1608
Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
-
#126 azért akkor nagy mákod volt. én nem akarok többet komolyat esni. :) -
#125 engem 3x utottek el,2x a biztosito fizetett:) -
#124 Köszönöm szépen!!!! -
#123 Nekem csomó olyan esésem volt, hogy hajszálon múlt, hogy nem lett komoly bajom - szerencsére. -
#122 kozben talalatam egy masikat is:
http://www.bikearena.hu/apro.cfm -
#121 thx -
Gabo #120 Szerintem: http://apro.bikemag.hu/ -
#119 Nem tudtok bringa hasznalt aprot a neten?! Mert tegnap az osoreg gepet ahogy raktam ossze derult ki hogy az elso valtokarban el van torve a tengely...es mivel lassan tobb mint 15 eves a bringa alkatresz nincs hozza, es a "fek-valtokar" sokminent behatarol! (Bar ha a valtokonzolt ha lefureszelem akkor ala/melle tudok rakni valtot) szal jo lenne szetnezni aprohirdetesekben hatha.... (regi Shimano Deore LX300 valto) -
#118 En is bringan nottem fel..de nekem van esesbol eleg durva terdserulesem is..ami raadasul mostanaban kiujjult..kattog a terdem es faj ha leguggolok...ezert is akakrok ujra tekerni(nagyobb intenzitassal) hogy rendbejojjon a terdem...:) -
#117 Popec lett nagyon! -
#116 jaja, régen estem nagyokat :) LEKOPOGOM, de mindig megúsztam kisebb-nagyobb hegekkel :) -
#115 Nem is kell!! Szépen fokozatossan , nehogy valami bajod legyen!!! -
#114 Bp-en lakom de nekem a bicóm nagyon új. Régen (értsd: kb. 9 éve) iszonyat sokat bicikliztem egy ócskavassal, de akkor még kis hülye voltam. Most érettebb fejjel, komolyabb bicóval akarom újra kezdeni, de egyelőre nekem csak light-osabb terep jöhet szóba, mert még szoknom kell. Mondjuk nagyon sok dolog megmaradt régről - egyensúlyérzékem szerintem az átlagnál sokkal jobb, meg pár apróbb trükk is megy, ilyen nagyon alapszintű dolgok. De azért még nem merek annyira durvulni :) -
#113 Azért azokkal is lehet! Nem is akárhogy!! Te is a szabadsághegyre jársz? Budapesten laksz? -
#112 Nemtom, de már jó lenne. Én is mennék de V fékkel azért csak óóóvatosan :) Bár az új telót be kéne járatni... :) -
#111 Köszi szerintem is!!! Hétvégén megyek fel a hegyre aztán lesz olyan zuzás lefele mint az állat. Mikor lesz már hétvége??? -
#110 Nagyon fasza, tényleg brutálisan néz ki :) -
#109 Felraktam a fékeket, Nagyon durva lett:Csak igy tudtam berakni, Bocs!!! -
#108 Alakul a regi bringam is...bar az uj monodbollkhoz kicsit meg kellet "faragni" a monoblokk behajto szerszamom..mert tul hosszu volt a pocok benne...de megoldottam :))) (Ha kesz rakok kepet) -
#107 Igen ök azok magyarország kizárolagos forgalmazói.(kona) -
#106 Hmm most nezem hogy ok ugyanazok akik az orszagba behozzak. (a jelek szerint) -
#105 Ugye?? Jó mondjuk ott szétszednek nem, egy ilyet mert a vázat is eladják külön. -
#104 Hu az azert nem semmi hogy egy ilyen bringarol lebanyasztak neked a kerekeket!
-
#103 Jaja az tiszta sor a DH-hoz kell. S mint mondtam itt nalunk meg domb sincs csak nagy placc az egesz (alfold)...igyhat nekem kilegito az hamar nem nyekereg pl 10 fok alatt ha fekezek! -
#102 Az Avid V-féknek jó a fékpofája is!!! Szerintem az nem fog nyekeregni és nagyon jó a fékhatása is. Igaz ez sem olcsó mert a fék 10000-en felül van, de ez megéri. Vagy még ami jó a shimano-nak az lx-v féke nekem ilyenem volt Avid fékbetéttel, elég fasza kis kütyü. Hát nehéz ezt eldönteni nagyon, én is sokat gondolkoztam rajta, de én DownHill-ra használom a gépet oda pedig kell fék, ezért lett tárcsa!! -
#101 Jaja ezert vaccilalok...lehet ugy dontok hogy csak V-fek csere lesz valami jobbra. (mondtak mar nekem olyat hogy telire meg nedves kozegre van olyan fekpofa ami nem nyekereg) -
#100 Az avid jó márka, és erről a tárcsafékről jókat hallottam,de bovdenes!!!. A bovdenes tárcsafék meg azért annyira nem jó. És ráadásul ez is bele kerül 25000-ft körülbe. ugyhogy szerintem érdemesebb olajost venni.
De igazából a tárcsaféknek csak akkor van előnye ha nagyon nagy a tempó és saras vizes körülmények között is akarod használni. Különben nem égetően fontos, egy jó avid v-fék is nagyon nagyon jó tud lenni. -
#99 Ahha...kb valami ilyenre szamitottam en is...(nekem + a sulyom miatt jon az hogy fuzetnem kell kereket erosebb kullokkel...szal meg bonyolultabb nalam sajna a helyzet)
(Mostani kerekem is ugy vana sulyomhoz fuzve...de asszem ez latszik a kepen hogy nem vekony kulloum vannak ...(sajna ez egyzserubb mint lefogyni) -
#98 Elég húzós ára van!! Csak a fék tárcsa nélkül 24000-ft (nem pár/db)
Tárcsa 8"-os:10000ft 6":8900ft. Én előre 8"-ost vettem hátra 6"-ost.
A setbe nincsen agy,meg ilyesmi ugyhogy ehhez még jön akerék ára.
Mondjuk ezt nekem elég jól sikerült megoldani, mert a Lurdy-házba kiszedték egy Kona Coiler(azthiszem igy kell irni)-ből, és az első-hátsó kereket oda adta 25000-ft-ért. Ráadásul Sun Rims felnis,Shimano agyas kerék jól néz ki nagyon.
Ugyhogy kb 90000ft-be kerűl. Mert ehhez még átalakítok is kellenek. -
#97 En egy Avid BB7-en vaccillalok elore (mert csak oda tundam felrakni..a vazon nincs hely neki...(epp ezert hosszutavon vazcsre is felmerult...de csak felmerult))...de nem vagyok biztos benne hogy kell nekem a tarcsa....jol nez ki..meg telen legalabb nem nyekeregne a fekem (sokat hasznalom a bringat osszel-telen is) szal lenne elonye...(mindenkepp a gyai merida V-fekekhez kepest..de ha csak azt nezem hogy egy jo Vfek is 6-8K-nal kezdodik...hat nem tudom szal vacillalok..) -
#96 Hmm ez popec tarcsa! Mibe fajt ha nem vagyok indiszkret?! -
#95 Nem rossz! Nekem mondjuk ezzel már nem kell foglalkoznom. Most ilyenem van:
-
#94 nemcsak arrol van szo,hogy letorik a konzol,hanem arrolis,hogy akarmilyen jo a vazad,akkor is hajlik valamennyit az a ket kis butyok...ha hajlik,akkor a fekpofak nem allnak mar olyan jo szogben,ergo romlik a fekhatas.lehet,hogy nem szamottevo mertekben,de romlik:)nameg a dizajn...
-
#93 Akkor vegyél,de valami szépet!!! Várjuk a képeket!!! -
#92 ok, htx :) Abban (szinte) biztos vagyok, hogy a vázam az nem igényelné, de nekem kurvára bejön :) -
#91 Én nem tudom egyátalán minek!!! Ha van egy normális vázad arra teljessen felesleges!!! Lehet hogy egy kicsit tudja szétfeszíteni de attól még jó fékhatást érsz el vele, a váznak ettől a mozgástól meg az életbe nem lesz baja.
Én nekem egy Magellan Polaris Extreme vázam van 2003-as én tegnapig (vettem tárcsa féket rá) Fékmerevitó nélkül DH-zom vele semmi baja nincs és tök ó fék volt rajta.
Persze ha a váz nem olyan jó akkor ezen érdemes elgondolkozni.Viszont ha nem olyan jó a váz akkor ugysem fogsz vele brutálkodni, mert azt nem bírja ki. Arra meg felesleges fékmerevító hogy bicózzz. Ez priv vélemény!!! De nézd meg az új bicókat (persze azokat amelyikek V fékesek) egyiken sincs ilyen.
Persze ez nem jelenti azt hogy hülyeség meg ilyesmi, ha szeretnél és tetszik vegyél rá.Nekem annyira nem jön be ahogy kinéz.
Na ezt még irhatnám holnap 12-ig ugyhogy.... -
#90 Fékmerevítő az az újabb v-fékesekre is ajánlott?
Én már csak optikai tuning miatt is erősen gondolkozom rajt :) -
#89 thx ;) -
#88 Koszi a tippet! Mar filoztam en is rajta...olvasva ezt azt (bikemag foruman)..akkor veszek is jovoheten ra ;) -
#87 Thx ;)