Feldolgozzák a Péntek 13-at

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én naon várom már...állítólag 2008 végén lesz kész...

Egy Paramount/New Line koprodukció lesz Michael Bay rendezésében (ez remélem nem megy majd a trash-faktor rovására) <#beka2>

Az elsõ 3-4 rész remake-je lesz tulajdonképpen, remélem nem kurják el ( a 8., 9. 10. részt szerintem mindenképp odaveri majd)

Szerintem nagyon rosz ötlet fel dolgozni ezt a filmet mert ez igy jó ahogy van!!!!!

elég nagy sz*rban lennénk, ha el lehetne pusztítani. ez a horror lényege, nem az, hogy kinyírják - akkor nem lenne második rész
jobban vágynék egy jó Elm utcai remakenek! régen nagyon szerettem

NEOreg3
úgy tudom, hogy lesz Freddy vs Jason 2<#fejvakaras>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Annyira utálom az olyan horror filmeket, ahol egy szuper-elpuszíthatatlan-mindigfeltámadok-csakhentelek "szörny" van. <#levele>
sweech
én ennek személy szerint örülök, hátha jobb lesz mint a régi <#idiota>
a freddy vs jason tényleg jó film volt, de a magyarok a jó filmeket sosem játszák moziban (pl.: spongyabob mozifilm <#smile>)

jason hokimaszkos - és valóban feltûnik az elsõ részben😊 nem maszkban, és igen fiatalon😊

amúgy meg királyság. még több horror remake-et. aki nem szereti pket, az ne nézze - ha jól sikerült, annak csak örüök. mástól meg nem sajnálom a pénzt.
"A hokimaszkos gyilkos, Jason elõször 1980-ban tûnt fel a Péntek 13 elsõ részében."
Én úgy tudom csak 2. résztõl volt Jason(hokimaszkban) fõszereplõ! Mintha alsõ részben anyuci lett volna a "goré"!?

ez az legyen mit elbaszni csak így tovább a ködöt is sikerült a péntek 13 még jobban elbasszák ez az fiúk csak így tovább ha freddyt is feldolgozzátok lángolni fogtok szemét hollywoodi pénzéhes bagázs.