Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
inaktív :C cu@bf3
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Összegezve a Dual **** mód mit is takar?
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Scar az eddig is gyilkos volt, de most nagyon, talán Baur-Krylov keverék lett(tehát kedvenc), Shuko-Bianchi párost eddig is utáltam, talán amit elkúrtak a múltkori patch-el azt javították. A Clark Shotgun viszont osztja nagyon, gyors is és szrintem a sebzésén is állítottak.
Ami talán legnagyobb újítás a Titan mappon, h 2 Gunship indul, egyik földrõl, másik meg Titanról.
5szerver van, 2 assault line(a Double Assault line odaasz különben)
3 szerveren mentem, 2szer faxa kört nyomtam, egyszer meg campelték a Titan-t szal a harmatgyenge kör volt, talán még Gerzson-t is láttam(mondjuk erre nem esküdnék meg).
Összeségébe jó(nekem nem lesz kedvencem a map, a sok armors miatt).
Tolom vissza 1.25öt
inaktív :C cu@bf3
Biztam benne, hogy sikerül egy két új modellel bõviteni a kört, de úgy látom ez nem sikerült. Sajnos a statisztikai adatok azok, amik miatt nem lehet CS szerûen, tetszõleges pályán játszani.
Mindenestre megtarthatnák ezt a jó szokást késõbb is.
Szörnyû --- tényleg tele lesznek a szerverek shotgunos örültekkel. 😊 ---
Clark addict

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://www.youtube.com/watch?v=y9CjZtvAxd4
Clark addict
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Clark addict
Added an autosave to kit customisations. After you customise a kit and spawn in with that kit, the customisation will be automatically saved until you change it and spawn in again. Note that you must spawn in with a particular kit for it to be saved.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
...\mods\bf2142\movies ... és itt a titanturotialon kivûl az összes bik fájl átnyomod mondjuk így: dice._bik Semmi baja nem lesz és nem kell végigvárni a szánalmas videókat.
Sõt ha így indítod, akkor még bejelentkezni sem kell:
''E:\Games\Battlefield 2142\BF2142.exe'' +playNow 1 +menu 1 +fullscreen 1 +eaAccountName <ide jön a bejelnetkezési neved> +eaAccountPassword <jelszavad> +soldierName <katonád neve clan tag nélkül>
a <> JELEK NEM KELLENEK :d " ...
köszi pIIrash(kvázi-tag)-nak! <#zavart1>#zavart1><#taps>#taps><#email>#email>
hTW|®
IE alatt megnyitotta, de a képen Duck van nem én. Todod: Kacsa és Nyúl. 😄DDD
Akkor marad ez a módszer, sorry. <#wow3>#wow3><#fejvakaras>#fejvakaras>
Lehet, elrontottam valamit a linkelgetésnél, sorry.
50 KILL
<#eplus2>#eplus2><#guluszem1>#guluszem1><#nezze>#nezze>
by <#alien>#alien>
Köszönöm a jelölgetést, mindenkinek! 😄 <#worship>#worship><#puszi>#puszi><#alien>#alien>
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Összesítés
Aerial Service Ribbon
Air Transport Transfer Medal
Rula!!!
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!