Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Tényleg kevés magyar volt. Kicsit csalódott is voltam.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
A posztert meg kend a hajadra!<#alien>#alien> 😄DD
<#wink>#wink>
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
Ha szigorúan nézzük, én állandóan ezt csinálom! Ja. De tényleg! Folyton a gunneremet statpaddingelem (na jó, nem mindig, néha én zsákolom be az enemyt). Szerintem, ennél jobb statpodding (becsületes) nem nagyon van (már a K/D arányokat nézve). Ma is, 41 kill, 8 dead volt a gunneremnek, amibõl 3 suicide (öngyilok) volt.<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#alien>#alien>
(made by Alien)
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Battlefield 2142: [PTD_HU]sziro74
viszont ez egyik server az EA nal bepukkant és minden adat elveszett de szerencsére azon csak az "a" betüs nevek voltak...tõlük majd elnézést kér az EA és ingyen SIMS csomagot küld a részükre, plaláttal!...
a mohának mindig a déli oldala fás
pTD-hU ptdclan.hu
hTW|®
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
a mohának mindig a déli oldala fás
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Vágom a témát így 31 évesen csak most költöztem el és szivat az a Kö..ög T-com,már 1 hónapja várom õket,de holnap már jönnek.
A Drága PTD Clan tagjaim pedig szeretnek viccelõdni,addig csinálják amíg találkoznak a késemmel./UGYE SRÁCOK/
<#duhos2>#duhos2>
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Poénból nem kickelgetünk, ma is csak a statpadderek lettek bannolva 24 órára, de nekik is szóltunk elõbb, hogy fejezzék be. De nem hagyták abba. Ezért bann...
Az MKO is kérdezte, ér e statpaddolni, de NEM LEHET!!!
Ez a betöltõ képernyõn is szerepel!!!
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
This is the exclusive version of the SCAR 11. This weapon, at first glance, looks very powerful; it is only a reskinned of the current weapon. It was available only to those who preordered from FutureShop or Best Buy, who, along with it, recieved a Dogtag USB flash drive. Those who preordered in Australia from EB Games also received the reskinned weapon but did not receive a flash drive. This weapon is only available for the Assault kit of the European Union faction
hTW|®

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
hogy gyakran ledob (remelem mar nem) Aztan ne nagyon kickelgessetek poebol 😛
Van még rajta fordítani való, de azért élvezzétek az oldalt....Remélem sok hasznos infóval sikerül segíteni néhány embert, akiknek kérdésük van a játékkal kapcsolatban. Mert ugye sok iylen elõfordul itt.
Külön köszönet a fordításokért Adamban-nak, Pityunak és LabKWM-nek.
Zolinak pedig: majd megnézem, megvan e nagyobb felbontásban, vagy hogy mit tehetek az ügy érdekében...
A Bofors pedig egy felvett cuccból van, ne vadássz senkire miatta....
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Tehát, add egy. Természetessen NEM hazudtak! CSAK mégis! Illetve, félre érthetõ, meg hasonlóak. Tehát, ha lesz telefon vonalad, és feltételezzük, hogy nem az UPC-s, hanem hagyomásnyos, pl T-COM vezetékes, akkor azonnal (ismétlem AZONNAL) van BETÁRCSÁZÓS net elérhetõséged! G R A T U L A ! ! !<#taps>#taps> Vagy nem erre gondoltál??? (sorry még egyszer, csak én naponta találkozom hasonló becsapott emberekkel, mint pl TE<#worship>#worship>)
Tehát, elsõ lépés, ahogyan teheted, mondjuk ahonnan most neteztél fellépsz a tcom oldalára, és megkeresed, van olyan rész ahol le lehet ellenõrizni, hogy az adott címen van-e lehetõsség ADSL igénybevételére! Ha igen, akkor félig nyertél, és kb max egy hónapon belül már lehet is adsl-d, de van, amikor sokkal hamarabb is összejön. Esettleg, aki szereli be nálad, azt is megkérdezheted, hátha tud infót errõl. Ha a tcom oldalán egyértelmüen NEM a válasz, akkor a vonal is felesleges lehet, és akkor, ha csak a net miatt lenne beköttetve, nem szabad felszereltettni. Röviden ennyi. A többi mellékes. <#worship>#worship><#zavart1>#zavart1>
Ja és a scar 11 (Bofors DMG) az kié?
hTW|®
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!