2292
-
Aki565 #451 márpedig ha elolvasod amik ide vannak írva akkor kaphatsz róla infót ... -
Bammy #450 Van már olyan verzió ami élvezhető, és fleirat is van hozzá? ha van akor a nevét adjátok meg pls, és akkor rá tudok keresni. (hozzászólásokban nem találtam) -
benco7 #449 Hogyan kell Spoilert csinálni??Pls help, m a filmről sztnék beszélgetni,csak nem szeretném lelőni azok előtt a poént akik még nem látták,...
Thx -
Aki565 #448 na leszedtem ezzel a másik torrenttel , ez már elindul!:) szal az előző torrent volt a szar , de ez most fasza nagyon:) -
Aki565 #447 most elkezdtem szedni 1 másik torrentet ahol nem 1ből avi ban jön le hanem majd egyesítenem kell 1 csomó fájl t és úgy lsz avi , hát ha ez már jó lesz... csak az a gond h amikor még csak 60% nál járt de már láttam h estére lejön áthívtam estére az összes haveromat átjöttek néztük volna meg minden , mindenki örült erre semmi... szal elég szomorúak voltunk... jól beszoptam -
Aki565 #446 á nem , nem arról van szó... én rengeteg filmet nézek a gépemen , és még nem is találkoztam olyannal az életemben h egy fájlhoz hozzá sem tud szólni a 10 lejátszóból 1ik sem ami a gépemen van , valamiért hibás a fájl... torrenttel szedtem de nemértem h mi van... olyanról még nem hallottam h a torrent szarul szedne ,le valamit , vagy ehez a telesync hez több torrent file is van? mer akkor lehet h ez télleg szarul lett megcsálva és én pont ezt kifogtam a sok közül... de nem arról van szó szrintem h a gépem nem elég felszerelt a lejátszásához -
Spike31 #445 Köszi BigFoot -
#444 hát ezaz... ez lenne a normális...
sok noob meg pakolja a szart, aztán meg panaszkodnak, hogy minden összeakad a gépen... -
#443 Nekem sima Media Player van fent.Codecek közül meg 6.0.3 DivX meg valami régi Xvid.Ennyi.
Semmi codecpack meg legújabb csingcsángcsung lejátszó, és mégis visz mindent. -
Aki565 #442 hi most szedtem le a telesync pukka verziót 731 megás avi , de nem játssza le nekem semmi , nektek mivel sikerült? plz help! -
#441 http://www.hosszupuska.freeweb.hu
iztt -
Spike31 #440 halihó!
na én már láttam filmet, még a xanax verziófélét és ahozz volt felíratom,de most leszedtem ezt a pukka féle verziót,de ahoz nem jó a felirat, vlki eltuná küldeni priviben a linket,h honnan lehet leszedni a feliratot a pukka féle verzióhoz, vagy elküldi mailben a [email protected] ra Előre is megköszönném! -
#439 Nem rég fejeztem be a filmet, és részemről:
Már az első rész után tudni lehetett, hogy a folytatás(ok) nem fogják túlszárnyalni azt.
Ettől függetlenül véletlenül sem nevezhetőek rossz filmeknek, hisz a kategóriában az egyik (ha nem "A") legjobb a Saw sorozat.
A második résznek talán túl nagy elvárásokkal álltam neki így nem tudta (nem is tudhatta) nyújtani azt amit a nagy előd. Félreértés ne essen imádom azt a filmet is, de egy halovány keserédes íz azért van bennem tőle.
A harmadik részről úgy gondoltam, ha már lesz olyan jó mint a Saw II akkor már megérte megnézni, nos ez bejött, sőt...
Zidzsi spoileres véleményével teljesen egyetértek, nincs meg az az "állkeresgetős érzés" amit már megszokhattunk (talán pont ez a baj, hogy megszoktuk?:) ) a történet nekem is egy kissé túl lineáris, sok mindent tudunk már előre és a meglepetés sem az igazi.
Ezt leszámítva viszont nekem JOBBAN tetszett mint az előző film.
Szóval nálam a sorrend Saw I - Saw III - Saw II de ez valóban csak ízlések és pofonok...
Ha nem tudnánk, hogy lesz 4. és 5. rész akkor egy kissé csalódott is lennék.
Ám idézve az előttem szólót: "...a film nagyon ütős, durva, véres, sokkoló." és akiknek az eddigi részek tetszettek annak bűn lenne kihagyni!
-
#438 Én meg az vettem észre kajak remeg a lábam. -
#437 Hja, ott gondoltam, hogy most akkor tartok egy kis cigiszünetet :D -
#436 Na, akkor jön egy kis ellenvélemény. Tessék nem megkövezni.
Szóval a film nagyon ütős, durva, véres, sokkoló. A vége felé meglepő fordulatok, bár azért elég-elég sokmindenre rá lehet jönni, szemben az eddigi 2 résztől, ahol aztán semmi, totál homály vagy félrevezetés. Azért itt is volt olyan fordulat, amire nem számítottam. Tetszik a 2 csaj és Jigsaw szereplése, talán még egy kicsit az apáé is, de kicsit többre számítottam. Valamint kicsit nagyobb szabású eseményre, eseményekre vártam.. valami olyasmire, ami, persze a filmben, megrázza egész Amerikát. Tanulság, a trélerek alapján nem szabad soha sem következtetni a filmre.
És végül, azt hiszem kijelenthetem, hogy számomra ez a 3 részből a leggyengébb. Spoilerben a magyarázat, csak annak, aki látta a filmet!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elöször is, a megdöbbenés, alul marad az elöző részeknél. Egyetérthetünk, hogy 2 nem lett valami nagy alkotás, de azért a vége, mikor kiderül, hogy a csaj egész végig Jigsaw oldalán állt, hogy a gyerek végig ott volt a páncélszekrényben, és az apának tényleg csak hallgatnia kellett volna.. hát az valami hátborzongatóan, állleesően fantasztikus volt. Az első rész végéről nem is beszélve, mikor az eddig halottnak hitt férfi feláll a szoba közepéről. Te jóóó ég. Még most is borsodzik a hátam, ha visszaemlékszek rá.
De itt? Mielött a férj megjelenje, már tudjuk hogy a csaj a felesége. Azt őt lelövik. Jigsaw felajánla a megbocsájtást, de tudjuk hogy valószínüleg nem fog megbocsájtani. Ha meg megöli, mindenki jól tudja mi történik robban a bomba. Annyi volt egyedül a meglepetés, hogy a kiscsaj is el lett rabolva, és az ő menekülése Jigsawon múlik.
Egyébbként szerintem az lesz a 4.rész, hogy a férj megprobálja a kislányát kiszabadítani, mert az örült rákos előkészített még egy játékot.
A filmben a halálra fagyott csaj után tudtam hogy jön a bíró, majd a gyilkos, mindkettő így-vagy úgy, de meghal, viszont mindkettőt a férj meg akarja majd a végén menteni. Nem voltak a csapdák sem túl borzongatóak, vagy túl ötletesek. Egy fagyasztó, egy daraboló melybe belefullad az áldozat, meg egy tekerő. Gáz az eddigiekhez képest. Még az egyszerű, drogos tűkkel teleszort gödör is félelmetesebb, főleg aki tűfobiába szenved mint én.
Hja senki ne gondolja hogy én mindent tudtam.. sokszor félre lettem vezetve, de mikor rendesen fény derült mindenre, azért annyira nem roskadtam össze, mint a másik részeknél. A sokkolás azért itt is megvolt, egy "kurva anyád" kiálltás belőlem is kiszállt a végén :D
Mindent összevetve, se a film cselekményében, a csavarok és a meglepődés tekintetében nem érheti ez a rész az előző kettő közelében, de folytatásnak egész jó. Borzongatásnak és hányinger kelltésnek is tökéletes. Kihagyni kár. Viszont túl sokat senki ne reméljen tőle.
Ha meg végül valaki mégis úgy érzi, hogy ez a legjobb, az örülhet, hiszen pozitivan csalódni mindig jobb. És ugyebár, izlések és pofonok. :P -
#435 Ez a jelenet nagyon erős volt! -
bcrics #434 [spoiler]linket dobjatok mán[spoiler] -
Gabe18 #433 Szerintem nem (az 1 utolsó 2 percét ugyse tudja ütni semmi...),viszont a kettönél sokkal jobb. -
Hardstyl3r #432 jobb lett az első résznél?? ezt azoktól kérdezem akik már látták -
#431 még régebben leszedtem a CAM SVCD-FLAMES féle verziót de csak belenéztem, hogy milyen minőség hát valami undorító...
de már lejött a PUKKA féle cucc szal majd megnézem, thx a felirat linkjét -
#430 most néztem meg végre,pukka verziót!!!
nagyon nagy film!!!nagyon dúrva!!! -
#429 ne legyenek illuzioid -
Aki565 #428 szasz mindenkinek! most kezdtem el szedni a TELESYNC PUKKA t , de mire ez leér... rohadt lassú torrenttel szedem és jön átlagban 4kb/s el bazz :( szal nagyon lassú . remélem a minősége megfelelő lesz és kárpótolja majd a lassúságot -
#427 Nah megnéztem ezt a részt is.
Mit mondjak...köpni nyelni nem tudok...
Nah de melyik rész után nincs így. -
Spike31 #426 bocsi, csak kipróbáltam :D de már szerencséfre találtam neten olyan verzót. -
#425 CUSTUM DVD COVER/BORITO -
#424 az ilyet minek spoilerbe írni? -
Spike31 #423 [spoiler]vlki adna egy linket a pukkás verzióhoz torrentre,mert ami mininován van,azt nem tudom tőlteni:( köszi [spoiler] -
#422 Itt van is egy kis összehasonlítás a különféle verziók között. Csak a lentebb említett két verzióhoz vannak képek, ugy nézem a telesync mindent ver :D -
#421 rendben. .többségében ugyis azt találtam meg torrentként :P most már én sem birok várni.. vizsgaidőszakig biztos nem. de majd utána megnézem moziban is -
#420 telesync, bár nem engem kérdeztél, megválaszoltam -
#419 az első spoilert elfelejtetted :D
Egyébbként e kettő verzió közül szerinted melyik az ami nézhető? -
#418 ok, kösz :D:D:D:D:D:D: -
#417 aláírásodban nyugodtan átteheted jan 4én lesz a magyar bemutató... -
#416 kira, ugy legyen -
#415 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerény tudomásom szerint az alkotók már nyilatkoztak miszerint a 4-5rész az előzményeket taglalja....mégpedig azt hogy miként alakult ki jigsaw és minek a hatására(okés ezt meg lehet csinálni 1 részben ,de mit csinálnak a másikban, esetleg jigsaw papája is szerepel benne?? biztosan ő hannibál...a másik bibi az hogy az őrült csajszi is benne van, ezt hogy hozzák össze??talán mutanak egy kis kiképzést, mivel a mostani csapdákat ő csinálta, de nem hiszem hogy az újjából szopta ki az ötleteket......szóval érdekes lesz,de megtudjuk 1 év múlva -
#414 hát ezt a spoilert elbasztam... hát igen... és nincs javítási lehetőség csak VIP -nek... hát evvan... -
#413 Végre kijött nézhető verzió+magyar felirat, tehát végre megnéztem :D
Tetszett. sztem ez 2. résznél jobb volt. Sztem ez meg a 2. kevésbé volt összetett mint az 1., de még így is lesöpörnek jopár "újszerű" horrort a színről.
Néha majdnem elhánytam magamat, de már megszoktam lehet nemkéne annyira beleélnem magamat :D
mielőtt üzenetekkel bombáznátok.. felirat->
[spolier]http://www.freeweb.hu/hosszupuska/feliratok/1285.zip
A Saw 3. (TELESYNC.XViD-PUKKA) verzióhoz. Nemtudom a többi relízhez jó -e.
http://www.freeweb.hu/hosszupuska/feliratok/1276.rar
A Saw 3 (TS.XViD-XanaX) verzióhoz. Nemtudom a többi relízhez jó -e.
[/spolier]
Azért tettem Spolier -be, hogy ne legyen belőle problem -
#412 [spoiler"]szöveg[spoiler"]
" nélkül