2292
  • Nick01
    nincs még magyar felirat:) Az a "A halál alagútja" magyar forditása,
    nem tom h mért irták oda hogy fűrész 3 :S
  • Dynamic
    Ja és az első rész persze, hogy kicsit másabb felépítésű volt mint a második, hiszen ott nem ismertük a gyilkost, és ennek jegyében haladt az egész sztori fonala.Azért az is megnyugtató lehet valamennyire, hogy ua. írta most a 3. részt mint az elsőt, szal én a helyedben adnék neki egy esélyt.
  • Dynamic
    Mellesleg a hosszupuskán már van magyar(!) felirat a 3-hoz.Hm, érdekes:)
  • Dynamic
    Meg belezd ki a fickót, mássz át egy tonna drótkerítésen csupaszon stb...:)
  • Gladiator
    hehe, azt a videót láttátok, hogy hello youtubers wanna play a game?
    nagyon beteg:D:D:D
  • Dynamic
    Hádde a film eddig sem azért volt jó(vagy rossz, ízlés kérdése), mert belezések voltak benne.Úgy értem nem a brutalitás élvezetéért nézték az emberek.
    Az elsőben is bőven volt vér.Amikor a doki lefűrészelte a lábát, vagy Amanda a fickót belezte.Persze nem mutatták élesben egyiket sem, de speciel én a láblevágástól rosszabbul voltam mint a Troyos jelenettől, ahol azért ha megnézed a vágás ügyesen van megcsinálva.Csak a rántás, majd kiszabadul a keze stb., azaz itt is csak sejtetik
  • Gladiator
    Amúgy nem értem, hogy mért mentek el a brutalitás felé. Lassan olyan lesz, mint egy igényes B kategóráis horror film. Az elsőben az volt a jó, hogy tényleg olyan volt, mint egy kirakós játék. A két faszi mindig talált egy kis cetlit, egy utalást, max annyi durva volt benne, hogy levágta a lábát. Itt meg arról szól, hogy tépd szét a testedet, ugorj bele egy tűkkel teli üregbe, vágd szét a csuklódat, égj ropogósra... (2. rész)
  • bertino
    igen ez igaz, valóban fanatikus vagyok :)
    jolvan, akkor legyen az, téma lezárva :-)
  • Gladiator
    Na ja, nem néztem, hogy te mondtál-e ilyet, csak óriás fanatikusnak tűntél ezért bátorkodtam nem visszakereseni. De akkor máshogy fogalmazok: Ennyi erővel beszólhatnál minden második kommentelőnek, akik beírták, hogy kurva jó film lesz. Na, de teljesen mind1, véleményem az. Ez már nem izgi, nem félelmetes, egyszerűen undorító a BEMUTATÓ ALAPJÁN.
  • bertino
    hol mondtam ilyet ?
  • Gladiator
    Ennyi erővel te is ugyanúgy előre ítélsz, mikor azt mondod, hogy ez egy kurva jó film lesz a bamutatók alapján...
  • bertino
    megértettem, ettől függetlenül ugyanugy előre ítélsz
    várd ki a végét, bemutató az nem a film
  • Gladiator
    Olvasni tudsz? Nem? ok, akkor nem hülyézlek le. Mondom a BAMUTATÓI ALAPJÁN!
  • bertino
    télleg ?
    már láttad ?
    ja, hogy nem ?
    akkor hülye vagy, már csak azért is, mert előre ítélsz
    Nem is kicsit, nagyon
  • Gladiator
    hát ez a 3. rész kurva szar, mármint a bemutatói alapján. Ilyet faszom én is ki tudok találni, hogy beletettem egy ciánkapszulát a gyomrodba, 10 perc múlva feloldódik és megdöglesz. ellenben ott egy szike tőled jobbra, vágd föl a hasadat és sezdd ki. Ez a láncos amit végig nézhetünk kibaszott durva. Undorító. Nézni se tudom, de nem azért mert félelmetes, hanem ugyanazért, amiért egy szülést sem tudok végignézni.
    Az első volt a legjobb. Szinte semmi vér, tényleg ötletes feladatok, de már a második részben is kicsit elszaladt a ló a forgatókönyvírókkal. A harmadik rész kérem szépen el lett kúrva. Nem kicsit, nagyon...
  • Japep
    Még ez is nagyon durva...kár volt megnézni, jobb lett volna a filmben látni...
    Már alig várom a filmet !!!
    (De messze van még Karácsony...)
  • Mentoloshurkaka
    Már az első nap több mint 14 millió dollárt kaszált a film. nem semmi
  • akyyy
    én megnéztem volan ezt aharmadik részt, csak hát ugyebár:P

bár ha valam miatt decemberben mégis magyarul adják a mozikban, megnézem!:D

ha nem meg örülök h nem kellet addig várni és láthattam itthon..
  • desigo
    Meg nem nézném moziban.
    Halálra paráznám magam
    Az első kettőt is itthon néztem
  • hitman55
    hi all! Én pont most néztem meg a 2. részét húúú kurva jó már várom a 3. részt hogy kiadják magyarországon!!!
  • desigo
    kegyetlen rész lesz ez is úgy érzem...
  • PLackó
    jah,én is néztem az imdb-n.Nem semmi, hogy még a 3. részt is ilyen zseniálisan képesek összehozni más folytatások meg már a 2. résznél elbuknak...
  • Ricco87
    iszonyuan várom máááár:)
  • Dynamic
    Az imdb-n is 7.6/10-zel nyitott!Jó, biztos lejjebb fog menni valamennyit, de így is elég bíztató.
  • bertino
    a háttérmuzsika rohadtul jóóóó alattaaaaaa wáááááááááá
  • Dynamic
    Itt vannak a trailerek.Ezek között olyan is van, amit a hivatalos oldalon sem láttam és itt van a 2 perces filmrészlet is(Troy In Chains).
  • Dynamic
    A RottenTomatoes-on elég jó értékelést kapott a film.Mondjuk bízom is benne, hogy jó lesz, hiszen ezt is James Wan írta, aki az első részt.
    A fenti linken egy összefüggő, majdnem 2 perces jelenet is megnézhető a filmből.A szokásos brutkó színvonal:)
  • akyyy
    jójó, nem muszáj szinkronosnak lennie, nem is ezért irtam... de akkor mia f.ért kell év végéig várni???
  • bertino
    jah
    kell a bajnak a mai szinkron
  • Dynamic
    Jaj, az kéne még csak, hogy szinkronos legyen...
  • Japep
    Szerintem meg jó, hogy feliratos...pl. az 1 is szar volt szinkronosan!(Még a végén a "GAME OVER" helyett játék vége volt...)
    Én meg sztem akkor nem nézném meg, ha szinkronos lenne. (Pl. a Miami Vice-t is elbaszta a szinkron, alig várom, hogy kijöjjön DVD-n és megnézhessem rendesen! )
  • akyyy
    Hát kéremszépen, köszönjke a hazai mozi forgalmazó, hogy ezt a kultfilmet nem moziba fogom megnézni támogatva a készítőket az esetleges folytatásra, hanem letöltöm és itthon nézem meg!

/tudom, vegyem meg dvd-n, de az vmi 1 év múlva jelenik meg??? /
  • akyyy
    ŰRÉSZ 3. (2006)
    (Saw III)

Színes, feliratos amerikai horror, thriller, 93 perc
    Szereplők: Tobin Bell, Shawnee Smith, Bahar Soomekh, Angus MacFadyen, Dina Meyer
    Rendező: Darren Lynn Bousman
    Forgalmazza: Budapest Film
    Mozipremier: 2006. december 28.
  • Lipi1980
    A www.saw3.com oldalt meglátogatva láttam, hogy már csak 1 nap 15 óra 5 perc 3 másodperc van a bemutatóig!!!!
    Három különböző trailert is találtam fent:
    - Halloween trailer
    - "Legend" trailer
    - "Pain" trailer
    Nekem ezek közül a halloween trailer a legújabb!
    Plussz: a jobb alsó sarokban található poszterre kanntitva egy aukciós oldal nyílik meg, ahol licitálni lehet a poszterre (kb. 70x100cm)! A licit jelenleg 20$-nál tarta a síma poszterre! Van egy aláírásos poszter is még nagyobb fan-oknak, amit a stáb összes tagja aláírt. Ennek a licitje jelenleg 1.100 $-nál tart!
  • bertino
    jaja... akartam javasolni az idea-t...
  • akyyy
    hmm, javaslom legyen egy fűrészes topik, mert igy lesz vagy 6 féleis:S
  • Sland
    király :P
  • Japep
    Ez egy nagyon jó hír!!!
    Ez azt is jelenti, hogy egy darabig még nem hal meg Jigsaw...
  • bertino
    gyaaaaaaaaaa

Saw 4-5 ?
  • Dynamic
    Háde nem is írtam, hogy mo-i premier:)