469
SG: USA Connection
-
#469 voltam coloradoi hegyekben ketszer is. Minden evben csinalnak a magyarok egy ilyen hatalmas osszejovetelt. Ki van berelve egy hatalmas haz ahol elfer 15-20 ember es ott vagyunk. Magyar kajakat fozunk, jatszunk, elvagyunk. Valaki vigyaz a kis gyerekekre. Mindenki mas meg megy sielni vagy szankozni. -
manson222 #468 -
manson222 #467 -
manson222 #466 -
manson222 #465 -
KolkaF #464 -
KolkaF #463 -
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.03. 20:15:29 -
#461 Itt tanultam meg angolul. Szavakat tudtam mert sokat neteztem. De olvasni, megerteni es hallgatni es megerteni az embereket ket kulonbozo dolog. Sok fekat nem ertek neha. Foleg ha valami jamaikai vagy haiti... -
--deathstroke-- #460 A nyelvet itthon tanultad?Könnyen ment az ott élőkkel a beszélgetés? -
#459 Nincs semmim otthon, nem mennek vissza. Meg ha nyernek is a lotton es fent tarthatnam ugyan azt az eletstilust sem koltoznek haza.
Nem volt tul nehez mert volt hol laknom de baromi nehez lett volna ha egyedul lettem volna.
Emlekszem egyszer 4 illegalis magyar lakott egy haveromnal. Ha nem csovezhettek volna ott akkor vagy papirdobozban alszanak, vagy mehetnek is haza. Volt jo par csalad aki hazakoltozott mert nem ment nekik sehogy sem. -
--deathstroke-- #458 Nehéz volt az első pár év?Ha most visszajöhetnél Magyarországra visszajönnél? -
#457 Erre valoszinu mindenki mast irna. Nekem eddig bejott amerika, olyan ertelemben, hogy van egy olyan autom es olyan hazban lakok ami valszeg magyarorszagon sosem jott volna ossze. Nem is azert mert milliokat keresek, hanem egyszeruen csak itt kreditre megkap az ember mindent. Egyszeru vagizni barmivel. Auto, lakas, nagy tv, stb. csak az ember gyozze kifizetni.
Nem vagyok benne biztos, hogy itt lennek es itt tartanek, ha nem 10 eve jottem volna ki es az anyam nem segitett volna rengeteg penzzel az elso 5 evben. Ha most otthon elnek nem hiszem, hogy nekivagnek amerikanak igy 30 evesen. -
--deathstroke-- #456
Szeretsz kint élni? Milyen az USA? -
#455 Csak ugy nem leszel allampolgar. Nem tudom mi modja van allampolgarra vallasnak a hazassagon kivul. Mennyi ido? 5 -6 ev kb -
#454 Mennyi idő kell,hogy az lehessél?Jár valami előnnyel?
-
#453 Nem tudom, miert?
Amugy az a #451 es bejegyzes mar nem ervenyes . :D -
#452 Vegasi magyarok vannak itt? :d -
#451 Nem. Meg nem vagyok allampolgar. -
#450 részvétem:) -
nagy hős #449 Voltal szavazni? -
#448 Obamaa!!! Obama!!!!! feszbuk szetreped a sok sirankozo hsz ek miatt. Nem mindegy ki az elnok? Ugyse valtozik semmi. Nem az elnok donti el, hogy wtf hanem a congress meg az advisorok. -
#447 Biztos van. Engem nem zaklat. Gondolom ot se mert meg nem vitte vissza. -
#446 garancia?... -
#445 Haverom vett egy 150 dollaros fullbevalos beatset meg 250dollaros fejhallgatot
nem tudom latszike de mindkettonek a kabele szet van jove ket hettel a vasarlas utan... MINOSEG!!!!
-
nagy hős #444 Ez a beats kurva idegesito amugy :D ma volt lent egy gyerek kondiban a nagy beatssel, baseballsapkaban rozsafuzerrel napszemuvegben (2 oraja!!) gyurt lol. -
mEkLaU #443 Nem :)
HifiMan HE-500 -
#442 Itt felém nincsenek, inkább a falvakban. -
#441 beats?? -
#440 Te nem felsz a ciganyoktol? -
#439 Mit csináltok ti ott az óperenciás tengeren túl?? Nem féltek a sok négertől? -
mEkLaU #438 Szia..csak most latom.
Egy fejhallgatorol :) -
#437 mirol lenne szo? -
mEkLaU #436 Lenne olyan Amerikaban elo kedves forumozo tars aki segitene egy termek hazapostazasban leven, hogy az adott termeket a forgalmazo nem kuldi el kulfoldre, csak USA-n belul? Elore is koszonok barminemu segitseget! -
nagy hős #435 Na akkor meg kozelebb lakunk egymashoz, en fountainebleauben elek.
Ma voltam feletek a beachen :D -
#434 Scion tC
eppen Davieban lakom -
nagy hős #433 Most nezem, meg mindig miramarbanelsz?
Mert akkor 20 merfoldre lakunk egymastol kb :D -
nagy hős #432 Mlyen autoval jarsz? -
#431 naja. 8 naponta 40 dodo es jarok az autoval MINDEN nap -
nagy hős #430 De meg mindig jobban jarunk mint az otthoniak :)