231
hhc,hc stb :)
-
#71 mininován találtam fasza Grind-, Metal-, Hard-Core packot, 1,9 giga :P jó kis zenék lesznek ott :P -
Lanchelote #70 A linknél klikk a free-re,lemegy a timer,kód be aztán download -
Lanchelote #69 Ohh,mi folyik itt
Hát nem tudom,én csak Hardcore-hoz tudok hozzá szólni,mert amikor a Thunder aranykorát élte én még porbafingó voltam.2004-ben találkoztam először Hardstyle-al,hardcore-al meg Thunder-al.Thunderdome szerintem ma már nincs mert kiégett( nincs semmi új szám )igaz hogy még ma is megrendezik a Thudnerdome néven futó Eventet hollandban de amit ott tolnak az vagy a régi thunder klasszikusok vagy Hardcore.Válogatás albumokat és mix cdket én nem hallgatok nálam a csak a Live @ a befutó.
Pár oldal amiből kiindulva bárki belefolyhat ebbe a stílusba és a hardstyle-ba
www.id-t.com
www.q-dance.com
És bár láttam hogy akik ide írtak eléggé thuderdome fanok és a múltba mennek vissza jó zenékért,de mi a helyzet a jelen kor djivel,bulijaival és zenéivel?
Dj Promo,Tha Palayah,Catscan__Sensation Black,MOH,Dominator ezek mondanak valakinek valamit?
Na meg had arcoskodjakItt egy mix,én ilyeneket szeretek a hardcoreban
Your Download-Link #1: http://rapidshare.de/files/34617728/Lanchelote_-_Hardcore_Classics_III.mp3.html -
Daza500 #68 Majd ha a drága szolgáltatóm szíveskedik növelni a feltöltésemet is, ígérem, felrakom valahova. -
#67 sendmefile.com
rapidshare.de
?
-
joe1980 #66 Nekem az earthquake:ultimate hardcore collection volt a kedvencem.A thunderdome is
jo volt. -
Heavy knight #65 Nem, nem! Szó sincs róla, h. ne tetszene.
Mármint hardcort én is hallgatok, ha van kedvem hozzá, de attól még szerintem ezek a régi koncertfelvételek elég furik.Főleg a hallgatóság.
Bár jobb kedvelem a változatosságot a zenében.
Na nem zavarlak titeket itt tovább, csak 1 belső késztetést éreztem,h. leírjam ezeket.
Hali! -
Daza500 #64 Ismeri valaki az Electro Grind Holocaust hazai formációt ?
Van egy komplett LP-m tőlük, csak nemtom hova feltőteni...
Pedig hallanotok kéne. A lényeg, hogy Glitchcore, Grind, és Noize van öszerakva.
És ez a 3 együtt valami hihetetlen hangzást produkál :-D
Azért csak keressetek rá valami HC Warezen. De vigyázat ! Erős idegzet szükséges. -
#63 Te is tudod, h nem így van. :) Ez is egy (el)ismert ága a zenének, és ERRE is készülni kell, nem úgy van az, h csinál vmit és utána értékelik, h melyik műfajba soraolható be :P. Lehet hogy neked nem jön be, nekünk viszont igen. -
Heavy knight #62 Hali!
Ööö ö ö öö!
Szerintem az ilyen zenét leülve 1 két űveg Teqila mellett el lehet hallgatni, de hogy erre "táncolni"... pfff...
Elég szánalmas az a sok marha ott, aki próbálja felvenni a ritmust.
Manapság az emberek nincsenek kellőképpen fizikailag leterhelve, és ennek szüleménye lehet ez.
Mert az igazat megvallva ezek ilyen félresiklott dj-k... nem?
Ha nem így van, világosítsatok fel lécci! -
#61 Eladó 24 db kiadvány hardcore, happy hardcore, trancecore, old skool, rave, trance műfajokban. 3000Ft/dupla cd, 2500Ft/single.
Albumcímek: Bonkers 15, WOW What a Rush 5 és 7, Rave Now! 5 és 6, Rave Base 2000, Sharky:Hardlife, Brainstorm, Hardcore Exlosion 2, The Ultimate Hardcore Album 1-6, Battle of the DJ's 1 és 2, Hechtech, Next Generation vol.3, Future Vibe, Infinity, Tunnel Trance Force 6.
Érdeklődést privátba kérek! -
#60 up
egy kis thunderdome videó egyveleg a "régebbi" időkből! 95'-től...a Thunderdome 1996 videóban elég érdekes fazonok vannak!:D nem tudja valaki,hogy abban a videóban úgy 1:30-tól 2:55-ig milyen zene megy? eléggé bejövős! -
#59 Ilyen nicns, max beállítod hol bontsa részekre, 1000ed másodperc pontosan -
Cash Money #58 hi
valaki tud olyan programot ami a mixet trackekre bontja?
SPEEDCORE 4EVA WWW.HAMBURG-CITY-HARDCORE.DE -
#57 vkinek megvanez a mix???
Yhunykx - NGOHT Mix 62:20
azért merném HARD CORE-nak nevezni mert 173 BPM es :|
de nem ez a léyneg :) van benne egy két szám ami iszonyatosan tetszik csak hát megint az előadókkal vagyok gondba :c
vágok ki részleteket vki tudna majd segíteni??? -
#56 jah sok előadó és szám cím, utánna bepötyögni DC-re, searching és download -
#55 itt semmit nem kell halgatni,csak az albumot mutatta meg amit talált:)
egyébbként nagyon hasznos kis oldal -
#54 és itt mit kell nézni/hallgatni??? meg hol? nem étem ezt az oldalt :| -
#53 aranyos:)
amúgy birom ezeket a Various Artists-okat.befut egy sorozat aztán szegény funoknál lapátolni lehet a különböző ünnepi,best of,very best of,the collection,the tour,megamixes.......stb kiadványokat,aztán egyszer csak már nem olyan jók mint régen voltak történet lesz belőle:) -
#52 tegnap találtam itthon a CD-k között egy Thunderdome karácsonyi kiadást
ezt
beteg! -
#51 igen- igen!!!!! :) -
#50 Erre az oldalra gondoltál:) -
#49 Kijaz, melyik hubon? -
#48 "Oldskool Forevah'".... Ez nagyon okos kijelentés... -.-
Jó magam is régebbi számokat hallgatok pl.: nem egy atom zúzós szám de a Sixth 2 Babe - Tribal Storm az akkori időkből származik...
Télleg az Acid Flux vs. Tony Slicer - Napalm Terror az miylen rági szám??? elég zúzós bár a progim 160 BPMnek ismeri fel...
-
#47 -
#46 Hoppá, itt le lehet tölteni az egyik zeném részletét, kb. másfél perc 200+ BPM.
Oldskool Forevah'
innen ni
szerk.: kb. 98-ban készítettem. Dzsízusz! -
#45 Melyik HUB-on, ha szabad kérdezni (priviben is jó! :) )
Mert nekem CD-n és kazin vannak meg a cuccok, csak lusta vagyok grabbelni. Van 2 VHS Thunderdome videom, most fogok belőle DVD-t csinálni, ha érdekel valakit jelezze. Nagggggggyon jók.
Apropó... Innen készít valaki HC-Gabba zenét? (Még mielőtt jönne a sok okosember, hogy "hátazkurvakönnyű", ajánlom, próbálja meg, úgy hogy ne legyen egyből közröhej tárgya) -
#44 de télleg :)
egész nap idegeskedeg.benyomom mp3lejátszóval a jókis HCt rögtön megnyugszok :D -
#43 dc++ on találtam egy embert...csak egy kis gyüjteménye van HCk ből :D
összes thunderdome,terrordrome,+ egyéb HC albumok :D
össz vissz 30gb nyi HC :D -
Daza500 #42 Van benne valami :-) -
#41 esküszöm a sok kocka ember mind ezt hallgatja :D
biztos olyan zene amin az idegek levezetődnek vagy nemvágom.de a legjobb zene ami létezik :D :D -
#40 hoppá e felett elsiklottam :D htx -
#39 Csak saját #19es hozzászólásom ismételgetem. Terjesztem az igét! :D -
#38 nekem csak annyi bajom van h előadókat nem ismerek és így nem tudok iylen stílusú számokat szerezni... :c ha tudnátok segíteni ebben összedobnátok ilyen előadókat nekem??? nagyon megköszönném! Bár láétom már írtatok néhányat :) -
Daza500 #37 Én már tapasztaltam egy gabber buliban, milyen Speedcore-ra mozogni.
Azér annyira nem rossz. Ámbár igaz, az agyad elég keményen reagál rá :-D
De van a SpeedCore-nál is keményebb zene, a Noise. Ennek már sokszor üteme sincs.
Mozogni nagyon nehezen lehet rá, de azért lehet :-D
Sok alfaja van a HC-nak, nekem eddig mindegyik bejött :-) -
#36 egy haverom mutatott egy oylan honlapot ahol a külömböző zenei stílusok ki vanak válogatva és van hozzá pl hogy meghhalgasd mégis miylen zene...
lehet találni egy olyan stílust aminek a neve Speed Core...
garantálom h megőrültök tőle.. az már a hard core hard core-ja :D
amúgy egy kis ismertető h általában a Speed core 1000 BPM-es
én igazi techno, hard techno rajongó vagyok szal tom mi az igazán zúzda és mi nem :) de ezzel úgy látom nem vok egyedül -
#35 Hell-Oh már ha jól irom a nevét mi a helyzet?ha jól tudom ő lenditett egyet a 90'-es években a hc,gabber kultúrán!
-
#34 Zeneszakértőnek kell lennem ahhoz, hogy negatív véleményem legyen erről a "zenéről"?
Szvsz nem, csupán elég kicsit is konyítani a zeneelmélethez és zenetörténelemhez, hogy megállapítsam: ez a műfaj a zene legalja.
Legalábbis számomra. Na Byez! -
Daza500 #33 Oh, nekem is vannak ilyenek. Van Oldschool, Newstyle, Mainstyle, Gabber, Speedcore, Noize, ami csak kell. :-)
Van néhány eredeti CD-m is.
Amúgymeg a valódi Rotterdami HC az igazi Zúzda. Hollandiában már divatzenévé vált :-)) -
#32 legjobb zene a hhc :))
02-va-cd2_happy_hard_by_dj_fenix.mp3
erre keressetek rá vaélahol :)