Sony Ericsson K610i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lett 1 (hálózatfüggetlen)K610i-m, és gondjaim vannak vele.
Igazából nem tudom, hogy mi váltja ki (kikapcsolás, töltés, USB fájlátvitel stb), de idõnként nem hajlandó a GSM hálózatot kezelni: Se hívás, sem SMS, se ki, se be. Ha valaki hív(na), akkor sem adja be a hangpostát, csak vár...és kb 1/2 óra után magától +gondolja magát.
Találkoztatok már ezzel a hibával?
(SEUS szerint a legfrissebb szoftver van a telón)
Üdv
"A külsõ elemek pontosan illeszkednek. Ez kissé megnehezíti ugyan a készülék szétszedését és összerakását, cserébe viszont nem recseg-ropog még intenzív külsõ provokáció hatására sem..."
Akkor biztos nem tesztelték a telefont elég ideig. Nekem már recseg ropog, pedig másfél hónapja van még csak meg.
Chaos Anno Domini
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Tudom, a beállításokban is át lehet variálni, de akkor sem néztem volna jó szemmel, hogy szoftverhibás a gépem. 😊
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Nem úgy kéne mûködnie, hogy ha megnyomom az eggyes gombot, akkor váltogat a felbontások között (VGA 1Mpix, 2Mpix)?
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Légyszi magyarázzátok el hogy mi ez az UMTS és hogyan kell használni és mire jó! Csak mert nekem is ilyen telóm van. Ja meg azt is hogy honnan lehet java mp3lejátszótz szerezni erre a telóra.
Üdv SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ebbe van infra vagy nincs infra?
Chaos Anno Domini
1GB (micro) SD, Kingston, 3év
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
..nagyon kellene 1 java videoplayer a K610i hez..mert ami alapból benne van az ugye nem tudja folytatni onnan ahl abbahagytam a videót ha már kiléptem a playerbõl.. ezért kéne.. aki tud hozzá valami más videó lejátszót az kérem szóljon.. thx.. elõre is várom
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
sztem jól jártál a w810i vel én már junius óta azt hazsnálom nagyon jól összerakott kis teló 😊
Ma vettem uj telot, árlistából kinézve K610i et "szerettem" volna, de felvilágosítottak h az nincs (( akkor minek van benne az aktuális árlistába ? )), a többi meg nem tetszett mer kevesebbet tudtak mint a k610i, azt végül w810i lett belõle, bár csöppet drágább lett😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Games – the phone contains only one game - QuadraPop.
én is csodálkoztam elõször, a kis szemétnek nincs energiája bekapcsolni, de pofátlanul villog a led :-% (amúgy k700i-m van 😛)
eom$