2292
-
djm400 #411 hi mindenkinek!!! honna lehet leszedni feliratot a Pukka verzióhoz?? -
#410 nem tudom megnyitni a makrók részt....(engedély megtagadva a tulajdonságok lekérdezéséhez)
mit írjak ide a spoiler szövegdobozhoz???
írnék pici ifot amit olvastam a 4-5-részről...bár már sejtitek itt néhányan... -
#409 csoki, megnéztem a filmet. szerintem jó, de aki türelmes az mindenképp várjon valami jobb verziót mer ez olyan sötét hogy max fényerőnél se látszik sok. Továbbra is a szinkronos fűrész a kellemesebb, hiszen sok rész van ahol fontos a szöveg és a kép is egyszerre. Jelzem a fűrész3 usa-ban jáccott verzióban 113 perc, szal valószínűleg ebből is lesz rendezői mint a 2ből, ami nem rég jött ki. várom már a triológia dvdt, sztem lesznek benne extrák bőven :P -
benco7 #408 Hello.
Sztem minőségre a Pukka verzió a legfaszább és már felirat is wan hozzá.
Dec 28-án lesz a magyar premier.Mikor lesz a 4 premierje?:D:D:D -
#407 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az addig rendben van, hogy kiszabadítja, de hogy jön a képbe Jigsaw, ha elvágták a torkát ?
telesync-et nézzél, az a legjobb eddig -
#406 melyik változatnak jó a minősége? nekem xanax van meg, de az szar, tök sötét, alig látni valamit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!következő rész szólhat akár arról, hogy Jeffnek ki kell szabadítani a lányát, akit bezárt jigsaw -
#405 mit szolnátok, ha átneveznénk a topicot általános Fűrész topicnak ? :\
így a továbbiakat is itt tárgyalhatnánk, mert jönni fog 4-5 is ugye -
#404 király, mostmár teljesen világos számomra a vége
kösz, hogy szoltál -
#403 Hpsszupuskn van felirat a pukka verzióhoz! -
#402 feliratosan lesz, jan 4. -
#401 kéne hozzá egy olyan verzió, ami teljes egészében nézhető. Ha ilyen nincs, megvárom a mozit. (bár szinkronosan nem szeretem a filmeket) -
Spike31 #400 Hú bazz,most néztem végig a filmet, ház mondanom sem kell,h qrva jó film :D És megint hatalmas csattanó a végén ;) Én azt hittem,h jóra fogok következtetni a film fele környékén,de a végén megint pálfordlat...Ajánlom mindenkinek aki eddig nem nézte volna meg,h sűrgősen nézze meg. -
#399 JAJ, nem merem lejebb görgetni:DDD -
#398 makró -
Spike31 #397 ezt a Spoiler-t hol lehet csinálni,vagy ehez VIP jog kell? -
#396 nah jovan én most ujranézem az első részt :D -
#395 ok legközelebb majd óvatosabb és figyelmesebb leszek !!! -
#394 szia, én is megköszönném ha elküldenéd
[email protected] -
#393 annak viszont kibaszottul örülne szerintem mindenki, aki nem elégszik meg a fos minőséggel, hogyha ezeket SPOILERBE írnád. -
#392 hello azt jó lenne ha nekem is elküldenéd elöre is köszi !! [email protected] -
#391 ujabb rejtély számunkra :)
Idővel fény derül a válaszra, mindenesetre már van miért reménykedni :) -
#390 Úgy hogy a 4-5 rész lehet hogy nem a folytatásról fog szólni hanem az előzményekről !! habár kitudja ?? Lehet hogy feltámasszák valahogy !!! -
#389 most néztem meg és egészen nézhető, csak a felirat nincs hozzá igazítva sajnos
b@sszameg b@sszameg b@sszameg b@sszameg b@sszameg b@sszameg ... és így nem nagyon értettem meg a film végét sajnos :(((((
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt árulja el nekem valaki, hogyha ennek a filmnek a végén elvágják Jigsaw torkát, hogy készülhet vele 4-5. rész ? :| -
#388 ez a verzió is nagyon jó minőségű lehet a szavazatok alapján -
benco7 #387 December 28-án...
:D:D:D:D:D -
#386 Most akkor pontosan mikor lesz magyarul a mozikban? -
#385 Ehh és itt a kolszban még mindig az a halál alagutja nevü vacak terjeng. nem birom megértetni velük hogy az nem a fürész 3 hanem egy korábbi film :D -
#384 eléggé szadista film lett -
Gabe18 #383 Privátba irtam. -
#382 modeon!!! mi is pontosan a cím??? -
Gabe18 #381 Az egyik nagy feliratos oldalon van Saw 3 (TS.XViD-XanaX) felirat.
Nem irom ki hogy melyiken,mert a multkor is törölték a hsz-em amiben a cim volt... -
benco7 #380 Kösz!De nem warez oldal kellene,hanem a felirat.:D
Várom továbbra [email protected]
Nos Bokafix??Többiek? -
#379 [email protected] légyszi nézd meg az e-mailedet. kösziii -
benco7 #378 MSN:[email protected] vegyél fel s küldd át a feliratot pliiiiz.
vagy ha nem akkor erre a cimre küldd el mailben légysza.1000 hála. -
#377 Oké, bocsi a nem szándékos félrevezetésért. Mostmár tutira állíthatom, hogy megvan a Fűrész 3 felirata, ugyanis egy másik oldalon ott figyelt a kis drága én meg lecsaptam rá. Végignéztem a feliratot és tényleg a Fűrész 3!!! magyarban.
Akinek kell elküldöm. -
#376 egyébként meg a telesync egész tűrhető minőség...
nézhető -
#375 ha jó minőségű, rövidesen elérhető lesz bármelyik p2p-n... -
#374 Hy
A feliratot felejtsd el. Engem is átvágtak vele, mert nem a Fűrészé a felirat. Most néztem csak meg. De a film ettől még jó minőség.
(sms.thorweb.hu) ftp-s oldal -
#373 [email protected] LÉCCI küldd el ! köszike
Jah, és mien oldalról szedted a jó verziót, na meg persze mien verzió a film? Telesync vagy mi? köszi mégegyszer -
#372 Hello, van feliratom a 3. részhez tökéletes kiadásban, egy fizetős oldalról szereztem a filmmel együtt. Akinek kell a felirat, el tom küldeni ímélben, Csak szóljon. Ja és a film is tökéletes minőségű.