Éhségsztrájk a kubai netcenzúra ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Astaroth
Ha valaki hatalmaskodik, akkor csak dacból is ellent kell állni nem igaz?

Te is odajársz?
Amúgy amcsik addíg kussoljanak amíg Guantalamoban meg a világ többi részén koncentrációs táborokat mûködtetnek!
Kuba az utoldó védõbástyánk! Kína már kapitalista, Észak-Koreában meg gazdasági katasztrófa van.
Amúgy Castro nagy ember és tisztelni kell! Egyedül szembe mer szállni a világ legerõsebb hadseregével rendelkezõ usaval.
VIVA FIDEL VIVA CHE!
Jó nagy seggfej vagy codaco<#action>

szopjátok ki a cerkám

Herds
Én csak annyit mondok, Cohiba Esplendidos, ahol jó szivar van, jó társaság, oda minek a net? 😊

Si Vis Pacem, Para Bellum

Shan
Maga nóóórmális????!!!
hát nemtod hogy milyen ott a hangulat! már harmadszorra mentek, pedig voltak már pár helyen, mivel ott éjjel nappal lehet táncolni és iszonyatosan hangulatos, de mindennek megvan az elõnye és a hátránya. ha megtehetném én is kimennék oda, iszonyatosan funky hely azt apró helyt leszámítva hogy diktatúra van 😄

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Astaroth
Én Castro mellé állok. Ha fenn akarja tartani a rendszert, nem engedheti hogy minden demokratikus propaganda elérhetõ legyen a neten. Ráadásul mennyi szenny van az interneten...?

Sir Quno Jedi
No, ha pálmafák és jó kreol nõk, szarnék én a zinternetre, meg a szólásszabadságra ! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anyáék nyaralni vannak Kubában? Mert egy jóérzésû ember nem megy szórakozni olyan országba, ahol diktatúra van.
Majd le fogják durrantani, mert ellenforradalmárnak minõsûl ott. Én voltam Kubában. Nem változott ott semmi, olyan mint amit láttam gyerekként itthon a 80-as években, csak ott pálmafák vannak, meg jó kreol nõk.<#eljen><#finom><#wow1>

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

torgyánt kuba új vezetõjének! plíz

Azért kína meg ez nem ugyanaz... De majdnem 😛

Darth Sith
tisztára mint a kínaiak. ezektõl is hánynom kell.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Enkil
sokat fejlõdtek most már nem lõték agyon El Cocót mert ezt merte mondani 😊, bár még van esélye hogy véletlen balesetben meghaljon

Siralom ami egyes helyeken megy. Ilyenkor jövök rá néha hogy még az itthoninál is vannak szarabb állapotok más országokban...
Fidel Castro monnyon le!

Genya Castro mikor dobja már fel a talpát?
Amúgy tényleg köcsögség, mert anyáék most épp kubában vannak, és tök ritkán tudok velük emailezni, mivel a hotelnak 1 gépén van net és azt is csak idõnként lehet használni. Bezzeg amikor bárhol máshol vannak akkor simán tudunk skypeozni, szóval kitolás 😄