Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
ha a paancs ikonba beírod a felbontást tudsz nagyobbat is. most nem tudom kikopizni mert nem otthon vagyok, de itt le van írva korábban többször is, próbálj rákeresni.

a mohának mindig a déli oldala fás

Alien69
Ja. Single playerben nincsen csaló, max 1 !!! <#mf1><#nevetes1>
A botok meg nem dognak TK-zni csak azért, hogy Õ repkedhessen, vagy Õ ülhessen be a tankba, meg hasonló finomságok. Talán még kamikaze csapatszállitó sincsen, meg buggy fanatikusok, stb...
A felbontással meg semmi gond, hogy mit ír ki, az teljessen mellékes, az PONT jó lesz!<#nezze><#alien2>

továbbra is azt tudom mondani: singleben semmit nem oszt nem szoroz a bugjavítás, multihoz meg 1ébként is kell mindenképpen

liquivent
Vazze, próbáld ki......és ne fárassz.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Prince of Máté
Ez a SP patch tartalmazza az 1280x1024-es felbontást?
Mert alapból csak 1280x960-ig van.

Prince of Máté
azért, mert sahogy olvastam sok bug ki lett javítva, és ilyenkor átlalában kicsit jobban is optimizálják a játékot!

nem igazán értem a kérdésed, ha singlében akarod kiprobálni, akkor mind1, nem kell patchelni, ha online, akkor meg muszáj a legutolsó verzióra patchelni, mert a szerverek 99%a azt használja.

liquivent
Mondom, töltsd le az 1.3.-as Single Player Modpatch -et, vagy Titan Lite II. Mod -ot. Ezekkel ki tudod próbálni single playerben, de minden térképpel...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

liquivent
IGEN

Prince of Máté
nTudom hogy csak Online tudok vele játszani!
Így csináltam a BF2vel is, hogy letöltöttem, aztán megnéztem, és megtetszett, és megvettem, mert cska online jó.
Ha ez is megtetszik ezt is megveszem
Amúgy már a demot is kipróbáltam, csak mindig laggoltam, szal nem volt valami jó.
DE a kérdés továbbra is fenn áll:
A patcheléstõl elcseszõdik a tört játék?

liquivent
Ne használj tört játékot, úgysem tudsz vele játszani online.
Van hozzá 1.3. Single Player modpatch, amivel ki tudod próbálni a Titán módot is, meg az összes pályát, de botok ellen szaladgálni nem az igazi.
Akkor már jobban jársz, ha letöltöd a demót és azzal játszol. Igaz csak egy pálya az egész, de az kva jó és legalább élõ emberek ellen tolod, online!!!

Prince of Máté
Tudom, hogy tiltott a warez, de azért megkérdezem 😞
Letöltöttem aa bf2142-t és az a kérdésem, hogy szabad-e patchalni?
Elronthajta-e a nem eredeti játékot?
AZért töltöttem le, mert ha tetszik, majd megveszem, de még várok egy kicsit, mert már 1 éves játék lesz lassan, és még mindig ugyanannyi az ára mint amikor bejött.)

liquivent
Nagy az ARC!!!

Hát vazzeg ha a PTD tagok sem jönnek el, mert õk sem mernek kiállni, akkor itt mindenki egy szájhõs. (Ez egy provokatív beszólás volt.)

Carlos HUN
Én is szívesen elmenék egy ilyen piálásra persze csak ha mehetek 😊

H2

hTW|&#174;

Twetr0x
Japánba mennyi a telefon+szállítási költség? Yenbe leírod nekem? <#idiota><#buck>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Alien69
Magyariule esettlege, mellõzve a kínai tájszólást? <#nezze>

kBagyula
😄DDDDDDDDDDDDDD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

F1rstK1ng
THERE IS A CHANCE OF A LIFETIME TO ORDER A REAL =HTWŸ= T-SHIRT FOR ONLY 149.99 EUROS.
If u call now you`ll receive a real metal dogtag with
F1rst-K1nq`s name on it!
FOR ONLY 2,5 MORE EUROS YOU CAN HAVE A DOGTAG WITH HUN20L1`s NAME ON IT!!
DONT MISS THIS ONCE IN A LIFETIME CHANCE!! CALL
FOR EUROPE : 999-12-123567567-5675345-124-4564-12845
FOR ASIA : 991-345-24-975-25-46356-14358-351347

inaktív :C cu@bf3

Alien69
Ha minden igaz, a mai napon meglehet a 10.000 killem. <#kuss><#ravasz1><#alien>

liquivent
Nem biztos, hogy ezen a hétvégén lesz, többen is jelezték, hogy mégsem jó...lehet el lesz tolva egy héttel....

Alien69
Na ja! Én pl antialkoholista vagyok, de ettõl függetlenül, az eseményeket megörökiteném a fotomasinámmal. 😄 Kár, hogy zûrös az egész hónapom. <#nemtudom>

kBagyula
Követem az irányvonalat, csak néha a saját útjaim járom.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Vazzeg, King, nálatok bezzeg rend és fegyelem van. Csak ezt a Roger gyereket kéne egy kicsit megrendszabályozni, hogy nem követi az irányvonalat.

Nem mukodik a klán fórumunk. Aki meghekkelte, jelentkezzen. Várjuk egy szeemélyes megbeszélésre szombaton...

kBagyula
Nagyon helyes! Legalább meg nézem a bénázásom néha, ha ott játszottam. <#eljen>

kBagyula
Ha ivásról van szó akkor miért ne. 😄DDD Egyedül képviselem a HTW-t ha kell. <#pias><#wave><#hehe>

liquivent
NA, megint a nagyszájú...

Nem mertek kiállni?????? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

liquivent
!!!! FIGYELEM !!!! Megúnva a statpaddoló embereket, ma délelõttöl BattleRecorder fut a HUNGARIAN 1st Ranked szerveren!!! Figyeljetek oda, ha nem akartok pont nullázást... Akinek inge, csak az vegye magára!

liquivent
Jólvan, akkor csak PTD találkozó lesz. 😛
Ha akartok jönni, akkor úgy tervezzetek, hogy kb két hetente (remélhetõleg) tartunk egy ilyet.

F1rstK1ng
0 , bocsi, de én nem tudok menni, és ha én nem tok nem jön senki a klánból <#hehe>
Nekünk legalább egy hónappal elötte kell ezt megszervezni bocsi ((

inaktív :C cu@bf3

liquivent
Firstking! Légyszíves számoljátok össze, hogy hányan jönnétek a Ti klánotokból a szombati személyes találkozóra, mert úgy kell majd asztalt foglalni. Aztán az eredménnyel dobj nekem egy mailt legkésõbb pénteken délutánig.
Amúgy a találka kb 14-15 órakor kezdõdik és várhatóan 3-4 órát tart majd.

papo21
Meloban engem se érdekelne de most du-tános vok de szerencsére most jött vissza!<#eljen>

pTD-hU ptdclan.hu

kBagyula
Engem is. Persze most így a melóból baromira nem érdekel, hogy van-e vagy nincs. Mire hazaérek legyen oszt kész. 😊)

hendrichharcos
Ja ja csatlakozom a Papóhoz<#boxer><#violent>

papo21
nincs master szarver! lecumizhatnak!!!

pTD-hU ptdclan.hu

papo21
azt a hacsimotos gázolást én is kis segitségell csilnáltam meg abbol lett a saaw<#nevetes1>

pTD-hU ptdclan.hu

Ma összefutottam egy csomó MKO-ssal és azt vettem észre, hogy normálisan játszottak, Zsoltis már nem MKO, és kick-elték Zsoltist. Nekem nem volt velük problémám. Meg nekik sem velem. Persze nem védeni akarom õket. Csak leírtam a tapasztalatomat. Én független vagyok mint svájc. A lényeg, hogy a zsidók nálam tartsák a vagyonukat.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Alien69
Mé kellene high grafik? Azért, hogy az FPS-em 20 alá menjen??? Az a vizi izé, az micsodi?<#guluszem1>

(sehol nem vagyunk egy HC wowostól -szerencsére😄- )

zee21
alien probald meg gunshipet conflict2142 és ott high grafikon (ha fut neked olyanon) az operation aquat.....
nah aki ott 1 percnél tovább él gunshipben annak nem okoz gondot bárminek a kikerülése....<#zavart1><#bdead><#crazya>

www.818clan.eu

Aki ezzel a játékkal ennyit játszik mint mi mindannyian, az mind szenvedélybeteg. A különbség az, hogy én gyógyszert szedek mindennap.

kolbi870315
Szép hosszúra sikeredett!!<#worship><#nyes>

BF2142:kolbi, kolbi01

PartyService
!b *==*

Probléma megoldva 😉

Clark addict

Alien69
Mivel papírral tudom igazolni, hogy beszámíthattatlan vagyok (szenvedély betegség), ezért az itt leírtak természetessen nem használhatóak fel egyettlen bíróságon, illetve illetékes szervnél sem! <#ejnye1><#schmoll2><#alien><#buck>

kBagyula
<#nezze> ideje. 😄DD

pityu1973
Köszönjük Alien69 a vallomást máris küldjük az EA-nak.
Enyhitõ körül ménynek betudjuk a : "Ügyettlen vagyok na." mondatodat.
<#crazya><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#duhos2> remélem enyi elég smile elég.

Pont most néztem a legtõbb Gunshipes halálomat te okoztad azt hiszem idelye unlockolni a Saaw-ot.<#awink><#lookaround>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Alien69
Említetted a gunshippet. A legjobb köröm elvileg 158 pont (ez ténylegessen jó kör volt, semmi humbuk, önfeláldozó ellenfél, és segitõkész csapattársak), de arra nem emléxem, hogy mennyi volt a legtöbb kill a gunshippel, egy körben nekem. Amit tudni kell a gunshipprõl. Az egyik, ha nem a legjobb gyílkoló eszköz, bár, ha a walker szakavatott kezekben van, akkor az is nyerõ tud lenni. Mondjuk úgy, hogy a használójától függ, meg az ellenféltõl. A lényeg, hogy a gunshipp az egyik legjobb eszköz (lehet) pl a K/D (kill/dead) ratio (arány) javitására (szvsz, bár én abszolute elfogult vagyok, asszem ez nyilvánvaló). <#papakacsint> Jelenleg ennyit repkedtem, összidõ: 09 Days 21:07:07, kills 9849, deaths 1091, road kills (gázolás) 1384, K/D ratio 9.03. Az össz K/D arányom is jelentõssen javult ez által, ami nemrégen még 1,5 körül volt, ma már 1.84.<#kuss> Márpedig nem én vagyok a leg skillesebb ember a magyar szkenben, és az is bizti, hogy nem én vagyok a legjobb pilóta se! (max a tapasztalatom nagy) Tehát, ami megkülömbözteti a BF2-tõl, az az, hogy több a jármû, és erõsebb csapatmunkát igényel (titán módban ez 100%). Ergo, keress szabad jármûvet, tanuld meg használni, és ha szerencséd van, és jó a csapat (esettleg jó taktikai érzéked is van), akkor nem fogsz rákényszerûlni olyan agyament stattpaddolásra, amilyeneket egyesek (fõleg külföldiek <#bee1> ) csinálnak. <#alien2>
(sorry mindenkitõl a hosszú HSZekért <#worship> )