33
-
#33 3DMark06 -
dez #32 Hihihi, ja. (Az elektrolit folyt ki.) -
btommy76 #31 offtopic: Az senkinek nem tűnt fel, hogy a passzív hűtőbordás képen, a borda mellett baloldalt két kondenzátor frankón fel van púposodva??? A felsőnek még a teteje is meg van barnulva... LOL!
:-D :-D :-D -
#30 Ha tényleg megvalósulna ez, akkor az opensource szoftverek nagyon felkapnák a dolgot... Jó lenne, én is szimpatizálok a 256os kártya 26 rugós árával :) -
dekko #29 NA én inkább maradok az ATi - nál, de az se az igazi, inkább a laza Nvidia Geforce - nál! VAlahogy ezekben a gyártokban jobban megbízok meg a kártya teljesítményekkel se volt különösebb gondom! (most ez laza Inno 7800 Gt 256 Fedélzeti memom van, de nem érzem ugy hogy lekellene váltani) Na mind1
ATI ÉS AZ NVIDIA A KING! -
#28 ezt kéne tennie... legalábbis Én is így látom...
de Ők miért nem így látják? vagy hülyék, vagy tudnak valamit amit mi nem... -
billxxx #27 faja-----lenyomja a vetélytásak árait is.Az órjale nem rossz,kb ugy a 6600gt után egy kevésssel talán.Mindent bele via!!!!!!!!!!!! -
Inquisitor #26 "Időközben a tweakers.net oldalán megjelentek az első képek az Nvidia következő generációs középkategóriás versenyzőjéről, a GeForce 7600 kártyákról."
Nagyon informatív képek lehetnek tekintve, hogy előre tudható volt a 6600 nyákra fognak épülni. Max a hűtés lehet érdekes :) -
#25 8 pixel shader egység és 4 vertex shader egység.
Középszint. -
#24 textúrakomprimálás LOL jó, hogy nem kompromittálás :D -
HUmanEmber41st #23 4 pixel -futószalag ... anno nVidia TI 4200ban volt ennyi, de nekem csak 2X AGP gyorsítással ment.
Ha ezt felteszik PCI Expresszre, kiváló belépőszintű kari lesz belőle, amin mondjuk az új Heroes M&M V. is akadás nélkül fog futni.. -
Mice #22 én arra emléxek, hogy a virge375,385 karim az lehet, hogy nem repült revolt alatt, de legalább elindult és még ha fekete négyzet is volt a kereke helyén (bitmap textúrákkal való műveletek, meg a mem hiánya) de legalább ment
voltak olyan karik amikkel meg csak elvágódott hibaüzivel... azon elég sok minden ment gond nélkül és hány! évig... -
Aspyrin #21 Sosem fogom megszokni a névrokonságot :/ -
#20 Jó lesz ez. Szépen, lassan előre. A többkártyás üzemmódra kíváncsi leszek.
-
Zsoldos #19 s3tc mar a savage1 -ben is volt -
#18 1etértek. -
#17 Kerdes, hogy dokumentaljak-e majd rendesen a opensource fejlesztoknek. (nagy hulyeseg lenne ha nem).
A masik dolog pedig nem lepodnek meg ha feljonne, anno az AMD is eltunt hosszu idore, mar mindenki leirta, aztan 98 kornyeken ugy jott elore mint egy bulldozer.
Az ket-harom ceg akik video kari piacon az elmezonyben vannak, horribilis osszegekert dobaljak a kartyaikat, egy olcso also kozepkategorias kartya ugyanebben a kategoriaban le fogja verni az arat a konkurencianal. -
#16 Hát nekem is volt pár S3-as karim, és mikor befáradtak akkor nemigen örültem neki,mert szerintem nem volt olyan rossz mint mondták. Jó volt neki 1-2 nyamvadt változata, de összesséégben nem volt gáz! És ha emlékeztek bizony az S3-é volt az első hardveres T&L egységgel felvértezett kártyája! Az másnapra tartozik hogy nemigen jött be nekik. -
Aukartis #15 :)Diamond Viper 2000-nek hívják az okot? Szép kezdeményezés volt, technikai újítások sokasága. Pl S3TC, ami azért nem volt egyszerű dolog. Kár h a támogatás elmaradt:( Amúgy nem járnánk sokkal jobban ha a szabadalmaival együtt megvenné mondjuk az NVidia? Lehet egymás miatt nem tudják a legjobb megoldásokat egyesíteni, mert levédték őket és egymással versenyeznek, nem csak magukkal. Pl.: NASA-nak sincs konkurense mégis elég jól megy neki. -
Shadow_THH #14 én soha többet nem veszek S3-at. Megvannak rá az okaim miért :) -
#13 Kiv leszek mikor lesz olyan karija ennek a cégnek ami felveszi a versenyt a középketegoriai királyi cimért. -
Caro #12 S3 Virge 4ever!!! ;) -
#11 A mai napig van egy olyan masinám ami egy 4 megás S3-al meg egy 3DFX Woodoo2-vel van ellátva... remek, HL 1-re, NFS3-multira mai napig :-)
S3-at szeressük :-) -
menon #10 Dizájnra nem nagy szám!Azért letesztelném! -
Aspirin #9 Mármint a matrox... -
Aspirin #8 És olcsón teszi? -
#7 Pont erre gyur a Chrome proci. Amugy a Matrox pont a grafikus piacot fedi le. -
Akuma #6 szerintem nem lesz rossz kártya, de nem fogja megváltani a világot, az 1000% -
Aspirin #5 Abból tartja fenn magát amit a textúrakomprimálási jogdíjakért máig kap. -
#4 fú ez még létezik? -
Aspirin #3 Az S3-t üdvözlöm. Bár kétlem, hogy nem integrált grafikaként fogja végezni...
Annak viszont jobb lesz az Intel vagy az nVidia megoldásainál.
Bölcsebb dolog lenne olyan területet lefedniük, amire nem merészkedtek ki még a mostani NAGYOK.
Vidokártya helyett grafikai gyorsítót kellene kiadniuk PCI-E x 1 -n (ehhez hasonlót csak az Asus csinált és méregdrága).
Vagy olcsó PCIE digitalizálókarit, esetleg TV-tunert.
És helyükben HDTV támogatásra, csendességre, alacsony fogyasztásra és hűvös működésre koncentrálnék jó képminőség mellett. Játékos úgysem ezt fogja választani. -
archkoven #2 Mondja a tudálékosmanó. -
Aspirin #1 Nagy újdonság, mondhatom...
A GS valamivel rosszabb lesz a 6600Gt-nél, viszont azonos áron, a 7600GT meg bizos megüti a 6800 szintjét, ugyanolyan drágán...
Nehogy már a júzernek is jó legyen, így legalább sokat fog veszíteni a 6600GT-n, aki bevásárolt belőle ezelőtt 1 évvel és most van olyan hülye, hogy váltson.