20
  • Astaroth
    Ha valaki hatalmaskodik, akkor csak dacból is ellent kell állni nem igaz?
  • codaco
    Te is odajársz?
  • lazsi
    Amúgy amcsik addíg kussoljanak amíg Guantalamoban meg a világ többi részén koncentrációs táborokat működtetnek!
  • lazsi
    Kuba az utoldó védőbástyánk! Kína már kapitalista, Észak-Koreában meg gazdasági katasztrófa van.
    Amúgy Castro nagy ember és tisztelni kell! Egyedül szembe mer szállni a világ legerősebb hadseregével rendelkező usaval.
  • lazsi
    VIVA FIDEL VIVA CHE!
  • yajirobe
    Jó nagy seggfej vagy codaco
  • Herds
    Én csak annyit mondok, Cohiba Esplendidos, ahol jó szivar van, jó társaság, oda minek a net? :)
  • Shan
    Maga nóóórmális????!!!
  • Mihail
    hát nemtod hogy milyen ott a hangulat! már harmadszorra mentek, pedig voltak már pár helyen, mivel ott éjjel nappal lehet táncolni és iszonyatosan hangulatos, de mindennek megvan az előnye és a hátránya. ha megtehetném én is kimennék oda, iszonyatosan funky hely azt apró helyt leszámítva hogy diktatúra van :D
  • Astaroth
    Én Castro mellé állok. Ha fenn akarja tartani a rendszert, nem engedheti hogy minden demokratikus propaganda elérhető legyen a neten. Ráadásul mennyi szenny van az interneten...?
  • Sir Quno Jedi
    No, ha pálmafák és jó kreol nők, szarnék én a zinternetre, meg a szólásszabadságra ! :D
  • codaco
    Anyáék nyaralni vannak Kubában? Mert egy jóérzésű ember nem megy szórakozni olyan országba, ahol diktatúra van.
  • Dinosaur
    Majd le fogják durrantani, mert ellenforradalmárnak minősűl ott. Én voltam Kubában. Nem változott ott semmi, olyan mint amit láttam gyerekként itthon a 80-as években, csak ott pálmafák vannak, meg jó kreol nők.
  • Mihail
    torgyánt kuba új vezetőjének! plíz
  • P3h3ly
    Azért kína meg ez nem ugyanaz... De majdnem :P
  • Darth Sith
    tisztára mint a kínaiak. ezektől is hánynom kell.
  • Enkil
    sokat fejlődtek most már nem lőték agyon El Cocót mert ezt merte mondani :), bár még van esélye hogy véletlen balesetben meghaljon
  • sonicXX
    Siralom ami egyes helyeken megy. Ilyenkor jövök rá néha hogy még az itthoninál is vannak szarabb állapotok más országokban...
  • KILROY
    Fidel Castro monnyon le!
  • Mihail
    Genya Castro mikor dobja már fel a talpát?
    Amúgy tényleg köcsögség, mert anyáék most épp kubában vannak, és tök ritkán tudok velük emailezni, mivel a hotelnak 1 gépén van net és azt is csak időnként lehet használni. Bezzeg amikor bárhol máshol vannak akkor simán tudunk skypeozni, szóval kitolás :D