2292
-
#251 azt is írtam, ha nem zavar
köze sincs hozzá, se megközelítésileg, se hasonlóságilag... -
Mentoloshurkaka #250 Mondom megközelíti a DVD minőséget, azt nem mondtam, hogy egyenértékű is vele.
Tanulj már meg olvasni! -
#249 DVD minőséget, azt hát
jó vicc volt -
Mentoloshurkaka #248 TC-k azok a kalózfelvételek, melyeket olyan kamcsikkal készítenek, amik már-már megközelítik a DVD minőséget. Általában 2-3 héttel a film premierje után szoktak kijönni.
Szal:
TS-Szar
TC-Jó -
#247 mér az miben jobb? -
Mentoloshurkaka #246 Saw.III.TS.SVCD-DiNATY-crikeym8
Kijött ezis de gondolom hullaszar mint az eddigiek.
Ha valaki lát TC-set (tehát nem TS-t) az azonnal írjon egy postot. -
#245 aha értem
majd nem leszedtem -
#244 jah azt szedtem le SAW3 néven:( -
#243 A Death Tunnel szó szerint a Halál alagútját jelenti egyszer nézhető jó kis horror film egyszer mindenképp érdemes megnézni jók a csajok benne -
#242 helo én most ezt nem értem az oldalakon ilyenekt írnak hogy majd jön az igazi felirat addig nézd meg a halál alagútja felirattal meg ilyenek
akkor most mi van?
mi a z Death Tunnel.? -
#241 most csinálok egy kisebb movie-t a theme alá -
#240 Én is szedem lefele:D -
Mentoloshurkaka #239 A másik meg az, hogy valaki azzal szórakázik, hogy ugyanazt a fos videót felrakja 20 féle néven a netre, az ilyet megverném -
Mentoloshurkaka #238 Sose értettem mi az értelme ilyen überszar minőségű kamerás verziókat készíteni -
#237 Jah, az nagyon durva lett...milyen basszus van már alatta!!!
-
#236 az OSTje büntet, főleg a theme -
#235 mindegyik uaz :D -
#234 melyik a legjobb ezek közül?:\
Saw III TS XViD-XanaX 727.47MB
Saw III 2006 XViD CAM-LibriuM 453.03MB
Saw 3 CAM XviD-OBSESSiON 706.94MB
Saw III CAM VCD-CAMERA 1.11GB
-
#233 csak annyit hogy ezt a verziót le ne szedjétek: Saw.III.CAM.VCD-CAMERA
Folyamatosan villogó kép, homályos, überszar tudom kamerástól nem lehet sokat várni, de ez akkora trágya mint az állat aki ilyen igénytelen munkár aképes csak pucoljon inkább WC-t -
#232 szedhető jobb verzió!
szerk.: visszavonva, uaz a minőség -
Mentoloshurkaka #231 Nem vagyok nagyigényű. -
#230 messze volt az tőle :D -
Mentoloshurkaka #229 Melyik kalózverzió szokott jó minőségű lenni? Mert a 2.-ik részé már-már a dvd minőség határát súrolta, csak nem tudom milyen verzió volt az. -
#228 én belepillantottam és minőség alapján inkább del :D -
winnie #227 korrekt film, akinek bejött az első kettő, az erre is pacsizni fog. minden a szokásos, csavarok, kínzások, még több vér, ahogy kell. a vége megint sejthető volt, de istenem. ütött így is. -
Mentoloshurkaka #226 Remélem 1-2 héten belül jön egy jobb minőségű. -
#224 ha moziba decemberbe szinkronos lesz, megnézem ott IS, ha nem, akkor meg megérdemlik, ha nem tudják feliratosan most is betenni -
#223 Én amit leszedtem az gyanítom,hogy nem is az... -
#222 Én most még nagyon úgy vagyok vele, hogy moziban kéne megnézni, de ha addig kijön egy normális verzió félek, hogy nem fogok tudni ellenállni:) -
#221 én a másodikat is ugy néztem meg, felirat nélkül
legelőször -
#220 Biztos hogy kamerás verzióban akarjátok megnézni? :( -
#219 én má neki is kezdtem -
#217 Előbb meg kellene találni... -
#216 mondjuk a sztori még belefér, hogy nevelő célzattal csinálja, de ha túlélném tuti szarrá verném utána, hogy apámnak képzeli magát... -
#215 mi az a spirál? -
Prof William #214 Ez zavar, hogy ez a faszi mindenféle nevelő célzattal teszi ami tesz, de elég rossz a arány mert szinte mindenki beledöglik.
Vágd föl a hasad hogy kiszedd a kapszulát. Gratulálok megtetted... ÉS most mit fogsz csinálni átvágot hasfallal? És persze (mivel nem vagy gyomorsebész) több átvágott létfontosságú érrel? Szépen meghalsz.
Úgytűnik Jigi bá már csak arra megy hogy minnél véresebben öljön hogy a vérvágyó mozinézők élvezkedhessenek.
Nézzetek inkább Spirált. :) Ott is élet halál a tét de ha jól agyal és következtet a főhős akkor megúszhatja. :) -
#213 hm... megkell nézmnem ujra az első részt...:D -
#212 :D -
#211 Ja, a fején volt, és a kulcs a csávó "beleiben" volt. -
#210 amanda első részben miért belezett? :O meg hol? én ilyenre nem emléxek....
nem afején volt az a nyúlcsapda?