1608
Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
-
Gabo #286 Nem is tudtam, hogy a Magura telokkal is foglalkozik. Ha legalább olyan jó, mint amilyenek a fékei, akkor már megérte.
Az azért be kell valljam, nekem ez a telo már nagyon zöld. Jobban szeretem az egymáshoz passzoló színeket.
Ami a hydration packot illeti.
Szerintem hosszabb túrákon az egyik legjobb megoldás az innivaló hurcolásához. Én valamivel több mint két éve használók italtartó tasakot a hátimba. Mivel a szipka viszonylag magasan van, így a kerekek nem verik rá fel a port és a sarat úgy mint a palacktartóban lévő flakonra. Szóval egészségügyi szempontból, sokkal jobb. Ráadásul mindig kéznél van az innivaló. Sokkal sűrűbben lehet így kortyolni, mintha mindig ki kellene halászni a palackot a helyéről, majd vissza. -
Gabo #285 WOW! Jó kis gép.
Szerintem megcsináltad az év legjobb üzletét.
(Bár azért bennem is ott motoszkál, hogy esetleg lopott gépről van szó... :o/ ) -
#284 Kit érdekelne egy a Balaton dél-keleti régiójában megrendezett maraton ?
Akit igen az kérem nézzen be erre a lapra: http://www.tablo.hu/mtb/ -
#283 -
#282 Azt azért nem szeretném!! Jobb a kormány ezen oldalán. -
#281 Jah gyorsan meg tanulod hogy "van elet a kormanyon tul" -
#280 Na az király! Akkor ezek szerint jól döntöttél.
Én is voltam bicózni a hegyen: Fú még szokni kell a Tárcsaféket, egyenlőre még állandóan túl fékezem, értek meglepetések. Sokal rövidebb féktávokat lehet venni mint a v-fékkel, csak nagyon brutál főlleg ha olyan erővel húzom mint a v-féket.
Szóval még szokni kell. -
#279 Jaja toltam neki ma is a nagy dogmelegben! Egyenlore 4 baron van a villa majd holnap kiprobalom 4.5-5baron is (ezt az erteket mar az en sulyom figyelembe vetelevel a "race" kategoriaba ajanljak..(4bar=tour)
Amugy nagyon bejon..sokkal inkabb illik hozam es a bringazasi profilomhoz! (talan a lockout hianyzik belole emelkedon (ami nalunk sok nincs igy az aluljarobol fel teszteltem :D) kicsit pogozik, de szvsz egyaltalan nem veszes es nem nyeli el a tekeres energiajat!!
Szal bejovos a cucc ;)) -
#278 Na mizu? Bicóztál a géppel mik a tapasztalatok? Jó villa? -
#277 bocs a régi kép helyére nyomtam fel az ujat (LOL )de az a alényeg hogy most így néz ki -
Nah most kissebb átalakítással így néz ki
A történet:
Maga a bringa Aus.-bol jött, a csávo aki elcserélte velem , elvileg hangfalakra akarta , de valahogy meggondolta magát és hát a cipő kellett neki , nem igazán akartam belemenni mert hát ez nekem is mintha egy kicsit ciki lenne... de ugy érzem a mai világban még léteznek pancserok (de hogy ekkorák) -
#275 egy ilyen vaz minimum 50K -
#274 Meg a váz se olcsó mulatság, mivelhogy szerintem a specialized nem egy olcsó márka. -
#273 Hat ja...az elso villa fele tobbet er mint az ujkoraban is 12K-s cipo ..ami mar hasznaltan kb 500Ft er...
Lopott volt a bringa mi? -
#272 várjuk a történetet:) most komolyan, egy ilyen bringát egy cipőért?? -
#271 A cipő egy alap "fehér" fekete csíkokkal díszitett superstar volt. Igazábol elakartam dobni, de ez a történet ennél hosszabb.Majd egyszer elmesélem... -
#270 Egy ocska cipoert egy bringat?! Mibol volt aranybol?! -
Ilyen bringára cseréltem a szétázott ADI SUPERSTAR II.-emethozzá tenném hogy a cipő 1 éves volt már , nem szívesen váltam volna meg tőle de,ha így alakult, hát istenemA kép a csere után történt (junius 7.-én).Azóta pár dolgot cseréltem(monoblokk) illetve vettem rá(első tárcsafék)ha sikerül rászánnom magam akor csinálok rola képet. Véleményeket szívesen fogadok azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes cserélnem. Hozzá tenném ,hogy nem vagyok profi és nem akarok hatalmas összegeket befektetni ezen a téren...Előre is THX -
#268 thx -
#267 Szép lett!! Sok boldogságot hozzá -
#266 Huhh:D Akkor nálam ez egy új szín:) -
#265 Gyar lapjan ezt Kawasaki zoldnek aposztrofaljak -
#264 Nah kiprobaltam! PAZAR! Egybol macskakoves utcara vitt az utam..es valami alom szep siman teszi a dolgat a telo! Meg vagyok vele nagyon elegedve!
A merevsegge is peldaerteku! Ehhez kepest az RST telom ugy hajlik mint a pecabot...tenyleg nagyon zsir cucc..ezert a penzert meg boven megerte! Aki akar venni annak ajanlani tudom csak! -
#263 Nagyon állat ez a neon zöld szín!! -
#262 Ez meg egy lol hype kep a gyarto lapjarol
-
#261 Nah kesz a paripa! Eddigi probakoron (patkazas, lepcsokivalto emelkedo, aszfalt, fekvorendor ) nagy meg vagyok elegedve a teloval! Az feszesseget kivaloan lehet allitani a pumpaval es a visszautat is..felfujva pl ugy pockoli vissza a villat mint allat...a sulyomhob elofeszitest 4bar-on van visszaut csilli meg 2.5 baron. Most megyek egy nagyobb probakort a varosban ...
-
#260 Thx! Most kezdem szetkapni a regit es rakom be az ujat ;) -
#259 Komoly kis villa!!!! Várjuk a képeket -
#258 Jól néz ki!! -
#257 Holnap beszerelem es majd nyomok oszkepet a bringarol ;))
Ami mar most feltunt, hogy igy kezben is erzodik hogy bitnagmerev a villa es nagyon konnyu (1.7Kg csak!) -
#256 Woohoo megjott vegre a Magura telom!
Nem mondtam de ugygontottem az RST Omega Combot-t lecserelem mert nem tetszik hogy nincs benne visszaut csillapitas!
Rendeltem a Maguratol (kozvetlen a gyartol) egy Asgard 100mm-es levegos telot! Most akciosan csak 150€ leertekelve 325€-rol!! (+7.50€ a szallitasi dijj UPS-el..es 4 nap alatt itt volt (hetfon adtam le a rendelest es most hozta a futar kb 15 perce! ;))
Plusz ajandekba jart hozza egy Deuter hydration pack is! (amugy is akartam ilyet venni szal ez duplan jo nekem ;))
sajat kep:
-
#255 Franko -
Gabo #254 Ha pedig már erre járok, akkor feldobok egy képet a bicomról.
(Bocsi a kép minőségéért, de a melohelyemen lévő képszerkesztő progi finoman szólva hagy némi kívánnivalót maga után...)
-
#253 Conti. van nekem is tenyleg jo gumikat gyart (boltban is dicsertek..az enyem egy Double Fighter II), meg meg szerintem emlitesre melto a Maxxis gumik...vegulis a "nagyok" kedvence ;)) -
Gabo #252 Laza murvás talajon valamilyen magas, közepesen sűrű, bütykös mintázatú, viszonylag széles 2.0, 2.1 átmérő körüli külső általában jó választás. A magas bütykök nagy eséllyel elég mélyen a talajba vájnak ahhoz, hogy biztos tapadást találjanak.
Ami viszont a csúszós talajt illeti, az már rázósabb kérdés. Nagyon nem mindegy, hogy szikláról vagy sárról van-e szó. Sziklára a ritkább mintázatú, ballonosabb gumik jobbak, mert könnyebben kapaszkodót találnak. Viszont sarazáshoz általában akadnak spéci sár gumik. Ezek ritka mintázattal és kisebb átmérővel (1.8 - 1.95 körüli vagy kisebb) rendelkeznek. A ritkább mintázat miatt viszonylag könnyen ledobják magukról a sarat. A kisebb átmérő miatt pedig könnyebben belevágnak a sárba a szilárdabb talajig. Ráadásul mivel több hely marad a villaszárak és a gumi között, még vastag sárral megpakolva is könnyebben elfordulnak. Szilárd talajon viszont elér rossz a rezgés elnyelő képességük.
A Continental gumikról általában jókat mondanak. De a Schwalbe és a Ritchey gumik is elég jó renoméval rendelkeznek. -
#251 Aszfaltbetyar vagyok..sajna ilyen tapasztalatom nincs. En ilyen kerdesekben mindiog a katalogusokat vagy a gyartok ajanlasait (pl weblapjaikon) veszem figyelembe. -
#250 Szerintetek milyen köpenyt érdemes venni?Ha 70% murva 30% csuszós terepre használom? Specialized Hardrock compdisc széria(kezdő vagyok) -
#249 Thx -
#248 Akor jó!! Ezek szerint te is tudod hogy mit kell venni, jó a márka a méret.
Igy kell. -
#247 20"-es vazam van most is (a merida)...En csak laposon tekerek..itt az alfoldon nem nagyon van 1-2 meternel nagyobb "hegy" :DDD