Megjelent az S3 új grafikus kártyája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

Hihihi, ja. (Az elektrolit folyt ki.)

offtopic: Az senkinek nem tûnt fel, hogy a passzív hûtõbordás képen, a borda mellett baloldalt két kondenzátor frankón fel van púposodva??? A felsõnek még a teteje is meg van barnulva... LOL!
:-D :-D :-D
mousee
Ha tényleg megvalósulna ez, akkor az opensource szoftverek nagyon felkapnák a dolgot... Jó lenne, én is szimpatizálok a 256os kártya 26 rugós árával 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

NA én inkább maradok az ATi - nál, de az se az igazi, inkább a laza Nvidia Geforce - nál! VAlahogy ezekben a gyártokban jobban megbízok meg a kártya teljesítményekkel se volt különösebb gondom! (most ez laza Inno 7800 Gt 256 Fedélzeti memom van, de nem érzem ugy hogy lekellene váltani) Na mind1
ATI ÉS AZ NVIDIA A KING!
Benedekco
ezt kéne tennie... legalábbis Én is így látom...
de Õk miért nem így látják? vagy hülyék, vagy tudnak valamit amit mi nem...

Mé há nem?

faja-----lenyomja a vetélytásak árait is.Az órjale nem rossz,kb ugy a 6600gt után egy kevésssel talán.Mindent bele via!!!!!!!!!!!!
"Idõközben a tweakers.net oldalán megjelentek az elsõ képek az Nvidia következõ generációs középkategóriás versenyzõjérõl, a GeForce 7600 kártyákról."
Nagyon informatív képek lehetnek tekintve, hogy elõre tudható volt a 6600 nyákra fognak épülni. Max a hûtés lehet érdekes 😊

mainruler
8 pixel shader egység és 4 vertex shader egység.
Középszint.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

RelakS
textúrakomprimálás LOL jó, hogy nem kompromittálás 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

4 pixel -futószalag ... anno nVidia TI 4200ban volt ennyi, de nekem csak 2X AGP gyorsítással ment.
Ha ezt felteszik PCI Expresszre, kiváló belépõszintû kari lesz belõle, amin mondjuk az új Heroes M&M V. is akadás nélkül fog futni..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

én arra emléxek, hogy a virge375,385 karim az lehet, hogy nem repült revolt alatt, de legalább elindult és még ha fekete négyzet is volt a kereke helyén (bitmap textúrákkal való mûveletek, meg a mem hiánya) de legalább ment

voltak olyan karik amikkel meg csak elvágódott hibaüzivel... azon elég sok minden ment gond nélkül és hány! évig...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Sosem fogom megszokni a névrokonságot :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

kovy79
Jó lesz ez. Szépen, lassan elõre. A többkártyás üzemmódra kíváncsi leszek.

2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC

s3tc mar a savage1 -ben is volt
CodeRed
1etértek.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

rigidus
Kerdes, hogy dokumentaljak-e majd rendesen a opensource fejlesztoknek. (nagy hulyeseg lenne ha nem).

A masik dolog pedig nem lepodnek meg ha feljonne, anno az AMD is eltunt hosszu idore, mar mindenki leirta, aztan 98 kornyeken ugy jott elore mint egy bulldozer.

Az ket-harom ceg akik video kari piacon az elmezonyben vannak, horribilis osszegekert dobaljak a kartyaikat, egy olcso also kozepkategorias kartya ugyanebben a kategoriaban le fogja verni az arat a konkurencianal.

item
Hát nekem is volt pár S3-as karim, és mikor befáradtak akkor nemigen örültem neki,mert szerintem nem volt olyan rossz mint mondták. Jó volt neki 1-2 nyamvadt változata, de összesséégben nem volt gáz! És ha emlékeztek bizony az S3-é volt az elsõ hardveres T&L egységgel felvértezett kártyája! Az másnapra tartozik hogy nemigen jött be nekik. <#zavart1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

😊Diamond Viper 2000-nek hívják az okot? Szép kezdeményezés volt, technikai újítások sokasága. Pl S3TC, ami azért nem volt egyszerû dolog. Kár h a támogatás elmaradt😞 Amúgy nem járnánk sokkal jobban ha a szabadalmaival együtt megvenné mondjuk az NVidia? Lehet egymás miatt nem tudják a legjobb megoldásokat egyesíteni, mert levédték õket és egymással versenyeznek, nem csak magukkal. Pl.: NASA-nak sincs konkurense mégis elég jól megy neki.
én soha többet nem veszek S3-at. Megvannak rá az okaim miért 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

grebber
Kiv leszek mikor lesz olyan karija ennek a cégnek ami felveszi a versenyt a középketegoriai királyi cimért.

Next PC upgrade: 2022

S3 Virge 4ever!!! 😉

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Tinman
A mai napig van egy olyan masinám ami egy 4 megás S3-al meg egy 3DFX Woodoo2-vel van ellátva... remek, HL 1-re, NFS3-multira mai napig :-)
S3-at szeressük :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dizájnra nem nagy szám!Azért letesztelném!<#vigyor3>
Mármint a matrox...

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

És olcsón teszi?

uniu
Pont erre gyur a Chrome proci. Amugy a Matrox pont a grafikus piacot fedi le.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

szerintem nem lesz rossz kártya, de nem fogja megváltani a világot, az 1000%

Abból tartja fenn magát amit a textúrakomprimálási jogdíjakért máig kap.

jointeer
fú ez még létezik? <#wow2>

köcsög

Az S3-t üdvözlöm. Bár kétlem, hogy nem integrált grafikaként fogja végezni...
Annak viszont jobb lesz az Intel vagy az nVidia megoldásainál.
Bölcsebb dolog lenne olyan területet lefedniük, amire nem merészkedtek ki még a mostani NAGYOK.
Vidokártya helyett grafikai gyorsítót kellene kiadniuk PCI-E x 1 -n (ehhez hasonlót csak az Asus csinált és méregdrága).
Vagy olcsó PCIE digitalizálókarit, esetleg TV-tunert.
És helyükben HDTV támogatásra, csendességre, alacsony fogyasztásra és hûvös mûködésre koncentrálnék jó képminõség mellett. Játékos úgysem ezt fogja választani.

Mondja a tudálékosmanó.

Nagy újdonság, mondhatom...
A GS valamivel rosszabb lesz a 6600Gt-nél, viszont azonos áron, a 7600GT meg bizos megüti a 6800 szintjét, ugyanolyan drágán...
Nehogy már a júzernek is jó legyen, így legalább sokat fog veszíteni a 6600GT-n, aki bevásárolt belõle ezelõtt 1 évvel és most van olyan hülye, hogy váltson.