2292
  • petack
    van (vagy lesz) saw3?
    az 1 tetszett a 2 sztem sz@r, elrontották, ha ez így folytatódik, ne legyen 3 se
  • xy21
    Na jó kis játékot találtam akkor:D:D
    Élveztétek??:D
    http://www.fangoria.hu/foto/saw3.jpg
  • bigfoot
    ok már sikerült
  • bigfoot
    telescopot hogy nyitom ki?mert hiába kattintok a kulcsra majd utánna a lakatra nem lesz semmi
  • Mr_no_NaMe
    Az ajtó alatt volt :D
    Csakk kattintgattam mint a hülye azt ottvolt. Már kijutottam.
  • Mr_no_NaMe
    Én az ajtó előtti számot nem találom...hol van az? Nincs ott semmi.
  • SASboy
    széfes dolog sehogy sem jön összes
  • Japep
    Kössz, már sikerült is!
    :DDDDDDDDDDd
  • REALista
    Hogy lehet gyorsan kinyitni a csapóajtót???
  • akyyy
    nézz fel a lámpára...
    látnod kell az összes kódot különben nem fog forogni
  • Japep
    Nekem nem megy a széf számjainak mozgatása a nyilakkal...
    :((((((((((((((((

(A jobbra-balra nyilakkal kell??? Hosszan kell nyomni, mert csak rezeg...)
  • Tufa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. A lábad alatt van 1 kulcs azt vedd fel!
    2. Nyisd ki vele a föld alatti csapóajtót gyorsan mielött aktiválod a bombát és vedd ki az ezüst kulcsot!!!
    3. A polcon van egy szám vedd fel!!!
    4. Az ajtó elött is van egy szám azt is!!!
    5. Nézz föl a plafonra!!Ott lesz egy V betű,ami egy római 5-ös
    6. A cső mellet van egy csavar,azzal verd le a kést!
    7. A fával bekeretezett kis lyukon nézz be és amikor fúj a szél akkor vedd el a zöld zsinórt!!!
    8. A tv felett van a szellőző nyílás ott van egy arany kulcs azt vedd el!!!Csak nyomjatok rá!
    9. Az arany kulcsal nyisd ki a tv melleti sarokban lévő (alul) kis nyílást ott van egy 2-es.
    10. Az ezüst kulcsal nyisd ki a teleszkópot.
    11. A teleszkóppal nézz ki az ablakon és látsz egy 8-ast.
    12. Aztán a széfet úgy tudod irányítani,hogy a nyilakkal mozgatod és beírid ezt a számsort:egyszer jobbra egyszer balra : 5 1 8 2 11
    Az 5-öt jobbra, az 1-et balra, a 8-at jobbra, a 2-t balra, a 11-et jobbra.Cikázva! A NYILAKKAL IRÁNYÍTOD A SZÉF KÓD BEÜTŐJÉT. A SZÁMOK UTÁN PULL-T KELL NYOMNI!MINDEN EGYES SZÁM UTÁN!
    13. Kapsz egy zöld kulcsot azzal nyisd ki az ajtót!
    14.Kinyitottad és már ki is jutottál
  • akyyy
    most mond már, legalább az elejét. vagy mégjobb, írd le spoilerben ( makrókba benne van)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    direkt erre van ez is kitalálva
  • xy21
    De jó hogy ez kifogott rajtatok:D
    Próbálkozzatok!!!
    Ha nem megy senkinek Pénteken elmondom hogy kell megcsinalni:D
  • akyyy

#73 : a kép szélére viszed és ugy lehet "mozogni"
  • Jobson
    hogy lehet a szobában mozogni, mert nekem nem jön össze. ha valamire rákattintok, onnan nem tudok visszajönni. Köszi
  • PayaVP
    Feladom, nem lehet egy helyre se betenni a kulcsot
  • akyyy
    leltme egy kuclsot meg egy cetlit de merre tovább? akulcsot beteszem a lábamnál lévő jatóba de aztmonbdja ez túl könnyű, meg leltme a tv meletti sarokba egy "titkos helyet?" :S
  • bigfoot
    megjelent a saw 1 vágatlan változatban!
  • Japep
    Hogy az istenbe tudtad te ezt megcsinálni?!?!?!
    Pl. van egy kés a plafonba, de nem tudom kiszedni, meg van a széf, de nem tudom forgatni a számzárat...

Szóval mit kell csinálni???
  • Japep
    Én már megvettem a Fűrész 1-et, és ma rendeltem meg a Fűrész 2-t!
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Japep
    az mi?
  • xy21
    Na ezt próbáljátok ki
    Nekem sikerült megcsinálni.
    Szobából menekülős fűrészes
  • bigfoot
    hát igen
    addig is megnézem a motelt
  • Japep
    Húúúúú, de messze van ez még...
  • bigfoot
    okt 31 jön ez a film is!
    rendező elvileg maradt,kíváncsi leszek
  • Wazaa
    na jó
    :D
  • bertino
    ez egy film az isten szerelmére, nem vagdoshatja olyan sokáig, ameddig igazából tartana... :D
  • Wazaa
    Ezen a csont kérdésen a fűrészes jelenetnél is el kell gondolkozni
    túl hamar vágja le a bokájától a lábfejét, nem gondoljátok?
    csont meg minden? ennyi idő alatt?
  • Bandew
    A fél alkarját? De hisz ott nincs is izület. Egy svájci bicskával el tudta volna vágni a csontot? Meg különben is nem durva ez egy kicsit? Hogy szorulhatott úgy be a keze? Mondjuk ha "mákja" volt a srácnak talán annyira beszorult, hogy a vérkeringése sem volt megfelelő és nem érzett semmit, amikor levágta magának.
  • Wazaa
    így van
    de igazából én már sokadoszorra néztem meg, és csak akkor gondoltam rá, h bazz ennek ott az ing
    húzza oda azt a rohadt telefont és ennyi
    viszont akkor megint csak oda jutok, h Jigsaw felkel, megrázza, lelövi
    vagy nem is tudom
    ezt már nem tudjuk meg soha....
    :)
  • bigfoot
    pl ott van a cigi is + a pisztoly t9bb választási lehetőség is volt!!!
  • Wazaa
    nem az volt a célja Jigsawnak, mivel a kulcs a kádban volt, csak Adam lábával kihúzta a dugót, a kulcs pedig lecsúszott a lefolyón
    szal jigsawnak alapból nem az lett volna a célja, h levágja a lábát akárki is,
    csak így alakult
    de ilynekor felmerül az is, h akkor minek van ott a fűrész...na erre nem tudok semmit mondani
    :D
    ja és ha megnézed.... DR. Gordon akkor vágja le a lábát, amikor ideges lesz, mert csörög a teló, a felesége hívja, csak nem éri el...
    na ott ha leveszi az ingét, akkor azzal simán odahúzza, mint Adam az elején a magnót...és akkor megnyugodott volna, h él a család és minden ok és nem vágja le a lábát....
    csak erre Jigsaw mit lépett volna?
    na jó, nem írom át a filmet
    :)
  • Mincsi
    Hát igen....

De már tök sápat volt a doki, vagy nem tom...
    De túl lehetett élni...
  • bertino
    :(
  • PLackó
  • Hunnenkoenig
    Ha orvos, akkor gondolom azert ert hozza, hogyan allitsa el a verzest.

Amugy meg szerintem ilyen esetben a szervezet is reagal. En legalabbis ugy tudom, hogy beall ilyenkor valami, ami nem enged oylan gyorsan elverezni.

Multkor volt mindenhol TV-ben, hogy amcsiban egy hegymaszo gyerek valahol a grand canyonban szerencsetlenül jart. A keze beszorult valahova es ket nap hiaba valo varakozas utan, hogy megmentsek, a svajci bicskajaval levagta a fel alkarjat es elgyalogolt a legközelebbi faluig, ami ugy 60-100 Km-re volt...
  • Prof William
    Igaz. Én sem értettem miért mondta mindenki a halálát. Boldog túlélőként távozott, utánna mivel az előadás végetért gyilkosunk is elhagyta a színt. Akik meg bentmaradtak azok póruljártak.
    Még az sem kizárt hopgy segítet a féllábú palinak elálítani a vérzést, hiszen bebizonyította hogy érdemes az életre.

Jigsaw nem egy sima gyilkos. Azki túléli az már mehet. Hisz a rendörségnek mit mondhatnak? Nem tudják hogy ki művelte ezt velük.

Szóval mehetnek élvezni az életet...
  • bertino
    épp ez volt a film lényege...
    csak így tudott kiszabadulni, Jigsaw-nak pedig ez volt a célja, hogy elértesse az áldozatokkal mire képesek azért, hogy megmeneküljenek és életben maradjanak

ez nem esett le a végén ? :D szal az, hogy kinyírta 100%osan kizárható

az meg, hogy elvérzett... nem tudom, nekem mégis azaz érzésem, hogy vmilyen szinten még visszatér majd