16
  • Szike01
    Elismerem hogy én kezdtem a Noobolást nem azzal van a gáz...
    Hanem a hangnemeddel.Honnan veszed hogy warezol az ember?Ha megkérhetem ne álltalánosíts!Köszi!(nem mindenki olyan mint te)

A mutogatást te kezdted.Mind1.

Figy inkább a fogamat mutogatom mint te a segged.

Hja és ha megkérhetnélek CSAK AKKOR VÁLASZOLJ,Ha eljutott a tudatod egy olyan szintre hogy érted mit mondok és képes vagy felfogni,Nagyon megköszönném.

Hogy lehet az most inkább erre válaszolj hogy nekem fullra megy a game YÓ grafikával és amit te mondasz az meg tök más mert neked nem fullon megy.

És megint álltalánosítasz:Ha neked nem yó a graf akkor szar a játék.Igazad van...

Nah mind1.Neked se írok többet mert akkor visszaírsz hogy megint sértegetlek stb.stb.

• Tinman #15
    "de pl ilyet írni hogy a wareztől függ a játék szépsége"

Egy szóval, sehol nem írtam/mondtam ilyet...
    Helyette ez írtam:

"Hypeoljatok csak bátran... most lehet hegyezni a 7000 Ft-ért az újabb rókabőrre a cerkátokat Vagy lehet nyomni az sms-t, mellyel el is ismeritek, hogy mennyit ér a szemetekben a next kieg. "

Szóval, szedjél valamit az értelmezési zavaraidra... elég előrehaladott állapotban van.

És te miért mutogatod a fogaid " "? Anyuka nem adott reggel elég anyatejet, küldjek kajajegyet vagy mi van?

Valóban nem a másik neméhez vonzódom, hanem az igenéhez... "ellentétben veled"

A játékkal játszottam, olyan volt, mint egy picit pixeles mozifilm, kár, hogy én egy játékért fizettem... csak kicsit drágán adták a "jegyet".

Nem is értem milyen reakciót vársz... az első lépést te tetted meg, a noobolásoddal.
    http://www.sg.hu/cikkek/42650

A kutya nem szólt volna hozzád, csak nehogy azt hidd, hogy te vagy a net ördöge, mert megvetted a GS különszámot (), meg lewarezoltad a játékot.

Részemről: off, unalmas vagy.
  • Szike01
    Nem kötözködsz...ÉS én értem félre.Biztos igazad van.

De pl ilyet írni hogy a wareztől függ a játék szépsége.Hát ezt már tényleg nem lehet komolyan venni

Miért mutogatod a segged?Nem mindenki vonzódik a másik neméhez ellentétben veled...

Nah mind1 te tood.(ha nem játszottál a játékkal[amit én nagyon hiszek hogy így van]akkor honnan veszed hogy nincs storyja?)
  • Tinman #13
    Te kezdtél el noobolni MR
    +te értetted félre a mondókát múltkor is...

Sztori? Hát az van...

Kötözködjön veled a beremendi az

• Szike01
    Tinman hányszor akarsz még kötözködni?
    Most komolyan.Nem birod hogyha ész érvekkel meggyőznek?
    Vagy most eltökélted hogy minden mondatodba beleveszel engem... És mondtam már neked hogy nem a graf a lényeg,hanem a story.

DE majd szólj ha eljutott a gondolkodásod egy olyan szintre hogy megértetted mit mondok.
    Majd akkor válaszolj.Köszi.
  • YaniMan
    Mer kimeccci a lényeget... (höhö)
  • Tinman #10
    Talán a "folytatásba" benne lesznek végre azok a képek amelyek previewként körbejárták a világot, de végül senki nem látta őket a HL-2-ben.

A 3. képen olyan high quality textúrák vannak, hogy beszarsz De télleg, engem szike01 már teljesen meggyőzött, hogy vak voltam és világtalan eddig
  • MagyaR
    Egyedül a 3. kép amit szntem még nem láttam
  • NEOreg3
    mer jól optimizálták^^
  • dimenzio harcos
    Jácottál a HL 1-gyel?
    Ott azér voltak "okosabb" ellenfelek.
    Főleg hard fokozaton.
    Más játékban viszont én sem láttam nyomát az intalligenciának.
  • Adam II
    Na jah a OICW és az MP5K fegyverek még a HL2 megjelenése előtt voltak a képeken. Az első képet tuti ,hogy már láttam rég.
  • rgerg
    Ez a cikk is olyan összecsapott,hogy csak na.Én szeretem ezt az oldalt,de nem hiszem hogy ez így jó:

"A legfontosabb részletek:
    - egy új epizód minden idők egyik legsikeresebb akciójátékából,
    - új titkok,
    - 18 millió eladott példány a játékból világszerte,
    - fejlett mesterséges intelligencia,
    - roppant részletes grafikus megjelenítés,
    - "digitális színészek": teljesen élethű játékoskarakterek,
    - fizika és játékmenet: a tárgyak engedelmeskednek a gravitáció, a súrlódás vagyis egyszóval a fizika törvényeinek,
    - felturbózott sztori és izgalmasabb játékmenet."

Ezen mik a részletek?Ez egy játékból ízelítő az "ezt vedd meg"-sorozat dobozán...
  • St0RmTr00pEr
    Meg a texturák is gusztustalanok...
  • Szike01
    Húha...Most nem azért de ezek biztos nem a HL2 folytasából vannak.

Csak azért ish mert régebben amikor még nem írták újra a HL2 ő forráskódját akkor ezzekkel a képekkel villogtak.Emléxek egy olyan cikkben amikor mondták hogy készül a Hl2 és ott voltak ezek a képek.

Bizonyíték:(nem sok)nézzétek meg a fegyvereket.A HL2 őben nem voltak ilyenek...Ilyen "távcső" a teteén...Ezek a képek ugratások!
  • Matyóhímzés
    "ejlett mesterséges intelligencia"

Na ezzel azért vitatkoznék. Ezt minden egyes FPS megjelenése előtt elmondják a játékról, aztán olyan bődületes marhaságokat csinálnak benne a mobok, hogy az valami iszonyat. :D
  • SirLord
    Minimális rendszerkövetelmények: 2.4 GHz processzor

Ajánlott rendszerkövetelmények: 1.2 GHz processzor

vicc?