2292
  • djm400
    hi mindenkinek!!! honna lehet leszedni feliratot a Pukka verzióhoz??
  • öregharcsa
    nem tudom megnyitni a makrók részt....(engedély megtagadva a tulajdonságok lekérdezéséhez)
    mit írjak ide a spoiler szövegdobozhoz???
    írnék pici ifot amit olvastam a 4-5-részről...bár már sejtitek itt néhányan...
  • JAST
    csoki, megnéztem a filmet. szerintem jó, de aki türelmes az mindenképp várjon valami jobb verziót mer ez olyan sötét hogy max fényerőnél se látszik sok. Továbbra is a szinkronos fűrész a kellemesebb, hiszen sok rész van ahol fontos a szöveg és a kép is egyszerre. Jelzem a fűrész3 usa-ban jáccott verzióban 113 perc, szal valószínűleg ebből is lesz rendezői mint a 2ből, ami nem rég jött ki. várom már a triológia dvdt, sztem lesznek benne extrák bőven :P
  • benco7
    Hello.
    Sztem minőségre a Pukka verzió a legfaszább és már felirat is wan hozzá.
    Dec 28-án lesz a magyar premier.Mikor lesz a 4 premierje?:D:D:D
  • bertino
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az addig rendben van, hogy kiszabadítja, de hogy jön a képbe Jigsaw, ha elvágták a torkát ?

telesync-et nézzél, az a legjobb eddig
  • shevy
    melyik változatnak jó a minősége? nekem xanax van meg, de az szar, tök sötét, alig látni valamit
    következő rész szólhat akár arról, hogy Jeffnek ki kell szabadítani a lányát, akit bezárt jigsaw
  • bertino
    mit szolnátok, ha átneveznénk a topicot általános Fűrész topicnak ? :\
    így a továbbiakat is itt tárgyalhatnánk, mert jönni fog 4-5 is ugye
  • bertino
    király, mostmár teljesen világos számomra a vége

kösz, hogy szoltál
    Hpsszupuskn van felirat a pukka verzióhoz!
  • JAST
    feliratosan lesz, jan 4.
  • Kmarha
    kéne hozzá egy olyan verzió, ami teljes egészében nézhető. Ha ilyen nincs, megvárom a mozit. (bár szinkronosan nem szeretem a filmeket)
  • Spike31
    Hú bazz,most néztem végig a filmet, ház mondanom sem kell,h qrva jó film :D És megint hatalmas csattanó a végén ;) Én azt hittem,h jóra fogok következtetni a film fele környékén,de a végén megint pálfordlat...Ajánlom mindenkinek aki eddig nem nézte volna meg,h sűrgősen nézze meg.
  • Dynamic
    JAJ, nem merem lejebb görgetni:DDD
  • bertino
    makró
  • Spike31
    ezt a Spoiler-t hol lehet csinálni,vagy ehez VIP jog kell?
  • bertino
    nah jovan én most ujranézem az első részt :D
  • wesker24
    ok legközelebb majd óvatosabb és figyelmesebb leszek !!!
  • gabesz752
    szia, én is megköszönném ha elküldenéd
    [email protected]
  • Gladiator
    annak viszont kibaszottul örülne szerintem mindenki, aki nem elégszik meg a fos minőséggel, hogyha ezeket SPOILERBE írnád.
  • wesker24
    hello azt jó lenne ha nekem is elküldenéd elöre is köszi !! [email protected]
  • bertino
    ujabb rejtély számunkra :)
    Idővel fény derül a válaszra, mindenesetre már van miért reménykedni :)
  • wesker24
    Úgy hogy a 4-5 rész lehet hogy nem a folytatásról fog szólni hanem az előzményekről !! habár kitudja ?? Lehet hogy feltámasszák valahogy !!!
  • bertino
    most néztem meg és egészen nézhető, csak a felirat nincs hozzá igazítva sajnos

b@sszameg b@sszameg b@sszameg b@sszameg b@sszameg b@sszameg ... és így nem nagyon értettem meg a film végét sajnos :(((((

azt árulja el nekem valaki, hogyha ennek a filmnek a végén elvágják Jigsaw torkát, hogy készülhet vele 4-5. rész ? :|
  • PLackó
    ez a verzió is nagyon jó minőségű lehet a szavazatok alapján
  • benco7
    December 28-án...
    :D:D:D:D:D
  • sufnituning
    Most akkor pontosan mikor lesz magyarul a mozikban?
  • Kmarha
    Ehh és itt a kolszban még mindig az a halál alagutja nevü vacak terjeng. nem birom megértetni velük hogy az nem a fürész 3 hanem egy korábbi film :D
  • bertino
    eléggé szadista film lett
  • Gabe18
    Privátba irtam.
  • cassoneitaly
    modeon!!! mi is pontosan a cím???
  • Gabe18
    Az egyik nagy feliratos oldalon van Saw 3 (TS.XViD-XanaX) felirat.
    Nem irom ki hogy melyiken,mert a multkor is törölték a hsz-em amiben a cim volt...
  • benco7
    Kösz!De nem warez oldal kellene,hanem a felirat.:D
    Várom továbbra [email protected]
    Nos Bokafix??Többiek?
  • cassoneitaly
    [email protected] légyszi nézd meg az e-mailedet. kösziii
  • benco7
    MSN:[email protected] vegyél fel s küldd át a feliratot pliiiiz.
    vagy ha nem akkor erre a cimre küldd el mailben légysza.1000 hála.
  • Bokafix2
    Oké, bocsi a nem szándékos félrevezetésért. Mostmár tutira állíthatom, hogy megvan a Fűrész 3 felirata, ugyanis egy másik oldalon ott figyelt a kis drága én meg lecsaptam rá. Végignéztem a feliratot és tényleg a Fűrész 3!!! magyarban.
    Akinek kell elküldöm.
  • bertino
    egyébként meg a telesync egész tűrhető minőség...
    nézhető
  • bertino
    ha jó minőségű, rövidesen elérhető lesz bármelyik p2p-n...
  • Bokafix2
    Hy

A feliratot felejtsd el. Engem is átvágtak vele, mert nem a Fűrészé a felirat. Most néztem csak meg. De a film ettől még jó minőség.
    (sms.thorweb.hu) ftp-s oldal
  • cassoneitaly
    [email protected] LÉCCI küldd el ! köszike
    Jah, és mien oldalról szedted a jó verziót, na meg persze mien verzió a film? Telesync vagy mi? köszi mégegyszer
  • Bokafix2
    Hello, van feliratom a 3. részhez tökéletes kiadásban, egy fizetős oldalról szereztem a filmmel együtt. Akinek kell a felirat, el tom küldeni ímélben, Csak szóljon. Ja és a film is tökéletes minőségű.