29
  • Sir Quno Jedi
    #29
    Na ha neked az hardcore, akkor csókoltatlak...
  • AgentKis
    #28
    Gregor Bernadett cicijei
  • Monkey
    #27
    Valaki dobna egy linket a cicijeiről? :D
  • winnie
    #26
    nincs-e? fedetlen keblek és orális szex nem elég?
  • Sir Quno Jedi
    #25
    No, ha a Bettyvel nincs benne hardcore, akkor minek ez az egész?! Kapcsojjaki! :D
  • muerte2
    #24
    Bakker ez volt az első benyomásom nekem is mint amit A64 koma írt. Gregor B.-el akarják eladni, egyébként meg sztem erősen hangyák a gatyában utóérzete van a dolognak, "magyar" kivitelben, ami sajna itt most nem pozitívumként jelentkezik. Nem mint ha a német alkotás annyira jó lett volna. Kár a mozijegyért. Az üvegtigris2 viszont sztem elég jó lett, persze nem hat annyira ütősen mint az első rész, de ha kicsit mélyebben értelmezed nagyon komoly, sőtt elég ha csak helyenként a fergeteges szöveget figyeled.
  • Athlon64
    #23
    Szóval azt mondjátok, hogy a Gregor Bettivel akarják eladni a filmet?
    Mert azért ő nagyon jó nő és színésznő, de azért csak az ő megjelenésére építeni egy film esetleges sikerét? Hát elég szánalmas egy próbálkozás.
  • onimusha
    #22
    majd ha vki esetleg letölti és kiírja vágjon fejbe vele, vagy ha látta mondja el fél mondatban, többet nem szánok rá :D
  • Matyóhímzés
    #21
    Nem nevezném épp film-történeti alkotásnak. :D
    Inkább csak egy szar dömping elindító alkotás. :)
    Meg lehet figyelni, köbö 2-3 évente van ilyen. 90es évek végén WW2-s filmek (ryan..), utána pite szarok, 2000 után képregény adaptációk (pókember), epikus filmek (gyűrűk ura), a mátrix az egy külön kategória, mivel az csak az effektjeivel teremtett divatot. Ja zárójelben csak az elindító filmeket írtam, ami nem jelenti azt, hogy azok szarok.
    Mostanság pangás van, de várható még ebben az évben, hogy születik egy újabb szar dömping elindító film.
  • GodBadka
    #20
    Mármint az Amerikai Pite lenne "vígjáték-történeti alkotást"? Talán inkább az Animal House aminek a stílusát átvette a Pite csak újkori köntösbe csomagolta :)
  • winnie
    #19
    én igazából azon csodálkozom, hogy miért csak most lovagolta meg magyarország a pite hullámait.

    és a bevételek egyelőre a tibort igazolják.

    a film meg valóban egy.
  • Mice
    #18
    :S nem tom. én 2x estem neki az agyonajnározott palackmacskának, de mind2x elaludtam a felén, pedig nem voltam fáradt...
  • Doubler
    #17
    Tényleg szórakoztató a cikk nyelvezete, néha többször is át kellett olvasnom egy-egy mondatot :D

    Mindenesetre megnézem a filmet hadd szörnyűlködjek én is.. :)
  • Matyóhímzés
    #16
    Egyetlrtek.

    Akinek meg nem teccik az SG stílusa az mi a rákért olvassa??
    A büdös életben soha nem csalódtam a kritikáikban, szerintem rohadt viccesek, illetve elgondolkodtatóak. Ebben az esetben mindkettőről szó van. Vicces, mert többet röhögtem a cikken, mint az egész filmen. Elgondolkodtató, mert mié van az hogy nem képesek magyar filmesek semmi eredetit csinálni, vagyis pontosabban nagyon ritkán. Most őszintén mire számított a rendező amikor nekiállt a film forgatásának?? A pite stílusú film már vagy 2 éve lerágott csont, erre 2005ben forgat egy ilyen filmet. De most komolyan....honnan jött ez az egetrengető ötlet, erre tényleg kiváncsi lennék. Nagyából úgy képzelem el a dolgot, hogy elkészül az eredeti film, kassza siker. Magyarországra eljut köbö fél év múlva. Persze a direktor úrnak nem teccik, mert milyen közönséges már (álltalában nem a fiatalabb korosztályból kerülnek ki a magyar közönség filmek rendezői), leforgatják a 2. részt is az eredetiből, akkor már kezdi észrevenni, hogy talán nem is olyan szar. Amire a világon 3 év alatt legyártják a 34 másolatát a filmnek, a rendező úr megszereti az első filmet, előáll a mentő ötlettel: Neki is le kell húznia egy bőrt róla, persze nem mer rászólni senki, hogy ez már lerágott csont, hiszen híres-neves rendezőről van szó (illetve ugyanilyen szellemiségű emberekkel van körbevéve). Amire összekoldulja a filmre a pénzt eltelik újabb 1 év, forgatás + 1 év. Így mintegy 6 évvel az eredeti film bemutatása után elkészül a magyar változat, ami természetessen gyalázatosra sikerül....és ezek után még meglepődnek....
    Sajnos a magyar átlag ember ledolgozza a napi 8 óráját (jobb esetben), haza megy, megvacsorázik, elhiszi a TV-t, és lefekszik aludni. Boldogan él az előremegrágott kis világában, nem is zavarja, hogy úgy öntik le a torkán egy tölcséren keresztül. Ilyenkor komolyan kétségbe esem.
    Ezért örülök, hogy van ilyen oldal, mint pölö az SG, ami megmondja ha valami nem úgy van. Most kellett vlna agyondicsérni, mert magyar film. Egy rakás szar és kész, nincs ezen magyarázni magyarázni. Hiába polírozod 1 órán keresztül attól még csak egy kupac szar marad. :)

    Valjuk be őszintén a mai filmeket nem a 40-50, de még csak nem is a 30 éves korosztálynak csinálják, még Magyarországon sem. Csak itt az a helyzet, hogy pont ez a korosztály készíti a filmeket, akik képtelenek a fejlődésre, természetessen az ilyen filmek többsége teccik is az idősebb korosztálynak, de nem ők alkotják a mozibajárók gerincét. Ezért lesz szinte az összes magyar közönségfilm óriási bukás. Igazából a Kontrolon és az Üvegtigrisen kívül nem is létezik sikeres magyar közönség film. És mit ad isten, mind kettőről elmondható, hogy nem bőrlehúzás, aktuális (vagy épp már rég nem aktuális) trend (de utálom ezt a szót. :D ) követés, illetve hollywood seggnyalás.
  • Karter
    #15
    "vígjáték-történeti alkotás" :)
    szerintem a sort a Forró rágógumi kezdte anno...
    az Amerikai pite csak olyan "előrángatom és felmelegítem a romlott lecsót a hűtőböl" ... szánalmas amerikai filmstúdiók újabb "remeke" :(
  • winnie
    #14
    lol, blikk. te ilyeneket szoktál olvasni a blikkben? vó.
  • robrose
    #13
    Mókás a "cikk" nyelvezete.. Utoljára a fősulin, a menedzsment szakirányon olvastam ilyen faxságot.. :D
  • Krinyo
    #12
    Én láttam és valóban egy rakás szar.
    Ezen nincs mit szépíteni
    Akkor lenne "blikk szintű kritika" ha fantasztikus sztárokkal tarkított remekműként mutatná be ezt a "filmet"
  • rgerg
    #11
    A cikk:5 mondat és irány a fórum...Utálom ezt a stílust...az ilyen emberek(az íróra gondolok) röhögnek minden kis szar poénon elötted/mögötted a sajtó fotó kiállításon...és az ilyenek mennek el szmokingban a legutolsó iskolabálba is....
  • IMYke2.0.0.0
    #10
    Egyetértek! Ez a stílus erőltetett, dögunalmas, és egyetemen úgy kivágnám érte a delikvenst, mint macskát szarni!

  • Zolka
    #9
    Nem akarom a halálba dícsérni, de én a legnormálisabb filmes kritikákat itt az SG-n szoktam olvasni. Amikor nem hallgattam rájuk mindig megszívtam, mert tök ugyanaz volt a véleményem mint nekik.
    Ha ócsárolós kritikát akarsz olvass index filmkritikát. Azok még nem nagyon mondtak jót filmről.
  • EvilDevil
    #8
    gondomom aki fikázza, már látta a filmet... mert egy blikk szintű SG kritika alapján ócsárolni valamit
    nagy hülyeség..
  • 12346
    #7
    úgy néz ki, van egy újabb szar filmünk jee. ez mostanában mintha nagy divat lenne errefelé. le kéne erről szokni:/
  • viizo
    #6
    majd esetleg dvd-n kikölcsönzöm, de pár kritika elvette a kedvem ettől a filmtől
  • Cat #5
    hány éves a főszereplő? egyébként manapság tényleg a helyzetkomikumok túltengése jellemzi a vigjátékokat, azok is a rosszabb fajtából, a szóviccek meg kimerülnek a szexuális utalásokban, ami egyértelmű szegénységi bizonyítvány.
  • geri15
    #4
    nagyonszar lett szegény :| amilyen jó volt az első annyira erőltetett a második
  • winnie
    #3
    ilyen rossz film?
  • akyyy
    #2
    üvegtigris is ugyanilyen
  • Commandante
    #1
    A filmet nem ismerem, de a cikk olvashatatlan. Biztos valami germanizmus manias neszivott bolcsesz irta, mert ennyi KATI szorenben megirt mondatot meg a Faust eredetieben sem talal az ember.