57
  • MacrosTheBlack
    #57
    Naja, lebukott az iszlám provokátor, kiderült hogy ő csinálta a karkatúrák felét, pont azokat amiért balhéznak.
  • Mike
    #56
    nem én találtam ki, hanem Ali Mazaheri irta a Keresztes háborúk arab szemmel (vagy vmi hasonló) c. könyvében
  • irkab1rka
    #55
    Az nem szólásszabadság szerintem, hogy 'a kurv@ @nyádat'.
    Az sem szólásszabadság, hogy olyant teszek, ami kifejezetten sért téged. De ha valaki megsért téged, és én kiállok a sértés mellé, akkor te bunkónak tartassz.

    Namost ez megy itt nagyban, érdekből.

    Amúgy Mike megjegyzéseivel nagyjából egyetértek, kivéve az utolsóval. A feltüzelt parasztokat nem érdekli, hogy a középkorban vezettek bármiféle ranglistát. Ők most szarul élnek, fortyog a lábas, és a vezetőik meg úgy engedik ki a gőzt, hogy közben terelik valamerre, amerre nekik célszerű. Most gondold el, ha sok arab rájön, hogy folyamatosan átbasszák őket, és fellázadnak. Egy perc alatt kitörne a kommunizmus, 3 hét múlva meg már ott is demokrácia lenne, és kb 3 évre rá jönnének, hogy Kínával mégse jó haverozni, belépnének az EU-ba :D
  • katarzis
    #54
    a háborúk mindig gazdasági/terültet/hatalom szerzés céljából indultak és ezt sokszor burkolták vallással.mint a keresztes hadjáratokat is például,mert háborúkra mindig kell indok és erre jo a vallás is.szóval a háborúk soha sem vallások miatt indultak/nak csak adnak neki vallási töltet ,mert igy a tömegeket sokkal könyebben tudja a saját érdekeinek megfelelöen irányítani.
  • Mike
    #53
    így van
    az arab világ mai napig nem tudja feldolgozni a keresztes háborúkat, illetve azt, hogy elvesztették vezető szerepüket, ami a középkor elején még megvolt
  • Mike
    #52
    "az arabok ott ünnepeltek az utcán."

    és ez mi, ha nem arcpirító
    és akkor még van képük háborogni pár kép láttán?

    egyébként tudomásom szerint a dán molla (mert ilyen is van ám) kavarta a szart
    aa karikatúra is tavaly őszi. miért csak most hörögnek, x hónap után?
  • Mike
    #51
    egy nem mohamedán országban úgy pocskondiázom a vallást, ahogy nekem tetszik, igaz, más meg kifejtheti, hogy ez neki nem tetszik, ennyi
    de ahhoz nincs joga, hogy engem elhallgattatson, vagy megöljön, a házamat felgyújtsa
    Nálunk a keresztény világban Istent, Jézust is ki lehet gúnyolni, nem jár érte máglya se kézlevágás. A muszlimoknál még jár, mi már ezen túlléptünk, és ez az ami frusztrálja őket, mert azt elvárnák, hogy a jogaikat ne korlátozzuk, de cserében ők bizopny korlátoznák a jogainkat, és ha lehetne kalifátus lenne itt is, települgetnek is befelé, ahogy a törökök Budára
  • Mike
    #50
    Irán
  • Inquisitor
    #49
    A válasz engem is érdekelne:
    Valki(k)nek érdekében állt egy kis műbalhé, és felhasznált pár ferde értelmezésű fanatikus vallási vezetőt, majd bedobta a közösbe, hogy voltak ezek a karrikatúrák.

    Na de ki? :)
    Arabok? Amcsik? Mindkettő? Oroszok? Más?
    Bár erős a gyanúm, hogy internacionális volt, és az egész az árfolyamokról szól, nem pedig a vallásról.
  • Inquisitor
    #48
    "Emlékszem mikor a 11.-ei terrortámadás napján mikor az emberek végső kétségbeesésükben ugráltak ki a többtizedikekről, az arabok ott ünnepeltek az utcán."
    Rosszul emlékszel. Úgy látszik a kamuvideóra mindenki emlékszik, a cáfolatára nem. (A video az első Iraki háború környékén készült.)
  • Inquisitor
    #47
    "Szólásszabadság rulz."
    Nem is tudom, valami olyan baromság tudod, hogy alkotmány. Egyszer volt valami USA nevű hely, ott alkották az első normálisat. A szólásszabadság MELLETT volt ám benne olyan is, hogy szabad vallásgyakorlás. Brámilyen meglepő, de az alapján nem nagyon illik más vallását pocskondiázni.
  • rolika
    #46
    azt bírom, hogy mennyi arab megy ki az utcára, ha valami nekik nem tetsző dolog akad. mi van, ezeknek nincsen dolguk? vagy kötetlen munkaidőben dolgoznak, hogy mindig van ideje pár száz-ezer-százezer embernek tüntetni?
  • GulaSoft
    #45
    nekem az tetszik, hogy követelik, hogy kérjenek bocsánatot, és ugyan már megtették vagy 3* de ez vagy nem jelenik meg kint az újságokban, vagy csak szarnak rá. Akkor meg mit követelőznek. Emlékszem mikor a 11.-ei terrortámadás napján mikor az emberek végső kétségbeesésükben ugráltak ki a többtizedikekről, az arabok ott ünnepeltek az utcán.
    Ebből már akkor világos volt, hogy ezek teljesen egyetértenek a terroristákkal, tehát nekem senki ne jöjjön azzal, hogy az iszlám vallás ilyen meg olyan békés. Lehet hogy a sok fanatikus, egy másik koránt olvas??
    Teljesen egyetértek Amerikával mikor lerohanta a köcsög irakot. Ha tehetném az egész iszlám világot kilőném a világűrbe, aztán basztassák egymást, mert ezek veszélyesek az egész világra.
    Attól meg ne félj ám, hogy éhendöglenek ha elfogy az olaj, mert olyan szabadalmakat vettek meg a oénzükön, hogy abból nevetve megélnek, mi meg fizethetjük a licence díjjakat.
    Nekem arról meg ne ugasson senki, hogy nem mind ilyen, mert ha 90%-a ilyen akkor baromi sokat érek azzal a 10%-al.
    Nézzétek meg, a madárinfluenza csanús csirkéknek a 10%-a sem beteg, mégis kiirtják az egész csirkeólat.
    De milegyünk humánusak, meg kulturáltak, ők meg had robbantgassanak, mert hiszen megjelent 3 rajz a fene nagy prófétájukról, aki ezt az erőszakos vallást hirdette. (Ha meg mégsem ezt hirdette, akkor most mire és hogyan verik a nyálukat?)
    Az iszlám egy veszélyes vallás, ilyen erővel a nácikat is lehetne legalizálni, az is egy veszélyes izmus volt, azokat mégis lenyomtuk.
    Igaza volt annak a hozzászólónak aki azt írta kínát nem merik basztatni, azok tényleg a földbe döngölnék őket.
    Lehet, hogy megbotránkoztató kijelentéseket tettem, de felhívom a figyelmét a megbotránkozóknak, hogy ettől még nem mentem ki az utcára az arab követségeket gyújtogatni, meg az arabokat öldökölni.
    Semmi bajom nem lenne velük, csak maradjanak otthon, és ne nálunk csinálják a balhét, meg a terrorcselekményeket.
  • Forever
    #44
    Arra gondolt már valaki, hogy az arabok vajon hogyan figyeltek fel a több ezer kilométerrel arrébb lévő ország újságjában megjelent karikatúrákra.
    Lehet hogy csak én szeretek összeesküvés elméleteket gyártani, de simán el tudom képzelni, hogy valakiknek érdekében áll feltüzelni őket.
    Valakik, akik pontosan tudják hogy ezek hogyan fognak reagálni (gyújtogatnak, fenyegetőznek) , és hogy mi lesz erre a közvélemény reakciója (mit képzelnek ezek magukról meg szólásszabadság).

    Az embargóról meg annyit, hogy mit veszel el tőlük? Azt ne higgye már valaki hogy napi 10 repülő hordja hozzájuk a kaját meg a segélyt. Nincs azoknak semmilyük.
    De ha ők mondják, hogy nincs több olaj! Akkor mi van?

    Persze ettől még teljesen elitélendő, amit művelnek. Ezzel csak azt érik el hogy mindenki szembefordul velük!
  • Nyiri
    #43
    Azert az nem ugyanaz. Cigok 6an megvernek teged siman, de ezek orszagokat fenyegetnek.

    Ha surgosen nem allnak le, majd kapnak par embargot.
  • uniu
    #42
    Ez olyan dolog, hogy a cigoknak se mondod meg este 10 utan az aluljaroban amikor bandakban vannak, hogy: inkabb dolgozni kene patkanyok! pedig szolaszabadsag van:) de a jozan esz is kell neha:)
  • Nyiri
    #41
    Ugy ugy!!! Terdeljunk ezeknek a fanatikus barmoknak.
  • AgentKis
    #40
    Na ez a 2 hálistennek nem római katolikus isten-re vonatkozik, hanem a sajátomra...

    Vallás nélkül sem muszáj ateistának lenni, templom és pap nélkül is hihet valaki istenben.
    Az ateizmus is egy lehetőség ha úgy tetszik egy vallás.
  • AgentKis
    #39
    Azért hálistennek a mi legnagyobb kisebbségünk nem kezd el hőzöngeni mondjuk a Roma viccek miatt. Ennyivel előrébb vannak az araboknál. Hálistennek.
  • assdf
    #38
    Én meg arra verném rá aki felgyujtotta.
  • Szemi90
    #37
    Szólásszabadság van? Rendben. Én mondjuk ráverném a leégetett nagykövetség(ek) újraépítésének a költségeit a szólásszabadságot oly "bátran" alkalmazó karikaturistára vagy kiadóra.
    Akassza a nyakába a humoros rajzait, aztán álljon ki Bagdad, vagy Teherán főutcájára...
    Terjessze a szólásszabadság eszméjét.
  • Kelta
    #36
    nem nagy izgalom, elhiheted...
    ezer ilyen poénkodos karikatura jelent már meg, pl. jézusrol, istenröl, zsidokrol, stb stb...
    csak nekik akármilyen indok kell hogy balhézhassanak, gondolj bele ott élnek a nyomorban elnyomottan, bármi jobb annál...
    egyébként én 2 képet láttam..
    1: tudni kell, hogy az ö hitük szerint ha mártirként halsz meg akkor egy szüzet kapsz az ö menyországukban:)
    na most ott állt mohamed olyan kurva félének öltözve és azt mondja az önygyilkos jelölteknek, hogy ne öljék meg magukat, mert kifogytak a szüzekböl...ennyi.
    2: képen valami bomba formáju turbánban áll, de azt nem nagyon értettem..
  • Tocke
    #35
    Bocs, de meg lehet valahol nézni ezeket a karikatúrákat? Ugyanis mindenről volt szó, de ténylegesen szerintem elég kevesen látták, hogy mit is ábrázolnak...
  • Kis-Bob
    #34
    Különben meg hozzá kell tenni, hogy Dáni nagy segítséget nyújt ezeknek az elmaradott országoknak. Most meg jönnek ezek a mohamedán emberkék és hőbörögnek, hogy sértve érzik magukat. Közben tüntetéseken emberek halnak mmeg értelmetlenül. Ennyit az ő békéjükről. Nem tűnik úgy, hogy nagyon akarnák...

    Amúgy meg ha megjelennek a zsidó meg keresztény karikatúrák, akkor meg mi is simán elmehetnénk gyújtogatni. Nem tom, hogy ők mit szólnának hozzá.
  • totya4
    #33
    Hiába van fejlett kor, ők még középkori szinten vannak és eképp reagálnak... végülis keresztes háború is volt, vajon annak mi értelme volt?

    Valaki írta lentebb hogy ne jöjjön senki azzal hogy a keresztények mit tettek annó. Nade kérem, igenis tettek sok rosszat hiszen gyakorlatilag egy erőszakszervezet volt (érdekes őket nem nagyon ítélgetik el mint hitlert hmmm... be se tiltják őket vajon miért nem?) még ma is adót szednek az államtól (vajon mi okból...), és pampognak ha kevesebbet kapnak. A vallás sokaknak megélhetés...ráadásul belepofáznak olyanokba amikhez semmi közük, pl abortusz... ahhoz vajon mi köze van az egyháznak? Semmi. Csak pofázik, ezáltal üzen hogy itt vagyunk, és pofázunk. Média leközli, van hír, és az elfogadóbb nép hagyja hogy irányítsa egy letűnt korszak hatalmi szervezete.

    Visszakanyarodva mi sem vagyunk jobbak, legalábbis a mi "hivatalos vallásunk".
  • assdf
    #32
    Nem épp a te hozzáállásoddal van a baj.

    "egyre jobban előretörnek a szélsőjobbos pártok, mert kihasználják az emberek elégedettlenségét... és megtévesztik őket mindenféle demagóg baromsággal... csak kár, hogy a 21. században még van létjogosultsága a fasisztoid pártoknak... ez nagyon elkeserítő és nem sok jót vetít előre a jövőbe,,"

    Ez igy igaz sajnos.De miért is? Ha tényleg elolvastad volna a hozzászolásom és megértetted volna rájöttél volna hogy azért mert van jópár megoldatlan probléma amit a jelenlegi rendszer egyszerüen figyelmen kivül hagy.És ha valakinek nem tetszik hogy őt bármikor kirabolhatják cigányok akkor az már egyből le van fasisztázva.Mintha ettől megoldodna a probléma.
    Nem kéne a fejed a homokba dugni és akkor világosabban látnál.

    De hogy egyszerübben fogalmazzak:
    jelenleg egy szép kis demokráciában élünk ahol viszonylag szépen el lehet éldegélni.(nem szivesen élnék kinában például)
    Aztán egyszer csak megjelennek bizonyos népcsoportok (most legyenek az arabok) akik sz@rnak a mi demokráciánkra,őket nem érdekli hogy itt mindenkinek egyenlő jogai vannak, hogy itt szinte mindent le lehet irni.És ha vmi nekik nem tetsző történik akkor felrobbantak egy két vonatot, metrót, nagykövetséget, mert náluk ez a divat.Ez persze nem tetszik majd az embereknek.Senkise szeretne egy épp felrobbanó vonaton utazni.De a mi balfék kormányunk nem tesz ez ellen semmit sem, sőt azt mondja hogy jaj szegények ki tudja milyen hatások érték őket, nem szabad bántani szegényeket.Aki mást mond az meg egy rohadt fasiszta náci disznó... Ebből mi fog következni? Az emberek arra fognak szavazni aki megoldást igér.(legalábbis látszatra) És mi lesz a végeredmény? Szélsőjobbos kormányok jutnak hatalomra.Ami SENKINEK sem lesz jó. Hogy mi lenne a megoldás akkor? Talán az hogy egy kicsit bekeményitene a jelenlegi rendszer.Hogy helyretegye a dolgokat.És akkor minden rendben menne tovább a maga utján.Ilyen egyszerü.
    De ehelyett úgy viselkedik mint az elkényeztett gyerek szülője aki ahelyett hogy lekeverne egy pofont a hisztiző gyerekének és ezzel megoldaná a problémát, inkább vesz neki még több játékot aztán majd csodálkozik hogy a gyereke nagy ivben sz@rik rá és majd jól eladja a házát is a feje fölül őt meg bedugja vmi lepukkadt otthonba.
  • Szefmester
    #31
    Teljesen Jogos.. én is pontosan ezért nem hiszek semmiféle vallásban.. a háborók nagy része vallási alapokra vezethető vissza.. legalábbis a legvéresebbek..
  • Szefmester
    #30
    Vajon azok a mocskok mit tennének ha a világ azt mondaná: Nem kell nekünk az olajotok, van jobb energiahordozónk. A segélyekre (gyógyszerek, élelem) pedig Afrikában nagyobb a szükség, hiszen ott ÉHEZNEK A GYEREKEK! És egyáltalán kössenek bel nyíltan valemlyik nagyobb államba, amelynek kezd elfogyni a türelme... vagy szóljunk Mr President Bushnak ott bújik Bin Laden.. aztán majd megy és bőszen végigbombázza az egészet... És mi ennek csak örülünk.. De Lehet hogy a keresztényekben van a hiba... több vallási fanatikusra lenne szükség... ohh bocs a legutóbbi sem vált be (volt valami kis csetepaté miatta), öngyilkosmerénylők megint nem jöhetnek szóba mert akkor ugye a pokolra jut a lélek... ki lenne ezek után aki bevállalna egy robbantást? SENKI! éljenek az ateisták ők megcsinálnák.. (én is az valék)
  • EvilDevil
    #29
    na látom megint itt egy buta szélsőjobbos... aki a zsidókat, cigányokat,...stb okolja a világ bajaiért..

    egyre jobban előretörnek a szélsőjobbos pártok, mert kihasználják az emberek elégedettlenségét... és megtévesztik őket mindenféle demagóg baromsággal... csak kár, hogy a 21. században még van létjogosultsága a fasisztoid pártoknak... ez nagyon elkeserítő és nem sok jót vetít előre a jövőbe,,
  • EvilDevil
    #26
    Az összes erőszak, háború..stb oka egyértelműen a vallás... ezért vagyok ateista...
  • irkab1rka
    #23
    akinek szemfoga van, az ragadozó.
    nem minden ragadzó kannibál.
    egyes ragadozók csoportosan vadásznak.

    fordítsd le magadnak.
  • MacrosTheBlack
    #22
  • MacrosTheBlack
    #21
  • assdf
    #20
    Jó ez különben nem fog sokáig menni mert nagyon gyorsan és nagyon hamar szélsőjobbos kormányok kerülhetnek hatalomra európában ha egyszer csak a lakosság megunja a dolgot.
    Mert ha jobban belegondolunk ez az egész téves rögeszme hogy nem szabad diszkriminálni, nem szabad a kisebbséget bántani és hogy a jogos önvédelem is már rasszizmusnak számit,ez azóta van hogy volt Hitler meg a nácik és még csak a látszatát is el akarják kerülni annak hogy ismét hasonló rendszer legyen.Csak épp azt felejtették el a mi liberális kormányaink hogy mi volt az oka annak hogy annó miért is kerülhetettek olyan gyorsan hatalomra a nácik és hogy mi volt az oka annak hogy a lakosság támogatta őket és hogy rájuk szavazott.Pedig jobb lenne ha minden kormány elgondolkozna ezen mielőtt tényleg ismét bekövetkezik egy hasonló fordulat és akkor mindenkinek sokkal roszabb lesz, ahelyett hogy most kicsit bekeményitenének és csak pár terroristának lenne [email protected] a jelenlegi elmélet ott bukik meg hogy arra ezer eszközzel ügyelnek nehogy szegény kisebbséget bántani lehessen,de arra nem gondoltak hogy mi van ha a kisebbség nem akar beilleszkedni sőt ha a kisebbség bánta a többséget.
  • Darth Sith
    #19
    ez teljesen így van. Csak egy példával élve, volt egy ismerősöm akit megakartak verni az itthoni sötétebb bűrü uriemberek, de nem jött össze nekik, ők kötöttek ki a földön, és őt vitték be.. Szerencsére szemtanúk miatt nem csukták le. De ez annyira nonszensz, olyan bugos az összes rendszer.. Arra vannak kitalálva hogy a bűnösöket/törvényszegőket védje. Itthona tisztességes emberek meggebednek, mások röhögve adócsalnak, és cserélgetik félévente az audikat, és le se szarják őket. Meg TV kell a börtönbe, meg jobb kaja stb... Persze, most azért került be mert jó magaviselete volt, és ott ingyér éldegélhet vagy mert tett valamit? dötnsük már el.

    Kb hasonló a helyzet az arabokkal is. Pofátlankodnak mindenhol, ott élnek vissza a nyugati országok engedékenységével ahol tudnak. Bezzeg Kína nem ilyen. Őket nem is merik megtámadni, meg robbantgatni ott, mert két úgy ledózerolnák laposra egész arábiát.. Csak ott mernek visszaélni az emberek jószívüségével, ahonnan tudják hogy nem támadnak vissza. Tisztára mint a cigányok itthon, vagy az angol gyerekek. Csak azokat támadják akik gyengébbek/ártatlanok vagy nem támadnak vissza. Annyira sunyi, gusztustalan hozzáállás ez. Anno mi, magyarok, 56-ban, 48-ban szemtől-szembe védekeztünk, hadseregekkel szemben, úgy hogy ők támadtak, nem adtunk rá okot.
  • assdf
    #18
    És mindez köszönhető a liberális kormányoknak.
    Csodálkozunk hogy az arabok mit meg nem engednek maguknak és a kormányok meg nem tesznek semmit sem...
    Hát istenem, vegyük csak magunkat.Itthon bizonyos kisebbség bármit megtehet,kirabolhat, megverhett stb... és utánna elég csak annyit mondani hogy ő kisebbség és egyből a seggét nyalja a sajtó és még téged csuknak börtönbe ha neajdisten megvéded magad.
    Hát ezt látva én is rögtön vérszemet kapnék az arabok helyébe, hisz ha a helyben a saját állampolgáraikat között nem tudnak rendet tartani akkor hogy csinálnának rendet 1000 kmrel odébb??? De ugyanez igaz a franciákra és még más országokra is.Ott is verhetik magukat senki nem tesz semmit sem.Ugyhogy lassan teljesen megszokják egyes népcsoportok hogy elég cska elnyomásra vagy kisebbségre hivatkozni, bármit meg lehet tenni erre hivatkozva.
  • Equ
    #17
    "és csak akkor nem az ha vallási fanatikusok kezében van..."

    a kutyát nem érdekli, hogy kinek a kezében van, amig nem pofáznak bele a mi dolgunkba... Meglátjuk mennyi idő alatt süllyednek vissza a középkorba, ha már nem kell az olajuk se. Akkor aztán foroghatnak a szemétdombon maguk és mindenki boldog lehet, nem lesz min vitázni.

    "tudod én meg azt mondom, hogy mind2 tábor köbö ugyanannyira és nem jobban se$$hülyébb mint a másik!"

    Fanatikus hülyék mindkét oldalon vannak, csak az arányok mások a népességhez viszonyitva...

    "mert ba$zott nehéz lenne kimondani egy sorryt!"

    Még mi kérjünk bocsánatot? Aztán legközelebb mibe fognak beleugatni, ha most hagyjuk magunkat megfélemliteni? Legközelebb majd romboljunk templomokat, mert nem tetszik a vallásuknak? Zúzzunk be párezer könyvet, ami a koránt kritizálja? Na álljunk már meg...
  • Darth Sith
    #16
    "Ráadásul a saját országodban a saját törvényeidnek megfelelő szólásszabadságáról, amit pár primitiv akar korlátozni, mert az ő országában az ő vallásával () nem összeegyeztethető..."
    pont erről van szó. Miért érdekli őt, hogy pár országgal feljebb egy újságban milyen képeket közölnek? De ha nem tetszik, jelentse ki, szervezzenek normális tüntetéseket. Ne épületeket robantgassanak, meg ártatlanokat öljenek, fenyegessék más országokat. Milyen jogon teszik mind ezt? És milyen jogon várják el tőlünk hogy az ő kéréseiknek eleget tegyünk ha ők semmilyen kompromisszumra nem hajlandóak?
  • Darth Sith
    #15
    Interneten több ezer karikatúrát látni Jézusról, az elnökökről, híres emeberekről. Mégse robbantgat senki sem ártatlan gyerekekkel teli iskolabuszokat, követségeket meg ártatlanokat pályaudvarokon. Akinek nem tetszik, az elmondha hogy nem tetszik neki, vág egy grimaszt és minden folyik tovább. Míg az arabok fél világot fel akarják perzselni.

    Ők elvárják hogy beengedjük őket dolgozni, segélyeket kapjanak, elfogadjuka vallásukat, alkalmazkodjunk hozzájuk, de ha egy európai ember elmegy vmelyik arabországba, és elég ha csúnyán néz, fél óra múlva már vmelyik homok kupac alatt találja magát ólommérgezéssel. Nyugatibb országokban ha az utcán megütsz valakit, vagy ha egy programot lemásolsz börtön jár, arrafelé kinyírhatod a fél családodat, le se szarják a rendfentartók, már ha vannak olyanok.

    Csak ezen a pár példán végig nézve, nehogy már pár ilyen prmitív, fanatikus arc miatt kelljen rettegnem, meg a kormány a szabadságomat korlátozza arról hogy mit tehetek ki netre és mit nem.
  • Equ
    #14
    "ennyi erővel pucéran bemehetnél egy párizsi étterembe is, mondván afrikában ez tök normális viselet."

    Csakhogy dániában jelentek meg a képek, ahol - civilizált ország révén - szólásszabadság van és a legtermészetesebb dolog valláson, isteneken ill. szinte bármin viccelődni és ez igy is van jól!

    "szánalmas, hogy egy kis haszonszerzésért meddig süllyednek egyesek..."

    Ez környezetfüggő... Ebben az esetben kis haszonszerzésért karikatúrákat megjelentetni magasztos dolog, ha mások ezek miatt embereket ölnek, országokat fenyegetnek, és közintézményeket gyújtogatnak. Utóbbiak esetében már tényleg van értelme csodálkozni meddig süllyedhetnek egyesek... (ők már nem sokkal mélyebbre)

    "itt nem a szólásszabadságról van szó."

    Dehogynem, pontosan arról van szó. Ráadásul a saját országodban a saját törvényeidnek megfelelő szólásszabadságáról, amit pár primitiv akar korlátozni, mert az ő országában az ő vallásával () nem összeegyeztethető...

    "ennyire érzéketlennek lenni"

    Ez meg kicsit viccesen hangzik a gyilkos, gyújtogató, robbantgató, vérdíjat kitűző primitiv csőcselék kapcsán...