16
-
Szike01 #16 Elismerem hogy én kezdtem a Noobolást nem azzal van a gáz...
Hanem a hangnemeddel.Honnan veszed hogy warezol az ember?Ha megkérhetem ne álltalánosíts!Köszi!(nem mindenki olyan mint te)
A mutogatást te kezdted.Mind1.
Figy inkább a fogamat mutogatom mint te a segged.
Hja és ha megkérhetnélek CSAK AKKOR VÁLASZOLJ,Ha eljutott a tudatod egy olyan szintre hogy érted mit mondok és képes vagy felfogni,Nagyon megköszönném.
Hogy lehet az most inkább erre válaszolj hogy nekem fullra megy a game YÓ grafikával és amit te mondasz az meg tök más mert neked nem fullon megy.
És megint álltalánosítasz:Ha neked nem yó a graf akkor szar a játék.Igazad van...
Nah mind1.Neked se írok többet mert akkor visszaírsz hogy megint sértegetlek stb.stb.
-
#15 "de pl ilyet írni hogy a wareztől függ a játék szépsége"
Egy szóval, sehol nem írtam/mondtam ilyet...
Helyette ez írtam:
"Hypeoljatok csak bátran... most lehet hegyezni a 7000 Ft-ért az újabb rókabőrre a cerkátokat Vagy lehet nyomni az sms-t, mellyel el is ismeritek, hogy mennyit ér a szemetekben a next kieg. "
Szóval, szedjél valamit az értelmezési zavaraidra... elég előrehaladott állapotban van.
És te miért mutogatod a fogaid " "? Anyuka nem adott reggel elég anyatejet, küldjek kajajegyet vagy mi van?
Valóban nem a másik neméhez vonzódom, hanem az igenéhez... "ellentétben veled"
A játékkal játszottam, olyan volt, mint egy picit pixeles mozifilm, kár, hogy én egy játékért fizettem... csak kicsit drágán adták a "jegyet".
Nem is értem milyen reakciót vársz... az első lépést te tetted meg, a noobolásoddal.
http://www.sg.hu/cikkek/42650
A kutya nem szólt volna hozzád, csak nehogy azt hidd, hogy te vagy a net ördöge, mert megvetted a GS különszámot (), meg lewarezoltad a játékot.
Részemről: off, unalmas vagy. -
Szike01 #14 Nem kötözködsz...ÉS én értem félre.Biztos igazad van.
De pl ilyet írni hogy a wareztől függ a játék szépsége.Hát ezt már tényleg nem lehet komolyan venni
Miért mutogatod a segged?Nem mindenki vonzódik a másik neméhez ellentétben veled...
Nah mind1 te tood.(ha nem játszottál a játékkal[amit én nagyon hiszek hogy így van]akkor honnan veszed hogy nincs storyja?) -
#13 Te kezdtél el noobolni MR
+te értetted félre a mondókát múltkor is...
Sztori? Hát az van...
Kötözködjön veled a beremendi az
-
Szike01 #12 Tinman hányszor akarsz még kötözködni?
Most komolyan.Nem birod hogyha ész érvekkel meggyőznek?
Vagy most eltökélted hogy minden mondatodba beleveszel engem... És mondtam már neked hogy nem a graf a lényeg,hanem a story.
DE majd szólj ha eljutott a gondolkodásod egy olyan szintre hogy megértetted mit mondok.
Majd akkor válaszolj.Köszi. -
YaniMan #11 Mer kimeccci a lényeget... (höhö) -
#10 Talán a "folytatásba" benne lesznek végre azok a képek amelyek previewként körbejárták a világot, de végül senki nem látta őket a HL-2-ben.
A 3. képen olyan high quality textúrák vannak, hogy beszarsz De télleg, engem szike01 már teljesen meggyőzött, hogy vak voltam és világtalan eddig -
MagyaR #9 Egyedül a 3. kép amit szntem még nem láttam -
#8 mer jól optimizálták^^ -
dimenzio harcos #7 Jácottál a HL 1-gyel?
Ott azér voltak "okosabb" ellenfelek.
Főleg hard fokozaton.
Más játékban viszont én sem láttam nyomát az intalligenciának. -
#6 Na jah a OICW és az MP5K fegyverek még a HL2 megjelenése előtt voltak a képeken. Az első képet tuti ,hogy már láttam rég.
-
rgerg #5 Ez a cikk is olyan összecsapott,hogy csak na.Én szeretem ezt az oldalt,de nem hiszem hogy ez így jó:
"A legfontosabb részletek:
- egy új epizód minden idők egyik legsikeresebb akciójátékából,
- új titkok,
- 18 millió eladott példány a játékból világszerte,
- fejlett mesterséges intelligencia,
- roppant részletes grafikus megjelenítés,
- "digitális színészek": teljesen élethű játékoskarakterek,
- fizika és játékmenet: a tárgyak engedelmeskednek a gravitáció, a súrlódás vagyis egyszóval a fizika törvényeinek,
- felturbózott sztori és izgalmasabb játékmenet."
Ezen mik a részletek?Ez egy játékból ízelítő az "ezt vedd meg"-sorozat dobozán... -
#4 Meg a texturák is gusztustalanok... -
Szike01 #3 Húha...Most nem azért de ezek biztos nem a HL2 folytasából vannak.
Csak azért ish mert régebben amikor még nem írták újra a HL2 ő forráskódját akkor ezzekkel a képekkel villogtak.Emléxek egy olyan cikkben amikor mondták hogy készül a Hl2 és ott voltak ezek a képek.
Bizonyíték:(nem sok)nézzétek meg a fegyvereket.A HL2 őben nem voltak ilyenek...Ilyen "távcső" a teteén...Ezek a képek ugratások! -
#2 "ejlett mesterséges intelligencia"
Na ezzel azért vitatkoznék. Ezt minden egyes FPS megjelenése előtt elmondják a játékról, aztán olyan bődületes marhaságokat csinálnak benne a mobok, hogy az valami iszonyat. :D -
SirLord #1 Minimális rendszerkövetelmények: 2.4 GHz processzor
Ajánlott rendszerkövetelmények: 1.2 GHz processzor
vicc?