Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Mellékessen, Roger, az már NEM mükszik! Anno, az úgy volt, hogy medikek beûltek az APC-be (esettleg buggyba), és kimentek a pályáról, majd amikor letelt a 10 másodperc, elkezdtek meghalni, de a medikek gyógyitották egymást. Azért vissza kellett menni a pályára, de elég sok pont össze jöhetett belõle. Csakhogy, ma már ha letellik a 10mp, akkor azonnal deglesz. Elötte a csapatszállitós biznisz volt, az volt a legeslegdurvább (szvsz), de ugye, csak azért, mert szintén sok a láma (meg akkor én még nem nagyon heliztem, sajna). A vége felé, mielött kihozták a javitó pecst, azt csináltam, hogy pont ezekre a helikre vadásztam, a titát AA-ból szépen lehetett kacsavadászatot rendszni, igaz, mire lelõttem, addigra azért több pontot össze szedhettek, hogy simán megérje nekik.
Én is statpaddoltam, persze, ez a statomon annyira nem látszik. Ugyanis, csak, és kizárólag olyanokat csináltam, hogy pl kellett 15 healing pont. Ez azoknak, akik egész "életükben" a medik kasztból szerezték pontjaikat, gond nélkül meg lehetett, de annak, akik ugye nem csípik azt a kasztot, kínszenvedés. Kb olyan, hogy mennyi embernek van meg mondjuk a 35 kill helivel? Persze, jópárnak, de vannak olyanok, akiknek ez naponta (szinte) összejön, sõt, vannak jobb napok, amikor többször is, vagy több is, mint 35 kill (a legutóbbi gyakwarron az elsõ voltam 30 killel, a második körben már nem, ott éppen középmezõnybe végeztem). Tehát, ez van. Sõt, legutoljára pl meg KELLETT szereznem az egyik utcsó, de létfontosságu unlockot (már nekem, helisnek azzá vált). MMB-5 Motion Mine Bait (NS), a "piros" gránát, ami össze szedi a motion mine-okat, és ugye ilyeneket szerettnek a gunship fölé pakolgattni. <#conf>#conf> Publikon nem annyira zavart, mert ki lehet lockolni másképpen is, de warra jó lett volna. Na, össze hoztam, egy kis segítséggel. 5 kill kellett hozzá, hacsimotóval gázolni. Ami nekem nem annyira jön össze önerõböl. Ez van, és NEM szégyellem. Ügyettlen vagyok na. <#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya><#alien2>#alien2>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
így te repair pontokbol szerzel egy menetben akár 40-et is õ meg hasonloan sok titan attack score-t ez csak azért jobb mert nem szív egy harmadik fl
btw ne értsétek félre sosem csináltam csak egyértelmü
szvsz viszont ha saját katonát hoznak létre az kevésbé baj mintha valami 3. felet szopatnak.....
www.818clan.eu
Tudtok valahol nagyfelbontásban pálya térképeket? Jó lenne olyan amin "véletlenül" a jármûvek is rajta vannak.
Köszi.
Nekem a legtöbb egy körben 169. Cerbere landing. 8 vs. 8. Nagyon sokar öltem és a zászlókat gyakorlatilag folyamatosan kellett visszaszedni. Így nagyon lassan ment le a kör mivel zászlók száma nem csökkentette az ellenfél pontjait és a miénket sem. Illetve Commanderként lehet még sok pontot szerezni ugyanilyen körben.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Abszolút nem etikus dolog, ha ilyet látsz a BFRoE.com-on felnyomhatod õket, persze kellenek fotók a tevékenységükrõl.
A bünti: elvesztik az addig megszerzett pontjaikat.
Mellesleg jó reggelt! <#wave>#wave>
MKO írta:
Hello.Bocsi hogy zavarlak benneteket.De arra gondoltunk a clánunkal(MKO) hogy összeállhatnánk egy klánná.Így többen lennénk és többet is warozhatnánk.Van egy .hu-s oldalunk gyönyörû designal amit szívesen megosztunk veletek.Így közösen sokkal nagyobb eséllyel indulhatnánk bajnokságokon.Emelhetnénk a magyar BF2142 színvonalát.
Szívesen várjuk a válaszotokat.
MKO vezetõség.
PTD válaszolta:
Szia!
Igen, tudjuk, hogy léteztek. A mi saját weblapunkon is kinnt van a link a Ti oldalatokra, több másik magyar klánnal egyetemben.
Konzultáltam a klántagokkal és arra a megegyezésre jutottunk, hogy köszönjük szépen a felajánlást, de nem szeretnénk ebben a formában bõvíteni a klánt. Szóval sajnos a fúzió nem fog létrejönni. Egy-egy embert veszünk fel, amennyiben megfelel az elvárásoknak, de ilyen csoportos bõvítés nem a legjobb ötlet szerintem sem. A weblappal kapcsolatban pedig annyi, hogy nekünk is van egy olyan, ami igen sok hasznos infóval szolgál, noha nem annyira a designra ment rá. Ha gondolod nézzétek meg: www.ptdclan.extra.hu
És a továbbiakban is szeretettel várunk benneteket is játszani a HUNGARIAN 1st RANKED szerveren, amannyiben nem a statpaddolásról szól, hanem a játékról. Ezt csak azért mondom, mert múltkor is felmerült egy MKO-s tag részérõl ez a kérdés, noha a töltõképernyõre ki vannak írva a szabályok. Egyébként Ti most hány taggal bírtok? Mi 14-en vagyunk.
Köszi a megértést
MKO írta:
Helló
Ha még egyszer szidni mered a klánomat (statpadding)….
Hát azért kár érte srácok.. ;´
Ennyit a magyarságról J
Persze nyílván most már ellenfél vagytok.
Ja és még annyi hogy a szerveretek nem az elsõ magyar ranked szerver.
A ranked még ok, de nem magyar mivel angol a szogáltató, de azért ugyes próbálkozás volt 😉
Remélem nincs harag! Részunkrõl nincs , csak csalódtunk!
PTD válaszolta:
Szia!
Én nem szídom a klánodat, nincs vele semmi bajom, egyetlen egy embert kivéve (Zsootiiisss).
A statpaddolást nem Én találtam ki, hogy csinálja klánodból egy-két ember, hanem tény, sokan tudják, sõt mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy ez a kérdés elhangzott, most nem tudom már melyik embertõl, amikor a szerverünkön játszott.
A ranked kérdés, meg hogy magyar e, csak annyit tudok rá mondani, hogy sokan bénáztak, hogy nem lehet bérelni rankedet magyarországról. Igenis lehet. És a szervert nem az határozza meg, hogy hol van helyileg, hanem hogy milyen nemzetiség bérli azt. Ez esetben magyarok bérlik, tehát magyar szerver, ha nem is magyar honban található.
És igen, büszkék vagyunk rá, hogy nekünk legalább sikerült, mert még a nálunk köztudottan skillesebb és több tagot számlá HTW-nek sem sikerült ilyet összehoznia, pedig szerették volna, maga Firstking mondta.. És igen, velük is jóban vagyunk, olyannyira, hogy szoktunk gyakorló warokat csinálni, és mi erre is büszkék vagyunk, hogy minket hívnak ki gyakorolni, talán jelent valamit.
Végszóra, természetesen nincs harag, csak nem fair az, hogy ha nemet mondunk a fúzióra, akkor egybõl támadó hangvételû levelet kapunk tõletek.
Még egy kis hozzáfûzni való tõlem: Nem akarok Én senkit sem bántani, de azt hiszem ez tükrözi a valóságot...mindenki szûrje le belõle a tanulságot. HAJRÁ MKO.
De azért továbbra is mindenkit várunk szeretettel játszani a MAGYAR szerveren, függetlenül attól, hogy melyik klán nevéhez fûzhetõ az, mert nem ez a lényeg, hanem az összetartás!!!
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Mert ugye mi legalább (PTD és HTW) egymás hasznára vagyunk és segítjük egymást. Az más kérdés, hogy (egyelõre) mi állunk a vesztes oldalon, de nem ez számít, hanem az, hogy ezáltal rájövünk mi is a hibáinkra. És azt legközelebb máshogy próbáljuk megtenni, vagy más startégiát kidolgozni.
Ti pedig szinten tartjátok magatokat és szintén csapatépítetek.
De a mi klánjaink legalább nem anyáznak egymásra. hanem ha kell, akkor egymás ellen, ha kell, akkor egymás mellett is tudunk harcolni és nem mocskoljuk egymást. Mondjuk nincs is mire. Nem úgy mint az MKO. Volt egy érdekes levélváltásom velük...ha érdekel benneteket, szívesen közzéteszem...tanulságos.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Ami pedig az MKO-t illeti, a magam részérõl nem szeretnék olyanokkal játszani, akik mindenkivel ok nélkül összevesznek. És öszintén szólva azt sem szimpatikus, hogy a szerverünkön cheatelnek és statpaddolnak.
2 hét és indul a Conquest Cup, további info az oldalunkon a héten.
"az MKO meg aljas, paraszt csapat" <#kocsog>#kocsog>MKO<#levele>#levele>
(remélem sokan követitek aláírásomat) <#hawaii>#hawaii>
inaktív :C cu@bf3
Asszem már írtam, hogy (szvsz) a csaták nem a skilleken múlnak, hanem a fejekben.<#alien>#alien><#worship>#worship>
Pedig végre lehetett volna írtani az ellent. <#rinya>#rinya><#boxer>#boxer><#alien2>#alien2>
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Nálam 2-3 kör után kilép hibával. Vagy exe vagy memory.dll .
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
"C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +modPath mods/CF2142 +eaAccountName NEVED +eaAccountPassword JELSZAVAD +soldierName KATONÁD NEVE
én az introtol ugy szabadultam meg hogy ea. dice. intro. movieból kihuztam asztalra azt annyi és tök gyorsan már ott is vagyok....
www.818clan.eu
pl:
"E:\Games\Battlefield 2142\BF2142.exe" +playNow 1 +menu 1 +fullscreen 1 +modPath mods/CF2142
És már kész is ...
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html