Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsuskoo
Ezt nem értem. szereted irtani a "fajtád"? ( nem bántásdi )

kBagyula
Reméljük ez így is marad. Jöjjenek csak a kûfõdiek. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

zsuskoo
Baba<#taps><#eljen><#taps>

zsuskoo
Ne nyafogj!<#rinya> Nekem néha most is alig sikerál 50 felé menni pedig 1 kicsivel régebben jáccok! megy az majd jobban is!<#vigyor2> gyakorolni<#gun>, gyakorolni<#gun>, gyakorolni<#gun>, gyakorolni<#gun>.....

czky
Köszi!
Tényleg kevés magyar volt. Kicsit csalódott is voltam.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Alien69
Szép! Gratt! <#taps> Ha jól látom, szerencsére kevés magyar enemy volt. <#eljen><#alien2>

czky
Elsõ játék a magyar szerveren:

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Alien69
Hát gyakorolj! Fog az menni! <#vigyor1> De, vannak aranyszabályok. Lépj szakaszba. Ha nincsen, mindenképp csinálj egyet. Figyeld, kik a skilesebbek, tehát a pontoknál ki mennyi embert öl meg. Azokat keressed, merre járnak, és figyeld õket. Ha megvan a medic újra élesztõ cucca, akkor hasznád is, és figyeld a kis térképet jobb felül, hogy a közelben lévõ csapattársak mennyire sérültek. Egy piros kör jelzi a legkisebb bajt is, ilyenkor keresd meg, és vagy vedd a kezedbe a medic dobozt, vagy dobd le mellé, és menj tovább. Kezdetben a medic kaszt a leg kifizetõdõbb. Már szerintem, aki persze a snipával kezdett, majd walkereztem, és most helizek, tehát walszeg teljessen beszámíthatattlan vagyok. Legalábbis, a BF2 totyikban jól lehurrognak, milyen genya snipa vagyok, de a sok láma agyattlan még azt se tudja, hogy ha kúszik fel a létrán, külsõ nézetbe tud váltani, és láthatja, hogy a tetõn van-e claymore. De persze, én vagyok a g*ci, meg a béna, mert Õk tudattlan p*cs*k. <#eplus2>

Enosh Chan
Hogy lehetek mar ilyen bena <#falbav> Sosem tudok egy palyan osszeszedni 50 pontnal tobbet <#gonosz3> pls <#help> micsinaljak<#nyes>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

kolbi870315
Tényleg nem volt rossz kör.<#worship><#nyes>

BF2142:kolbi, kolbi01

Alien69
Ja, nem értettem, miért viszket a hátsóm, de most már tudom! <#mf1><#law><#puszi><#puszis><#love11>
A posztert meg kend a hajadra!<#alien> 😄DD

Fel is nyomtalak már ne aggódj <#eplus2> és Te még posztert se kapsz majd.
<#wink>

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

Alien69
Tényleg. Mi az a statpadding? A statot turbózzák mondjuk medikezéssel, vagy supportozással? <#vigyor3><#wilting>
Ha szigorúan nézzük, én állandóan ezt csinálom! Ja. De tényleg! Folyton a gunneremet statpaddingelem (na jó, nem mindig, néha én zsákolom be az enemyt). Szerintem, ennél jobb statpodding (becsületes) nem nagyon van (már a K/D arányokat nézve). Ma is, 41 kill, 8 dead volt a gunneremnek, amibõl 3 suicide (öngyilok) volt.<#violent><#eplus2><#alien>
(made by Alien)

A kés+pisztoly szervert inkább hanyagoljuk. <#ejnye1> Az EA határozottan tiltja. Bár én még nem olvastam, hogy bárkit is szankcionáltak volna, de jobb a békesség. Persze, ha az urak egy félreesõ helyen bicskát rántanak, az már õ dolguk. <#gun>

pityu1973
Látom ebbõl késes parti lessz a szerveren csak olyat nem állítottunk be.....de a kedvetekért

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Alien69
Köszi, de én bírka takarót használok, Merino-t! Újságom is van, ha azzal kellene takaróznom! <#worship><#alien2>

De jó neked Ádám megalakíthatjátok majd az elsõ Sims klánt, még ranked szervert is bérelhettek<#taps>

Battlefield 2142: [PTD_HU]sziro74

Alien, kell a Sims plakát?

És szerinted Alien mit szólna hozzá? Bizti örülne a plakátnak, kirakja az ágya fölé<#smile>

<#nevetes2>

Megvan! Bekéredzkedek az MKO-ba és egy hét alatt stadpaddal megszerzem az összes unlockot...

Ez most vicc avagy pedig komoly?????? <#ijedt> Kib@szottul ki lennék segítve egy Sims csomaggal... Gondolom lenne benne pilum, rdx meg sentry gun. <#wilting> És mi a f@szt csináljak a plakáttal??!!

Látod AdambanHun, kapsz majd ingyen csomagot<#wave>

Sanko
😞 közbe rájöttem én is, sorry csak egymás ellett voltak a pathek az EA LINK-ben...

viszont ez egyik server az EA nal bepukkant és minden adat elveszett de szerencsére azon csak az "a" betüs nevek voltak...tõlük majd elnézést kér az EA és ingyen SIMS csomagot küld a részükre, plaláttal!...

a mohának mindig a déli oldala fás

papo21
ja fel akartam menni de nem tudtam de no problem mert ugyis csak magammal tudtam volna beszélni!

pTD-hU ptdclan.hu

H2
köv patch 1.40 lesz! .41 a bf 2höz jött ki kb 2 hónapja!

eBAY

hTW|&#174;

pityu1973
Akit érint!!!! Megy most már a TS szerverünk elhárították a vason a hibát így újra inditottam. Sorry de a server teremben túl kényelmes a kolega.....de szeretnék én is ilyen munkahelyen dolgozni ahol csak a pénzt kell felvenni a pofavizitért.....na mindegy.....no comment

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

papo21
nem én mondtam hogy kijött

pTD-hU ptdclan.hu

Itt a hites leírás.

Sehol. Akik annak idején elõrendelték azok kapták meg ezt és egy dogtag alakú pendrive-ot.

kolbi870315
Az EA-nél hol lehet megvenni?

BF2142:kolbi, kolbi01

Nem jött az ki még.

papo21
szerintem az bf2 höz van

pTD-hU ptdclan.hu

papo21
aha és te ezt hol láttad?

pTD-hU ptdclan.hu

Alien69
Minnél hamarabb fel kell rakni, mert a szerverek is folyamatossan frissülnek, és kb egy napon belül szinte az összes átáll. Külömben elveszti a "rangját", már ha jól tudom. <#alien>

Sanko
kijött az 1.41 végleges, Ti mikor teszitek fel? Mikor érdemes? A serverek kb mikor állnak át, mi a gyakorlat?

a mohának mindig a déli oldala fás

pIIrash
Ez az assault skuló egy módsoított változata, amit az EA-nál meg lehet venni.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

tojas1
Köszi Alien!!!

Vágom a témát így 31 évesen csak most költöztem el és szivat az a Kö..ög T-com,már 1 hónapja várom õket,de holnap már jönnek.
A Drága PTD Clan tagjaim pedig szeretnek viccelõdni,addig csinálják amíg találkoznak a késemmel./UGYE SRÁCOK/
<#duhos2>

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

liquivent
Azért dobál le mindig, mert ma is egész nap állítottuk be és próbálgattuk a szervert. Egyébként folyamatosan megy.
Poénból nem kickelgetünk, ma is csak a statpadderek lettek bannolva 24 órára, de nekik is szóltunk elõbb, hogy fejezzék be. De nem hagyták abba. Ezért bann...
Az MKO is kérdezte, ér e statpaddolni, de NEM LEHET!!!
Ez a betöltõ képernyõn is szerepel!!!

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

H2
Bofors DMG
This is the exclusive version of the SCAR 11. This weapon, at first glance, looks very powerful; it is only a reskinned of the current weapon. It was available only to those who preordered from FutureShop or Best Buy, who, along with it, recieved a Dogtag USB flash drive. Those who preordered in Australia from EB Games also received the reskinned weapon but did not receive a flash drive. This weapon is only available for the Assault kit of the European Union faction

hTW|&#174;

Enosh Chan
Ez milyen fegyo? 😄 Felelmetes...

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
Whoa! <#guluszem1> Gratu az oldalhoz tenyleg hasznos, epp most olvasom a jelveny meg egyeb leirasokat 😊 A szerver is jo csak -ezt ti is tudjatok-
hogy gyakran ledob (remelem mar nem) Aztan ne nagyon kickelgessetek poebol 😛

liquivent
Jólvan srácok, mivel a szerver infóra kikerült a weblapunk címe, így kénytelen vagyok közzétenni, igaz nincs még kész sajna, csupán 95% -os a weblap. tehát a cím: www.ptdclan.extra.hu/
Van még rajta fordítani való, de azért élvezzétek az oldalt....Remélem sok hasznos infóval sikerül segíteni néhány embert, akiknek kérdésük van a játékkal kapcsolatban. Mert ugye sok iylen elõfordul itt.
Külön köszönet a fordításokért Adamban-nak, Pityunak és LabKWM-nek.

Zolinak pedig: majd megnézem, megvan e nagyobb felbontásban, vagy hogy mit tehetek az ügy érdekében...
A Bofors pedig egy felvett cuccból van, ne vadássz senkire miatta....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Alien69
Húha! Wazze, hány éves vagy? Elmultál má 21? És még hiszel a mesékben???<#nyes> Ovis! (sorry, nem bántásbúl)
Tehát, add egy. Természetessen NEM hazudtak! CSAK mégis! Illetve, félre érthetõ, meg hasonlóak. Tehát, ha lesz telefon vonalad, és feltételezzük, hogy nem az UPC-s, hanem hagyomásnyos, pl T-COM vezetékes, akkor azonnal (ismétlem AZONNAL) van BETÁRCSÁZÓS net elérhetõséged! G R A T U L A ! ! !<#taps> Vagy nem erre gondoltál??? (sorry még egyszer, csak én naponta találkozom hasonló becsapott emberekkel, mint pl TE<#worship>)
Tehát, elsõ lépés, ahogyan teheted, mondjuk ahonnan most neteztél fellépsz a tcom oldalára, és megkeresed, van olyan rész ahol le lehet ellenõrizni, hogy az adott címen van-e lehetõsség ADSL igénybevételére! Ha igen, akkor félig nyertél, és kb max egy hónapon belül már lehet is adsl-d, de van, amikor sokkal hamarabb is összejön. Esettleg, aki szereli be nálad, azt is megkérdezheted, hátha tud infót errõl. Ha a tcom oldalán egyértelmüen NEM a válasz, akkor a vonal is felesleges lehet, és akkor, ha csak a net miatt lenne beköttetve, nem szabad felszereltettni. Röviden ennyi. A többi mellékes. <#worship><#zavart1>

H2
ööö, server infóban volt! bocs Brad! <#guluszem1>

hTW|&#174;

Lopni csúnya dolog...

H2
Srácok ez nincs meg nagyfelbontásban vagy nagyobban?

Ja és a scar 11 (Bofors DMG) az kié?

hTW|&#174;

tojas1
Internet...az micsoda<#gunyos1>

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

tojas1
Elõször telefon,internet aztán jöhet az áram

tamas76
Tojgli, akkor ha lesz telefonod,akkor már a netedet is köttesd rá<#vigyor2><#zavart1><#kacsint><#vigyor>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu