2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#237 Ím az enyém.
Még friss, a napokban alakult, csiszolódott a mostani formájára.
Enjoy! ;) -
#236 A Microsoft pert vesztett az Eolassal szemben - így minden IE-be Activex-en keresztűl beépülő dolga aktiválást igényel.
Ennek kikerülésére itt olvashatsz egy cikket (eredetileg innen származik).
Érdemes a legfrisebb javascript-megoldást használni. -
james007 #235 mi lehet a gond most vettem eszre hogy a explorer a flash lejatszasa elott kirja hogy az aktivalashoz es hasznalathoz katintson a vezerlore !
Van olyan is hogy be se jon a flesh csak fekete kep es ott is valami aktivalast ir a vezerlohoz
-
#234 link adatlapomon, csirekblog :o -
#233 thx all, meg bovulni fog, koszi a kritikat...
ui,: a jegkocka a neten volt kek, csak ps-be dobtam es fekete lett :)
amugy nem az en erdemem... -
blackgamer #232 igényes! -
Cat 02 #231 oldalam
(elején csak katt a Továbbra nem ide szól :S) -
Shadow_THH #230 ha ebből valami is a tiéd akkor szép lett grat -
blackgamer #229 lehetne az egész egy kicsit szélesebb, mondjuk annyira mint itt a fórumban a hozzászólások
jó dolog hogy a torrentezésről írsz, hasznos, majd átolvasom ha lesz időm
reggeld be linktárakba, hogy minél többen találjanak el hozzád -
#228 A felső jégkocka szerű valami az naon fasza lett :) -
#227 igen mar szoltak, estere kicsit vilagosabb lesz majd :)
amugy? -
blackgamer #226 kicsit sötét a betű -
#225 na, eleg regen nem irtak, nem hagyhatom ki ezt az alkalmat :)))
itt az enyem is:| -
Shadow_THH #224 lol thx :C -
#223 <?PHP
$filedir = 'uploads';
if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name']))
{
if(!file_exists($filedir . '/' . basename($_FILES['userfile']['name'])))
{
if(move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'],$filedir . '/'.basename($_FILES['userfile']['name'])));
{
print "A file feltöltése sikerült!";
}
}
else
{
print "A file már létezett!";
}
}
?>
<form enctype="multipart/form-data" action="<?=$_SERVER['SCRIPT_NAME'];?>" method="post">
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="2000000">
<input type="file" name="userfile">
<input type="submit" value="Feltölt!">
</form>
<?php
$k_nev="uploads";
if ($k_azon = opendir($k_nev)) {
while (false !== ($fajl = readdir($k_azon))) {
if ($fajl != "." && $fajl != "..") {
echo "<a href=\"".$k_nev."/".$fajl."\">".$fajl."</a> ".filetype($k_nev."/".$fajl)." ".filesize($k_nev."/".$fajl)."<br>\n";
}
}
closedir($k_azon);
}
?> -
Shadow_THH #222 kódját leirnátok?
tudom van lejebb is csak kiváncsi vagyok hogy ugyanaz-e -
#221 Ilyen nekem is van... -
#220 Nah, csináltam egy egyszerű fájlfeltöltő oldalt! Azért hoztam létre mert itt nem engedélyezett a kepfeltoltes.hu-ról képeket belinkelni. Ha már megcsináltam akkor megosztom veletek is!
http://upload_site.looser.hu -
#219 oldalam nyílt, gyertek nézzétek megy: NEVELJ TE IS FOCISTÁT! -
#218 ki csinált közület koolMoves-szel flash-etket ??? -
#217 Mi kell ??? -
#216 ahham.. hát. direkt lett kicsit színes, az előső (régi oke) meg túl kék, meg kicsit üres és gagyi a megjelenése..
A narancs szín meg szerintem direkthogy feldobja, kiemeli a dolgokat... a fejlécnél meg a kékre gondolsz? vagy melyikre? -
#215 LittleNorbi!
Van az üzenőfal. Abban tudnál segíteni? Szeretném egy kicsit feldobni.
-
#214 hehe Onga, tesóm itt lakott (=
Amúgy szép csak kicsit színes pl. az a barackos rózsaszín nem illik bele. Inkább a kék és zöld között maradj de óvatosan (;
Jah, én ne csíkozd be a fejlecet mert zavaró a szöveg olvasása... -
#213 Szeretném , ha véleményeznétek az oldalt.. már ami az arculatot (gyk design) illeti. Akadnak apró szépséghibák, amit még ki lesznek javítva, de alapjában véve ilyen irányba szeretnék megindulni..
Légyszi, írjatok minél többen.. köszi!
-> Ongai Kulturális Egyesület (béta:)) -
#212 Nézzétek meg az oldalmat és légyszi írjátok meg, hogy mi legyen a tartalma. Semmit nem tudok berakni a főoldalra. -
#211 "igen ezt értem, de engem az a dolog érdekel ami alatta található. Az ami kilistázza az eddig feltöltött képeket."
Erre mondtam én azt: #194
De hogy ne kelljen a görgetéssel fáradnod:
<?php
$k_nev="uploads";
if ($k_azon = opendir($k_nev)) {
while (false !== ($fajl = readdir($k_azon))) {
if ($fajl != "." && $fajl != "..") {
echo "<a href=\"".$k_nev."/".$fajl."\">".$fajl."</a> ".filetype($k_nev."/".$fajl)." ".filesize($k_nev."/".$fajl)."<br>\n";
}
}
closedir($k_azon);
}
?> -
#210 lool -
Shadow_THH #209 még mindig zseniálisak a thumbnailjeid -
#208 LittleNorbi!
Itt olvasd el az INLINE Frame (Beágyazott keret) című fejezetet.
Vagy itt olvasható az <iframe> elem bővebb leírása.
Ja és használj kódnézetet (HTML-kódot nem a grafikus nézetbe szoktunk másolni, akkor a relációs jeleket speciális karakterré konvertálja a szerkesztőprogi), vagy kódszerkesztő alkalmazást (Jegyzettömb, Notepad++, Notepad2, JEdit, PSPad). -
#207 Amúgy az oldald nagyon tetszik. Akár együtt is működhetnénk. Segítek neked a szerkesztésben ha szeretnéd. -
#206 igen ezt értem, de engem az a dolog érdekel ami alatta található. Az ami kilistázza az eddig feltöltött képeket. -
#205 Kedves daxan!
A file-/képfeltöltő scriptet - ha hajlanadó lettél volna pár (43-at ugyanis a #160-nál adtam meg az oldal linkjét) hozzászólást visszaolvasni - a tutorial.hu weboldalon találhatod meg. ATW-n, tar.hu-n nem működik, freeweben az uploads könyvtárnak 777-es attribútomot kell adni, ultraweben működik minden gond nélkűl.
LIstázó modul (php.net-es leírásból szemezgetve) #194. -
#204 Amúgy az én weboldalam címe: http://krisz113.extra.hu/
A főoldal fejlesztés alatt van, vagyis szemetet takarítok :) -
#203 Kedves littleNorbi! Elárulnád, hogy a képfeltöltés scriptet hogyan csináltad? Vagyis a forrrás kódját ide le tudnád írni? -
#202 Vmi nem megy:
-
Shadow_THH #201 hova tölthetnék fel egy 3 megás flasht? -
#200 <iframe src="iframes.html"</iframe> -
#199 Hogy lehet iFrame-eket csinálni ??? Pl. Web Page Maker vagy a FrontPage segítségével... -
#198 "copyonly:D ez nagyon ismerős"
Tudod azt nem szeretem, amikor elérhetőek a HTML/CSS/PHP referenciák akár magyarul is, az internet tele különböző kódgyüjteményekkel jóféle leírásokkal, vannak remek keresők; és ráadásul megadom, hogy hogyan rakja össze a delikvens a kódot és nem veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen, hanem neki a kész működő szkript kell.
Aztán csodálkozik, hogy nem működik (mert bár nem érti hogyan működik, de átírta...).
Egy kis utánaolvasásba nem halt bele senki...