16212
Battlefield 2142
  • Carlos HUN
    Én toom mi kel hozzá neked az nvidia kiadot javitást a bf2142 melé esetleg ha vistán probálod akor toom mi lehet a baj!
  • czky
    Dehogy! Nem azt jelenti. Nálam megy vele a bf2142.
    Tegyél fel egy új windózt! Az sosem árt.
    Meg gamecopyworld-ről szedd le hozzá a no dvd krekket. Hátha segít! Bár ez sokaknál nem műxik (nálam jó ez is).
  • oldoldold
    Ez azt jelenti, hogy a 8800 GTS-sel nem is fog menni a BF 2142...? Nem akarom elhinni...
  • czky
    Ehh! :(
  • Carlos HUN
    Amd phenom többé nincs a kincstáramban felesleges!
  • Carlos HUN
    nah végre öszeküldtem gépet tok játszani éljen éljen éljen!
  • pityu1973
    A köcsög Ramiris-ból sajna!
  • zee21
    jaja BSZ és jo frageket továbbra is
  • czky
    Én alapban az vagyok, de most nem tudok, hisz kaposvári vok, a kártya meg Pesten garis. PCX-ben vettem, de ők tényleg próbáltak segíteni pityu1973 közreműködésével, így velük hiába vagyok erőszakos, ha a nagyker azt csinál amit akar. (Azt se tom h melyik nagykerből való.)
  • Carlos HUN
    Figy erőszakosnak kell lenni
  • Twetr0x
    Boldog szülinapot hendrichharcos és reKKadam!
  • czky
    Jó neked!
  • Carlos HUN
    nekem szerencsém volt dijmentesen cserélték gainward 8800gt normális hütésüre!
  • czky
    Ez azé van mer 8800gts 512-est vetté. Csak nem asus, mint az enyém, ami gyárilag szar volt, visszaküldtem garba, persze nem cserélték ki, és elvárják h így használjam?
  • oldoldold
    Hali!
    VGA-karit újítottam. A BF2 minden változata megy, de a BF 2142 azonnal kidob az asztalra. Előző VGA GeForce 6800 GT-512 MB, a mostani GeForce 8800 GTS- 512 MB. Az előző karival ment, most nem megy - nincs sok ötletem; a végén uninst-reinst lesz: az majd segít /egy g-vel... !!!
  • uHs Gerzson
    pfff...
  • zee21
    "A Battlefield 1942 és a 2 révén számtalan kurvaanyázással teli órát nyujtott a rajongóinak....."
  • Carlos HUN
    remélem holnap már tok játszani ha minden jól megy 4 hét után, már hiányzik bf ... :(
  • H2
    "Félreértés ne essék, nem a Battlefield 3-ról van szó. A Heroes, mint az a Games for Windows magazin következő számának címlapján is látható, a Team Fortress 2 által is követett, rajzfilmszerű kültakarót öltött. A fejlesztők elmondása szerint az integrált összehasonlító rendszernek köszönhetően azonos képességű játékosokat ereszt majd egymásnak. Vagyis elviekben semmi esély arra, hogy a kezdők kedvét néhány perc alatt elvegye a játéktól egy-két rosszindulatú veterán.
    A fejlesztést a DICE stockholm-i főhadiszállásán végzi ugyanaz a csapat, mely a Battlefield 1942, s a Battlefield 2 révén már számtalan órányi szórakozást nyújtott a rajongóknak.
    A Battlefield Heroes az EA kísérleti stádiumban lévő, új üzleti modelljének egyik első fecskéje, mely ingyen letölthető és használható játékokat takar, melyek főként reklámok és pénzért megvásárolható extra tartalmak formájában termelnek bevételt." GS
  • Twetr0x
    engem pl, mert pofátlanság. Képzeld el: Kiadsz egy játékot, nagy cég megvesz és kiadja ugyanazt ingyen...
  • o0Sagem0o
    Ha jó dolog sül ki belőle, akkor kit érdekel ;)
  • Twetr0x
    EA pofátlanul koppint...
  • H2
    Hát, izé... minden ok! Volt már pcw belgák ellen, van prefixünk (TEAM Hun), éleszteni nagyon tudunk és a taktikánk is rendben csak kevés a gyakorlás. Kb ennyi.
  • Santacla
    Nah… be akartam szúrni URL-t erre kidobja hogy még fiatal csikó vagyok… nézz rá a clanbase.gg.com-ra, már játszottak a görögök a románokkal és elgyepálták keleti szomszédunkat… ráadásul ma este francia-német lesz… fincsi…
  • zee21
    Nah skacok mi a hír a nemzetközi kupáról??? nyugodtan megoszthattok infokat nem nyirunk ki titeket érte....
  • AdambanHun
    Hát, ez több mint túlzás. Mindenestre megnyugtató lenne, ha az EA az erőforrásait inkább a BF3-nak szentelné.
  • RoboGoD
    Ez azt jelenti, hogy te nem fogsz játszani H2olival...
  • AdambanHun
    Viccesnek tűnik, ami jó. Ingyen lesz, ez viszont sok jóval nem kecsegtet, nehezemre esik elképzelni, hogy az EA jófejségből kiad egy jó játékot ingyen. Azt mindenesetre érzik, hogy a BF3 karácsonyi megjelenéséig ki kéne tölteni valamivel az időt. Más kérdés, hogy mire ez kijön addigra lesz BF3 beta is.

Ezt meg nem is értem, hogy mi lehet: "features a built-in matchmaking system to ensure that players of equal skill are paired together for fair play"
  • AdambanHun
  • zee21
    kokesz dzsukesz more meg a gagyesz djuke :D
  • H2

Battlefield Heroes

Megjelenés nyáron!
  • liquivent
    Mé' iszol, ha nem bírod?

Nemhogy együtt innánk...
  • papo21
    hhu ezt jol leirtam igy vissza olvasva még én se értem
  • papo21
    egy az is egy szar én vok joo gagyesz videokari most hallt be táp de sikerült cserélni most mükszik forum csak most meg tisztelek mindenkit vagy mi autogrammot eestelg valaki?????
  • RoboGoD
    2 géped van, az egyiken BFezel, száll a rakéta, a másikon közben (bal kézzel) fórumozol, stb. Amíg reload a TV, addig jöhet a HP.
  • papo21
    hát én nem koktélokat iszok csak sima szilva pállinkát de a tv naon megy tölle csak nem tallálok egy jo pilotát
  • RoboGoD
    Jut eszembe, király ez az IMAX, menjetek el, egy időben én is sok filmet néztem meg egy másikban (városon). Na jó, nem offolok tovább.
  • RoboGoD
    Csütörtök este én is állapotban leszek, céges buli lesz a BNV B pavilonban, király koktélok, stb... Majd gondolok rátok.
  • papo21
    kezdek állapotba jönni jo kis házi pálesztöl hagyátok szegény gyereket én is varezzal keztem nem tom neki mi kellet de ku va mind1
  • Santacla
    De-de-de most miért... szerintem működni fog a kóddal... hallod Félix, ha nem megy akkor figyelj oda hogy az O betű helyett nem-e 0-t írtál, ha viszont így sem megy akkor próbáld meg a 12597 helyett a 12599-et mert lehet akkor hogy az előbbit már használja valaki... ez besz@rás gyerekek nem bírom...