C&C The First Decade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Éljen a C&C. És egyet értek DanielT-vel, akinek van egy kis megspórolt pénze, és igazán szereti a SOROZATOT, szánja rá nyugodtan.Érdemes.<#eljen>#eljen>
mongyuk a filmek nem voltak oylan vészesen jók szvs, a könyv nagyon bejön 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Na nyomás.
hmm emlékszem a régi szép idõkre red alerttel meg tiberiannal mennyit szórakoztunk.
A tiberian sunhoz volt olyan progink amivel magunk hozhattunk létre egységeket. A kedvencem a "kisvakond" volt ami a betonban tudott úszni, és ha egy épület alá bújt, az felrobbant. Persze annyi élete volt mint egy mamuttanknak, és ionsugarat lõtt. Nála már csak a "szétkaplak torony" volt veszélyesebb ami 5 dollárba került, maga termelt 20 erõmûnek megfelelõ áramot, és világított. Ha valaki közel ment hozzá az egybõl elégett, persze a távol lévõ ellenségeket sniper fegyverekkel 3 golyó/másodperces sebességgel iktatta ki.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Command & Conquer (Aug. 1995)
Command & Conquer The Covert Operations (April 1996)
Command & Conquer Red Alert (Oct. 1996)
Command & Conquer Red Alert Counterstrike (Mar. 1997)
Command & Conquer Red Alert The Aftermath (Sept. 1997)
Command & Conquer Tiberian Sun (Aug. 1999)
Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (Feb. 2000)
Command & Conquer Red Alert 2 (Oct. 2000)
Command & Conquer Yuri’s Revenge (Oct. 2001)
Command & Conquer Renegade (Feb. 2002)
Command & Conquer Generals (Feb. 2003)
Command & Conquer Generals Zero Hour (Sept. 2003)