Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
oké köszi 😄D

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

kBagyula
kdr-emet /kill-death-ratio magyarul 😊))

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

czky
Tényleg vannak szar helyzetek, amikor a medic feléleszti az embert. Tény. És akkor mivan, ha csak pontot akar szerezni érte? Semmi!!! De azért megkérdezném én, hogy mennyivel jobb pl az, amikor a Support lerakja azt a köcsög Sentry Gun-t és azzal szerez pontot? Semmivel!!!
Akit meg annyira zavar, hogy felélesztették, az írjon be az illentõnek, hogy mekkora <#kocsog><#lama> voltál, hogy fel mertél éleszteni!!!

PartyService: ez a szó mit jelent: kdremet?
Sajnos nem jöttem rá

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

PartyService
czky aki segiteni akar az nézzen körül mielõtt feléleszt és fedezzen addig amig nem vagy harcképes! és nagyívben nem érdekel h kdremet nem érinti de annál idegesítöbb nincs minthogy ellenség elé behúz valami hendikep

Clark addict

F1rstK1ng
Hát, néha elõfordul <#ravasz1>

inaktív :C cu@bf3

(hehe, látom felpiszkáltalak vele tegnap:])

Twetr0x
Mi az a knife bot?

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

pIIrash
Valaki tudna nekem nélkülözni egy Quake Wars Public beta kulcsot, mert a Quake Wars fórumon csupa óvodás <#kocsog>dick<#lama> tartózkodik.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pff..és, mit neked ez a helyzet? a Walkert elgáncsolod, rádõl három ellenfélre, meghalnak, a maradék négybõl kettõt leszúrsz, kettõt lelõsz..ismerünk már téged😄

hát igen..mindkét résztõl van igazság..egyébként a másodszori újraélesztéstõl számítva már a medic sem kap bonusz pontot, szóval általában szimplán csak segíteni probálnak😊

F1rstK1ng
Szerintem meg igaza van(zsuskoo-nak), sok köcsög pontvadász jön és beéleszt a reménytelenségbe 7ember meg egy walker közé!!! Ezt én is rühellem, csak azért, h gazdagodjanak egy ponttal.
De amint látom sok ilyen túlbuzgó srác van, itt fórumon belül is.<#kuss>

inaktív :C cu@bf3

Rosszabb mikor szaladgál melletted 3 medic, de le se szar.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

kBagyula
XDDDDDDDDD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

czky
Attól, hogy a medic feléleszt és utánna téged megint legyilkolnak, attól neked nem lesz rosszabb a halálozási arányod, tehát nem számít újabb halálnak nálad. Pl. ha téged 3x felélesztenek és te ennyiszer meg is halsz, az a végén csak 1 halálpontnak számít. De ha erre magadtól nem jöttél rá, akkor lehet inkább magadban kéne keresni a hibát és nem azokat ócsárolni, akik segíteni akarnak...<#ejnye1>

pIIrash
Ha feléleszt és újra meghallsz az nem számít, mert azt nem számít tényleges halálnak!

zsuskoo
hali ! a másik fincsi dolog amitõ égnek áll a nem létezõ hajam <#ijedt><#csodalk>amikor lepusztítanak 1 golyómonszun közepén erre a <#lama> bajtárs visszapattogtat az életbe és rögtön leis lõnek mindkettõnket <#buck> de vót nán olyan 3x purcantam ki a túlbuzgó betegtologatók miatt <#boxer> na de hát csak segíteni akartak <#zavart2><#falbav><#bdead>

Sanko
a statokat milyen gyakran frissíti EA?
már mindjárt elérem a köv rangot pontban de még az elõzõt sem igazolta vissza

frankó ahogy kezeli a G15 LCD-jét 😊

a mohának mindig a déli oldala fás

liquivent
1.40 jó? Még ki sem jött, csak a béta. Annyit róla, hogy Én spec szerettem volna próbálni, de mihelyt próbáltam betölteni a térképet, kilépett windowsba mindannyiszor. Asszem érdemes várni a véglegesre.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

pIIrash
Twetr0x. Milyen knife botot használsz?

sztechnika
1.40 marha jó semmi ledobás,vagy bug egy fasza új map és +20fps

liquivent
OFF: Esetleg nem érdekel valakit a volt fesztiválra jegy? Most kérdezte cimborám, elvileg van 2-4 darab napijegy. Ára: 4000 HUF / db. (A helyszínen 6000 HUF lenne) Ha valakit érdekelne, akkor mail magánban plz: Bocs az off-értLiquivent

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

pIIrash
Ezt én is kivettem 😊 Csak van ott valami kicking is.

czky
Igen. Ez abszolút kedvenc!<#zavart2><#idiota> Szerintem ezt mindenki imádja!<#vigyor5>
Ezért viszont olyanokat szoktam káromkoni, mint állat. Fõleg a kör elején baromi jól néz ki az ember a lista alján a rengeteg mínusz ponttal...

Alien69
Igen, ez jó móka! De, próbáld ki úgy, hogy a silóhoz minnél laposabban (tehát full alacsonyan) közelítesz, és az utcsó jópár métert végig csúszod a talajon. Legutóbb így csináltam, és senki se ugrott ki, csak miután megállt a gép. <#alien2> Persze, a full idióta ellen ez se hatásos. <#guluszem1><#nevetes2><#awink>

Twetr0x
Na igen, minuszpontok azok jönnek. Kedvencem, amikor parkolok le a transporttal, és még a föld fölött vagyok pár centivel. Akkor kiugrik a sok <#kocsog><#lama> és kapok 3-4 team kill-t.<#falbav><#ejnye1><#beka2>

liquivent
Jólvan akkor. Én vagyok hülye... Nem kicsit. 😛
Akkor majd ha visszajöttél, akkor megbeszéljük a gunshipezést. Persze nem olyan gyakorlásra gondoltunk, hogy elmenekülni egy rádzuhanó gép elõl. 😊 Na, mindegy, majd egy hét múlva

kBagyula
Nem ír semmit, csak annyit, hogy a Júni 28-tól kezdõdõ DTC-ben Júli 3-ig kell el küldeni a [email protected] címre a képeket, melyeket a le szúrt ellenekrõl készítettél játék közben.
A névsor ott a lista alján, kik kellenek. Ennyi. <#vigyor2>

pIIrash
Please: DogTagChallange
Ezt please fordítsa le vki. <#worship> Holnap délig kellene...

Alien69
Tehát, mivel egy hétig nem leszek elérhetõ, ezért tuti semmi esély arra, hogy repkedjek, se Veled, se Nélküled! :-)
Ezen felül, Nekem is jó, ha van kivel gyakorolni, úgy, hogy nem zavar senki (utalva iss Piiras-ra, és a SAAW-ra).<#buck><#papakacsint> persze, SAAW nélkül, csak légi eszközöket alkalmazva már más kérdés. Multkor pl egy "csapattársnak nem tetszett, hogy sikerült beülnöm elötte a helibe. Utánam jött egy csapatszállitó helivel, és amikor éppen silót foglaltam, nekem akart jönni. Szerencsémre, éppen észrevettem, és egy minimális manõverrel elkerültem a krasst, csak a másik nem, igaz, nem velem karambolózott, hanem a silóval. <#idiota><#nevetes2><#bdead> Az ilyen dolgokat csak gyakorlással lehet elkerûlni! 😄

Alien69
Hát, lehet, hogy kevés smiley-t "rajzoltam"?<#kuss><#alien><#bee1><#nevetes1><#awink>

czky
Tuti, hogy viccbõl írta. Én annak olvastam...

Talán azért nem hülyeség, mert mindketten ugyanarról beszéltünk, csak kicsit más nézõpontból. Én azt mondtam, hogy 2x3 helyett 2x6(duplasávszél), te meg, hogy 2x3 helyett 4x3(duplauser).<#wave>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

liquivent
Nem tudom ezt most poénnak írtad e vagy sem, mert Én annak szántam, de ha Te nem, akkor elég nagy gáz van. Csak arra utalam, hogy múltkor beszéltük, hogy lövöldözhetnénk egymás ellen gunshipben...azért nem vagyunk annyira kezdõk mi sem, hogy tanulni akarjunk tõled, csak a móka kedvéért gondoltam...de ha máshogy gondolod, akkor sajnálom. Ha pedig csak viccbõl írtad, csak Én nem értem, akkor bocs a kirohanásomért...a flamek elkerülése végett...

czky
Kemény lehetett! <#idiota>
Egyszer volt nálam is olyan Sidi-n, hogy tolattam APC-vel és két fickó kiugrott az AirTransport-ból persze pont mögém. Szegények mindketten szörnyethaltak.<#vigyor> Kiröhögtem a dolgot, csak a sok minuszpont nem teccett.<#mf1>

Alien69
Tudod, hogy van ez! Annyit tudtam, hogy alattunk vagy. Nem volt nehéz rájönni, hol is ehetsz, de volt, hogy a titánunk orránál voltál, és onnan is kiszedtelek (mert éppen nem figyeltél eléggé). <#zavart1> Meg asszem, amikor repültél, és elhagytad a repcsit, akkor is volt, hogy rámtámadtál késsel, és én felvettem a harcot, pedig ugye, Te jóval nagyobb elõnyben voltál az én shotgunommal szemben!<#zavart2><#taps>

Alien69
No, nem szeretem a nyomulósokat! Ergo, inkább próbálkozz másoknál, vannak hasonló jó pilóták, illetve jobbak is, mint én! <#ejnye1><#alien2>
Na jó, nem (csak) ez az indok. <#vigyor> Egy hétig nem leszek, reggel indulok a balcsira! Egy hét BF, és net nélkül! <#bee1><#csodalk>
Addig is, nehogy beelõzzön valaki a gunship listán!!! <#ejnye1><#action><#taps><#boxer>

Twetr0x
Suezon az volt, hogy foglaltuk a 4-es silót, amikor megjött csapattárs kisautóval. Koppanásig jött az autóval, beszorította csapattársat. Hátratolatott, mégegyet kinyírt. Megint elõre, mégegyet. Csapatmunka ott volt.<#idiota><#falbav><#lama>

Amúgy: gyûlnek az idióta fraps felvételek, megtanulok vágni aztán építek egy videót<#vigyor3>

zsuskoo
hali embörök. csak hogy jót röhögjetek -én azt tettem magamon- nyomulok a szuezon (assault)<#gonosz2> halom jön a krampi mögöttem megfordulok látom kés párbajra hív, hát elé kapom kard ki kard. erre nem pofán lõtt shoot gunnal.<#buck> Ez van lagarder lovagok ideje lejárt.<#lama> <#taps>

liquivent
Alien69! Múltkor beszéltük, hogy kéne gyakorolni a gunshipezést üres szerveren. Lenne akkor valamikor kedved-idõd? Mi ketten lennénk egy "sofõr" és egy "utas" <#wow1> De tényleg csak gyakorlás célból...tudod a jó ellen tanul az ember igazán. <#worship> na jót seggnyaltam. 😊

Összevissza, nem nagyon van törzshely..vegyél fel pár nicket a buddy listedre, és akkor látni fogod hol csoportosulnak a magyar erõk😊

Sanko
melyik serveren vagytok általában?

a mohának mindig a déli oldala fás

pIIrash
Alien már csak ilyen. Ha ellenem van és éppen nem tudok repülni (mert szar a netem), nem megy más szerverre, hanem inkább repdes, hogy én kiélhessem magam a SAWW-86-al. <#vigyor> Ami ugye nem baj, mert kellene azért azt is használni vmikor. És persze miután elmondom neki, hogy a Titánjuk alatt vagyok az oszlop tetején, nem lejön és megprobál elütni, hogy a gyönyörû rendben elhelyezett golyók darabokra szedjék. Vagy esetleg egy knifing partyra. Leágyúz nulláról a Titánról! <#vigyor2>

Alien69
Piiras már csak ilyen. Ha ellenem van, és nem tud repülni (mert éppen szar a netje), nem megy más szerverre, inkább szenyózik, és SAAW-ozza a helimet. Ami nem is lenne nagy baj (azért az, de most mindegy), csak éppen az ellenfél láma gunsh<#circling>ippesére hajta a malmot, mert Õ lesebez, a kis láma meg leszed két mellé lövéssel.<#nevetes1> Az most más kérdés, hogy én se néztem mindig tétlenül, hogy szenyózik velem. <#violent><#alien>

pityu1973
Ha van rá mód küld már el. A Zolitól is kaptam már egy fotót<#vigyor2>.

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

pIIrash
Csak nyugodtan! Ha egymás ellen vagyunk, akkor egymás ellen vagyunk!
Egyébként nem nézem ki késelek meg ... csak késelek. Persze miután tarkonlöttél az 5-ös silónál, akkor direktbe kerestelek! <#hehe><#vigyor2>
Videón meg is örökitettem az utókornak.

pityu1973
A robbantás hálistennek egálban sikerült de hihámozott a ruhámból is<#nevetes1>.
A Hentessel volt szerencsém hétvégén együtt zúzni nagyon sok pontot szereztem mellette köszönet neki <#worship>. Én jelõlgettem neki az meg szedegette az embereket akit meg nem sikerült az nekem meghagyta<#worship><#eplus2>.

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Neked legalább a gatyád maradt. <#zavart2> Engem tegnap párszor kirobbantott pIIrash kolléga rdx-el a sajátomból <#lama> bár a fiúk szerint nagyon szépen mozogtam a levegõben.
Ha számunkra kellemetlen is emlék is, hatékony volt nagyon <#eljen> Ennyire utoljára a Hentes gyalázott rdx-el.

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

pityu1973
Ja és most várhatom míg begyógyúlnak a sebeim mert nem tudok inni mert kifolyik belõlem tényleg olyan lettem mint a tészta szûrõ.<#mf2>

pityu1973
A késes szerverek meg bekaphatják. Gondoltam kiprobálom, de a korrektség legkissebb fajtáját sem fedeztem fel. Ott késelni ahol megszületsz nagy ügyesség kell meg gyógyítás közben leszúrni a másikat hát tényleg izgalmas. Én legalább megvártam míg elõveszi a kést és szemtõl szembe megyünk, de úgy láttam ez nem errõl szól. De tisztelet a kivételnek aki ide jár és betartja az íratlan szabályokat.

pityu1973
pIIrash adjál vissza mindent amit elvettél tõlem<#rinya> a hétvégén hogy megyek igy ki a harcmezõre egy szál gatyában <#rinya> <#smile><#smile>. De azért bocsi a tankos kilövésekért meg a robbantásért de nem mindig láttam a neved. De azért jó volt.<#hehe>