2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#197 mi folyik itt gyöngyösön?
copyonly:D ez nagyon ismerős -
#196 Not at all, lazy copyonly... ;) -
#195 Nagyon szépen köszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#194 De hogy ne kelljen felkeresned az említett oldalt, hatalmas fáradtság árán kimásolnod a 2. példát, és a megadott sorokat nagy nehézség árán kicserélni, tessék:
<?php
$k_nev="uploads";
if ($k_azon = opendir($k_nev)) {
while (false !== ($fajl = readdir($k_azon))) {
if ($fajl != "." && $fajl != "..") {
echo "<a href=\"".$k_nev."/".$fajl."\">".$fajl."</a> ".filetype($k_nev."/".$fajl)." ".filesize($k_nev."/".$fajl)."<br>\n";
}
}
closedir($k_azon);
}
?> -
alakulat #193 hi
http://www.prerifarkas.atw.hu -
#192 <!-- Innentől ez egy másik szkript: http://hu2.php.net/manual/hu/function.readdir.php -->
Az előbb adott linken levő 2. példát használtam a könyvtár kilistázására.
További függvények, amik segíthetnek:
filetype: egy adott "file"-ról eldönti hogy file-e vagy könyvtár.
filesize: A file méretének megadása byte-ban.
Ezt a 2 függvényt felhasználva az 5. sorban levő echo függvényt a következőképp kiegészítve:
echo "<a href=\"".$k_nev."/".$fajl."\">".$fajl."</a> ".filetype($k_nev."/".$fajl)." ".filesize($k_nev."/".$fajl)."<br>\n";
és az opendir-t tartalmazó részt a következőképp átírva:
$k_nev="uploads";
if ($k_azon = opendir($k_nev)) {
működő eredményt kapsz.
Szóval simán összeollózható. -
#191 :PEnyém -
wbtist #190 Ez az oldalam készült el eddig a leggyorsabban :D
Kiszökött a kisegerünk a terráriumból és fogalmunk sem volt, hogy hogyan.
Aztán az egyik nap motoszkálást hallottam és megláttam amint éppen szökik.
A képgaléria itt látható -
#189 Nem bírod a Te komplett sykriptedet ide berakni ? -
#188 Kedves littleNorbi!
A tutorial.hu-n levő szkriptben nincs is benne. Ezt én írtam bele.
Ha megnézed az oldal forráskódját, láthatod az alábbi kommentet:
<!-- Innentől ez egy másik szkript: -->
Az ott levő 2. példát használtam a könyvtár kilistázására.
További leírásokat a php.net-en találhatsz.
A feltöltő ürlapokat meg letörlöm, nem kívánok warez tartalmakat forgalmazni. -
#187 ja és még annyi hogy amit én látok ebből az hogy a tartalom csak "nagyobb" felbontásban "csúszik el" függőlegesen, valszeg egy adott felbontáshoz lett csinálva
az is gond ebből a szempontból h a firefoxnak nagyobb területet foglal el alapból a menüsora mint a ie-enek
-
#186 valóban el van csúszva
sztem az a baj hogy fix magasságot használsz
a W3C szerint van benne pár hiba (bár nem hiszem hogy ezek okozzák)
Amúgy sztem nem kell az ie-t elfelejteni mert sokan használják, olyan oldalt kell csinálni ami alapvetően szabványos és akkor nem lesz nagy eltérés (persze így is van amit az ie másképp értelmez). -
#185 én most néztem meg IE-ben is és ugyanúgy mükszik mint operával:-) minden ott van a helyén -
#184 ez ok, de mivel nem magamnak, hanem a nagybetus NEPnek csinalom... nem mondhatom el mindenkinek, hogy ne hasznaljon ie-t, es jo lesz. :] -
#183 nem szabad ie-t használni (; -
#182 Hali!
Nem egeszen megmutatni akarom, inkabb segitseget kernek.
Heroes 5 FAQ-t csinalgattam ma, el is keszult, operat hasznalok, semmi gond nem volt vele. Gondoltam megnezem ie-ben, es azt tapasztaltam, hogy nincs ott maga a tartalom, ahol lennie kene... Azt mondtak a juzerek, hogy firefoxban is tokeletes, tehat valami ie-kompatibilitasi baja van. Viszont nem tudom, hogy mi. Ebben kernem a segitsegeteket.
az oldal
Elore is koszonom -
#181 kösz, most a feltöltés sikeres(az uploads mappában benn vannak), csak a feltöltött fájlokat nem rakja be az oldalra, úgy mint az általad megadott oldalakon... -
#180 meg sztem jpg-ben a képeket kb 4ed akkora méretűekre tudnád csökkenteni (az 4x gyorsabb letöltés) -
#179 1 megás net, mégis lassú o: -
#178 akkor kevesebbre darabolom majd... merti gaz így a kinek picit lassabb a nete annak lassna jönnek be a képek! :) -
#177 tetszik sok a kép így lassan jön be kicsit -
#176 erre senki? :s -
#175 #73: Nem a helyi (saját gépeden) levő könyvtár attribútumát kell beállítani, hanem a szerveren levőét:
#74: Az uploads könyvtár atribútumának az előbb leírt módon való 777-re való állítása. -
Mi nem jó? -
#173 Lent csak a dátum és az idő van.
-
#172 Itt is működik.
Itt is működik.
Itt nem működik.
-
Shadow_THH #171 hmm akkor viszont linkt please :D bár ez akkor sem megy mindenhol -
#170 it really work... IT REALLY WORKS! :( -
#169 littleNorbi: Röviden annyit jelent, hogy egy file-hoz ki férhet hozzá, ki módosíthatja, ki futtathatja.
Beállítása: Total Commanderben rámész arra a file-ra/könyvtárra aminek meg akarod változtatni az attribútumát, majd Fájl/Attribútumok módosítása. A megjelenő ablakban alul pedig módosítod a számot.
Shadow_THH: Check this - it really work.
-
#168 Nekem atw-n ment.. csak kisebb kitérők kellenek.. pl, hogy először a temp könyvtárba mentse.. amúgymeg lazán működnek a fájlkezelő és könyvtárkezelő parancsok nekem pl az uw-n -
#167 Láma vok, de mi az az attributum ? -
Shadow_THH #166 az nem elég -
#165 "de látom nektek sem megy egy ingyenes szolgáltatónál sem :D"
Mégegyszer elmondom, úgy látom nem olvastátok el rendesen: Freeweben és Ultraweben müködik a Tutorial.hu-n közölt script. Freeweben az uploads könyvtár attribútumát 777-re kell állítani, Ultraweben nem kell. -
#164 most készülget csak saját célokra! non-profit! :c xDDD
LINK -
#163 hi :-o -
#162 Hát vmi nem megy... -
Shadow_THH #161 de látom nektek sem megy egy ingyenes szolgáltatónál sem :D ez nem könyvtár létrehpozás meg ilyenek miatt nem emgy, egyszerüen nincs jogosultságotok php alóli fileparancsokra biztonsági okokból -
#160 Ja az első link - mivel a tutorial.hu frissült - itt található meg. -
#159 Itt megadtam egy rakat filefeltöltő-szkriptet.
Az első linken található így működik az ingyenes szervereken. -
#158 milyen server, az ATW ?De van FreeWeb-em is...