2292
  • bertino
    és ezért vagy szomorú ?
  • akyyy
    moziba csak decemberben lesz addigra meg már majdnem dvd minőségű verziók is lesznek...:(
  • Kmarha
    hát anno emlékszem a silent hill-t nem lehetett kamerás verzióba megnézni.. szóval ha ahoz hasonlít, akkor igenis igényes vagyok, és nem kell :D marad a mozi, azt max félős kislánynak is fizetem a jegyét hogy mellettem legyen, azt meg majd sietünk utána haza :P
  • Seth
    Teljesen nézhető...ha igénytelen vagy ebből a szempontból
  • xy21
    Nekem jó
  • Mentoloshurkaka
    Ugyanaz a CAM-os verzió. Magyarul bödön fos.
  • xy21
    Én vmi TS-Screener verziót töltök.Az jóó?
  • blueyellow
    Nekem egy 727MB-os xanax verzió van meg....
    Nézhető (legalábbis a számomra), de nem az igazi (a hang az elmegy, a kép viszont kicsit sötét (mondjuk cam-os verziótól nem is vártam többet...))
  • akyyy
    én nem feliratot keresek, ghanem normális verziót. mos tjöt tki vami proper, a elgé szépnek tünik, de a samplet megnézve nem az. bár a hang az király...
    de akép még ez is ronda...várni kell még
  • Sil3nt
    szerintem 1-2hetig hanyagold...
  • Kmarha
    Emberek, ti aki feliratot kerestek, gondolom kamerás verzióba van meg a film. Erősen gondolkodom rajta hogy én is beszerezzem, mert rohat jó moziba nézni az ilyen filmeket, meg is fogom, de egy kis parázás egyedül itthon a sötétben, vagy egy félős kislánnyal az oldalamon, az sem rossz dolog.

Szóval érdekelne, hogy mennyire gány a neten található verziók, és van e olyan, amit élvezet végignézni, vagy inkább hanyagoljam még egy picikét a dolgot?
  • blueyellow
    Már van!!!
    Csak az a gond vele, hogy héber.....
  • akyyy
    felirat.hu -n még nincs felirat
  • Condor
    nekem is nagyon kéne egy felirat! aki tud linkeljen már egyet előre is kössz! :P
  • datango
    hehehehe akkor te csak a képeket láttál , volt értelme megnézni ? :S
  • Gladiator
    minek? magyarul sem tudsz...
  • robikahobi
    Valaki tud feliratot a Fűrész 3-hoz hogy honnan lehet szedni ?
    Mert már nagyon nézném.
  • blueyellow
    Nem, nem a fűrész 3-é!
  • hankot
    akkor ezek szerint nem az a furesz 3 hanem csak ...?!
  • blueyellow
    Jah és szólok hogy az a felirat ami a hosszun van fenn az nem ehhez a filmhez passzol (az a Halál alagútja című filmnek a felirata)!
  • blueyellow
    Én tegnap néztem meg a 3-at!
    A gond az volt hogy nem volt hozzá felirat így matt angolul néztem, és hát az én angoltudásom vetekszik a magyar válogatott focitudásával........
    Szóval a sztorit azt nem akarom leírni, mert a nem akarom hogy úgy járjatok mint én az 1-gyel vagy a 2-vel, de végén ismét csattan egy nagyot, bár mivel nem tom mi a téma így egy kicsit sötét volt, de szöveggel jobban megy majd...
    Hát jigsaw hogyis mondjam, az lesz vele mint Amanda-val, csak azt nem értem hogyan játszik majd a 4-ben (és majd az 5-ben,mert olyan is lesz), de ez a rendezők dolga...
    A filmben sok mindent megtudhatunk az 1 és a 2 homályosabb részleteiről, ami azért megint megütött mikor néztem!
    Nekem tetszett, és nálam ez a best!!!
  • hankot
    ennek az a pontos cime hogy "saw 3 - death tunnel" ?
  • wesker24
    tegnap éjszaka hajnali 1-kor volt egy kis izelitő a SAW 3-ból többek között ott volt Tobin Bell, Shawne Smith és Darren Lyn Bousmann a Scream Awards 2006 dijkiosztó gáláján.
  • Mentoloshurkaka
    December 28.
  • N1ggA
    mikor lesz magyarországon a bemutató?
  • Mentoloshurkaka
    Ennyi mazochista lenne aki megnézte a CAM-os verziót?
  • Bandew
    A mozinak nem az a lényege, hogy "kényelmes" legyen.
  • xy21
    Nekem speciel kényelmesebb otthon megnézni mint moziban.
  • Japep
    Megkérhetnék mindenkit, hogy aki megnézi, vagy olvas valami fontos dolgot a filmről (és azt nem lenne jó tudni a film megnézése előtt) és le akarja itt azt írni, azt csak "SPOILER"-ben tegye!
    Előre is kössz !!!

(Ez csak azért, mert szerintem sokan vagyunk, akik moziban szeretnék megnézni...)
  • bertino
    jóh, én mikor még ezt hallottam, akkor raktam ki, pár napot (és így 1 hónapot) tévedtem
    természetesen legelső vetítésekre vonatkozik ez a kiírás, de átírom...
  • Mentoloshurkaka
    SAW III. Coming Soon 2006. nov.

Most Novemberben jön, vagy Decemberben?
  • Mentoloshurkaka
    Szerintem nem ugyanazt a verziót néztük, de mind1. Énis leszarom. Beszéljünk inkább a filmről.
  • bertino
    visszaolvasni arany :)
  • xy21
    Vki látta már a 3. részt?Aki látta mongyon már vmi véleményt mijen lett?
  • bertino
    ember, fejezd már be :D
    meg se közelíti a DVD minőséget
    tudod az mit jelent ? 5-7 mbps-es tömörítés
    attól, hogy tiszta és nézhető még nem közelíti meg a DVD minőségét, tisztaságát.
    még a DVD screener is messze van a DVDtől, de azért majd szolj ha meguntad :-)
    én befejeztem, kész
  • Mentoloshurkaka
    És láttad a Saw 2 TC Saosin verzióját? Vagy csak mondod?
  • bertino
    többet, mint hinnéd ;)
  • Mentoloshurkaka
    Láttál te már TC Saosin verziót? Erősen kétlem.
  • bertino
    nem
  • izsook
    Én már láttam fenn torrenten, de még nem volt bátorságom letölteni :)))

A DVD minőségről meg csak annyit, hogy 5.1-be tudom hallgatni a patogatott kukorica zabálást vagy mi? :D