Amerika készül a kiberháborúra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is ezért olvastam el, hanem mert karácsonyra kaptam. Mondjuk ha az én nevemben valaki valamit mondana és a fülembe jutna, biztos helyesbítést kérnék. Mondjuk, ha a haverod könyvét amerikában adnák ki már lehet rezegne a léc, legalábbis az esély meglenne rá.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ilyeneket haverom is szokott az általa irt könyvek hátuljára irni. Pl. hogy "Letehetetlen - xy, a New York Times vezetõ kritikusa" stb. 😊
Ne dõlj már be baromságoknak.

mousee
Való igaz, volt egy ilyen cikk itt réges régen, hogy az amcsi kormány még mindíg win95öt használ... Hát, neszeneked amerika.. éljen a mikrósmacsek meg a szõke bombázó 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

"
Az amerikai kormány befejezte elsõ átfogó kibertámadási tesztprogramját, mellyel azt próbálta kideríteni, vajon mennyire felkészült egy ilyen jellegû támadásra és hogyan képes a felmerülõ problémákat kezelni. "
mivan? win95ökkel mire felkészült?

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

"Amerika készül a kiberháborúra" <- Ezek sose voltak normálisak...fogalmuk nincs mit beszélnek.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

"A Digitális erõd közelebb jár az igazsághoz, mint azt bármelyikünk is képzelni merné."

MacDonnell Ulsh
az USA Nemzetbiztonsági Intézetének igazgatója

Igen mert elsõsorban a szórakoztatás a célja és nem unalmas tényfeltáró könyvnek készült. Szóval egy kis mese is van benne.

beatz
az már 1994ben volt <#sniffles>
http://vil.mcafeesecurity.com/vil/content/v_1115.htm
Discovery Date: 04/01/1994

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

KM
Elég gyenguska könyv, tele megmosolyogtató hibákkal.

Az egy q*va jó könyv. De fõleg a szöveg a hátulján az NSA egyik fõnökétõl.

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Na ezt érekes volt elolvasni, errõl mér nem hallottunk elõbb?

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

tényleg, most hallottam, hogy valahol már feltûnt egy SkyNet nevû vírus... <#vigyor1>
"a Microsoft, a Symantec, a McAffe" - a krémje...
Biztos nagy lesz a biztonság. LOL!

Mindenkinek ajánlom, épp most olvastam:

Dan Brown: Digitális erõd