2292
-
petack #89 van (vagy lesz) saw3?
az 1 tetszett a 2 sztem sz@r, elrontották, ha ez így folytatódik, ne legyen 3 se -
#88 Na jó kis játékot találtam akkor:D:D
Élveztétek??:D -
#87 http://www.fangoria.hu/foto/saw3.jpg -
#86 ok már sikerült -
#85 telescopot hogy nyitom ki?mert hiába kattintok a kulcsra majd utánna a lakatra nem lesz semmi -
#84 Az ajtó alatt volt :D
Csakk kattintgattam mint a hülye azt ottvolt. Már kijutottam. -
#83 Én az ajtó előtti számot nem találom...hol van az? Nincs ott semmi. -
#82 széfes dolog sehogy sem jön összes -
#81 Kössz, már sikerült is!
:DDDDDDDDDDd -
#80 Hogy lehet gyorsan kinyitni a csapóajtót??? -
#79 nézz fel a lámpára...
látnod kell az összes kódot különben nem fog forogni -
#78 Nekem nem megy a széf számjainak mozgatása a nyilakkal...
:((((((((((((((((
(A jobbra-balra nyilakkal kell??? Hosszan kell nyomni, mert csak rezeg...) -
#77 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. A lábad alatt van 1 kulcs azt vedd fel!
2. Nyisd ki vele a föld alatti csapóajtót gyorsan mielött aktiválod a bombát és vedd ki az ezüst kulcsot!!!
3. A polcon van egy szám vedd fel!!!
4. Az ajtó elött is van egy szám azt is!!!
5. Nézz föl a plafonra!!Ott lesz egy V betű,ami egy római 5-ös
6. A cső mellet van egy csavar,azzal verd le a kést!
7. A fával bekeretezett kis lyukon nézz be és amikor fúj a szél akkor vedd el a zöld zsinórt!!!
8. A tv felett van a szellőző nyílás ott van egy arany kulcs azt vedd el!!!Csak nyomjatok rá!
9. Az arany kulcsal nyisd ki a tv melleti sarokban lévő (alul) kis nyílást ott van egy 2-es.
10. Az ezüst kulcsal nyisd ki a teleszkópot.
11. A teleszkóppal nézz ki az ablakon és látsz egy 8-ast.
12. Aztán a széfet úgy tudod irányítani,hogy a nyilakkal mozgatod és beírid ezt a számsort:egyszer jobbra egyszer balra : 5 1 8 2 11
Az 5-öt jobbra, az 1-et balra, a 8-at jobbra, a 2-t balra, a 11-et jobbra.Cikázva! A NYILAKKAL IRÁNYÍTOD A SZÉF KÓD BEÜTŐJÉT. A SZÁMOK UTÁN PULL-T KELL NYOMNI!MINDEN EGYES SZÁM UTÁN!
13. Kapsz egy zöld kulcsot azzal nyisd ki az ajtót!
14.Kinyitottad és már ki is jutottál -
#76 most mond már, legalább az elejét. vagy mégjobb, írd le spoilerben ( makrókba benne van)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!direkt erre van ez is kitalálva -
#75 De jó hogy ez kifogott rajtatok:D
Próbálkozzatok!!!
Ha nem megy senkinek Pénteken elmondom hogy kell megcsinalni:D -
#73 : a kép szélére viszed és ugy lehet "mozogni" -
Jobson #73 hogy lehet a szobában mozogni, mert nekem nem jön össze. ha valamire rákattintok, onnan nem tudok visszajönni. Köszi -
PayaVP #72 Feladom, nem lehet egy helyre se betenni a kulcsot
-
#71 leltme egy kuclsot meg egy cetlit de merre tovább? akulcsot beteszem a lábamnál lévő jatóba de aztmonbdja ez túl könnyű, meg leltme a tv meletti sarokba egy "titkos helyet?" :S -
#70 megjelent a saw 1 vágatlan változatban! -
#69 Hogy az istenbe tudtad te ezt megcsinálni?!?!?!
Pl. van egy kés a plafonba, de nem tudom kiszedni, meg van a széf, de nem tudom forgatni a számzárat...
Szóval mit kell csinálni??? -
#68 Én már megvettem a Fűrész 1-et, és ma rendeltem meg a Fűrész 2-t!
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#67 az mi? -
#66 Na ezt próbáljátok ki
Nekem sikerült megcsinálni.
Szobából menekülős fűrészes -
#65 hát igen
addig is megnézem a motelt -
#64 Húúúúú, de messze van ez még... -
#63 okt 31 jön ez a film is!
rendező elvileg maradt,kíváncsi leszek -
Wazaa #62 na jó
:D -
#61 ez egy film az isten szerelmére, nem vagdoshatja olyan sokáig, ameddig igazából tartana... :D -
Wazaa #60 Ezen a csont kérdésen a fűrészes jelenetnél is el kell gondolkozni
túl hamar vágja le a bokájától a lábfejét, nem gondoljátok?
csont meg minden? ennyi idő alatt?
-
#59 A fél alkarját? De hisz ott nincs is izület. Egy svájci bicskával el tudta volna vágni a csontot? Meg különben is nem durva ez egy kicsit? Hogy szorulhatott úgy be a keze? Mondjuk ha "mákja" volt a srácnak talán annyira beszorult, hogy a vérkeringése sem volt megfelelő és nem érzett semmit, amikor levágta magának. -
Wazaa #58 így van
de igazából én már sokadoszorra néztem meg, és csak akkor gondoltam rá, h bazz ennek ott az ing
húzza oda azt a rohadt telefont és ennyi
viszont akkor megint csak oda jutok, h Jigsaw felkel, megrázza, lelövi
vagy nem is tudom
ezt már nem tudjuk meg soha....
:) -
#57 pl ott van a cigi is + a pisztoly t9bb választási lehetőség is volt!!!
-
Wazaa #56 nem az volt a célja Jigsawnak, mivel a kulcs a kádban volt, csak Adam lábával kihúzta a dugót, a kulcs pedig lecsúszott a lefolyón
szal jigsawnak alapból nem az lett volna a célja, h levágja a lábát akárki is,
csak így alakult
de ilynekor felmerül az is, h akkor minek van ott a fűrész...na erre nem tudok semmit mondani
:D
ja és ha megnézed.... DR. Gordon akkor vágja le a lábát, amikor ideges lesz, mert csörög a teló, a felesége hívja, csak nem éri el...
na ott ha leveszi az ingét, akkor azzal simán odahúzza, mint Adam az elején a magnót...és akkor megnyugodott volna, h él a család és minden ok és nem vágja le a lábát....
csak erre Jigsaw mit lépett volna?
na jó, nem írom át a filmet
:)
-
#55 Hát igen....
De már tök sápat volt a doki, vagy nem tom...
De túl lehetett élni...
-
#54 :( -
#53 -
#52 Ha orvos, akkor gondolom azert ert hozza, hogyan allitsa el a verzest.
Amugy meg szerintem ilyen esetben a szervezet is reagal. En legalabbis ugy tudom, hogy beall ilyenkor valami, ami nem enged oylan gyorsan elverezni.
Multkor volt mindenhol TV-ben, hogy amcsiban egy hegymaszo gyerek valahol a grand canyonban szerencsetlenül jart. A keze beszorult valahova es ket nap hiaba valo varakozas utan, hogy megmentsek, a svajci bicskajaval levagta a fel alkarjat es elgyalogolt a legközelebbi faluig, ami ugy 60-100 Km-re volt... -
Prof William #51 Igaz. Én sem értettem miért mondta mindenki a halálát. Boldog túlélőként távozott, utánna mivel az előadás végetért gyilkosunk is elhagyta a színt. Akik meg bentmaradtak azok póruljártak.
Még az sem kizárt hopgy segítet a féllábú palinak elálítani a vérzést, hiszen bebizonyította hogy érdemes az életre.
Jigsaw nem egy sima gyilkos. Azki túléli az már mehet. Hisz a rendörségnek mit mondhatnak? Nem tudják hogy ki művelte ezt velük.
Szóval mehetnek élvezni az életet... -
#50 épp ez volt a film lényege...
csak így tudott kiszabadulni, Jigsaw-nak pedig ez volt a célja, hogy elértesse az áldozatokkal mire képesek azért, hogy megmeneküljenek és életben maradjanak
ez nem esett le a végén ? :D szal az, hogy kinyírta 100%osan kizárható
az meg, hogy elvérzett... nem tudom, nekem mégis azaz érzésem, hogy vmilyen szinten még visszatér majd