434
Command & Conquer The First Decade
-
Thanatos #114 eza fő bajom vele nekem is... :( -
#113 ha mind2 fenn van összeakadhatnak. nekem csak daemon és minden pöpec.
imádom a red alert 1et :) -
thiefpaper #112 Ez sok helyen az eredeti kiadással is így van sajnos. Tényleg kicsit összedobottnak tűnik a dolog. A játéktörténelem egyik legjobb sorozatára kicsit jobban odafigyelhettek volna. Bár ilyen nagy cégtől ne várjon semmit az ember, elég megnézni mit tett az Ubisoft a Rainbow Six-el. :( -
#111 Viszont nalam par jatek inditasakor keri az eredeti cd-t.
Alkohol, Daemon v4.03 fent van.
Lehet, hogy csak a Daemon -nak kellene fent lennie? -
#110 Akkor szedd le a CRC hibas file-okat ujbol, de akkor is ossze kell masolni a P1, P2 konyvtarakat, es az utan kicsomagolni. -
SzZs #109 én adnék serialt... -
SzZs #108 CRC filed,file is corrupt.
Az 5leted sem segített -
#107 köff -
#106 Command & Conquer First decade: 2SRR-T77D-WK2C-AEMI-RROR
Command & Conquer Tiberian Sun : 054047-457685-034365-7976
Command & Conquer Red Alert 2 : 020753-382048-832797-1403
Command & Conquer Yuri’s Revenge : 044737-072176-307135-2919
Command & Conquer Renegade : 056018-088723-422518-5276
Command & Conquer Generals : 4513-5576122-7155252-4158
Command & Conquer Generals Zero Hour : 5PHR-7Z12-QKQS-L2MI-RROR
-
#105 ami a p2ben van dobd á mindet p1-be és úgy ereszd rá
namostaztán produkálj ide egy serialt :) -
SzZs #104 A wanadoon lévő verzió CRC hibás,legalábbis nállam.
A P1 ben 82file van,és erre kéri a 83-at:) -
#103 htx -
#102 hali srácok, valaki meglepne egy cd-key csokorral privátban? elvesztettem az nfo-t :c -
#101 na már fel is törték, bár gondolom nem sok védelem volt rajta.
az extra dvd mondjuk lehet kíváncsi lennék.
bár szép lenne a gyűjteményt kitenni a polcra de egy kicsit azért dolgozhattak volna rajta a fiúk, minthogy F5 és kész. -
thiefpaper #100 Gamespot értékelése a TFD-ről (7.6) -
gabesz012 #99 Pontosan, teljes mértékben egyetértek! Én már meg is rendeltem, remélem minél hamarabb itt lesz a kezemben. :) -
Thanatos #98 akkor nem szvsz, azt kapsz olcsobban is szerintem -
xem #97 Hi
Érdemes megvenni? Nekem csak a cnc generals zero hours kellene.
-
troc #96 és a Win Vistán menni fognak-é? :) -
#95 Az a baj, hogy azért okay, hogy a C&C-ben terror ellen harcol a világ, de azért mégsem lehet annyira egyértelmű párhuzamot vonni a játék és a valóság között, mint jelen esetünkben a Generals-nál, ami (lehet csak sztm) nem kissé feltűnő...
Valahogy túlságosan real-time lett... -
Thanatos #94 hát a redalertnek legalább egy komyol háttértörténetet varázsoltak ami elvielg összekötötte valamenyire c&c-kkel (legalábbis emlékeim szerint :P) mig generalsnal ezt emg se probálták, tulképp még ők se gondolták komolyan hogy elssz benne egyáltalán történet is, nem is lett... :P -
thiefpaper #93 Az aktuálpolitikáról annyit, hogy az eredeti C&C-ben is ott volt a világ vs. terrorizmus dolog. Az meg, hogy mennyire illik a Generals a C&C univerzumba, nos kb. annyira, mint a Red Alert (de mégsem mondanánk a Red Alert-re, hogy rossz).
A Generals szerintem nem rossz, de szerintem a rajongók inkább a tiberian sun vagy a red alert 2 folytatását várták volna. -
Thanatos #92 hát tény, bár azért a mgé eredeti westwood termékek azért jól megközelitették szvsz :)
generalsra meg felfigyeltek volna amugyis mert ea bereklámozta volna azt is... -
#91 néha összeszavakat a keverem -
#90 Mondjuk arra titkon kíváncsi lennék, hogy ha nem ezzel a névvel adják ki, akkor hányan vették volna meg? Vajon ugyanannyian felkapták volna rá a fejüket, mint így...? (költöi kérdés)
A Generals egy remek játék lenne, ha nem a C&C neve lenne és nem lenne az aktuál politika belekavarva. Viszont sztm így sz*r.
Kár hogy az alap C&C hangulatát soha, semelyik utánna következő nem tudta visszaadni (nekem)... :-( -
#89 Lehetne nyomni zh-t Hamachival neten keresztül is lanban. -
#88 nekem bejött főleg hogy azon a nyáron mikor kijött ezt toltuk lanba ezerrel hetekig... pedig ott aztán a csé volt a legfőbb gém de ez a gém meg az elvetemült kocka csé fanokat is megfogta szal:))) imádom mai napig, de persze ra 2 thő best.. -
Thanatos #87 énis végigjátszottam mindkettőt, bár nem mindegyik odlalon asszem, és mondom ha nem eltt volan odarakva a c&c akkor semmi bajoms e lett volna vele, de igy nagyok lettek az elvárásáok :/ -
#86 Nekem tetszett a Generals meg a kiegészítője, mindkettőt az összes oldalon végigjátszottam. Sok köze nem volt az eredeti c&c világhoz de jól volt összerakva :) -
Thanatos #85 pontosan itt a gond..., ha nem lett volna ott a c&c előtag akkor egyáltalán nem lett volan rossz game, szvsz simán lett volna egy erős közepes game..., de igy az elődei miatt mindenki többet várt tőle, ergo bele is bukott... (+ még a c&c világához sincs köze... :/) -
xtimer #84 úgy látszik itt csak nekem tesztett a Generals :)
bár semmi köze a tiberium legelős C&C játékokhoz... -
#83 oksi..megláccik, generalsal má nem jáccottam, me nem volt elég vas a hátsóm alatt...a renegade-del meg jó régen szüttyögtem.. -
Thanatos #82 a látszik is rajtára ment ami nem tul pozitiv felhangu itt... :( -
#81 A szmájlid nem értem jelen esetben, de amúgy a kijelentéssel sajnos egyet kell értsek. -
Thanatos #80 jah generals már ea game, látszik is rajta... :P -
#79 Generalsnál a telepítéskor az EA logo-ja figyel be, szal sztm nem Westwood.
A Westwood valahol a Renegade környékén halt meg. -
#78 én minden c&c részt végigtoltam. kedvenc játékaim
sokat játszottam vele. amúgy hasonlít rá a battlefield 2, ami fps, de ugyanazok a csapatok vannak benne -
Thanatos #77 :(
hát ugytünik megint a szokásos ea mentalitás... :( -
thiefpaper #76 Érdemes ide bepillantani, hogy mit mondanak azok, akiknek már megvan a gyűjtemény. Sok jóra ne számítsatok, sajnos. :( -
#75 őőő..azt tom..de a C&C Generals-t má nem a westwood adta ki ? nekem úgy rémlett, hogy utolsó rugásai 1ike volt, mielött kiszenvedett...