434
Command & Conquer The First Decade
-
#34 ha leszedtem akar:) de ez tenyleg tetszett ez a jatek:) tenyleg az egyetlen ami elvezheto volt singleben, mindent multira gyartottak e kivetelevel, hm kis nosztalgia:) -
#33 küldjek hozzá két saját gyártmányú mapot? :D -
#32 huh red alert 2-vel mennyit jatszottam, az volt az egyetlen egy rts amit nem csak multiban voltam hajlando jatszani, az jo kis jatek:) -
#31 hú, 7000? Enyiért kell! -
Pogi #30 Ez nem a Dune topic, lehet hogy ez OFF-olás nem? Amúgy minden rész egy rakás fos! Nyissatok egy Dune topicot , aztán ott kibeszélhetitek minden apró pixelével, meg fosdarabkájával együtt.
Éljen a C&C. És egyet értek DanielT-vel, akinek van egy kis megspórolt pénze, és igazán szereti a SOROZATOT, szánja rá nyugodtan.Érdemes. -
#29 A Dune2 volt az első és egyben az utolsó RTS játék amit végigjátszottam (Harkonnen) -
Thanatos #28 sorozat? nem si tudtam hogy volt belőle yorozat is :P
mongyuk a filmek nem voltak oylan vészesen jók szvs, a könyv nagyon bejön :) -
#27 A Dunbe sorozat nekem is nagyon tetszett, s hihetelen nagy kultuszt teremtett a műfajnak, mint ős atya. -
Thanatos #26 nekem mindkettő tetszett anno :), meg pont most ovlasom dune könyvet szal a hangualt megvan :) -
#25 Tényleg megéri az árát, hiszen mindegyik minőségi termék, s 7200 Ft nem nagy pénz érte, s remélem a napokban már kapható lesz. -
Emmegki #24 Nekem a Dune2000 tetszett (akármennyire szidták is) az Emperor nem rakott bele nagyon újat csak 3D-s lett és szép. (mondjuk a D2000 megf teljesen Dune2 remake volt, intró, zenék minden egyezett) -
Thanatos #23 hm, lehet elő is kapom az emperor, battle for dune-t, mint az egyik első 3d-s rts-t :) -
Thanatos #22 tudom énis, én csak azt modntam hogy kár hogy nem westwood anthology :P nekem nagyon beleférne a dune is, ráadásul a cimén kivül redalertek se jobban c&c-k mint a düne :P, najó a történetet megprobálták összekapcoslni de akkoris :DDD -
#21 Ez nem Westwood anthology, hanem C&C. -
Thanatos #20 ezen énis gondolkodtam már, ha valami megéri akkor az ez :) -
Thanatos #19 az pont nincs benne nem? :) amugy én hiányolom azért belőle a dune-ket :( -
#18 Hmm ez tenyleg nem draga erte. -
Emmegki #17 Még kb. 4 éve vettem meg az eredeti első 95-ös C&C-t 3000-ért, megérte. -
#16 Aki ezt nem képes megvenni 7,000 Ft -ért az már valóban egy hatalmas szarrágó. Rá kellene már jönni, hogy a warezolásnak is van határa, itt egy jó alkalom, hogy végre fizessetek valamiért, ami ráadásul hihetetlenül megéri, garantált minőség. Nevetséges, hogy írott DVD -n lesz majd a C&C gyűjtemény!
Na nyomás. -
Shadow_THH #15 király
hmm emlékszem a régi szép időkre red alerttel meg tiberiannal mennyit szórakoztunk.
A tiberian sunhoz volt olyan progink amivel magunk hozhattunk létre egységeket. A kedvencem a "kisvakond" volt ami a betonban tudott úszni, és ha egy épület alá bújt, az felrobbant. Persze annyi élete volt mint egy mamuttanknak, és ionsugarat lőtt. Nála már csak a "szétkaplak torony" volt veszélyesebb ami 5 dollárba került, maga termelt 20 erőműnek megfelelő áramot, és világított. Ha valaki közel ment hozzá az egyből elégett, persze a távol lévő ellenségeket sniper fegyverekkel 3 golyó/másodperces sebességgel iktatta ki.
-
#14 na végre ez is megjelent!
Én csak red alert 1 től játszottam ezekkel,az alap c&c kimaradt -
blackgamer #13 Dune forever!!! -
#12 en raerek , megvarom 10k-val is! =] -
#11 Akkor ez Neked felejtos.:) -
#10 Nekem is jott annyival, de most alig csorog. -
#9 90k/s =] -
#8 http://ts.searching.com/torrent/534601/Command_And_Conquer_The_First_Decade_READ_NFO_CloneDVD_MiRROR -
#7 nincs is annyi hely a vinyómon :) -
#6 1255 en szedik most per pillanat. -
#5 Itt az alkalom, csak 7.7 giga az egesz. -
#4 Es a Torrent =]
http://ts.searching.com/download.asp?id=534601 -
#3 Red Alert 1-el most is eljátszogatnék -
#2 Tartalom:
Command & Conquer (Aug. 1995)
Command & Conquer The Covert Operations (April 1996)
Command & Conquer Red Alert (Oct. 1996)
Command & Conquer Red Alert Counterstrike (Mar. 1997)
Command & Conquer Red Alert The Aftermath (Sept. 1997)
Command & Conquer Tiberian Sun (Aug. 1999)
Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (Feb. 2000)
Command & Conquer Red Alert 2 (Oct. 2000)
Command & Conquer Yuri’s Revenge (Oct. 2001)
Command & Conquer Renegade (Feb. 2002)
Command & Conquer Generals (Feb. 2003)
Command & Conquer Generals Zero Hour (Sept. 2003) -
#1 Vegre megjelent!
C&C hivoknek kotelezo darab.