Mutasd meg a weboldalad !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ne azt hid, hogy csak úgy vakon állítgattam, letöltöttem mindent az oldaladról.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ha akkor kattintok rá valamelyik menüre, amikor még a háttér fade nem fejezõdött be, akkor szarok lesznek a menüpontok
de hogy miért, az még nincs meg😄
Esetleg olvasd el az alattam írót Dj Faustus ot
tudod itt css/style.css
#menu {
width:100%;
height:60px;<---- ezt
position:absolute;
left:0px;
bottom:0px;
background:url(../images/menu_bg.png) repeat-x top left;
}
+ látom a bodyra is raktál heightet 60pxelt azt is állitsd át
mellesleg a div keret elvesz 1px minden oldalon, így igazából a body 60px a menü meg 58px a magassága van
Az elcsúszott Rólam pontot nem igazán értem, nekem is sikerült elõhozni párszor ezt a jelenséget, de nem értem hogy mitõl van, majd a végén kitalálom😊
Title a karakterkódolás miatt rossz, ie6-ban meg png fix kell csak, és minden jó, érdekes módon ott még az animációk sem akadnak, az csak ie7-ben akadt nálam...
* Az összes böngészõben, amiben teszteltem (Firefox, Opera, Chrome, IE) a title attribútum érdekesen jelenik meg.
* IE6 alatt is érdekes
* Javascript letiltásakor az oldal nem töltõdik be rendesen - csak a kezdõanimáció jelenik meg
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
viszont ezt szívesen megcsináltam volna flash nélkül😊
Ray Allen official website
A design nem az en muvem, nem rossz - de sztem lehetett volna sokkal jobb is.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
http://appear.dk/
Asszem az autókhoz se értek igazán hiába van jogsim ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
a szöveg színe meg túl sötét a háttérhez képest, így nehezen olvasható
esetleg még a keresõt is ki lehetne emelni jobban, fehér keret vagy kattintásra eltûnõ "keresés" szöveg szintén fehérrel
más bajom nincs 😊
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
áááá szóval lehet kívánni )))
A film kérés pedig az, hogy lehet filmet kérni és feltöltjük a kért filmet data.hu -ra.
Rendezett..... yó a színvilága.... még mindig nem tudom, hogy mi az a css és azt sem, hogy mit takar az film kérés .... csak sejtéseim vannak )))
Nem tudom mi pontosan az a css , de a fejléc betûi csak egy kicsivel lehetnének nagyobbak.
Finomságot áraszt...számomra kezelhetõ...teljesen rendben van
A fontok valóban vékonyak - ez is kívánság volt 😊
egyébként részben egyetértek, bár nekem így is nagyon bejön, egyik legjobb munkám, amit valaha készítettem (legalábbis komplett weboldalak közül) - s látnátok az admin felületet, na az brutális! 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
nehany dolog:
zavaro hogyha ramegyek egy thumbnailre alul akkor eltunik minden es csak a kepet latom elore meg hatrafele nyilla. Azt varnam hogy a kozepen levo kep kicserelodik arra amit valasztottam es minden marad a regiben. Ha a kozepso kepre kattintok akkor kellene behozni nagyban a kivalasztott kepet.
Ilyenkor nem is tudom hol vagyok, hany kep van meg hatra, semmit nem jelez.
nalam kicsit tul vekony a font, az about-nal latszik a legjobban, nehezen olvashato, elmosodottak a szelek.