2292
  • bertino
    ez már két fokkal horrorosabb, mint a eddigiek, főleg így trailer alapján...
    és Jigsawnak ujra kopasz feje van :)
  • PLackó
    nah ez már jó

kíváncsi vagyok,hogy tudja a tartani a 3. rész is az elődjei színvolnalát.
  • STREEX
    Ez jobb minőségű
  • wesker24
    ahoyg mondod !!!!
  • PLackó
    hát ebböl nem sok mnden derül ki:)
  • Nicky24
    http://www.youtube.com/watch?v=kQK6bpfsLAg
  • JaCSy
    Hallo valahonan lelet tölteni már a FŰRÉSZ 3 trailert?
  • akyyy
    én is megnéztem feliratosan is és szinkronosan, és nekem bejött!:)
  • Lipi1980
    Én az első részt csak felíratosan, míg a másodikat felíratosan és szinkronosan is láttam! Itt-ott nagyon jó volt a szinkron, de összegészében sajnos rosszabb volt szinkronosan! Főleg az a rész, amikor a csajszikám az injekciós tűs veremben ássa ki a kulcsot! Ezen jelenetnél váltogattam a ENG-HUN hang között és mérföldekkel jobb volt az eredeti! Bár egy szinkronszobában sosem fogja átélni a szinkronszínész (legyen akármilyen jó) a helyes súlyosságát, és sohasem fogja magát beleélni annyira a helyzetbe...
    A szinkronoknak a hibája ilyen irányban is keresendő, nemcsak abban, hogy a színész eredeti hangjához képest a magyar hang mekkora egy ratyi!

Nagyon várom már én is a III. részt!!!
  • Firebat
    jaja én is azt mondom, én az 1et angol hang hun fel. al néztem, és nem tudtam máshogy elképzelni és nem is akartam megnézni a 2.ikat, így azt is ENG dub HUN sub-al néztem, éa a 3.ikat is úgy fogom :P , amúgy sztem döbbenetes h milyen jók a színészek és hangjai, meg Tobin Bell-nek aza reketettes hangaj azt semelyik magyar nem tudja utánozni ;) még akkor is ha nagyjó a magyar szinkron :)
  • bertino
    kár, mert az eredeti az igazi :)
  • akyyy
    anno megnéztem fűrész 2-őt, és sokkal de sokkal joban megfogott magyar nyelven...
  • Sland
    román hanggal és finn felirattal.

egyébként English DUB + Hungarian SUB lesz... ASSZEM
  • bertino
  • akyyy
    feliratos lesz itt, vagy szinkronos?
  • Firebat
    jah amúgy a trailert meglehet nézni A barlang vetítésén, ott ugyanis csak ott adják a saw 3 trailert =D
  • Firebat
    OKt.27.ikén lesz a mozikban, az hogy itt nálunk mikor lesz,dunno ....
  • jAsOn VoOrHeEs
    Egy trailert már szívesen meglesnék

SAW 3 plakát
  • bertino

vagyis nemsoká mozikba lesz
  • PLackó
    A 3. rész ha jól látom 12 millió$-ból készült.
    Júni 19-ig forgatták.
  • bertino
    frissült a lap -.-
  • Firebat
    nem tom ti hogy vagytok vele, de a legjobb az 1 volt, aza fordulat,az a zene,....áh legjobb
  • Sland
    120 nap múlva meglátjuk...
  • PLackó
    most csak egy áldozat lesz? :O
  • Sland
    Első plakát!

Itt az első Fűrész III plakát
    2006. június 29. 21:46, Csütörtök - Ötvös Tibor

Mint az ismert, a nagysikerű Fűrész trilógiává bővül. A szokásokhoz híven az alkotók pár hónappal a bemutató előtt nyilvánosságra hozta a film első poszterét. Ötletességből ismét jelesre vizsgáztak a plakát megalkotói.

Októberben trilógiává bővül az utóbbi idők egyik legnagyobb horror-sikere, a Fűrész. Az alkotók szép lassan csepegtetik az információkat a filmről.

Klikk ide!
    Nemrégiben került nyilvánosságra a Fűrész III forgatókönyve. A mai napon azonban a marketing-osztály emberei fellebbentették a fátylat az első plakátról is. Az előző rész posztere elég nagy botrányt kavart, sokan kifogásolták a törött körmű levágott ujjakkal szimbolizált kettes számot.

Nos, a fanyalgók bizonyára nem fognak örülni a harmadik rész poszterének, hiszen a hármas számot ezúttal egy emberi száj fogai ábrázolják. Bár tény, hogy legalább nem töröttek.

Jigsaw felszívódott, pártfogoltja, Amanda segítségével sikeresen eltűnik a nyomozók szeme elől. Miközben a rendőrség minden erejével az őrültet keresi, Lynn Denlon doktornő éli mindennapi életét.

Fogalma sincs arról, hogy hamarosan ő is kénytelen részt venni Jigsaw őrült játékában. Egyik éjszakai műszakának végeztével Lynn épp hazafelé tart, amikor elrabolják és egy raktárba viszik, ahol a sebesült Jigsaw fekszik. Az őrült gyilkos "ráveszi" őt, hogy életben tartsa addig, míg másik áldozata, Jeff "játszik".

SG.HU
  • Nikici72
    Van 3. rész? Nem is tudtam. Biztos jó lesz! :)
  • akyyy
    sztem az lesz a jó hogy ezt is az rendezi aki amásodik részt:)
  • STREEX
    Kár hogy a második rész rendezője rendezi ezt is.:(
  • STREEX
    Kár hogy a második rész rendezője rendezi ezt is.:(
  • bertino
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=45029
  • EmIn3m02
  • Sland
    Nah ennek örülök. Kössz hogy ezt megosztottad velünk
  • jAsOn VoOrHeEs
    Egyébként nem tudom, hogy mennyire figyelgetitek a hivatalos honlap -ot, de már lassan az is kezd beindulni
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hétfőtől forog a Fűrész 3.
    [ az előző hozzászólás, ( #95 ) picit több infóval kiegészítve ]

Mint azt már megírtuk: nemsokára készül és Halloweenre már a mozikban is lesz a Fűrész harmadik része. Most már részleteket is tudunk.

A legtöbbeket foglalkoztató kérdés alighanem a szereposztással kapcsolatos. És egy gyors válasz: IGEN, a harmadik részben visszatér Jigsaw (Tobin Bell), és vele lesz új sidekickje, Amanda (Shawnee Smith) is. Az első két filmből visszatér még az egykori starship trooper Dina Meyer (alias Kerry) is.

Az új főszereplők közül egyelőre két színész neve ismert. Bahar Soomekh (akit az Ütközésekben láthattunk először, jelenleg pedig a Mission Impossible 3.-ban jut meglepően fontos szerephez) a Lynn nevű hölgyet alakítja majd, míg a Jeff nevű karaktert Angus MacFadyen skót színész kelti életre. A 43 éves aktort sok moziban láthattuk már: a legtöbben alighanem az Equilibrium-beli gonoszkodására emlékeznek.

Az immáron trilógiává bővülő Fűrész univerzum új epizódjának startpisztolya jövő hét hétfőn, azaz május 8-án dördül majd el. Akárcsak a második részt, ezt is Torontoban forgatják. A rendezői székben a Fűrész 2. direktora foglal majd helyet, és az első két rész társszerzője, Leigh Whannell fog a borzongásról gondoskodni egy remélhetőleg ütős szkript által.

Újszülött olvasóink kedvéért foglaljuk össze a tényeket: hatodik hó hatodikán jön az Omen remake, júliusban a Pulse amerikai verziója rémisztget, október hatodikán A texasi láncfűrészes prequelje érkezik, az azt követő pénteken, 13-án az Átok fog folytatódni, Halloweenkor pedig ugyebár a Fűrész 3. várható. És ha mindez még nem lenne elég: hamarosan forog a Motel újabb része is...
  • Sland
    köszi!

Aki lusta a linkre kattintani:

Alakul a Fűrész III
    2006. április 18. 19:55, Kedd - Ötvös Tibor

Újabb infók láttak napvilágot a világsikert aratott Fűrész harmadik részéről. Eszerint a forgatást május elsején kezdik meg Torontóban, a bemutató pedig idén októberben esedékes.

Lehet szeretni vagy utálni, de azt el kell ismerni, hogy a Fűrész egyedi színfoltot jelentett a már kissé bepunnyadt horror műfajában. A minimális költségvetéssel készült film hatalmas világsiker és megjelenése után azonnal kultuszfilm lett. A második rész még erre is rátett egy lapáttal és méltó módon folytatta a már megkezdett történetet.

Ezek után senkit nem ért meglepetésként a hír, hogy a Fűrész is trilógiává bővül. A harmadik részről eddig elég kevés információ látott napvilágot, ma azonban szinte elárasztotta a netet az adathalmaz. Ezek szerint a forgatás május 1-én kezdődik Torontóban, a bemutató időpontja pedig októberben esedékes.

A szereplők közül visszatér Tobin Bell Jigsaw és Shawnee Smith Amanda szerepében. Két "áldozat" személye is nyilvánosságra került. Az első Lynn, a 30-as éveinek végén lévő háziasszony és feleség, akinek - mint minden "áldozatnak" - akad némi rejtegetnivalója még saját családja elött is. A másik Jeff, aki nem tudta feldolgozni fia halálát. Baleset volt, de soha nem tudott megbocsátani magának.

A két szerepre még zajlik a válogatás. A direktori székben visszatér Darren Bousman is, aki Leigh Whannel forgatókönyvéből készíti filmjét.
  • akyyy
  • Wazaa
    jó film az :D
    3 is az lesz
  • winnie
    nem nézed meg. kész. ne legyél gyenge.
  • bigfoot
    hát igen,így is lehet mondani:)
  • Sland
    köszönjük építő hozzászólásodat. ha nem tetszik nem kell megnézni.