16212
Battlefield 2142
-
#15412 konzolba: game.lockfps (szóköz és érték), kiíratni az fps-t pedig a renderer.drawfps paranccsal lehet!
-
Angra #15411 ..Btw van fps konfig BF-hez? Valamiért alapból haxxor vagyok, pedig elvinné a gépem elvileg. -
Angra #15410 Üdv! PTD: egy bizonyos PTD_HUI.Tiger úgy néz ki, felvette a klánneveteket és a folyamatos aimozással le akar járatni titeket.:) ha hozzátok tartozik, akkor sry -
#15409 Úgy, hogy (.) pontot tesznek közé csak nem veszed észre :) -
David6 #15408 Na igen. a buddy listben ha létrehozok egy játékost, ott nem lehet szóközt rakni és annyira kicsicsázni a nevet. de más játékosoknak hogy va ott szóköz? -
#15407 Van egy EA account neved, amivel beregisztráltad a játékot, ez látszik a buddy listben és van lehetőséged létrehozni négy játékost amit viszont a játék közben látsz. -
David6 #15406 de valahogy csak lehet.
Egy csomó játékosnál láttam olyat, hogy különbözik az online renglistán lévő nevük és a játékban lévő nevük. pl. szóközt raknak be, meg ilyenek. Na én ilyet szeretnék -
#15405 leginkább sehogy. :(
csak ha újat kezdesz....akkor lehet más neved. -
David6 #15404 sziasztok!
Hogy lehet utólag megváltoztatni a nevemet a játékban, úgy hogy a profilom megmaradjon?
Aki tudja, segítsen.
üdv. -
RoboGoD #15403 You are welcome.
-
1hengeresVmotor #15402 köszöntem
-
RoboGoD #15401 www.gamecopyworld.com -
1hengeresVmotor #15400 üdv ha valakinek megvan a 1.5 nodvd crack + iso jelezze plz -
spacecrony #15399 Battlefield 3 -
zeoos #15398 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=tAmQ8ujsLjs]ELOZO VERSIKE: "POP"- RITMUSBAN (diszlexiasoknak)[/URL]
...de most eredetileg, hogy is kerult ide ez a sztori
-
A Stranger #15397 Robin a bátor elszaladt
Bátran elfutot, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
El messzire, s ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
Előre csak lassan jutott, mert közben többször elcsúszot
A bátrak bátra, hős Sir Robin
Nyúlként futott a hegyen is túl
A porba hasalt és talpat is nyalt
Hány embert megfúrt, hány seggbe bebújt
Leszúrta ő ki éppen arra járt.
-
TweaX #15396 phail -
#15395 www.ptdclan.hu
www.818clan.eu oldalról szedd le mert azok biztosan működnek :) -
#15394 A versennyel kapcsolatos hírek a 818-as honlapon -
David6 #15393 sziasztok.
Van egy elég nagy problémám.
Nos, az lenne, hogy felraktam a játékot, és amikor a patch-ot akartam volna feltelepíteni, kiírta, hogy "update failed", és így nem ment fel a frissítés. Ha vki tudja a megoldást, az légyszi segítsen!
üdv. -
RoboGoD #15392 Mégeccer:
Ki mit tud a konfig variálós csalásról? Mire jó és hogyan lehet kiszűrni? -
#15391 ok, remélem nem lesz túlterhelve az új vas. :) -
RoboGoD #15390 Inkább reménykedsz... De legyen igazad. Bocsi a negatívságért. -
#15389 gondolom ugyanennyi, mint most.... -
RoboGoD #15388 Kérdés, hogy hány szerver fut majd rajta. -
#15387 2009.október 27. -én, kedden állni fog a magyar szerver, mert kicserélik a kompútert alatta...
Remélhetőleg ez által sokkal gyorsabb és lag mentesebb lesz a szerver.
Az új hardver amit alá tesznek:
(idézet az értesítőből)
We will be moving to the latest server technology; Dell Poweredge M610 Blade systems, with 16 CPU cores, 24GB of RAM and all new high performance SAS hard drives in each machine. -
#15386 énis aznap vettem meg :D emlékszek mikor felmentem tolni első nap nem is tudtam játszani kelett várni egy gyors patchre meg servereik se voltak még túl jók :D -
#15385 Három éve a megjelenés napján megvettem a játékot. előtte a Demoval toltam egy keveset....
Ma nézegettem a BFHQ -t....
Soldier Creation Date: 2006.10.17.
HAPPY 3. BIRTHDAY BATTLEFIELD 2142 -
RoboGoD #15384 Ki mit tud a konfig variálós csalásról? Mire jó és hogyan lehet kiszűrni? -
RoboGoD #15383 Nah sikerült. -
spacecrony #15382 Látod mit csináltál -
RoboGoD #15381 Basszus, úgy látom mindenkit sikerült kihúzni. Minnyá visszadugom... -
RoboGoD #15380 Látjátok? Kihúztam... -
RoboGoD #15379 Odamegyek wazze, oszt kihúzom a dugót. -
darkman1 #15378 na látod ezért nem adunk a kezedbe hatalmat -
21BF42 #15377 igen, én azon tolom eddig nem volt vele semmi probléma... -
RoboGoD #15376 Én még a BF lemezedet is elvenném... -
#15375 windows7-en működik a játék? -
darkman1 #15374 Te télleg szerencsés vagy...én rengeteget játszottam a tri-optimum szerveren...ahelyett h adtak volna adminjogot, inkább vagy 30szor kirúgtak -
21BF42 #15373 Én viszont szerencsésnek érzem magam,mivel én kaptam egy külföldi klántól admin jogot a szerverükre,pedig akkor még nem léptem be a klánjukba csak elég sokat jártam a szerverükre!! Félre értés ne essék ,evvel nem azt akartam mondani,h adjatok mindenkinek admin jogot...