2292
-
#2292 Lesz Fűrész 8 -
thegyb1 #2291 -
#2290 most néztem meg. Nagyon szar a magyar szinkron -
Robicsek #2289 nagy vonalakban annyi,hogy elvesztett mindenkit,akit szeret.így az ő élete is értelmetlenné válik.ha magamból indulok ki,én biztos öngyilkos lettem volna egy ilyen móka után. -
#2288 Valaki el tudja nekem mondani röviden, hogy Bobby túrájának vagy játéksorozatának mi volt a lényege és értelme?
A végén a felesége hal meg, aki nemigen tehet sokmindenről, ő meg gyakorlatilag nem kerül "saját csapdájába", mint az eddig részekben a fő-játékszereplők, ezáltal pont, hogy megmenekül, "teszt" nélkül.
-
Blint #2287 Nem is tudom. A 7. rész végétől dobtam egy hátast!:)
Erre a befejezésre azért lehet építeni még 8. részt is, bár oda már nagyon ki kell tenniük magukért, hogy ne csak egy rókabőr legyen. -
janihunk #2286 Ez engem is nagyon érdekelne. -
Blint #2285 Nem olvastam bele a topicba, mert a 7. rész még csak ma fogom megnézni, és félek itt a spoilerektől... :) Viszont nagyon bejön a Fűrész sorozat és kíváncsi vagyok, terveznek-e 8. részt. Van erről valakinek infója? -
#2284 Az 5. részben más Jigsaw szinkronja mint az első 4-ben?
Nagyon úgy tűnik nekem. -
tyrichie #2283 Sajnos nagyon nagy csalódást okozott nekem ez a film, sokkal többet vártam.
SPOILER
Azt gondoltam, hogy vége lesz azzal, hogy a végén Hoffman mindent felrobbant. Viszont amikor előkerült az a 3 állarcos és a doki levette az állarcot végem lett. Kiderült, hogy ő is Jigsaw egyik segitője volt(és még ki tudja, hogy hányan vannak). De persze senki nem tud a másikról. És vajon ki az a másik 2 aki vele volt? Illetve nem lehet tudni, hogy Hoffman barátunk életbe maradt-e. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó rész. Bár ennyi erővel, hogy mindig visszautalnak korábbi részekre még akár 20 részt is csinálhatnának. -
Reg5 #2282 Tudtommal ezt ő találta ki, Jigsaw csak megvalósította. -
#2281 de -
#2280 kocsis résznél nem a linkin park "énekese" volt a "főszereplő"? aki bent ült..
: D -
#2279 jajaja,
spoiler
mi a tökömért volt kötelező mellbe akasztani? : D
de egyébként is tele volt orbitális baromságokkal, csak ez az egy kivételesen szembetűnő..
-
sneidig #2278 Üdv!
Eladó Fűrész maszk....Erős műanyag alapú így nehezen törik...Képet is tudok küldeni kérésre. Minőségi termék alacsony áron.
Csak mert közelegnek az ünnepek.
E-mail: [email protected]
Több is van raktáron.
1500 ft-os ár. -
Axsys #2277 Ez egyátalán nem úgy működik ahogy azt te elképzelted :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik felét beakasztotta, a másik felével meg felhúzta magát, viszont ez direkt működik úgy, hogy a kampós rész csak felfele tud menni, lefele nem.
Amúgy szerintem ez a rész lett a leggyengébb, számomra nem ütötte meg a Saw színvonalát, értelmetlen brutalitás és hentelés, mérföldekkel többet kilehetett volna hozni az utolsó rész sztorijából és akkor talán a vége is ütött volna...
De így ez egy nagy 0.
Szerintem. -
#2276 Csak nekem tűnt fel, hogy hatalmas bakit hagytak a filmben???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a végén a pali beakasztja a kampókat a mellébe, hogy felhúzza magát a másik lánccal(gondolom egy csörlőn volt 2 lánc áthúzva és az egyik végén kampók vóltak) és bedugja a konektort vagy mit a helyére és megmentse a feleségét...na ebben több logika baki is van.
1. Miért nem valahova a nadrágjába akasztotta be? Ha csörlőn voltak a láncok akkor simán lejjebb húzhatta volna őket a gatyájához.
2. Amikor felér és a mellével tartja már csak magát hirtelen eltűnik a gravitációs és az elvileg csörlős lánc egyik végén lebeg a pali, anélkül hogy tartaná magát azzal hogy fogja a lánc másik végét.
Ezzel részemről elbaszták az egészet. -
#2275 az az 5 volt ami csak 2 resz ota volt -
#2274 Ez már a 7???
Én azt láttam utoljára amiben Julie Benz szerepelt az meg már 4 rész óta volt:O Félévente hányták ki ezeket vagy mi?:S -
#2273 kb biztosra lehet venni hogy nem lesz folytatas. -
bcrics #2272 felirat Saw VII.2010.R5.XViD-WBZ -
#2271 jah tényleg bocsi belekeveredtem -
#2270 Matthews fia* -
#2269 Megnéztem a filmet moziba egész jó lett de szerintem a folytatás biztosra lehet venni mivel nekem egy valaki még hiányzik még pedig Mason fia Daniel
a 2. részből! Mindenkit mutattak aki túlélte de őt nem! vajon ez direkt volt vagy csak szimplán elfelejtették ami lássuk be nem valószínű.... -
Axsys #2268 Ezt a feliratot ne szedjétek le szerintem, most olvastam át és egy szaklap sz@r. (Kb az angolt fordították google translate-el) -
Axsys #2267 Innen letölthető a felirat. -
#2266 igen, vetítik 3D-ben -
#2265 nem tudja valaki hogy nálunk vetitik e már 3D-ben,nem láttam még kiirva,vagy ha nem akkor mikor fogják,ha egyáltalán fogják,bár ez a besorolása amit kapott némi aggodalomra ad okot bennem:( ez tényleg olyan amit vétek elsöre otthon megtekinteni,föleg ilyen gyatra minöségekben,amikben már létezik! -
Suffering #2264 valaki elvállalná a felirat elkészítését? előre is köszi sokaknak a nevében -
#2263 ha szépen megnéznéd sorba a részeket akkor értenéd hogy mit és miért csináltak benne és nem csak a "trancsírozást" vennéd észre. -
#2262 ez a te problemad. minek jossz be akkor ide egyaltalan? hogy te aki a felet nem latta es nem ert semmit az egeszbol, elmondja a kurva megalapozott velemenyet rola (ami szart nem er ezek miatt) azoknak akik minden reszt lattak es szeretik? -
#2261 Mondjuk az tény, h 1-2 csapdánál már tényleg átestek a ló túloldalára, de a sztori meg a hangulat miatt amúgy imádom a Fűrészt :) -
IXEMGabeo #2260 nem is érdekel, főleg, ha ilyen trancsírozások vannak benne...nem mindenkinek jön ez be... -
#2259 nem nagyon fogod a film lenyeget. az egesznek az egyik fo lenyege a tortenet, amibol garantaltan egy kurva szot sem ertettel ha minden masodik reszt kihagysz. -
#2258 stáblista végén volt valami? mert meg akartam várni, meg is kérdeztema srácot, aki kérte vissza a szemüveget, mondta hogy szte nincs, de nem tudja, amikor leállitották a zenét, meg a vetitést -
IXEMGabeo #2257 nekem nem nagyon tetszik, 2. részt láttam az még elment, a 4. rész már baromság volt, a 6. rész pedig elmebetegeknek való..ez a sok bél, meg a levágott háj , kar ezek hányingerrel késztetnek -
#2256 Őööö, hát nem benne van a címében? Naná, hogy elvárja az ember a 3d-t. -
#2255 még mindig jobb mintha az egész a 3d-ről szólna nem? -
#2254 2-3 db kb. Annyira lenyúlás volt ezt is 3D-vel reklámozni -
#2253 vannak benne 3d effektek?