20
-
#20 Ha valaki hatalmaskodik, akkor csak dacból is ellent kell állni nem igaz? -
codaco #19 Te is odajársz? -
lazsi #18 Amúgy amcsik addíg kussoljanak amíg Guantalamoban meg a világ többi részén koncentrációs táborokat működtetnek! -
lazsi #17 Kuba az utoldó védőbástyánk! Kína már kapitalista, Észak-Koreában meg gazdasági katasztrófa van.
Amúgy Castro nagy ember és tisztelni kell! Egyedül szembe mer szállni a világ legerősebb hadseregével rendelkező usaval. -
lazsi #16 VIVA FIDEL VIVA CHE! -
yajirobe #15 Jó nagy seggfej vagy codaco -
#14 Én csak annyit mondok, Cohiba Esplendidos, ahol jó szivar van, jó társaság, oda minek a net? :) -
#13 Maga nóóórmális????!!! -
Mihail #12 hát nemtod hogy milyen ott a hangulat! már harmadszorra mentek, pedig voltak már pár helyen, mivel ott éjjel nappal lehet táncolni és iszonyatosan hangulatos, de mindennek megvan az előnye és a hátránya. ha megtehetném én is kimennék oda, iszonyatosan funky hely azt apró helyt leszámítva hogy diktatúra van :D -
#11 Én Castro mellé állok. Ha fenn akarja tartani a rendszert, nem engedheti hogy minden demokratikus propaganda elérhető legyen a neten. Ráadásul mennyi szenny van az interneten...? -
#10 No, ha pálmafák és jó kreol nők, szarnék én a zinternetre, meg a szólásszabadságra ! :D -
codaco #9 Anyáék nyaralni vannak Kubában? Mert egy jóérzésű ember nem megy szórakozni olyan országba, ahol diktatúra van. -
Dinosaur #8 Majd le fogják durrantani, mert ellenforradalmárnak minősűl ott. Én voltam Kubában. Nem változott ott semmi, olyan mint amit láttam gyerekként itthon a 80-as években, csak ott pálmafák vannak, meg jó kreol nők. -
Mihail #7 torgyánt kuba új vezetőjének! plíz -
P3h3ly #6 Azért kína meg ez nem ugyanaz... De majdnem :P -
#5 tisztára mint a kínaiak. ezektől is hánynom kell. -
#4 sokat fejlődtek most már nem lőték agyon El Cocót mert ezt merte mondani :), bár még van esélye hogy véletlen balesetben meghaljon -
sonicXX #3 Siralom ami egyes helyeken megy. Ilyenkor jövök rá néha hogy még az itthoninál is vannak szarabb állapotok más országokban... -
KILROY #2 Fidel Castro monnyon le! -
Mihail #1 Genya Castro mikor dobja már fel a talpát?
Amúgy tényleg köcsögség, mert anyáék most épp kubában vannak, és tök ritkán tudok velük emailezni, mivel a hotelnak 1 gépén van net és azt is csak időnként lehet használni. Bezzeg amikor bárhol máshol vannak akkor simán tudunk skypeozni, szóval kitolás :D