16212
Battlefield 2142
  • SpeedXHUN
    Csak teljesben tudsz
  • RoboGoD
    Ja a demóban szedd fel a G-vel az elesettek cuccait. Azok jobban felszereltek.
  • RoboGoD
    Lehet újraéleszteni, de itt már a defibrillátor is unlock...
  • sanzik
    EA store-ban 30euro a game,a kieg meg 8 euro....
  • Janek II
    hogy lehet a demóban újraéleszteni valakit? vagy nem is lehet az egész játékban?
  • Janek II
    Mindegy, karácsonykor tuti lesz valami akció, ha csak alapjáték lesz 8000-ért, az is jó. Jövőhétvégén megyek melózni ,és meg lesz az ára :)
  • Twetr0x
    Amikor én vettem, a gamma 12000 volt, a kieg pedig 4000.
  • Janek II
    Hm. szakipeti azt mondta, hogy 8000Ft a 2142 + a kieg. igaz ez?
  • kBagyula #9779
    nincs, csak offisöl rankedek vannak + dupla belépés az EA-hoz.
  • RoboGoD
    Azmijazaz?
  • Janek II
    Hello. a 2142-ben van antik szerver, mint bf2ben?
  • RoboGoD
    Star Wars kedvelőknek érdemes megnézni azért. Én sokat nyomtam anno a Galactic Conquesttel, ami még BF1942 mod volt. Nem rossz próbálkozás. És minden modot ki akarok próbálni. Jöhet mind. És ezzel is fogok még játszani. Legfeljebb Party itt nem fog megnyúvasztani.
  • czky
    Darth Gerzson
  • uHs Gerzson
    Egy próbát megért hogy talán áttárjetek a sötét oldalra
  • czky
    Azért, ha még találsz modokat nyugodtan linkeld be, talán nagyobb sikerrel járnak, mint ez!
  • AdambanHun
    Nekem sem tetszik. Rndkívül ocsmány a grafikája. Ennél a Battlefront klasszissal jobb volt, mégha nem is tudta azt a mit a BF2142.
  • F1rstK1ng
    Mi az, hogy nem gagyibb, mint a semmi? EZ MI? Ki mondta, hogy mindenki tud ilyet?

A mode szerintem is elég igénytelen. Ennyit ültek rajta és nem kaptunk semmit: (különben én sem tudnék jobbat, mielött vki be szeretne oltani, lol )
  • PartyService
    Mi az hogy nem gagyibb mint a semmi? :DDD
    Tökéletesen egyetértek veled... nem mindenki tud ilyet csinálni... ^^

• SpeedXHUN
    De nem gagyibb mint a semmi,szép munka nem mindeki tud ilyet
  • PartyService
    le lettem oltva?!
    lol
    nem nem tudok jobbat csinálni de attól még egy gagyi... nézd meg Conflictot... nagyon jó kis mod tele új cuccokkal... ezerszer jobb.
  • uHs Gerzson
    Csak annyi köze van hogy BF2142 motort használja, ha te jobbat tudsz csinálni akkor azt szívesen megnézném...
  • PartyService
    FS mod movee

Valahogy nem fogott meg a dolog... így nem vágom hogy azon a gagyi walkerutánzaton kívül mi köze van 2142höz. Übergagyi de az a fajta amin már nevetni se tud az ember :D
  • AdambanHun
    Persze csak ha mertek...
  • tamas76
  • papo21
  • pityu1973
    Csatlakozom a Papo21-hez C'MON !
  • liquivent
    Nekem működik a First Strike, igaz figyelmeztetett, hogy nincs fennt az 1.25 peccs, de nyomtam rá, hogy hagyja figyelmen kívül és ment tovább, vezettem tie-bombert is. :P A Hoth bolygós rész az űrben játszodó pálya...nem kicsit király.
  • papo21
    Srácok! First-strike ide first-srike oda holnap találkát tartunk gyertek ha van kedvetek!!!!
  • uHs Gerzson
    Start BF2142 normaly
    go to community
    ckick custom games
    pick first strike mode
    click yes
    log in
  • kBagyula #9758
    :DDDDDD ezt én is akarom látni! :P
  • pIIrash
    Nagyon bejön a gamma. Föleg az inditó kép, mert annál többet nem nagyon látok belőle:

Sztem über atom a grafika, ahogy a fekete keveredik a kékkel és a pirossal. A szürkéről már nem is beszélve!

First-Strike: Koszi

• czky
    Nem megy se a single player, se a cooperativ. Ahogy csatlakoznék be a játékba megdöglik. Nagy szar az egész! :(
  • kBagyula #9755
    űrtyutyuytu.
  • liquivent
    OK, várom a másnapod... :P
  • uHs Gerzson

[center]First Strike Client és Szerver!!!

• Carlos HUN
    HMM lehet engem érdekelne nővéremnek megveném ajándékba! amint nem leszek ennyire bebaszva írok neked egy pmet normálisan :)
  • liquivent
    Sajna csak ez van...
  • PartyService
    4 gigás 3. generációs nano nincs? :D
  • liquivent
    Srácok! Bocs az OFF -ért, de fel kell tegyem a kérdést: :)

Eladó egy Fekete színű 5. Generációs 60GB -os IPoD Videó. Teljesen karcmentes, megkímélt állapotban, Eredeti védőfóliával, ajándék bőrtokkal és 14 teljes játékkal!!! Dobozában, összes tartozékával! Érdeklődni lehet nálam, azaz Liquivent -nél magánban, ha lehet kérnem. Köszi.
  • Twetr0x
    Amelyikkel a gamet tolod. Nem a katona, hanem az az előtti név.