14
  • jefferson83
    Nem is ezért olvastam el, hanem mert karácsonyra kaptam. Mondjuk ha az én nevemben valaki valamit mondana és a fülembe jutna, biztos helyesbítést kérnék. Mondjuk, ha a haverod könyvét amerikában adnák ki már lehet rezegne a léc, legalábbis az esély meglenne rá.
  • Cat #13
    ilyeneket haverom is szokott az általa irt könyvek hátuljára irni. Pl. hogy "Letehetetlen - xy, a New York Times vezető kritikusa" stb. :)
    Ne dőlj már be baromságoknak.
  • mousee
    Való igaz, volt egy ilyen cikk itt réges régen, hogy az amcsi kormány még mindíg win95öt használ... Hát, neszeneked amerika.. éljen a mikrósmacsek meg a szőke bombázó :)
  • Mice
    "
    Az amerikai kormány befejezte első átfogó kibertámadási tesztprogramját, mellyel azt próbálta kideríteni, vajon mennyire felkészült egy ilyen jellegű támadásra és hogyan képes a felmerülő problémákat kezelni. "
    mivan? win95ökkel mire felkészült?
  • roliika
    "Amerika készül a kiberháborúra" <- Ezek sose voltak normálisak...fogalmuk nincs mit beszélnek.
  • jefferson83
    "A Digitális erőd közelebb jár az igazsághoz, mint azt bármelyikünk is képzelni merné."

MacDonnell Ulsh
    az USA Nemzetbiztonsági Intézetének igazgatója
  • jefferson83
    Igen mert elsősorban a szórakoztatás a célja és nem unalmas tényfeltáró könyvnek készült. Szóval egy kis mese is van benne.
  • beatz
    az már 1994ben volt
    http://vil.mcafeesecurity.com/vil/content/v_1115.htm
    Discovery Date: 04/01/1994
  • KM
    Elég gyenguska könyv, tele megmosolyogtató hibákkal.
  • Tiberius B
    Az egy q*va jó könyv. De főleg a szöveg a hátulján az NSA egyik főnökétől.
  • Tiberius B
    Na ezt érekes volt elolvasni, erről mér nem hallottunk előbb?
  • Cheesy
    tényleg, most hallottam, hogy valahol már feltűnt egy SkyNet nevű vírus...
  • IoIa
    "a Microsoft, a Symantec, a McAffe" - a krémje...
    Biztos nagy lesz a biztonság. LOL!
  • jefferson83
    Mindenkinek ajánlom, épp most olvastam:

Dan Brown: Digitális erőd