82
SE K610i - kis méretű, könnyű UMTS-telefon
-
ktomi22 #42 köszi pheper.. már soxor bebizonyítottad nekem, h. rendes arc vagy :) -
#41 hm1vagyhm2 -
ktomi22 #40 :).. és egyeb jó oldalakat? ahol sok jó cucc van.. an de K610i hez.. ne máshoz.. -
#39 hmm :) -
ktomi22 #38 valaki tudna K610i -hez jó prigat mondani.. pl theme creator, meg minden hasonló.. meg nem hasonló :) :P.. vagy oldalakat ahol sok sok érdekesség van K610i-hez.. -
#37 QuadraPop.
sztem jól jártál a w810i vel én már junius óta azt hazsnálom nagyon jól összerakott kis teló :) -
#36 Ez mi?
Ma vettem uj telot, árlistából kinézve K610i et "szerettem" volna, de felvilágosítottak h az nincs (( akkor minek van benne az aktuális árlistába ? )), a többi meg nem tetszett mer kevesebbet tudtak mint a k610i, azt végül w810i lett belőle, bár csöppet drágább lett:) -
#35 vki akinek van rakja fel ezt a játékot :
Games – the phone contains only one game - QuadraPop. -
#34 le van merülve a telód :) fel kéne tölteni
én is csodálkoztam először, a kis szemétnek nincs energiája bekapcsolni, de pofátlanul villog a led :-% (amúgy k700i-m van :P) -
#33 Sziasztok, van egy kis baj a telefonommal (V630i- nem akartam ezért új topicot nyitni...).
Szóval ha be akarom kapcsolni a telefonomat, akkor a teló tetején lévő LED elkezd pirosan villogni pát másodpercig és semmi más nem történik.Tudna vki segíteni, hogy ez miért van?
Köszi -
dussy #32 Mai naptól KAPHATÓ a T-Mobile-nál.
(igaz már közben w810i-m van,de akkor is qrvára tetszik!) -
G_ArchAngel #31 FULL REVIEW -
G_ArchAngel #30 én ugyanezt kérdezem a K800-zal kapcsolatban... -
dussy #29 Mikor jelenik meg???? -
dussy #28 És még mindig semmi! -
dussy #27 Ha lehet majd kapni megmondom! -
gergő992 #26 meny is az ára??? -
dussy #25 Az árán látjuk a hasznát szerintem... -
gergő992 #24 erröl is lehagyták a autofukuszt meg a makrot meg a cameravédöt
-
dussy #23 Ok,én ezt értem is,de ott sincs SEMMI új!!! -
dussy #22 Én úgytudom hogy kikerül belőle... -
gergő992 #21 ? -
gergő992 #20 autofokusz van e benne
-
G_ArchAngel #19 én is csak az SE oldaláról tudok infókat... -
dussy #18 És ahogy nézem nem is lesz.... -
dussy #17 Még mindig semmi infó a telóról???? -
dussy #16
Akkor nem vagyok egyedül a szinpátriával...
Van már cikk mely szerint megjelent!
-KLIKK IDE!-
Csodaszép!
-
G_ArchAngel #15 de, csak nem tudom a választ: SE hivatalos honlapja szerint hamarosan...
én is vennék, de sokáig nem szeretnék várni a K750i cseréjével, mert az elsők között vettem és lassan lejár a garija... -
dussy #14 Ennyire lehetetlent kérdeztem???????
Vagy nem jár erre senki??? -
dussy #13 Sziasztok!
Lehet már tudni a telefon pontos megjelenését????
Esetleg árakat?
Infót előre is köszi! -
fzoli990 #12 ZSÍR -
#11 -
G_ArchAngel #10 szerintem csak a hátulja ronda, de igazából a K750i után az összes telefoné ronda... -
#9 Nam teccik...szvsz csunya. -
#8 Biztos ilyet veszek majd, ha elérhető áron lesz. Addig elvagyok a T630-asommal, már jó régóta tapossa velem a perceket. :) -
Cat #7 http://www.sg.hu/cikkek/42699 -
G_ArchAngel #6 nyamvadt oroszok...:P -
G_ArchAngel #4 Sony Ericsson K610i - hivatalos oldal
-
G_ArchAngel #3 Sony Ericsson a 3GSM konferencián bejelentette K610i készülékét, egy kis méretű, könnyű UMTS-telefont.
A mindössze 17 mm vastag és 92 gramm súlyú K610i mérete és tömege megegyezik egy tipikus GSM telefonéval, és jelenleg az egyik legkisebb méretű és súlyú 3G telefon a piacon. A készülék mérete ellenére számos fejlett kommunikációs, üzleti és szórakoztató alkalmazással, 2 megapixeles fényképezőgéppel, cserélhető Memory Stick kártyával és Bluetooth-összeköttetéssel is rendelkezik.
A K610i kiváló háttérvilágítással, nagyméretű billentyűzettel és 262 ezer színű kijelzővel rendelkezik.
Az UMTS-kapcsolat és a 2 megapixeles fényképezőgép a K610i készüléket a képkészítés és az azonnali képszerkesztés ideális eszközévé teszi - legyen szó üzletről vagy kikapcsolódásról. Segítségével akár fotókkal illusztrált napló is készíthető szöveges kiegészítéssel, mely azonnal feltölthető az internetre, és a képek pillanatok alatt elküldhetők e-mailben vagy MMS -ben is.
A nagy sebességű e-mailezés, internet-hozzáférés és az üzleti felhasználást szolgáló számos alkalmazás teszi a K610i készüléket a mobiliroda ideális eszközévé. A szabványos push e-mailek támogatása (P-IMAP) révén az üzenetek közvetlenül a telefonra küldhetők, azaz nem igényelnek külön letöltést. A Flight mode segítségével a felhasználók repülőgépen is végezhetik munkájukat hálózatra történő csatlakozás nélkül.
Az UMTS-kapcsolatot Bluetooth, Infravörös, USB 2.0 háttértár és egy Memory Stick Micro (M2) támogatás egészíti ki. Ez utóbbi 1 GB méretűre is növelhető. Az USB 2.0 segítségével a telefonon tárolt adatok szinkronizálhatók a Microsoft Outlookkal, azaz a naptárban és a névjegyalbumban tárolt adatok mindig naprakészen tarthatók.
Az internetböngészés a K610i készüléken már valóban egy élmény a NetFront böngészőnek köszönhetően. A HTML-oldalak teljes nagyságban jeleníthetőek meg, mivel a fényképek, videofelvételek, szövegek és grafikák az 1.9" méretű, színes kijelzőhöz vannak igazítva., így egyszerű a böngészés a különböző weboldalak között. Az RSS-hírszolgáltatás új támogatása révén a felhasználók hírszolgálatokra fizethetnek elő, és folyamatosan kaphatják a friss híreket telefonjukra.
A K610i beépített zenelejátszója lehetővé teszi a mobil zenehallgatást. A zenefájlok Memory Stick Micro (M2) kártyán tárolhatók, ami 1 GB nagyságúra bővíthető. A lejátszási listák létrehozása és kezelése igen egyszerű, a termékdobozban található Disc2Phone szoftver segítségével. A zenelejátszó csúcsminőségű zenehallgatási élményt nyújt a kiváló minőségű fejhallgató, valamint a beépített hangszínszabályzó segítségével.
A Sony Ericsson K610i UMTS-telefon hazánkban sötétvörös és metálszürke színben kapható 2006 második negyedévében
-
G_ArchAngel #2