469
SG: USA Connection
-
#429 naja.. most 3.35 nel kezdodik -
nagy hős #428 Masfel dolcsi, na ez se ma volt :D:D -
pwiking #427 www.advertigo.net -en nemzetközi hirdetési lehetőség. Az USA-ból is.
vagy a másik címünk: www.kijijiad.com -
#426 neheeeeez! munkalehetoseg nincs.. legjobb baratomnak egeszen key westig le kellett mennie hogy munkat talaljon szal most ott dolgozik.. Anyam pasija 3 honapja ul otthon. En felig elvesztettem a munkamat, most visszahivott a pasi de nemtom meddig dolgozunk.. igy is csak nehany napot dolgozok.
a benzin jelenleg kurvaolcso. masfel dolcsi 1 gallon az alap benyabol. haz arak? nah azok allitolag olcsobbak.
beszamolo? aki otthon nem el meg az itt meginkabb nem fog. Ezenkivul szerencsesnek kell lenn, hogy a munka ugy jojjon ossze hogy valoban fizetni tudj mindent. papir nelkuli munka meg jelenleg nagyon ratyi. -
#425 Remek. Nalatok milyen a gazdasag? Fizetes? Hazak ara? Munkalehetoseg van? Tudnal egy kis beszamolot irni ezekrol? -
#424 En. jelenleg miramarban lakom, elotte pedig hollywoodban. -
#423 Csocso -
#422 Van itt valaki Floridabol? -
#421 Nincs szerencsém! :D -
#420 meg mindig florida -
#419 Srácok, él még ez a topic? Lakik, vagy lakott kint valaki közületek New Yorkban? -
Vegas #418 ittmeg 23:45 -
#417 19:16 -
#416 Ott most mennyi az idő? :DD -
Ronny #415 elnapolták az illegálisok legalizicióját -
#414 ők se tudják mit képviselnek... szal no para, semmit nem veszítesz :) -
#413 mindegy.. amugy is teljesen kuka vagyoka politikahoz.. fogalmam sincs hogy ki mit kepvisel.. -
#412 :D -
#411 De nem muszáj otthon lenni. Lehet külképviseleteken is szavazni. -
#410 kölcsönözz ki egy Ferrarit:D Hátha azt is vesz mert nektek is az van:D -
#409 a szomszed amcsi csavo pl elkezdett felvasaolni mindent ami nekunk van... vett ugyanolyan hangkarit , vidkarit ramot mint nekem van.. vett nagy tv-t mer nekunk is az van vett dolyb-t mer nekunk is van:D
-
#408 amugy nem aszondom hogy uh bazmeg modon elunk de nem elunk szarul.... ket auto abbol egy zsir uj "sport" ennyi olyan tv meg blablabla..
aszondanam hogy ugy elunk mint egy kozepes, kisse jobbmodu amcsi csalad -
#407 van otthoni lakasunk meg cimunk termeszetesen... ez ugy mukodik ha eladtok hazat akkor vagy adoznotok kell milliokat vagy masik hazat kell venni.. szal van lakasunk es amugy a mamamhoz vaok bejelentve szal nincs ilyen problema -
#406 jajj meg csak most esett le.. azt hittem amcsi szavazasrol van szo:D:D:D:D: aarghhh
azert irtam hogy nem vaok valasztokepes mert nem vaok amcsi allampolgar...
magyar valasztason nem szavaztam mert nem vaok otthon
-
#405 Ja tényleg már nincs lakcímed itthon... így már vágom :D (zsák pénz, mi? :D)
Marcika? :D -
#404 Bocs de minek szavazott volna itthon ha kint él? És gondolom 4 éven belül nem szándékozol hazajönni (ahogy mondtad eladtatok mindent otthon) Nincs már itthon bejelentett állandó lakcímed etc. Marcika az Orbán által kitalált választási csalásról kérdezett, hogy te úgy tettél-e ahogy abban az e-mailben kérték. -
#403 Végén kiderül, hogy CSOCSOékat kiutasították Magyarországról, azért vannak USAban :D -
#402 sittes-e vagy -
#401 nem vaok valasztokepes -
#400 Hát hogy... bemész a kis nagykövetségre, és szavazol :D Baromi bonyolult, nem? :D #400 ték :P -
#399 dehogy.. hogy lettem volna? -
#398 CSOCSO voltál szavazni? :D -
#397 ha az létezne a család munkanélküli lenne. -
systeel #396 Biztam a részegek legendás szerencséjében..... de most csődöt mondott... :( -
#395 mert elötte nem fejtettem ki mikor elvira zúzta meg a lábát hogy ilyen akciók elött biztosítás kell főleg ha iszol :) -
#394 Annyira nem vészes, mert +-ban vagyunk a biztosítónak hála :D Egyedüli bajok, hogy elveszett egy rakás kép, amik a tesóm gépén flash kártyáján voltak, meg ugye, amit elcsórtak azt újra meg kell venni... -
#393 oohhh...:( -
#392 :(
az szep!! akkor otthon se sokkal jobb.. mondjuk a mutet az megis csak mutet... nekunk csak egy kurva gipszelesert kellett ennyit fizetnunk!!! es fel napot bentvoltunk es nem cisnalt velunk senki semmit.. -
#391 Az a minimum, hogy köt az ember egy 4-6000 ezer forintos biztosítást, ha külföldre megy. Tavaly Augusztusban voltam Amszterdamban, és jól ki is rabolták a szobát, ahol haverom és én voltunk... Jól is jött a biztosítás. Kicsit többet jelentettem be a rendőrségnél, meg a biztosítási kárbejelentőn aztán még nyertem is rajta párezret :D
Anyám meg most volt kint a bátyámnál USAban. Őket meg Hawaiion rabolták ki (kocsit... egy pillanatra benéztek a boltba, aztán kicsit tovább maradtak, mire visszaértek, már kirámolták a kocsit). Rendőr kijött !!ujjlenyomatot szedett!!, és jött a szokásos jegyzőkönyv. Ők is kicsit többet mondtak, és pont annyit fizettek, mint amennyit elloptak. Szóval jó ha van biztosítás. -
#390 Ezért veszélyes pl síelni menni biztosítás nélkül... csúnya számlákat kaphat az ember...