16212
Battlefield 2142
-
#9787 Csak teljesben tudsz -
RoboGoD #9786 Ja a demóban szedd fel a G-vel az elesettek cuccait. Azok jobban felszereltek. -
RoboGoD #9785 Lehet újraéleszteni, de itt már a defibrillátor is unlock... -
#9784 EA store-ban 30euro a game,a kieg meg 8 euro.... -
Janek II #9783 hogy lehet a demóban újraéleszteni valakit? vagy nem is lehet az egész játékban? -
Janek II #9782 Mindegy, karácsonykor tuti lesz valami akció, ha csak alapjáték lesz 8000-ért, az is jó. Jövőhétvégén megyek melózni ,és meg lesz az ára :) -
#9781 Amikor én vettem, a gamma 12000 volt, a kieg pedig 4000. -
Janek II #9780 Hm. szakipeti azt mondta, hogy 8000Ft a 2142 + a kieg. igaz ez? -
#9779 nincs, csak offisöl rankedek vannak + dupla belépés az EA-hoz. -
RoboGoD #9778 Azmijazaz? -
Janek II #9777 Hello. a 2142-ben van antik szerver, mint bf2ben? -
RoboGoD #9776 Star Wars kedvelőknek érdemes megnézni azért. Én sokat nyomtam anno a Galactic Conquesttel, ami még BF1942 mod volt. Nem rossz próbálkozás. És minden modot ki akarok próbálni. Jöhet mind. És ezzel is fogok még játszani. Legfeljebb Party itt nem fog megnyúvasztani. -
#9775 Darth Gerzson -
#9774 Egy próbát megért hogy talán áttárjetek a sötét oldalra -
#9773 Azért, ha még találsz modokat nyugodtan linkeld be, talán nagyobb sikerrel járnak, mint ez! -
AdambanHun #9772 Nekem sem tetszik. Rndkívül ocsmány a grafikája. Ennél a Battlefront klasszissal jobb volt, mégha nem is tudta azt a mit a BF2142. -
#9771 Mi az, hogy nem gagyibb, mint a semmi? EZ MI? Ki mondta, hogy mindenki tud ilyet?
A mode szerintem is elég igénytelen. Ennyit ültek rajta és nem kaptunk semmit: (különben én sem tudnék jobbat, mielött vki be szeretne oltani, lol ) -
#9770 Mi az hogy nem gagyibb mint a semmi? :DDD
Tökéletesen egyetértek veled... nem mindenki tud ilyet csinálni... ^^
-
#9769 De nem gagyibb mint a semmi,szép munka nem mindeki tud ilyet -
#9768 le lettem oltva?!
lol
nem nem tudok jobbat csinálni de attól még egy gagyi... nézd meg Conflictot... nagyon jó kis mod tele új cuccokkal... ezerszer jobb. -
#9767 Csak annyi köze van hogy BF2142 motort használja, ha te jobbat tudsz csinálni akkor azt szívesen megnézném... -
#9766 FS mod movee
Valahogy nem fogott meg a dolog... így nem vágom hogy azon a gagyi walkerutánzaton kívül mi köze van 2142höz. Übergagyi de az a fajta amin már nevetni se tud az ember :D -
AdambanHun #9765 Persze csak ha mertek... -
#9764 -
#9763 -
#9762 Csatlakozom a Papo21-hez C'MON ! -
#9761 Nekem működik a First Strike, igaz figyelmeztetett, hogy nincs fennt az 1.25 peccs, de nyomtam rá, hogy hagyja figyelmen kívül és ment tovább, vezettem tie-bombert is. :P A Hoth bolygós rész az űrben játszodó pálya...nem kicsit király. -
#9760 Srácok! First-strike ide first-srike oda holnap találkát tartunk gyertek ha van kedvetek!!!! -
#9759 Start BF2142 normaly
go to community
ckick custom games
pick first strike mode
click yes
log in
-
#9758 :DDDDDD ezt én is akarom látni! :P -
#9757 Nagyon bejön a gamma. Föleg az inditó kép, mert annál többet nem nagyon látok belőle:
Sztem über atom a grafika, ahogy a fekete keveredik a kékkel és a pirossal. A szürkéről már nem is beszélve!
First-Strike: Koszi
-
#9756 Nem megy se a single player, se a cooperativ. Ahogy csatlakoznék be a játékba megdöglik. Nagy szar az egész! :( -
#9755 űrtyutyuytu. -
#9754 OK, várom a másnapod... :P -
[center]First Strike Client és Szerver!!!
-
#9752 HMM lehet engem érdekelne nővéremnek megveném ajándékba! amint nem leszek ennyire bebaszva írok neked egy pmet normálisan :) -
#9751 Sajna csak ez van... -
#9750 4 gigás 3. generációs nano nincs? :D
-
#9749 Srácok! Bocs az OFF -ért, de fel kell tegyem a kérdést: :)
Eladó egy Fekete színű 5. Generációs 60GB -os IPoD Videó. Teljesen karcmentes, megkímélt állapotban, Eredeti védőfóliával, ajándék bőrtokkal és 14 teljes játékkal!!! Dobozában, összes tartozékával! Érdeklődni lehet nálam, azaz Liquivent -nél magánban, ha lehet kérnem. Köszi. -
#9748 Amelyikkel a gamet tolod. Nem a katona, hanem az az előtti név.