Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://battlefield.ea.com/battlefield/bf2142/PlayerDetails_Weapons.aspx?Lang=us&SrchName=&PID=162392676&Profiles=

egy ember akivel játszottam<#vigyor2> krylov accuracy-t nézze aki kiváncsi
Hagyjuk már ezt, és beszéljünk másról. MIÉRT CSALTOK????

raykrepsz
A csalásos dologban a 818-as klánnak azért van tapasztalata. Nálunk volt egy tag (ráadásul én vittem a klánba) aki egyik napról a másikra pro játékossá vált. Simán hozta a 5-6-...10 ×-es K/D-ket. Persze nekünk is feltûnt ez a hirtelen javulás és kérdeztük mi van, jött is a válasz, hogy sokat gyakoroltam, új gépet vettem, az új monitoron látok mindent, stb... Majd szinte kurva anyázás közben egyszer csak elhagzott, hogy bocsi de cheat-et használok.... Nem volt se PB, se bann lista, csak a szimpla beismerés... Szóval nálunk az általános tapsztalat az, hogy lehet átlagon felüli köröket hozni public-on 5×K/D felett, jó kört hozni 3×K/D felett, és egy átlagos kört hozni 2×K/D felett. Viszont számunkra azért gyanús (a saját tapsztalatunk szerint) az átlagon felüli teljesítmény több körön kerszetül, vagy az 50% feletti találati pontosság, ami szintén elég hihetetlen...
Ezt a kommentet általánosítottam, senkire sem célozva írtam. Ne tessék megsértõdni raja... Viszont ebbõl kifolyólag Gyuree te is jogosnak tarod hogy kételkedünk az átlagon fellüli teljesítményeden. A kételkedésünket természetesen Hooopla jóvoltából tisztázhatod, hidd el hogy mi leszünk az elsõk akik kiállnak melletted ha az õ gépén az õ jelenlétében is hozod ezeket a fatasztikus köröket...

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

gyanús=lelõttél, tehát csalsz
JohnConnor
Azért ez nem olyan, mert volt kisebb vita nálunk is ebbõl a belsõ fórumon. Én csak annyit mondok lehet hogy szar a PB de csak úgy egyik napról a másikra nem hiszem hogy felkerülsz rá, nem hiszem el, ha mégis felkerülnék akkor én leszek az elsõ aki mindenkitõl bocsánatot fog kérni ez ügyben!

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

liquivent
Én nem szeretnék senkit sem bántani vagy meggyanúsítani, de augusztus 29- én volt egy hozzászólásom ami felett mindenki elsiklott.
érdemes a negyedik bekezdést elolvasni újból....
lehet, hogy cheaterek , lehet, hogy nem. lehet hogy jogosan fogta meg ezt a sok embert a pb, lehet, hogy csak tévedés.
tényleg nem az Én tisztem ezt eldönteni és ítélkezni, de érdemes azon elgondolkodni....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

A sok pbbans fölött is elment mindenki...😄

JohnConnor
Én nem láttam Gyureee játékát, de ezzel sz@rral mindenki dobálózik, ha valaki gyanús lesz többen "megutálják" már csak pont ezért kellene neki tisztáznia magát nekem tökmindegy hogyan... ez csak egy lehetõség volt. Engem nagyon zavarna ha ilyennel basztatnának állandóan és csak azért is bebizonyítanám.. de nem folytatom nekem elég, meg tömény ez a cucc. Részemrõl ezt lezártam, de ne várjátok hogy mindenki csak úgy elmenjen felette és ne bassza a csõrét.<#shakehead>

várj, felvázolom az itteni szituációt, nem látod mivel nem te kapod:

1. nemzetközi szinten játszol, olyanokkal akik nagyon jól játszanak

2. felmegyek a 818 cm szeróra ahol 1 óra játék után megkapom a magamét

3. megmutatom hogy fura hogy ahhoz képest hogy én csalok más van fent pbbans.com-on

4. én és barátaim mind szarkeverõ mocskolódó szemétládák vagyunk

5. megunják a mi anyázásunkat, kis ideig boldog békeidõk

6. robogod-tól megkérdeztem miért nem láma a shotgunozás

7. hoooplától megkaptam a magamét

8. hoooplával basztattuk egymást jó ideig(szerencsére vége)

9. magyar "bajnokság" szervezésének kezdete, normális beszélgetés, egyszer csak kezdet elõtt kizáródunk mert (meglepetééés) csalunk (100%)

10. jön lelkiismeret aki megint megmondja a frankót hogy bizonyítsam be nem csalok

11. nemcsak ptd de hunace tagokat is bannol a pb(fura, engem még mindig nem)
12. felvetõdik a kérdés:"ha nekem ennyire kéne bizonyítanom hogy becsületesen játszom(aminek az ellentétjére senkinek sincs bizonyítéka) akkor a hunace-nek vagy a ptd.nek miért nem kell/kellett?

13. én vagyok megint a hibás azért mert megkérdezem azt ami a 12-es pontban szerepel

14. most következik: "miért nem megyünk el redhammerz vagy bluenikon vagy Lloyn vagy Andinho lakására?" kérdem én, hogy bebizonyítsák nekünk hogy nem csalnak? ha már nekem be kell?

15. ezután jön...gyáva vagyok mert nektek van igazatok és kész

16. úgysem válaszoltok semmi konstruktívat csak hogy megint miért vagyok szarkeverõ

ne vedd magadra esetleg az igeragozást vagy semmit, csaupán ez megy a fórumon jó ideje, nem te kaptad, hanem mi
Csak az volt sértõ a dologban, hogy a pbbans-on szállingóznak a magyarok, de nekik nem kötelességük, hogy pl. hopla házhoz menjen õket ellenõrizni...
-Pbbanson láttalak; szar a pb?
-Szar a pb!
-Jah, akkor ok...szar a pb...nem vagy csíter...
-De azé' gyuri az...
-Jaaaa, igen...nem vállalja fel jaja...

(Ez nem kötekedõ módban volt és nem is szószerinti beszélgetés...csak amolyan szituációábrázolás... 😊

zee21
Nah fiuk lányok tessék jelentkezni a bajnokságra !! 😊

www.818clan.eu

JohnConnor
Látom még mindig témánál vagyunk. Gyuree szerintem adott a lehetõség, hogy bebizonyítsd igazad... ezt a részét hagyjuk, hooopla hozzászólásában "Senki nem szemetezett/kocsogozott/zsidozott/es parasztozott " ez teljesen igaz volt, nem tudom miért ugrálsz még mindig a témán, már rég elfelejtette mindenki. Ez a BEN vagy ki nem tudom mit kontrázik a félmondatos hozzászólásaival inkább fejtené ki bõvebben a tapasztalatát... és most nem a te hozzászólásodat fikáztam ebben Gyureee. Ezt az állatkertes dolgot hanyagoljuk, összetartás pedig a hozzáállásodat nézve nem igen lesz ha így folytatod!<#csodalk>

<#confused>
az drv!

Minden HUN4CE-s csíter! <#action>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Ben007
hú de utálom a csalókat és ne vedd magadra az összeset utálom de azért becsülöm hogy legalább te õszintén megmondod

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Inkabb legyszi dicserjetek meg, hogy a *818* klan arculata milyen fasza ... van egyen-avatarunk ... jol szervezettek vagyunk, figyelunk a reszletekre.
<#taps>
Koppkoppkyle es Pllrash tagjain keze munkajat dicseri, koszonet erte!

Nem elfelejteni!!!!!!!!!!!<#nezze>

<#violent> ...... <#guluszem1>

aki nem inge ne vegye magára, egyébként arra most sem reagáltál hogy a többi "X" mennyiségû magyar játékost miért nem vonjuk felelõsségre pedig le is buktak szemmel láthatóan...
Neha eszreveszem, hogy estere felszokott hevulni a hangulatod.
Senki nem szemetezett/kocsogozott/zsidozott/es parasztozott ... az ilyen iranyu skrupulusokat tenyleg felejtsuk mar el!
Az ilyen "ansell" felvetesek pedig eleg gazos dolgok, mert egyaltalan nem biztos es igy csak megbanthatsz valakit akire lehet, hogy amugy haragszol valamiert, de elkepzelhetoen semmi koze az egeszhez.
"lelkiismeret"-nek pedig nem jar rosszul az agyszerkezete, kar megprobalni a belecsipkedest ... talan kicsit eles a nyelve, de egyaltalan nem szokott hulyesegeket mondani. Azt pedig igen is bolcsen teszi, hogy nem fedi fel a kiletet ... siman latszik, hogy keruli a szokasos szemelyeskedest (kozben pedig valojaban engem is majd megesz a kivancsisag, hogy ki lehet igazibol). Meg sem tartom helyesnek felruhazni barki szemelyisegevel (maradjon csak ilyen fantom).
A Te sajat csalasoddal valo megvadolasod tisztazasa pedig meg nyitott kerdes, en csak az igeretemhez hiven nem baszogatlak a temaval kapcsolatban, hiszen megegyeztunk valamiben es en ehhez tartom magam.
A magyarok ismetelt szapulasa pedig pont az altalanositas miatt nem szerencses, mert banto a tisztesseges jatekosokkal szemben (hozzateszem a banlista megtekintesebol egyertelmuen latszik, hogy sokkal tobb a kulfoldi jatekos a szegyenfalon es csak elvetve talalkozol a magyar nemzeti trikolorral).
Higgadj le szerintem, mert az ilyen hozzaszolasokbol csak vita kerekedik. Ha bevagy nyomva, vagy esetleg beszivtal es ilyen okoknal fogva vagy mas allapotban, akkor eloszor is egeszsegedre ... de inkabb menj pihenni.
Mindent baratsagosan szandekoztam mondani, egyaltalan nem baszogatas volt a celom ... jo lenne ismet visszaterni a normalis kerekvagasba.
egyébként...a vicc most is az hogy a fél magyar "bf community" fennvan pbbans.com-on érvényes bann-nal és én vagyok megint a szemét, a köcsög, a zsidó, a paraszt stb. mert én nem vagyok fent pbbanson...de miért? mert csalok de tudom hogy kell jól csalni!!! igen, ez a logikus, az lehetetlen hogy esetleg nem csalok...látod hooopla ezért utálom a magyarok nagy részét mert ilyenek és utána õk hangoztatják hogy nincs összetartás

itt ez a lelkiismeret aki valószínûleg ansell...és arra gerjed hogy néha beír valami teljesen értelmetlen nyomorékságot, azt sem meri megmondani mi köze van hozzánk stb. szóval gratulálok

nagy az isten állatkertje, de milyen alacsony a kerítés...

raykrepsz
Ádám mertünk nagyot álmodni <#wink>

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

Nyugi gyerekek! Nem kell allandoan felkeverni ugyan azt a szart ... szerintem ezt a csalas elnevezesu bilit tegyuk mar felre.
Van most ez a Battlefield WAR Tournament 2009. bajnoksag, inkabb erre kellene gyurni es minel tobben benevezni az esemenyre!
(utana lesz majd eppen eleg alkalom a fekalia dobalgatasra ... de most inkabb vegyunk peldat a OLIMPIA-k szellemisegebol, a versenysorozat idejere tessek felfuggeszteni az ellensegeskedest)
Ezeket a tisztessegtelen viselkedeseket mar ezerszer kiveseztuk, a bizonyitas dolgaban pedig felajanlottam a kozremukodesemet (es ez mindenkire vonatkozhat) ... ne itt veszekedjunk, ulljunk ossze jatszani es ne szocsatazzunk tovabb (ez mar kicsit kezd olyan telefonbetyarkodasra hasonlitani ... ezt pedig mar annak idejen is utaltam, amikor reneszanszat elte ez a fajta stilus)
liquivent
...ezt a témát szerintem hagyjuk, ha valakit bannol a pb és nem csal annak van annyi esze hogy felveszi a kapcsolatot az evenbalance.com-mal és rendezi...
másrészrõl az AIMBOT-ot elég nehéz összetéveszteni, ha mégis ilyenért bannol és mégsem használt aimbot-ot az illetõ akkor ez azt jelzi hogy megpróbált valamit turkálni a játék rendszerében amit ezzel díjazott a pb...

egyébként meg...miért ne lehetne ennyi csaló? kisebbségi komplexusuk van, azt hiszik ezzel jobbak lesznek akárkinél és a többi...
ha pedig jól megnézted egy rakás ember több szeróról is bannolódott és az mind külön eseménynek számít, így több bejegyzés készül róla a szégyenfalon

lelkiismeret nevét büszkén felvállaló egyén...vicces nézni hogy égeted magad, azt sem tudom ki vagy te meg jössz a hegyi beszédekkel aminek...lássuk be semmi értelme, de ha ennyire unatkozol nyissunk egy spam topicot és ott kiélheted magad ha erre gerjedsz<#levele>
hol van itt nyolc csapat?

I, Lebonyolítás
A bajnokság 2 napos lesz, amelynek várható idõpontja október 24-25!
Résztvevõ squadok számát 8-ban maximalizáljuk. A csapatok kieséses rendszerben küzdenek egymással. A jelentkezet 8 csapatot elsõ körben véletlenszerûen sorsoljuk össze amely a bajnokságot megelõzõ péntek este fog megtörténni. A jelentkezet csapatok között megkülönböztetjük a 4 erõsebb és a 4 gyengébb squadot. Annak érdekében hogy az elsõ körben véletlen esetben ne a két legerõsebb squad csapjon össze.
Ezenkívül még az egyes küzdelmek pályái is véletlenszerûen lesznek kisorsolva.

II. Warok menete
A csatákat clan módban fogjuk lebonyolítani, conquest mappokon,flag to flag módban. Tehát csak zászlótól zászlóig lehet haladni.
Minden egyes csata 20 perces idõkorláttal lesz indítva. 1 forduló 2 pályán lesz lebonyolítva.
A csapatok mind a két pályán egy támadásban és egy védekezésben vesznek részt. A 4 menet után az a gyõztes aki a több gyõzelmet szerezte. Egyenlõség esetén a lepörgetések száma a döntõ. Ha ez is egyezik akkor a ticketek száma dönt.
Amennyiben az egyik oldal eléri a 3 gyõzelmet, a szerverbíró döntése hogy a 4. Kört is engedi elindítani. Mérlegelés legfõbb szempontja hogy rendelkezésre áll-e elegendõ idõ.

III. Pályák
A bajnokság a következõ pályák kis /16-os/ verzióján lesznek megrendezve:

- gibraltar
- cerbere
- tunis
- berlin

IV. Szerver
A bajnokság elött a 818 Clan warserver-en van lehetõség a gyakorlásra. Ezen a szerveren és a PTD_HU szerveren fog lezajlani bajnokság.

Tehát gyakszerver:
818 Clan warserver
jelszó: a jelentkezet squadok vezetõi emailben kapják meg.

V: Menetrend:
1 nap – október 24, szombat
A nyolcaddöntõ küzdelmei:
A két szerveren egymás után 2 összecsapás lesz. Elsõ forduló 19:00- 21:00ig a másik 21.00-23.00-ig
Kezdés: 19:00- kor a közzétett párosításokon és szerveren. A szerveren legkésõbb 18:50-kor mindenkinek jelen kell lennie. A megadott pálya és oldal beállítását követõen 19:05-ig el kell kezdeni az elsõ csatát. Ennek és a tiszta küzdelem felügyeletére 1 szerverbíró lesz jelen a szerveren. A második forduló párosításainak 20:50-21:00 óra között kell fellépniük a szerverre.

2.nap – október 25, vasárnap
A negyedöntõk – dontõ küzdelemi
Kezdés a 2 szerveren egyszerre 19:00-kor.
A döntõ- 21:00-kor

VI: Ellenõrzés
Mind a két szerveren futni fog a battle rekorder, így a csatákat bárki végig követheti utólag bárkinek a szemszögébõl. Ahol valamilyen csalás merül fel kivizsgáljuk. Csalás esetén az adott klán azonnal ki lesz zárva a bajnokságból.
Ezenkívül a szerveren is lesz bíró.
Minden klánnak kötelezõen TS-en kell lennie hogy a szerverbírók ellenõrizni tudják a kommunikációt a tagok között.

VII: Nevezés
- 5 fõs csapatok jelentkezhetnek
- minimum 4 tagnak magyarnak kell lennie
- egy klán több csapatot is indíthat
- több klánból is van lehetõség összeverbuválódni erre az alkalomra
- egy játékos csak egy csapatban vehet részt a bajnokságon.

A nevezés nem jelent automatikus indulási jogot!
Minden jelentkezést egyenként elbírálunk!

Jelentkezés módja:
Klán neve:
Squad:
1 email cím: amire elküldjük a szerver jelszót.

Jelentkezés helye:
A www.818clan.eu fórum, 818 War Bajnokság – Jelentkezés topicjában!

Határideje:
2009.10.18.

VIII: Szükséges programok:
Clan mod 3.02
http://www.bf2142.se/clanmod/

JELENTKEZNI ITT !!!

<#gun><#guluszem1>..................................................................<#violent><#vigyor2>

***** http://www.818clan.eu/ *****
Aprobb valtoztatasok meg elkepzelhetoek, de a lenyegi resz kialakult. Honlapunkon naprakeszen tajekozodhattok mindenrol, uzenofalunk es publikus forumunk nyitva all az erdeklodok elott. Hajra-hurra fiuk/lanyok es "kislanyok" ... lehet edzeni es a temetesrol is van ido meg gondoskodni <#hehe>
Ja én sem a ptd-re írtam a dolgomat, tudom, hogy most a hun4ce van benne meg még páran...erre nem tudok mit mondani...talán vki talált vmi "ügyes" programot és megmutatta barátainak oszt bumm... 😄
Amúgy néztem, hogy különbözõ szerverekrõl volt a ban, szóval egy szerverre megint nem lehet ráfogni a dolgot.

PB offos dolgot csak azért írtam poénból, mert már lassan egy pb on szervere alig tud pár magyar felmenni...<#vigyor2>

Amugy szerintem bevihetned valamelyik 576KByte-os uzletbe (minden plazaban van) ... ugy gondolom siman kitennek a polcra ... mondasz egy barati arat, megszorzod kettovel (az eladonak meg felajanlod, hogy feleztek).
De a kozpontjuk is fogadokepes lehet ujpesten az Arpad uton, talan meg a honlapjukra is kiteszik (siker eseten akar meg sorozatgyartasrol is lehet szo mas jatek kapcsan is ... lassan itt a karacsony).
Viszont ezt a marketing otletet azonnal levedetem ... a jutalekomat pedig majd hozhatja a penzes-postas <#nevetes1>
Majd megemlitem a hetfeju-sarkany baratomnak ... amint latszik ugy is minden fejen mas-mas sityakot hord <#vigyor2>

Nem baj, ha csak a mesebeli Fabatkaval tud fizetni? <#hehe>

Amugy egyebkent tok szupi "kulup" ... csak ajanlani tudom mindenkinek <#eljen>

(ne aggodj zsuskoo ... vegso esetben a WAR Tournament szabalyaiban eloirjuk, hogy formaruha/vedofelszereles hasznalata kotelezo <#crazya> nehai tanaromnak a fosulin amugy is volt egy orokervenyu mondasa mielott terepre mentunk: "Elvtarsak! Tyityak nelkul nincs haboru!" )
zsuskoo
absolutte egyedi. csak most csak itt csak...csak

Carloska
komoly cucc 😊

zsuskoo
http://images.netbag.hu/20090909/11054674303.jpg
ha valakit érdekel lehet licitállni még 3 db van belõle. monnyuk 100 ft-ról, kb 1 hétig, oszt majd döntök.

zsuskoo
Gyilok... Cselszövevény... Kaki...<#wave>

JohnConnor
Volt ilyen kapitány is asszem James Hook volt a neve aztán késõbb lett Game-s Hook <#vigyor5>, biztos õ is átlátott mindenen<#guluszem1>

Carloska
jó bocs nem akrtam félre írni

liquivent
lehet én értettem félre, de akkor rosszul lett megfogalmazva amit írtál.
ha elnéztem, akkor bocs.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Carloska
Azért ne legyél már hülye ilyen kijelentésel nem dobáloztam én semmivel hanem amit találtam azt írtam be ...
és aztse mondtam hogy chaeter lennél vagy valaki az lenne faszért kell engem basztatni? mikor én senkire nem mondtam itt soha egy rossz szót se

te kérdezted mi aza game hook én meg írtam hogy átlátsza falon ha azt használja valaki

liquivent
köszönöm a válaszokat, de azt hiszem egy kis félreértést kell eloszlatnom, nem nekem van problémám ezzel a game hook dologgal, hanem a ptd public fórumon felmerült egy kérdés, hogy miért dob ki valakit szinte az összes szerver?
(és nem, nem a cheater ptd -rõl van szó, hanem a hun4ce pár targjáról és még jópár másik magyar emberrõl.
kicsit utánanéztem és azt találtam a pbbans -on, hogy legalább 10 magyar figura lett megfogva ugyanezzel a problémával, ezért érdekelne a dolog.
Nem pedig azért, mert átlátok a falon, (Carloska). Igazi magyar mentalitás megint, egybõl dobálózni, úgy, hogy az okát sem tudod, miért tettem fel a kérdést. Gratulálok!!!
Szóval engem nem azért érdekel a dolog, mert bárkire is rá szeretném verni, hogy csaló, hanem azért, hogy segítsek kideríteni, mi ez a tömeges probléma...
Gyuree-nak csak annyit szeretnék a régen elhangzottakhoz kapcsoltaban ezen új dolog kapcsán, hogy mint azt láthatjuk mégsem tökéletes ez a pbbans...vagy ennyi csaló lenne? nem hinném....szóval, ahogy most is téved (nagy valószínüséggel, úgy tévedhetett régebben is)

JohnConnor
Hát igen ha csak úgy összeb@szva nekiállnánk warozni az nagyon jó lenne, és szerver is csak úgy a levegõbõl röppen felénk... komolyan mondom mintha nem tudnátok semmirõl "várhatóan szeptember utolsó, esetleg október elsõ hétvégéinek valamelyikén lesz megtartva" ezt így egy az egyeben kivettem a nyilvános szövegbõl. Elkészült a szabályzat kiegészítés és rábólintás alatt van, ami a héten szerintem kihirdetésre is kerül. Nem kell egybõl mindent leírni, mintha üres szóbeszéd és hasba beszélés lenne...

Talan erdemes lefuttatni a punkbuster szervizprogramot ... letoltheto: INNEN !!!
De van egy masik valami (?) amit valojaban fogalmam sincs mire valo, de talan erdemes kicsit utanajarni: EZ IS EBBEN A TEMAKORBEN JOTT ELO (regisztralni kell) ... valojaban meg nem tudom pontosan ez utobbi mi a loszar (most toltom le en is).
Liquivent!
Hatalmas englis tudasommal es a google sajat/beepitett forditasaban olvasgatok kulfoldi forumokat a "game hook #125003" temakorben.
Legtobben csak a sotetben tapogatoznak, de olyan lehetosegek merultek fel idaig: kemprogram a hatterben, MP3 lejatszo csatlakoztatasa a gephez, DX9 problema, in-memory coach vagy egyeb 3rd party add-on (ezt marhara nem ertem), de felmerult meg valami antivirus lehetoseg is.
Annyi fele lehetoseg - annyi felvetes, hogy szerintem tenyleg a legegyszerubb egyenesen az evenbalancenak szegezni a kerdest.

(mondjuk erdekes am Japan oldalon kutakodni Google forditasban <#csodalk>)
TweaX-Gyuree!
En meg abbol a generaciobol valo vagyok, aki megtartja a szavat. Ha megigerem, hogy ott leszek egy idopontban, akkor az ugy is fog tortenni. Ezen oknal fogva nincs is mobilom, mert gyulolom amikor az utolso pillanatban felhivnak, hogy bocsi de kozbejott valami. Tehat ha valakivel megbeszelek valamit, akkor vagy idoben es joval elobb szolok ha meg sem ernek ra, vagy ami sokkal jobban elkepzelheto, inkabb szabadda teszem magam ... ezzel is prioritast adva a fontosabb dolgoknak.
Tehat: tokeletesen megfelelo elintezesi mod, ha Te magad kitalalsz egy szamodra idealis idopontot es irsz egy E-mailt ... en mindent megteszek, hogy elsobbseget elvezz a "hataridonaplomban" ... jelolj meg egy helyszint es ha nem jelzem vissza, hogy az idopont veletlenul meg sem jo, akkor bizton szamithatsz a megjelenesemre. (a mostani hetvege nem eppen a legmegfelelobb mert Borsodba hivtak bulizni, de meg errol is lemondok a kedvedert, ha pont ez lenne a Neked legidealisabb idopont).
Ne felejtsd el, hogy Te magad ajanlottad fel a lehetoseget !!!
<#nemtudom> Nem tudom mi lesz ebbol a megnezheto jatekbol, mert ugy erzem elbeszelunk egymas mellett ... ha bekapcsolom az MSN-t Gyuree nem elerheto, ha irok neki csak elnezest ker es mondja, hogy majd megbeszeljuk ... amikor meg itt az Sg-n szolok hozza (#15052), akkor semmi reagalas. Mondjuk korulbelul erre szamitottam es sajnos csak erosodni latszik a sejtesem. Pedig sajnalom a dolgot, mert reszemrol lenne esely az ugy tisztazasara. <#szomoru1>

WAR tournamenttel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy lassacskan alakul a dolog: szerverunk most mar startra kesz, a szabalyok es versenykiiras szerkesztese tortenik eppen ... vegul mar csak a legmegfelelobb idopont megtalalasan kell agyalni (en az oktober 23-ai hosszuhetveget vetettem fel lehetosegkent). Minden esetre megnyugtatok mindenkit, hogy minden aktualis, szervezodhetnek a csapatok, gyakorolhattok nyugodtan hiszen belathato idon belul megtortenik az esemeny.
Ha Gyuree-val addig nem fog tisztazodni a csalasosdi, akkor sajnos en nem veszek reszt a megmozdulasban (amit egyreszrol nagyon sajnalnek, masreszrol viszont a tolem fuggetlen okoknal fogva igen csak ideges leszek es persze egyertelmuve valik szamomra, hogy a csalas tema eldolt a pb-lista nelkul is)

"liquivent" ERRE A CIMRE !!! irjal az evenbalancesoknak ... nem kell hozza nagy angoltudas, eleg ha csak leirod a kodszamot sok kerdojellel es par nap mulva fognak valaszolni ... ha nem egyertelmu szamukra a hiba oka, akkor leirjak mit csinalj, milyen adatot kuldjel el nekik es vegul konkret valaszt fogsz kapni a kerdesedre (en az invalid driver miatt irtam nekik mert nem ertettem miert dob ki neha a pb ... vegul is kiderult, hogy a makrozhato G-sorozatu klaviaturam programja volt a gebasz nalam ... kikapcsoltam es azota semmi gondom). Szerintem a legtisztabb, ha tenyleg egybol nekik irsz.

Gyuree! Te meg, ha megkerhetnelek ne blamald tovabb magad ... legyszives irj egy idopontot es uljunk mar ossze arra a bizonyos jatekra. Meg egyszer megnyugtatlak, hogy nincs mitol tartanod es a becsuleteden esett csorbat legalabb kikoszorulhetned. Persze ha ez nem fontos a szamodra en azt is megertem ... csak akkor a reszedrol ne hangozzon el tobbet semmilyen tema csalas(-ok) ugyben, mert mindenki elott nyilvanvalo lesz, hogy csak vizet predikalsz mikozben bort iszol. Te dontesed.
Azt vágod, hogy az "ismert" csalókat soha nem fogja meg a PB? Gondolom igen. Sebaj, hamarosan élõben is megcsodálják majd a veled született tehetséget, igaz? Utána mindannyian leborulunk a nagyságod elõtt, alig várom már, rendeltem is egy TweakGyuree posztert, de még nem merem kitenni a szobám falára!
szerintem...1v1-be kéne a 818-asok egymás ellen<#vigyor2>legalább õk nem kerültek fel a szégyenfalra<#crazya>
a számból vetted ki a szót XD
max pb off szerveren...<#vigyor2>

én már csak röhögni tudok
hát, úgy látom, nem lesz ebbõl tounamentbõl semmi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mindenki fennvan pbbanson csak én nem aki elvileg csal<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#crazya><#crazya><#crazya>

azért ez epic fail
Carloska
hát átlátsz a falon akkor mégse használod jól a googlet 😄

liquivent
Ok, idáig Én is eljutottam, de ettõl még nem tudom, hogy ezen belül mit jelent a game hook???
Én is tudok használni google-t. 😄
De azért köszi. 😛