10
-
Luckybasstard #10 Én naon várom már...állítólag 2008 végén lesz kész...
Egy Paramount/New Line koprodukció lesz Michael Bay rendezésében (ez remélem nem megy majd a trash-faktor rovására)
Az első 3-4 rész remake-je lesz tulajdonképpen, remélem nem kurják el ( a 8., 9. 10. részt szerintem mindenképp odaveri majd)
-
user1991 #9 Szerintem nagyon rosz ötlet fel dolgozni ezt a filmet mert ez igy jó ahogy van!!!!! -
winnie #8 elég nagy sz*rban lennénk, ha el lehetne pusztítani. ez a horror lényege, nem az, hogy kinyírják - akkor nem lenne második rész -
Kannibal #7 jobban vágynék egy jó Elm utcai remakenek! régen nagyon szerettem -
#6 úgy tudom, hogy lesz Freddy vs Jason 2 -
vg #5 Annyira utálom az olyan horror filmeket, ahol egy szuper-elpuszíthatatlan-mindigfeltámadok-csakhentelek "szörny" van. -
#4 én ennek személy szerint örülök, hátha jobb lesz mint a régi
a freddy vs jason tényleg jó film volt, de a magyarok a jó filmeket sosem játszák moziban (pl.: spongyabob mozifilm ) -
winnie #3 jason hokimaszkos - és valóban feltűnik az első részben:) nem maszkban, és igen fiatalon:)
amúgy meg királyság. még több horror remake-et. aki nem szereti pket, az ne nézze - ha jól sikerült, annak csak örüök. mástól meg nem sajnálom a pénzt. -
crotinake #2 "A hokimaszkos gyilkos, Jason először 1980-ban tűnt fel a Péntek 13 első részében."
Én úgy tudom csak 2. résztől volt Jason(hokimaszkban) főszereplő! Mintha alső részben anyuci lett volna a "goré"!?
-
jimmy127 #1 ez az legyen mit elbaszni csak így tovább a ködöt is sikerült a péntek 13 még jobban elbasszák ez az fiúk csak így tovább ha freddyt is feldolgozzátok lángolni fogtok szemét hollywoodi pénzéhes bagázs.