2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
viizo #360 muti meg lécci melyik az a template amire gondolsz ;) -
#359 template-t egész jól tudsz már módosítani -
viizo #358 nemsokára elkészül az oldalam: a dizájnnal már rég megvagyok, programozásához fogok neki majd lassan.
viizo.freebase.hu -
b0mb #357 hy 2 alZ !
Kele-foto
good. -
#356 telos oldalam -
#355 Saját minden. Egyenlöre semmiről, csak egy probálkozás volt flashben, gondoltam megmutatom másoknak is -
#354 grafika nem rossz.. videó saját?.. miről fog szólni az oldal? -
#353 a videó csak azért kellett hogy legyen az oldalon vmi. :)
mondjuk nekem személy szerint tetszik :) -
#352 fasza:)))))) -
#351 kb egy hete csináltam egy kisebb flash alapú teszt oldalt és szeretném ha véleményeznétek
Itt a link -
#350 Én mondanék, utálom, amikor egy értelmes topicot elcsesznek és te pont az tetted. Először is úgy ánblokk annak, amit te linkeltél kevés köze van a "weboldal" szóhoz. Inkább csak valami összetákolt warezgyűjtemény. És utána még neked áll feljebb, ha leszólják...? Vicces... -
#349 Ezt nem neked szólt,remélem tudod ...
Nagyra értékeltem minden topic hozzászólásodat !
Téged nem sértelek meg,ugy hogy nyugi ....
Csak ez takarodj ez egy kicsit durva !
Ha velem szembe állna nem mondana ilyet az biztos ! -
#348 Sértegetés? Ugyan kérlek!
Felhívtam a figyelmedet egy egyszeri tényre: a warez reklámozása ellenjavallt. Még annak ellenére is ha oly sokan használják.
Ha éjszakai útszéli pillangót (kurtizánt: akinek szexuális szolgáltatásáért pénzt adsz, amiből munkáltatójának némi pénzt továbbít) szeretnél, azt nem a város főterén/iskolájában keresed, hanem a kuplerájban, türelmi zónában, piros lámpás negyedben. -
#347 Ez szép és nem felejtettél pontot tenni a mondat végére !
Na nem írok többet hiába sértegettek Magyarország 87% netről szerez be mindent !
-
#346 takarodj. -
#345 túl sokat foglalkozok flash-el?.. egyáltalán nem foglalkozok sokat flash-el.. de amúgyis ez hogy jön most ide?..
mellesleg... "Ja és itt meg mutatod az oldalad és ennyi nem kérünk a véleményedböl".. olvasd már el légyszives mi van fönt.. segítek: "Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük." -
#344 Kedves Louis!
1. A warez nem kedvelt ezen fórumon (de más közkedvelt fórumon se) a moderátorok által (BSA, BTK ide vonatkozó paragrafusai,...).
2. norbre-nek igaza van abban, hogy a sok logónak kevés köze van a tartalomhoz (warez letöltések) -
Lássál ne csak néz !
Túl sokat foglalkozol flassel.Ja és itt meg mutatod az oldalad és ennyi nem kérünk a véleményedböl
-
#342 köszi a tanácsokat majd javítok rajta..
a kamera arra van hogy megszüntesse a "handshake"-et :) .. azt az izgőmozgó himbálózást amit a kamera végez.. :) ha valaki nem szeretné hogy izegjen mozogjon -
#341 takarodj ilyen linkkel... htx! -
#340 Egy javaslat: a menük ne menjenek ennyire "össze", mert nehezíti a navigációt (mindig visszamenni a kezdőoldalra meg fárasztó ;) ). Vagy tedd egyértelműbbé, hogy a menüt úgy érhetjük el, ha visszamegyünk rá.
Illetve a zenekar menüpontnál a szövegben való mozgás nem egyértelmű - linkre mutató kurzort használsz olyan esetben, amikor inkább másféle kellene.
Inkább ilyesmik illenének:
De egyébként 5letes, szép izgő-mozgó vizuáldömping (annak a bal alsó sarokban levő kamerának mi (lesz) a funkciója?). -
#339 Oldalam -
ricsi00 #338 oldalam -
#337 Hú. nagyon jó:) ötletes. külön tetszik, hogy mozog a keret:) -
#336 na hogy ne csak dumáljak, még félkész:
eXit zenekar weblapja -
#335 te jó ég.. ez az oldal mire jó?.. minek van fent az a sok logó? szponzorálják a két linked üres tartalmát vagymi? -
#334 ez lenne minden amit a farkasokról tudni lehet? -
#333 http://louisss.extra.hu/ -
#332 -
Dezs13 #331 Farkasos weboldal http://farkassite.atw.hu/ -
Vlala #330 A fájl nem található. Szerencsére. -
#329 hungarista.cwi.hu
Hungarista zenéket tartalmazó, nagyon friss oldal!!! :D
Vélemény? -
#328 aha:DDD -
#327 Kattints a hozzászólás fejlécében a hozzászólás sorszámára.
Például az előző hozzászólásom: [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139997375&no=325]#325[/url]. -
#326 ezt a hozzászólás idézést hogyan csináltad?:) -
#325 "dogfish nem jön megvédeni a "munkáját"?"
Írtam neki egy privát üzenetet, melyben felhívtam a figyelmét az alábbiakra:
1. Ezen a fórumon (de más fórumon is) nem ajánlott saját (vagy más) szolgáltatás reklámozása. [1][2][3]
2. Más művének egy az egyben lemásolása, és sajátként való forgalmazása plágium, hamisítás. Ha nincs feltüntetve a szabad használhatóság lehetősége (például a Creative Commons egyes vállfajai, vagy a GPL), vagy ráadásul jogvédett (Copyright) státuszú, akkor nem lehet másolni (sőt, még bűncselekmény is). [4][5][6]
Ámbár lehet megoldásokat ellesni, de az más kategória.
3. Ha pénzért kínálunk weboldalkészítés, akkor jogosan elvárható, hogy a referenciák, egyediek legyenek. Ellenkező esetben a szakmai hírnevünket tesszük kockára.
4. Ha valakivel nem értünk egyet, akkor nem ]-özünk, káromkodunk, nem illetjük trágár szavakkal az illetőt. Ez ezen a fórumon moderálási alapelv (netikettben is szerepel). [1][2][3]
5. Azt ajánlottam neki, hogy az adott weboldalt törölje (mert nem csak én vehetem észre a plágiumot, hanem más is, és az lehet,, hogy nem fog finomkodni, hanem ír egy levelet az eredeti készítőnek, amiből egy kis per is kialakulhat), és ha webszerkesztéssel kíván foglalkozni, akkor egyedi munkákat mutasson fel. Ennek ellenére az említett weboldal még mindig változatlanul fenn van. :(
Mint mindig, nem bántani akartam dogfish-t, személyesen nincs vele problémám. Mint általában, próbáltam korrekten, objektíven felhívni a figyelmet a problémákra. Megpróbáltam a lehető legkulturáltabb hangnemben fogalmazni. Lehet hogy túl kemény voltam, de tessék észrevenni - ez nem játék.
További olvasgatásra javaslom:
[1] Moderációs elvek
[2] Netikett magyarul
[3] A netikett angolul
[4] Szerzői jogokról
[5] Creative Commons
[6] GPL -
#324 Úgy látszik ez nem mindenkinek alapvető irányelv. Én is szoktam más honlapokból ihletet meríteni, hiszen teljesen egyedit úgysem tud csinálni az ember, de törekszem arra, hogy a saját dolgaimat és elképzeléseimet vigyem bele...
Amúgy én is hiányolom dogfish-t.. lehetne benne annyi önbecsülés, hogy legalább elismerje vagy szóljon pár szót... -
#323 De szerintem hogyha az ember már saját honlapot csinál (föleg úgy hogy azt reklámozza hogy ö vállal készítést) akkor minimum sajátot írjon, aztán legfeljebb nem fog olyan jól kinézni, de legalább a saját munkája... -
#322 dogfish nem jön megvédeni a "munkáját"? -
#321 ez egy hatalmas nagy ban lesz:D