417

-
W B #417 Az hogy ki magyar, azt az határozza meg, hogy mi a származása (legyen némi magyar vér benne) a mentalitás, erkölcs, gerincesség (becsület) és a tudás.
Magyarán: Vagy nem létezik magyar vagy jól elbújtak.
Szóval én nem kapok azon össze hogy ki merészel magyar zenét hallgatni, inkább örüljön hogy véletlenül is de lehet rá tette a lábát a jó útra. -
Hellosztok! Múltkor egy házibuliban egy kis balhé szemtanúja voltam. Havernál voltunk,kb 8-an,szülinapoztunk. Volt egy srác,inkább magyar rappet hallgat,de betette az "ugye gondolsz néha rám"-ot,és erre felháborodott a rocker haverom,hogy ne magyarkodjon rapperként Kárpátia számra,és mivel mindketten matton voltak,majdnem össze is mentek...Nekem erről az a véleményem,hogy pont a Kárpátia az a nemzeti együttes,amit zenei hovatartozástól függetlenül akárki meghallgat,például én a hétköznapokban nem hallgatok semmilyen rock zenét,azon kívül minden zenét hallgatok,de ha valahol Kárpátia szól,egyből elkezdem magamban énekelni. Egyszerűen minden számuk érzelmekben gazdag,és néha-néha leülök 1 órára,és csak ezt hallgatok,mert belemerülök a számokba. Szerintetek? -
haywire #415 pénteken végre újra nyiregyen adnak koncertet :D (Y) jöjjön el mindenki aki tud -
LordLoss #414 Az új album szerintem nagyon jó lett.
Adjon isten szebb jövőt! -
haywire #413 a hétvégi Magy-i koncertről ha valakinek van vmi felvétele, képe keressen már meg pm-ben. kösz -
lusta voltam xD -
miért nem használod az "url beszúrása" gombot?
erre gondoltam. katt ide:) -
nincs mit éppen videót hallgatok azt közbe nincs mit csinálom azt frissítgettem a fórumot amúgy nincs távol a zenekartól a videó se:
http://vimeo.com/11471313 -
köcce a gyors reaction-t..
-
A legújabb lemezükön Szebb jövőt az album címe. -
szasztok skacok. ritkán vaok a neten manapság. a piszkos fred című daluk (kárpátiának) melyik albumjukon található
xerintem ebben ti jobban otthon vagytok.. -
zotja #406 Fejbőr-Mai honfoglalók..jó kis hazai nemzeti rock :) -
olyan részt nem nagyon találsz külföldön, ahol csak magyarok vannak. az esetek többségében, csak túlnyomó részt vannak magyarok. persze azokat a területeket visszacsatolhatnák, de nem hinném, hogy ebből lesz akármi is.
bár, a remény hal meg utoljára... =) -
ÉN amondó vagyok NAGYMAGYARORSZÁGGAL kapcsolatban hogy nem kéne az összes terület amit a gennyládák elcsatoltak trianonban,hanem csak azok ahol tényleg csak magyarok élnek.DE úgyis mégegyszer akkora lenne Magyarország mint mai állapotában. -
szavazzatok rájuk, hogy jöjjenek PAFE-ra -
Már nekem is megvan, ezek szerint nem rég fejezték be :) -
Nekem bejött. Szerintem cserélték a dizájnt, Karácsonyhoz illő lett. -
üdv,
tudja valaki, hogy mi történt a weboldallal? -
Jövő hét szombaton Pesten koncerteznek.A jegy 3000 ft.Lemezbemutató koncert lesz.Nekem már megvan a jegyem -
Inkább teljesen más, mint a hagyományosnak nevezhető albumaik. :)
Ez nem foglalja magában, hogy nem jó. :)) -
nyugodtan kihagyhattad volna sztem ez az album nem valami jó...fogalmazzunk így. -
Óh, én nyomorék...
Regnum Marianum [2009]
Bár ez nem Petrásék műve, úgy tudom. -
Akkor egy gyors összefoglalás a borítókról...
Hol vagytok, székelyek? [2003]
Így volt! Így lesz! [2003]
Tűzzel, vassal [2004]
Hősi énekek [2005]
Piros, fehér, zöld [2006]
Istenért, Hazáért! [2007]
Idők szava [2008]
Szebb jövőt! [2009]
-
Ha lesz egy kis időm csinálok vmit.
Jaja, elég jó az új album borítója. -
Nincs valakinek kedve új bannert kreálni?
Szebb jövőt borító másnak is bejön? -
ez is igaz -
koncertre járok, azon több bevétele van az együttesnek, mint egy általam megvásárolt CD-n. plusz így az artisjus is kimarad a jóból. -
én általába meg szoktam venni a kedvenceim cd-it ha jók.kárpátiátol pl a piros fehér zöld van meg az nagyon tetszett. -
Már senki sem vásárol cd-t/mc-t? -
DeadDeiler #388 Biztos ,hogy nem az egész albumot szedted le ,hanem csak a 3számot ami a weblapjukon is meghallgatható . -
letöltötted??Az egséz albumot???honnan?linket -
igen? letöltöttem, nem nagy szám. -
20-án jön az új album:P már nagyon várom -
A skinheadeknek még mindig a komcsik a legnagyobb gondjuk? Már elég unalmas. Csakugy mint a Good night left side féle parolák. -
én is így leszek vele.egy egész album megtanulása lehet sok lesz de megpróbáljuk:P -
Jaja, én is :)
A novemberi koncertre igyekszem megtanulni őket :D -
egész jók a számok már várom az új albumot -
AC2 #380 Voltam koncertjükön Csókakőn most szombaton (18-án.)Kurva jó volt a hangulat :D -
Szeptember jön az új album, Szebb Jövőt! címmel.
A weblapjukon három szám meghallgatható. -
JEeaaaaaaahhhhhhh Magyar Sziget Mindörökké!!!!!!!!!!!!!