14
-
dez #14 Én nem mondanám csekélynek. Csak a fizika nem rá tartozik.
Egyébként vannak még érdekességei, pl. a video-memória virtuális-memóriaként kezelése, aminek a segítségével a mainál sokkal nagyobb és részletesebb tereket lehet majd viszonylag könnyen kezelni, vagy hogy egyszerre több 3D-s alkalmazás is futhat (ha jól emlékszem). -
Ecology #13 Kár itt veszekedni mert kell a DX10!!! A fejlődés útját nem szabad akadályozni legyen az bármilyen csekély!! -
TommoT #12 source motor alatt is elmozdulnak a tárgyak -
BiroAndras #11 "de még nem olvastam róla semmit..."
Akkor mi a francért fikázod le máris???
Inkább olvass. -
Szefmester #10 Pontosan... a DX10 szerintem csak a shaderekben és árnyékokban fog újjat hozni... de még nem olvastam róla semmit...
-
dez #9 Azt az elmozdulást nem a DX10 teszi, hanem a játék motorja, ill. az abban megvalósított fizika. -
Inquisitor #8 Mert, hogy ugye az X1900(R580)-ból lesz butítva ... -
Inquisitor #7 Azért az túlzás, hogy javítani akarja az X1800 hibáit. Milyen hibák is azok?
Másrészt az árából és típúsjelőlésből jól látható, hogy az X1800-nél gyengébb kártya lesz. Vagy kevesebb pipe vagy kevesebb pixelshader egység lesz benne. Plusz alacsonyabb órajel ... -
#6 Vannak olyan emberek akik nem minden 3 hónapban cserélik le a videókarijukat. Ugyanis tudják, hogy a játékoknál nem csak high meg low grafika van, meg betudják álltani ezeket a dolgokat!
-
Chriss745 #5 Ez a szomorú emberek! Megveszel 50ért egy kártyát, holnapre elavult!
Ez csak egy játék! És ti fizetitek a zsetonokat! -
#4 Lol minimum 5 év te hol élsz szoktál neten olvasgatni is vagy csak irogálsz 1-1,5 év és itt az első DX10-es game a CRYSIS.
És kell a DX10 mert nagyon fasza.Főleg aztetszett amikor a crysis videójában a csóka nekimegy a lapulevélnek vagymi azt az meg faszán elmozdul. -
Benedicht #3 "Szerintem felesleges a dx10"
Szerencsere csak szerinted.
"Cod2 is elég bugos dx9 alatt."
Az a Cod2 hibaja, nem a dx9-e. -
fawcet #2 Szerintem felesleges a dx10. Cod2 is elég bugos dx9 alatt. Legyen olcsó és jó kártya. Nekem addig is megteszi a 6600GT vidkari.
Minimum 5 év mire kijön egy Half Life2 vagy Doom 3 szintű játék dx10-el. -
#1 Remélem a DX10-es kártyáknál is ilyen ütemben adnak ki majd újat.
Mert akkor az első ára lemegy valamelyest.
Azlenne a jó ha olyan árban lennének majd a DX10-es karik mint most pl a 7800GT.