2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#320 Minden ingyen!
FesutiSite
A fórumban további lehetőségek!
FesutiForum -
#319 uhh...(*o*) -
#318 hmm..elég durva.. látszik, hogy a kód is csak a legminimálisabb helyeken van átírva... -
#317 dogfish?
weboldal?
ugyan már, tavaly még egy logot sem bírt összeütni :)) -
#316 Azért ez durva, de hogy még a referenciák is mint template-ek... lool :) -
#315 ezmekkora égés.. -
blackgamer #314 nekem is volt egy 100-asom rá hogy csórt a cucc -
#313 Nos....
"sry, ha reki lenne, nem annak szantam.. "
Saját, pénzt hozó szolgáltatás. Hm az mi is?
Szándékos flood és reklám esetén.
Bármennyire jól is néz ki (mások tollaival ékeskedsz), sajnos az.
A validátorrol nem is beszélve.
"Végre valaki, akinek van szépérzéke és tudja mi az a css ill. javascript."
Viktor Persson
Donny Burnside
Pat Heard
Ők tudják mi az.
Elnézést, ha kemény voltam. Keményebb szakmai fórumokon írnának az eredeti készítőknek, és keményen földbe döngölnének. -
#312 nyilvánvaló -
#311 snake adta -
#310 ismerős a gif -
#309 kurvajó! -
#308 thx... :) mar csak szerver kene neki... -
#307 Végre valaki, akinek van szépérzéke és tudja mi az a css ill. javascript. Nagyon bejönnek az oldalaid! -
nono1013 #305 Paradoxon Ha van egy kis időd, és szeretsz sokat gondolkodni, akkor ez a játék neked való! Ha segítségre lesz szükségetek, akkor az e-mail címemet megtalálhatjátok az "Áttekintés" menüben. -
#304 #301
htx, htx^^ -
#303 Ha egy kis kihívásra vágysz és érzel magadban annyi tudást, hogy kódokat fejts, akkor jacky.cwi.hu!!!
Vélemény?? -
#302 hát van egy hangulata, az biztos.:) amúgy klafa:) -
#301 . szerintem:) -
#300 take -
#299 -
#298 Jó-jó...pssszt! -
#297 Isten ments, hogy én beléd kössek, de ezek végülis építő kritikák voltak, amikre valahol Te voltál kíváncsi, hiszen azért írtad be a címet. Ezekután érdemes elgondolkodni a leírtakon... szerintem... ennyi.. én ezzel be is fejeztem, még mielőtt igazán elkezdtem volna;):) -
#296 Értem én...nem vagyok annyira "fiatal", hogy ne értsem!
Oké, köszi, rankó a vélemény...
Mostmá tényleg fejezzük be...! -
#295 Azok őszinte vélemények voltak, de nem kezdtelek el direktbe b@szogatni. De látom túl fiatal vagy még és nem érted, szóval részemről vita lezárva. -
#294 #275, #281
Szerinted ezekből nem az derül ki, hogy nekem adsz igazat, cimbi :) -
#293 OK, bocs, hogy kiálltam melletted, ígérem, többet nem fog előfordulni... -
#292 1. nem vagyok szegény, ki tudok állni az elveimért ha akarok!
2. nem hallgatok más fostos fikázástól teli véleményére!
3. már megbeszéltük pm-ben, hogy mi is a problémája! -
#291 Naa, szegényt ne szúrd má' le ennyire :( -
#290 A design-ra egy kicsit tényleg több hangsúlyt kéne fektetned. Meg a referenciák szerintem is hiányoznak, hiszen egy oldalból nehezen tudja leszűrni az ember, miket és hogyan is tudsz csinálni. -
#289 küldtem pm-et, várom a válaszod, és itt fejezzük ezt be! -
#288 lehetsz idióta, de akkor max a sarki pék lesz majd az ügyfeleid között...
százával sorakoznak a hozzád hasonló ötperces webmaszterek, ha ki akarsz tűnni közülük akkor fejleszted magad. ha nem, akkor pápá
mondjuk nem hibáztatlak. 15 évesen én sem voltam okosabb :c -
#287 oké, mester...azon leszek! -
#286 ha már elég honlapot csináltál ahhoz, hogy legyen képed magad hirdetni, akkor miért nincsen kinn egyetlen referencia sem?
mellesleg sok helyen vannak kissebb-nagyobb hibák, bakik az oldaladon, én ilyennel nem hirdetném magam, vagy igen mélyre elásnám magamat...
meg mi az hogy egyszer javítasz igény szerint az elkészült honlapon? ha a megrendelő úgy fingja magát, és bármit óhajt sóhajt neked úgy kell ugranod, és azon nyomban megcsinálnod... és akárhányszor. -
#285 KFG - Német kéttan
work in progress, savazzatok :) -
#284 Ezt az oldalt is megnézhetitek:
CiNeMaMoBiL -
#283 Hello az én oldalam címe:
www.gigant152.gportal.hu -
#282 oké, fasza! -
#281 és a design meg a tartalom hagy "némi" kívánnivalót maga után. legalábbis így 2007-ben. szerintem. de ez tényleg csak egy vélemény. -
#280 Egyrészt a fórum moderálási elveit be kéne tartani, ez nem apróhirdető/reklámfelület.
Hozzászólások törlése:
* Szándékos flood és reklám esetén.
Moderálási alapelveink
Ha hirdetni szeretnél ott az SG ingyenes Apróhirdetés rovata, másrészt az SG/Sanoma médiaajánlata.
Másrészt: non-valid, még a CSS sem, kereskedelmi szoftverrel készült (megvetted?), ingyenes tárhelyen van (pláne olyanon, ami erőszakosan keretbe kényszeríti az oldalt).