Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tamas76
na egen, én is szerintem ráfaragok, mert néha én is gáncsoskodtam egy kicsit nekije az életével<#awink><#wilting>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

papo21
És tényleg ulyra köztünk hentes77 kolléga néztem is hogy csak asszem egyszer birt elkapni RDX el!!<#vigyor5>

pTD-hU ptdclan.hu

pityu1973
Jó volt a tegnapi játék igaz hogy egy kör volt de pörgõs <#wave>.

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

kBagyula
Az alig 2 év. Majdnem mindegy. 😄DDDD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

uHs Gerzson
"olyan mint a 2142, csak korunkbeli környezetben."

Na ez azért tullzás 😊 A Lényeg hogy 2009-ben játszodik 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

kBagyula
Monnyuk rá õszintén, hogy a BF2-ben csak egy mod a jó, nevezetesen a PoE2 ami gyk. olyan mint a 2142, csak korunkbeli környezetben.
A BF2-t a sok kemper <#kocsog>, stat<#lama> miatt utáltam meg egy életre.
Itt is vannak persze ilyenek, de nem annyian.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

PartyService
bf2 vs 2142...
bf2 sokkal skillesebb (igen de leleszek oltva😄) de így van... illetve emberek skillesebbek, talán mert régebbi játék és régebbóta tolják. bf2ben jármûvekhez is sokkal több gyakorlás/skill kell... nem ugy van mint gunship h rakéta követi célpontot... elég gagyi, helihez/jetekhez nagyon sok gyakorlás kellett...
Ennyit a nehézségrõl, amugy meg amihez vonzodsz... real fegyverek vs kitalált fegyverek, ez vonatkozik a környezetre is

Clark addict

PartyService
végülis kurvanehéz megjegyezni azt a három betût 😄 nembaj szeretünk king...

Clark addict

És a BF2-t már nem fejlesztik...

Twetr0x
Mondjuk, ha felmennél a Bf2 topikjába, akkor ott azt ajánlanák. <#vigyor2>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

H2
Válasz erre sztem , hogy a 2vel többen tolják mint a 2142vel! De mivel ez a 21es topikja, ezért itt van pár érv mellette; szebb és jobb grafika, pörgõsebb játékmenet, nagyobb technikai és taktikai lehetõségek!
Mind2-nél rengeteg hiba a számtalan patch ellenére...
BF2 + kieg már 7-8k között, BF21 12k + a kieg hozzá még kb 3.
Kb ennyi, 1200 óra 2 és 978 óra 21 útán!

hTW|&#174;

Twetr0x
Bf2-vel még nem játszottam, viszont a bf2142-t csak ajánlani tudom. Sztem töltsd le a demo-t, és gyõzõdj meg róla te is, hogy milyen királyság <#integet2><#email><#violent>

hy all mivel játszanak többen bf2 vel vagy 2142 csak hogy melyiket vegyem meg ??:S😊
grat <#hawaii>

Azért a Nyunyi szépen aprított minket minap Gibraltaron. <#papakacsint> mi lenne ha játszana is. No meg Hentes mester rdx-ei is rémálmaimban jönnek elõ <#zavart2>.

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

F1rstK1ng
HTW weblapja
Nézdd meg az oldalunkat, ott álltalában mindig van meccs riport és oda vannak írva, h kik vannak a lineban.
De azt egyszerûbb elmondanom, h mostanában kik nem játszanak: Gaben, Atysh, Hentes(õ hamarosan fog, csak xarakszik a hangkáryája és így kellemetlen a waron val részvétel <#szomoru1>), Petrosz, Spytime91(inactive<#lama>), Cruciatus, CB-Nyunyi). Nah, õk nem játszanak a csapatból, a Clan tagokat, meg megtalálod az oldalunkon jobb oldalt a Clan Members menüponton.

inaktív :C cu@bf3

F1rstK1ng
Húú, elszúrtam, nem LSFes party publicon, hanem JFE-s...
Bocsi Party <#lama><#dumcsi>

Én is gratulálok. Bár azt látom a clan base oldalán, hogy néha itt is megy az anyázás.
Most már annyian vagytok, mint az oroszok. Kik a core memberek?

H2
Lsf-es? szép lenne! <#wow1> sztem nem tudod <#ejnye1> JPF vagy mi, te!

omg

hTW|&#174;

F1rstK1ng
Köszi mindenkinek, amúgy a tagfelvétel sajnos nem így megy. <#ejnye1>
Belsõ beajánlással és feleljen meg minden klántagnak.
A napokban lett 2 új tagunk Kolbi és Kismajom, szóval most megvannak a kellõ embereink a warokra.<#ravasz1>
Party amúgy klántag HTWben <#kuss>(publicon LSFes <#bee1>), teganp is wolt waron, Kolbi szintén benne volt a line-ba. <#eljen>

tojas1
Gratulálo<#taps><#taps><#taps>k!!!

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Én azzal támogatom a HTW-t, hogy nem lépek be. <#bohoc> Nem rontom a színvonalat. Amúgy GRAT.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Twetr0x
Szép volt! <#taps><#eljen>

pityu1973
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Szép volt fiúk. Grat. <#taps><#taps>

papo21
Ja ja én is mennék<#confused>

pTD-hU ptdclan.hu

joebacsi
grat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

PartyService
Grat King!
Bevesztek htw-be??!

Clark addict

liquivent
Csak gratulálni tudok nektek!!!

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

F1rstK1ng
Nem, ez többet ér mint egy dogtag <#hawaii>
<#idiota><#idiota>

Janko313
Annak énis mindig örülök ha Kinget arconsütik!!!<#beka2><#nyes>

http://www.bfhtw.fw.hu/

Janko313
Ez van NO Comment !!!!

http://www.bfhtw.fw.hu/

F1rstK1ng
http://clanbase.ggl.com/rating.php?lid=2857

Mindenki tekintse meg <#ravasz1>
HTW Nr.1 <#eljen>

H2
Szép munka volt srácok!!!! <#worship> Grat mindenkinek! GOGOGO <#gun><#taps>

hTW|&#174;

kBagyula
=HTW®= a Titan euro ladder BAJNOOOOK!

Twetr0x
Pedig vehetnél, mennék fotózni<#idiota><#bdead>

Twetr0x
Defib az poén, néhány napja egy egész titán védelmet azzal nyomtam le.<#vigyor2><#buck>

Pedig lehet. Nem kis örömmel töltött el, hogy F1rst K1nget sikerült arcon sütnöm a defibbel az utolsó kör végén. <#nyes>

Kár, hogy ezért nem adnak dog taget.

zsuskoo
Ezé még nem leszek frusztrált<#zavart2> és veszek a józsefvárosin egy alig hasznát rpg-t, és a szabadság híd tetejérõl próbálgatni az "enginier" életérzést !<#violent><#banplz><#bdead>

zsuskoo
Jaj-jaj! csak montam csak ! kissé idegesít de semmi több nem kõ mán rögtön leszájkaratézni a kisebbet<#rinya>

liquivent
Na jó, de gondold csak végig...feléleszt valaki a csata hevében, figyel arra, hogy felélesszen, de közben a füle mellett záporoznak a golyók. Gondolod, hogy van ideje arra, hogy még fegyvert is váltogasson?
Egyébként meg nem érdekel annyira a téma, hogy belefollyak egy nézetkülönbségbe...csak elmondtam amit gondolok. Ha nem akarom, hogy élesszenek, nem kiabálok, hogy Meeeedddiiicccc....persze velem is megesett, hogy nem kellett volna és élesztgettek, de ez van.
vannak sokkal idiótábbak is a játékban, amin jobban kiakadok.
De túllépek rajtuk.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

PartyService
liquivent defibrõl át lehet váltani fegyverre... véletlenül se gondoltam hogy defibbel kell fedezni.

Clark addict

pityu1973
Legjobb ha csendben vagytok az a legjobb az biztos nem csúszik játék közben <#hehe>

liquivent
Hát pontosan erre mondtam a bölcsességet....kinek a pap, kinek a paplan....

Twetr0x
Nekem nincs Skype-om, TS meg tök jó.<#vigyor3>

kBagyula
Érdekes, nálam meg pont fordított a helyzet. Skype csúszik, TS tök jó.<#rolleyes>

liquivent
Sokkal tisztább a hangja, mint a TS-nek. ráadásul nem csúszik. Nekünk a TS egyfolytában. És a ping sem nagyobb mintha TS-t használnánk. 😛 Igaz, csak kilenc embert kezel le konferenciában. <#gunyos1> Nahh mindegy, kinek a pap, kinek a paplan. 😛 Mi a Skype-ot toljuk gamma közben.

Pedig egész jól müxik, hidd el.

kBagyula
A Skype-t kicsit durvának tartom alkalmazni játék közben.

liquivent
Én erre mondom azt, hogy ilyen esetekben jó a TeamSpeak vagy a Skype, mert akkor tud szólni az élesztõ a bénának <#crazya> , hogy vazze figyelj, mert rohanás lesz, élesztelek. Egyébként meg nem értem hogyan gondolod, hogy defibrillátorral a kézben hogyan fedezzen még mellette valaki... na mindegy.