434
Command & Conquer The First Decade
-
#74 uramisten mennyit toltam a Red Alert 2-t..:) 12 évesen nem bírtam végigvinni az orosz 6. küldetést!:D de az amcsi ment:))
a Yuri's Reverengel még nem is játszottam..Generals meg felejtős..:l -
Thanatos #73 hát ez tényleg még kérdés mennyire tupirozzák fel a dolgoat..., rmeélhetőleg ilyesmi felspécizések is elsznek bár nem vennék rá sajnos mréget ea-t ismerve :( -
Thanatos #72 ott a pont... :) -
Thanatos #71 te kezdesz ell full ide nem illő dologról beszélni aminek amugy sincs semmi értelme, nem pedig én... -
xtimer #70 És azt lehet tudni hogy a régebbi játékok menni fognak gond nélkül multiplayer módban? -
#69 igen megvan, de nem eredetiben... talán azér érdemes megvenni hogy a játéktörténelem 1ik legnagyobb játékai 1 gyüjteményben meglesznek és majd x év mulva is ott figyelnek a polcon... de nemis olyan embereknek kell ezt megvenni mint akik itt irogatják a hülyeséget, hanem c&c fanoknak akik az első c&c óta beleszerettek ebbe a isten játékba... -
Shadow_THH #68 c&c fléééém -
#67 Az Ok, hogy 7000Ft, de minek megveni akkor, ha már külön-külön meg van mind?
Vagy nektek nincs már meg régen? -
#66 Nincs már olyan, hogy Westwood.
Tudtommal az EA csinálta és mivel megvette a jogokat, így aljas, üzleti érdekből kihasználta a jól csengő, bevált nevet. -
#65 annyi köze van hozzá, hogy a westwood hozzácsapta a C&C előtagot, hogy hátha a régi jó elődök megjelölésével jobban fogy...amúgy ha a generals motorral nem generals-t csinálják meg, hanem a Tiberium 3-mat, a régi, bevállt átvezető movie-kal, lehet jobban jártak volna... -
#64 nekem a Dune 2 teccett a legjobban...persze a maga idejében.. -
#63 Arra amire használni fogom arra az, de egy új GBA játék 10-12 ezer forint. Én sem veszek meg mindent eredetiben és nem prédikálok a warez ellen, csak ilyen tényleg speciális helyzetben, mint ez a gyűjtemény, mondtam el a véleményem. -
#62 Valoban nem az.... gondolom a sajatfejlesztesu progiait fogja futtatni rajta nem a warez gamekat... -
#61 megsugom a flashkartya nem illegalis -
#60 Félreértés ne essék, de 2 fő problémám van ezzel a packkel.
1. Talán nem a Tiberium Twilight-on kellene dologzni, kedves Westwoodot bekebelező/felkaroló/eltaposó(stb. ?) EA?
2. Ugyan a C&C tibériumos világához, mi a lepra köze is van a Generals-nak? A "szuper amerikai hadsereg vagyunk, megöljük a gonosz terrorista mocskokat" real-timeban felejhető játéknak? Mert a faszányosan lenyúlt néven kívűl... hát nem sok.
Remélem azért meg lett csinálva az átirat DOS-ról WinXp-re... de lehet csak annyi változást raknak bele, hogy a Westwood felirat helyett az EA ugrik a pofámba?
Talán az a kis hiba is ki lett javítva, ami asszem a Generals-ban volt, hogy az eredeti Pack CD-t nem lehetett normálisan telepíteni... - persze ezt lehet keverem valami mással.
Asszem a vétellel megvárom az első tapasztalatokat... -
#59 hja, en is megveszem , ettol fuggetlenul... =] -
#58 Ejha ez nem lehet egy rossz vétel, már csak a Generals-ok miatt is! -
#57 Gratulalok az ertelmi szintedhez ocsi! -
Thanatos #56 pls takarodj már inne a **csaba -
Thanatos #55 oks, tény hogy az a lényeg :)
lehet még megis veszem nosztalgiából :P
bár jobb lett volna ha tényleg összes westwood cucc belekerül, ugy lett volna kerek :) -
#54 Mellesleg! Pont egy ilyen kis csicska ne oktasson ki, aki egy masik topicban gameboy advance flashkartyat vesz!! Az nem warez? Te kepmutato... -
Thanatos #53 atyauristen, te ugye nem tudod itt miről van szó? akkor meg pls nem belepofi... :) -
#52 Jah, valóban, de az a lényeg, hogy a gyűjtemény minden darabja fut Xp alatt. -
Thanatos #51 jó a redalert mrá wines volt de első c&c még nem... :) -
#50 LOÁL!!! Ember, miről beszélsz? Ez egy 10 vagy akárhány játékot tartalmazó gyűjtemény amit mindenki ismer és 99%, hogy játszott már vele. -
#49 Off.
Mar vartam mikor tunik fel itt is egy onkentes warez ellenes szabadsagharcos! Nos... a multheten a World of Warcraft warez verziojanak kiprobalasa kozben jottem ra,h; ha nem lenne warez, akkor most lehuztak volna X-ezer forintal (azaz csak 30fontal mert angliaban elek =] ) es mikor fellepek kiderult volna,h egy hihetetlen szar,unalmas jatek.... Szal ne magyarazza meg senki nekem,h mit es mennyiert kell megvennem! -
#48 A Red Alert demó gond nélkül elindult, de biztosan gatyába vannak rázva ebben a kiadásban. -
Thanatos #47 alapból is vagy csak ezzel a csomaggal vannak feltuningolva igy a progik? -
#46 Természetesen. -
#45 Tudja valaki, hogy a régi részek elindulnak xp alatt? -
Thanatos #44 ráaádsul lehet hogy rts lett volna de lehet westwood csoődbe megy akkor vagy hasonlo aminek én spec nem örültem volna, mert akkor ccc tuti nem lett volna még ha rts müfajt megteremeti más akkorse :P, jó tudom tudom ezt is megcsinálta volna más, doh... :P -
Thanatos #43 jó ez lehet csak azért ettől ez mgé ilyen ha a nagyanyámnak töke lett volna akkor ő lett volna a nagyapám jellegü dolog :PP
de mivel nem igy volt ettől maradjunk annyiban hogy a dune müfaj teremető game volt :) -
Thanatos #42 másrészt emg én azért örülnék ha manapság csak olyan "szar" játékokat hoznának ki mint a düne volt a maga idejében :P -
#41 Lenne, mert megcsinálta volna más. -
#40 Pontosan. :) -
Thanatos #39 hát tény lehet dune nélkül ma rts müfaj se nagyon lenne :) -
#38 Köszönjük a megasröptű értékelésed, annak értékén kezelendő!
Csak, hogy tudd, azárt beszél(t)ünk a Dune-ről, mert a C&C annak egyenes ági folytatása... -
Thanatos #37 hát, starcraftért 5 k az azé ma már sok, a többi emg felejtős belőle :P -
Thanatos #36 azt azért sejted hogy anélkül a rakás fos nélkül nem lenne c&c-d se... :) -
Shadow_THH #35 a blizzardnak is voltak hasonlóan jól megérő cd kollekciói
5 kilóért diablo 1-2 és starcraft