Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Ámen. 😄DDDD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Alien69
õõõ, ez meg lámaság! <#ejnye1> Akkor én folyamatossan statpaddolok! <#alien> Elmondom a lényeget (csak, mert sokan NEM tudják a csíziót). Tehát. A nagyon láma gunshippes, vagy baka azzal kezdi a kört, hogy elugrik az ellen titánja alá, hogy Õ lõhesse szét elsõként a titán ágyúit (10 nyavajás pontért, de ha 2x sikerül leszednie az már 20 pont, többet meg nem ad). Ezzel természetessen önmagát feláldozva, hiszen a jobb, okosabb csávókák már tárt karokkal várják az ilyeneket. Ergo, egybõl elég hamar megvannak az elsõ killek. Persze, kevés olyan emberke van, aki folyamatossan a titán ágyuiban ücsörög (egyrõl mindenki tud). Ja, aki nem tudná, az ágyúk között a leggyorsabban átülni az F2-F5 gombokkal lehet, az F6 a hátsó, felsõ AA, az F7, (f)elsõ AA. Tehát, ha lecsengett az elsõ akció, akkor én pl megyek, és teszem a dolgomat (ha hagyják). Aztán, ha megdeglek, megyek vissza a titánra, és nézem az ágyúkat. Ha mind piros, örülök. Elkezdem javítani, de ahogyan bezõdül, már nem javítom tovább!!! <#papakacsint> Elvileg, elég a 2 pontért a két oldalon egyet bezöldíteni! Azért én mind a négyet felélesztem. Mire végzek, már mehetek megint hentelni a helimmel (ha megvár).<#hehe> Ergo, ehez tök felesleges segítség, megy ez shimán, lazán, és még ész se kell hozzá! <#bee1>
Mellékessen, Roger, az már NEM mükszik! Anno, az úgy volt, hogy medikek beûltek az APC-be (esettleg buggyba), és kimentek a pályáról, majd amikor letelt a 10 másodperc, elkezdtek meghalni, de a medikek gyógyitották egymást. Azért vissza kellett menni a pályára, de elég sok pont össze jöhetett belõle. Csakhogy, ma már ha letellik a 10mp, akkor azonnal deglesz. Elötte a csapatszállitós biznisz volt, az volt a legeslegdurvább (szvsz), de ugye, csak azért, mert szintén sok a láma (meg akkor én még nem nagyon heliztem, sajna). A vége felé, mielött kihozták a javitó pecst, azt csináltam, hogy pont ezekre a helikre vadásztam, a titát AA-ból szépen lehetett kacsavadászatot rendszni, igaz, mire lelõttem, addigra azért több pontot össze szedhettek, hogy simán megérje nekik.
Én is statpaddoltam, persze, ez a statomon annyira nem látszik. Ugyanis, csak, és kizárólag olyanokat csináltam, hogy pl kellett 15 healing pont. Ez azoknak, akik egész "életükben" a medik kasztból szerezték pontjaikat, gond nélkül meg lehetett, de annak, akik ugye nem csípik azt a kasztot, kínszenvedés. Kb olyan, hogy mennyi embernek van meg mondjuk a 35 kill helivel? Persze, jópárnak, de vannak olyanok, akiknek ez naponta (szinte) összejön, sõt, vannak jobb napok, amikor többször is, vagy több is, mint 35 kill (a legutóbbi gyakwarron az elsõ voltam 30 killel, a második körben már nem, ott éppen középmezõnybe végeztem). Tehát, ez van. Sõt, legutoljára pl meg KELLETT szereznem az egyik utcsó, de létfontosságu unlockot (már nekem, helisnek azzá vált). MMB-5 Motion Mine Bait (NS), a "piros" gránát, ami össze szedi a motion mine-okat, és ugye ilyeneket szerettnek a gunship fölé pakolgattni. <#conf> Publikon nem annyira zavart, mert ki lehet lockolni másképpen is, de warra jó lett volna. Na, össze hoztam, egy kis segítséggel. 5 kill kellett hozzá, hacsimotóval gázolni. Ami nekem nem annyira jön össze önerõböl. Ez van, és NEM szégyellem. Ügyettlen vagyok na. <#nemtudom><#rinya><#alien2>

kBagyula
Vagy kisautóval ki mégy a pályáról és a haver heal-el. 😉 Meg még csillió dolog. Kreatívak a júzerek nagyon. 😄DDD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

zee21
jah hát statpaddolás koknubság 😄 még annyit hogy van másmilyen statpadd is bár anniyra nem durva csak annyi hogy haver titán alá AA cuccba õ lövi szét a az ágyukat te meg csak javítod....
így te repair pontokbol szerzel egy menetben akár 40-et is õ meg hasonloan sok titan attack score-t ez csak azért jobb mert nem szív egy harmadik fl
btw ne értsétek félre sosem csináltam csak egyértelmü
szvsz viszont ha saját katonát hoznak létre az kevésbé baj mintha valami 3. felet szopatnak.....

www.818clan.eu

Oké, köszi mind2töknek<#eljen> Én ilyennel még nem találkoztam, vagy ha igen, nem feltünõen csinálta/ták
Sziasztok!
Tudtok valahol nagyfelbontásban pálya térképeket? Jó lenne olyan amin "véletlenül" a jármûvek is rajta vannak.

Köszi.

kBagyula
<#idiota><#integet2>

pIIrash
A statpaddolás azt jelenti, hogy pl. valaki sok pontot akar szerezni azzal, hogy felélesztgeti a csapattársát. De nem úgy, hogy megy utánna, hanem haverok összeállnak. Elmennek a pálya egy távolabbi pontjára, hogy ne zavarja õket senki. Az elenség leszúrja a mandrókát majd a társa feléleszti. És ezt így nyomják amig meg nem unják. Ennek a durvább verziója, amikor külön katonát hoznak erre a célra létre így a halálokat egy olyan karinak számolja el amit utánna törölhet. Ebbõl a szempntból hülyeségnek tartom a 4 katona létrehozhatóságát. Egyébként sem látom értelmét mondjuk.

Nekem a legtöbb egy körben 169. Cerbere landing. 8 vs. 8. Nagyon sokar öltem és a zászlókat gyakorlatilag folyamatosan kellett visszaszedni. Így nagyon lassan ment le a kör mivel zászlók száma nem csökkentette az ellenfél pontjait és a miénket sem. Illetve Commanderként lehet még sok pontot szerezni ugyanilyen körben.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

kBagyula
Statpadd: pl. A haveroddal összebeszélsz, majd felmentek egy szerverre, õ PAC, Te pedig EU, kinéztek magatoknak egy szerencsétlent és valami félreesõ helyen a haver lelövi, te feléleszted, a heverod megint lelövi, te újra éleszted... így tovább.

Abszolút nem etikus dolog, ha ilyet látsz a BFRoE.com-on felnyomhatod õket, persze kellenek fotók a tevékenységükrõl.
A bünti: elvesztik az addig megszerzett pontjaikat.

Mi az a statpaddolás? Gondolom vmi nem teljesen etikus pontszerzés. Hogyan lehetséges az? Egyébként ha tényleg erröl van szó, akkor könnyû utánanézni h ki statpaddolt már hisz a legtöbb pontot hozó kör megnézhetõ a szoldzsör statisztikájába. NEM BÚJHACC EL!! <#mf1><#eplus2>...Kiváncsi lennék h mennyi nektek a legjobb körötök...és hogy hogyan sikerült elérni😊 (ilyenekre gondolok h gunshipezés...esetleg kevés ember a pályán és sok siló/zászlófoglalás)
kolbi870315
<#eljen><#eplus2><#gun>

BF2142:kolbi, kolbi01

kBagyula
Látom zajlik az élet a scenen belül. <#hehe><#hawaii><#ticking>
Mellesleg jó reggelt! <#wave>

liquivent
NA jó! Nem várok a válasszal, olvasgattam a saját fórumunkat úgy döntöttem, bekopizom ide azokat a leveleket:

MKO írta:

Hello.Bocsi hogy zavarlak benneteket.De arra gondoltunk a clánunkal(MKO) hogy összeállhatnánk egy klánná.Így többen lennénk és többet is warozhatnánk.Van egy .hu-s oldalunk gyönyörû designal amit szívesen megosztunk veletek.Így közösen sokkal nagyobb eséllyel indulhatnánk bajnokságokon.Emelhetnénk a magyar BF2142 színvonalát.
Szívesen várjuk a válaszotokat.
MKO vezetõség.

PTD válaszolta:

Szia!

Igen, tudjuk, hogy léteztek. A mi saját weblapunkon is kinnt van a link a Ti oldalatokra, több másik magyar klánnal egyetemben.
Konzultáltam a klántagokkal és arra a megegyezésre jutottunk, hogy köszönjük szépen a felajánlást, de nem szeretnénk ebben a formában bõvíteni a klánt. Szóval sajnos a fúzió nem fog létrejönni. Egy-egy embert veszünk fel, amennyiben megfelel az elvárásoknak, de ilyen csoportos bõvítés nem a legjobb ötlet szerintem sem. A weblappal kapcsolatban pedig annyi, hogy nekünk is van egy olyan, ami igen sok hasznos infóval szolgál, noha nem annyira a designra ment rá. Ha gondolod nézzétek meg: www.ptdclan.extra.hu
És a továbbiakban is szeretettel várunk benneteket is játszani a HUNGARIAN 1st RANKED szerveren, amannyiben nem a statpaddolásról szól, hanem a játékról. Ezt csak azért mondom, mert múltkor is felmerült egy MKO-s tag részérõl ez a kérdés, noha a töltõképernyõre ki vannak írva a szabályok. Egyébként Ti most hány taggal bírtok? Mi 14-en vagyunk.
Köszi a megértést

MKO írta:

Helló

Ha még egyszer szidni mered a klánomat (statpadding)….

Hát azért kár érte srácok.. ;´

Ennyit a magyarságról J

Persze nyílván most már ellenfél vagytok.

Ja és még annyi hogy a szerveretek nem az elsõ magyar ranked szerver.

A ranked még ok, de nem magyar mivel angol a szogáltató, de azért ugyes próbálkozás volt 😉

Remélem nincs harag! Részunkrõl nincs , csak csalódtunk!

PTD válaszolta:

Szia!

Én nem szídom a klánodat, nincs vele semmi bajom, egyetlen egy embert kivéve (Zsootiiisss).
A statpaddolást nem Én találtam ki, hogy csinálja klánodból egy-két ember, hanem tény, sokan tudják, sõt mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy ez a kérdés elhangzott, most nem tudom már melyik embertõl, amikor a szerverünkön játszott.
A ranked kérdés, meg hogy magyar e, csak annyit tudok rá mondani, hogy sokan bénáztak, hogy nem lehet bérelni rankedet magyarországról. Igenis lehet. És a szervert nem az határozza meg, hogy hol van helyileg, hanem hogy milyen nemzetiség bérli azt. Ez esetben magyarok bérlik, tehát magyar szerver, ha nem is magyar honban található.
És igen, büszkék vagyunk rá, hogy nekünk legalább sikerült, mert még a nálunk köztudottan skillesebb és több tagot számlá HTW-nek sem sikerült ilyet összehoznia, pedig szerették volna, maga Firstking mondta.. És igen, velük is jóban vagyunk, olyannyira, hogy szoktunk gyakorló warokat csinálni, és mi erre is büszkék vagyunk, hogy minket hívnak ki gyakorolni, talán jelent valamit.
Végszóra, természetesen nincs harag, csak nem fair az, hogy ha nemet mondunk a fúzióra, akkor egybõl támadó hangvételû levelet kapunk tõletek.

Még egy kis hozzáfûzni való tõlem: Nem akarok Én senkit sem bántani, de azt hiszem ez tükrözi a valóságot...mindenki szûrje le belõle a tanulságot. HAJRÁ MKO.

De azért továbbra is mindenkit várunk szeretettel játszani a MAGYAR szerveren, függetlenül attól, hogy melyik klán nevéhez fûzhetõ az, mert nem ez a lényeg, hanem az összetartás!!!

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

liquivent
Köszi a bíztatást minden HTW tag részérõl. Azért azt hiszem ebbõl is látszik, hogy kik a normális emberek, melyek a normális klánok.
Mert ugye mi legalább (PTD és HTW) egymás hasznára vagyunk és segítjük egymást. Az más kérdés, hogy (egyelõre) mi állunk a vesztes oldalon, de nem ez számít, hanem az, hogy ezáltal rájövünk mi is a hibáinkra. És azt legközelebb máshogy próbáljuk megtenni, vagy más startégiát kidolgozni.
Ti pedig szinten tartjátok magatokat és szintén csapatépítetek.
De a mi klánjaink legalább nem anyáznak egymásra. hanem ha kell, akkor egymás ellen, ha kell, akkor egymás mellett is tudunk harcolni és nem mocskoljuk egymást. Mondjuk nincs is mire. Nem úgy mint az MKO. Volt egy érdekes levélváltásom velük...ha érdekel benneteket, szívesen közzéteszem...tanulságos.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

pityu1973
Jó az aláírás King, de amirõl nem beszélünk azt lassan elfelejtik és akit elfelejtenek az nincs, és az szépen eltünik a sülyesztõben nyomtalanuúl. Igy csak szityátok a tüzet szerintem minkét csapatnak van mivel foglalkozni nekünk ott a csapat építés nektek ott a War meg a közös kis gyakWarjaink. Maradjunk meg ezen a szinten, de ez csak privát vélemény kár hogy van egy ilyen klán akirõl így beszélgetünk én személy szerint sajnálom.

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Carlos HUN
Hali nálam jól fut csak rendszergazdaként futasd kb 3 hónapja már vista alatt játszom

King kösz.

Ami pedig az MKO-t illeti, a magam részérõl nem szeretnék olyanokkal játszani, akik mindenkivel ok nélkül összevesznek. És öszintén szólva azt sem szimpatikus, hogy a szerverünkön cheatelnek és statpaddolnak.

F1rstK1ng
Így van, minden héten gyakorlás és fullra együüt lesz a csapatotok.

2 hét és indul a Conquest Cup, további info az oldalunkon a héten.

"az MKO meg aljas, paraszt csapat" <#kocsog>MKO<#levele>

(remélem sokan követitek aláírásomat) <#hawaii>

inaktív :C cu@bf3

Jól látod a helyzetet, gondolom akkor kívülrõl is látszott, hogy most széthullottunk. Felnõtt emberként az ember rögtön rájön arra, hogy mitõl lesz 10-14 együtt játszó emberbõl egy egységes clan, de úgy látszik ehhez idõ kell. Remélem gyorsan összeszedjük magunkat.

Alien69
Pedig hidd el, JÓ volt! Egy war MINDIg jó, ha a csapat képes belõle leszûrni dolgokat. No, nem azt, hogy ki hol mit bakkot el! Az mellékes. Azt nem hallottam, mi ment a TS-en nálatok, csak gondolhatom, mert már nem 1 warron túl vagyok (mint más is). Akkor edzi meg a csapatot, ha erõs nyomás alatt van, és vesztésre áll a széna. Ki, mennyire képes felülkerekedni ilyenkor a személyes dolgokon, és hibáztattni a többieket, meg hasonlóak. Ha morálissan szét törik egy csapat, az nem áll fel azon a warron, tutira! <#worship>
Asszem már írtam, hogy (szvsz) a csaták nem a skilleken múlnak, hanem a fejekben.<#alien><#worship>

Vista alatt ne is próbálkozz vele. Tedd fel az XP-t.

Nem volt jó, de sokatmondó volt. Azt hiszem, a következõ hetekben el kell néhány dolgon gondolkodnunk.

Alien69
Bakker, Papo-val elmentünk egyet publikolni. <#falbav> Há bakker, egy nyomi kommander kitúrt minket, egyszerûen beugrott a gunsip-be, és elment Papó-val. Persze hamar megdeglett, de akkor is! Az hagyján, de utánna sikerült nekünk elvinni, erre beszált a csapatszállitóba, és minket üldözött. El akart gázolni! <#falbav> Az ilyenek mé nem akasztják fel magukat? ozzy666 volt, gondolom, full láma. Persze, kiszavazni nem lehetett. <#lama><#kocsog><#levele>
Pedig végre lehetett volna írtani az ellent. <#rinya><#boxer><#alien2>

tamas76
köszi a wart,jó volt

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

kBagyula
Ja, kösz a wart, gyó volt. 😉

F1rstK1ng
az volt, meg jó volt

pityu1973
F1rst-K1nq kössz a Wart ismét tanulságos volt!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Denes888
Valaki tolja Vistán a játékot? Mûködik normálisan?
Nálam 2-3 kör után kilép hibával. Vagy exe vagy memory.dll .

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

F1rstK1ng
19:00 suez verdun, ti szerveretek

Ma 19:00 gyakwar!

kBagyula
Szevasztok! Haza értem... végre! <#wave><#wave>

pityu1973
Üdv itt megtalálod az infót és az útvonalat. Csak menj a minden más fül re és ott megtalálod a megoldást.

Twetrox mondd már el , hogy te honnan szedted le<#help>?
kösz remélem így jó lesz
zee21
kösz az infot
<#taps>

www.818clan.eu

pityu1973
felebrettel jovolt hajnali negy te jo isten eddig meg sohasem zuztam

pityu1973
bocs csak BF-s billentyun nehez irni

pityu1973
tobbi szervernel is csinalja

Twetr0x
Hát az az oldal eléggé elavult, szerintem simán googlen keress rá a bf2142 punkbuster fájljaira. Nekem úgy sikerült pár napja.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Enosh Chan
Telepitettel northern strike-ot?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Kéne egy kis segítség A Battlefield 2142 multiplyert tolnám ( megvan az 1.25-ös javítócsomag , a játék is eredeti ) , de belépek egy szerverre elkezdek játszani és kb. 1 perc múlva kidobnak a szerverrõr , és a menübe azt írja ki , hogy Punkbuster egy kis ablakban . Már letöltöttem a frissítést a www.bf2142help.atw.hu oldalról , de most se mûködik , utána leszedtem hozzá a pbsvc nevû progit lefutettam , de most se mûködik !!!!!!! Valaki segítsen<#rinya>
pityu1973
CONFLIC2142 INFO ITT.

pityu1973
Az nem kell ehez!

pityu1973
PLUSZ itt is müxik a gyors belépés:

"C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +modPath mods/CF2142 +eaAccountName NEVED +eaAccountPassword JELSZAVAD +soldierName KATONÁD NEVE

zee21
mi az a conflict mod???(conflict earth nem lehet mert még nincs kész tudtommal...)
én az introtol ugy szabadultam meg hogy ea. dice. intro. movieból kihuztam asztalra azt annyi és tök gyorsan már ott is vagyok....

www.818clan.eu

Denes888
1.04-es patchel lett neki, de amikor betölt egy map akkor kilép exe hibával.

pIIrash
Dehogynem! Annyi, hogy csinálsz a conflictnak egy külön ikont:
pl:
"E:\Games\Battlefield 2142\BF2142.exe" +playNow 1 +menu 1 +fullscreen 1 +modPath mods/CF2142

És már kész is ...

Denes888
Ha felteszem a Conflict modot akkor már a normális 2142-vel nem is tudok játszani?

pIIrash
Nincs mit! <#nyes><#mf2>

Piirash ez az indítós dolog tök jó. Tele volt már a tököm a bejelentkezéssel meg az intróval. Thx. Hálából le is késeltelek, persze csak tiszteletem jeléül.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html