekem 41 minimum.... -
#15327 Én is épp a Rubicom -ra készülök áttérni...
Két hét múlva mondom fel a T-Fos Internetem, mert ki vagyok tőlük....aztán beköttetem a Rubicommal, az pedig az ígéretek szerint három hét.... -
RoboGoD #15326 Most T-kábelem van. Általában 20-50 között van a pingem, de drága és kicsi a sávszél. III.-ban lakok. -
Apavik #15325 Hello! Nekem elég jó tapasztalatom van velük kapcsolatban. Nem szokott gond lenni. Emlékszem, amikor először waroztunk a PTD ellen és sokaknak közülünk az egekben volt a pingje nekem akkor is bőven 100 alatt volt. Viszont az elmúlt két hétben hétköznap is volt alkalmam napközben is játszani és előfordult az egyik nap, hogy sorozatosan connection problem lépett fel. Nemtom mennyire lehet gyakori de általában amikor játszom (hétvégén vagy esténként) akkor rendben van. -
zeoos #15324 Rubicon-al kapcsolatosan csak azt tudom mondani mint Julius Ceasar : "Iacta alea est" ("a kocka el van vetve").
Ha dontesedben segit a tortenelmi visszatekintes akkor jo tudni, hogy az Okorban tilos volt a hadvezernek atkelni a csapataival ezen a folyon. Caius Iulius Caesar megtette (ekkor hangzott el a fent emlitett mondasa) es ezzel a dontessel meg is bukott a Romai Koztarsasag.
Napjainkban, ha az "atlepni a Rubicont" hasznaljuk, akkor az vegleges dontest jelent. Tehat jol gondold meg, ha szolgaltato cseren torod a fejed!!!
-
RoboGoD #15323 A Rubicom internet szolgáltatóról tud valaki valamit nyilatkozni? -
RoboGoD #15322 A wok-ot így írják helyesen, nem? -
#15321 okok csak láttam gameplayben hogy néz ki és gondoltam kipróbálom:D
de sebaj ha nem müxik mert megvok nélküle:) -
#15320 az ilyen hülyeségekkel nem érdemes foglalkozni, mert csak single player módban működnek. ha multi playerezni szeretnél, akkor el kell felejteni bármiféle módosítást, különben kivág a punkbuster.
márpedig ezt a játékot csakis multi-ban és csapatszellemben ildomos játszani.. :) máshogy nincs értelme. -
#15319 mi az a blád peccs? -
#15318 valakinek volt már gondja a Blood patchel?
nekem az a problémám hogy a single player mod mappájába is feltettem meg a sima Bf2142 mod mappájába is. De az single player modnál nem müxik mert már az account menü hiányos csöppet, csomó minden nem látszik rajta -
#15317 köszönöm szépen a segítségedet:) -
#15316 Battlefield 2142 ---> 1.20. patch ---> Northern Strike ---> 1.40. patch --->1.50. patch
minden patchb[l a fullosat tedd fel, így biztosan fog működni.
egyébként igen, csak 160 mb a kiegészítő.... -
#15315 sziasztok!!!
van egy 160 MB-os northern strike add-on booster pack nevezetű .exe fájlom:)
ennyit foglalna a kiegészítő? ezt simán rátelepíthetem az alapjátékra? vagy tegyek fel valamilyen patchet előtte? -
#15314 igen, ha nem fordítod meg a betűket -
Ribizlee #15313 ez vmi uj clan? -
zeoos #15312 Tenyleg elnezest, foleg az uj "wth" klan tagjaitol ... nem szemetkedni akartam ezzel a bazi-zacsi keppel (ez inkabb a sors ironiaja) ... de mar nagyon regen nem rohogtem ilyen joizuen.
Meg is van a csapatuk logoja -
zeoos #15311 ... tudtam
(what the hell ... ... hat meg mindig nem tudtam felocsudni) -
RoboGoD #15310 Pojén wót wazzze... -
AdambanHun #15309 -
zeoos #15308 Ohh csak nem a feltekenyseg hangjat hallom?
(amugy bocs, de ma talaltam ezt a kepet es amikor osszeszedtem magam a konnyezesig tarto rohogesbol, gondoltam megosztom a "barataimmal")
... ha meg a felfedezesem tortenetet is leirom: honlapunkon jelentkezett a WAR-ozasra a htw, csak valamilyen oknal fogva wth-nak (what the hell) ... erre beirtam a keresobe ezt a nevet ... erre ezt a kepet dobta ki a gep -
#15307 -
RoboGoD #15306 A családi fotóalbumot ne ide tessék feltölteni! -
#15305 -
zeoos #15304 Irigylesre melto tokos-legeny !!!
(de lehet, hogy csak leszallt a pofazacskoja ) -
#15303 f@szorrú bába -
Ribizlee #15302 -
zeoos #15301 Carloska neve mellett megjeleno figurarol pedig az a nepmese jut eszembe amikor a kivansagok kozott elhangzott, hogy "nojon a kolbasz az orrodra"
(de lehet megint felreertettem valamit )
-
RoboGoD #15300 Nem jó, mert rálépnek és hasra esel... -
RoboGoD #15299 mm-ben... -
#15298 Akkor a mi nevünk előtt a 818..bele sem merek gondolni.. mint a bantu négereknek -
#15297 igen nekem meg a 21 a nevem melett a férfiasságom mérete :D -
zeoos #15296 En balga pedig azt hittem, hogy az egyik kedvenc lepedoakrobata figurarol van szo a 96 okan ... de most latom csak igy leirva, hogy ilyenforman maximum a vaddisznok dorzsolik a hatukat egymashoz, hiszen a 69 szimbolizalja helyesen a poziturat -
RoboGoD #15295 Így-így. 18 éves korig engedélyezett a warez, csak itt nem megy vele semmire, a már említett okokból. Bocsi Peti, ez a nagy fiúk játéka. De ne izgulj jön a karácsony, kérd a gamét a jézuskától a haver helyett. -
#15294 Petike96 ergo 1996-ban született ergo max 13 éves szóval csak kedvesen srácok
nem mindenki mellé szül az anyja egy komplett gépet..... -
#15293 Ez tényleg nagyon ide passzol Hooopla -
#15292 jól beszélsz büdös a sztori kicsit nagyon :D legközelebb majd lábat mos mielött ír :D