14
-
jefferson83 #14 Nem is ezért olvastam el, hanem mert karácsonyra kaptam. Mondjuk ha az én nevemben valaki valamit mondana és a fülembe jutna, biztos helyesbítést kérnék. Mondjuk, ha a haverod könyvét amerikában adnák ki már lehet rezegne a léc, legalábbis az esély meglenne rá. -
Cat #13 ilyeneket haverom is szokott az általa irt könyvek hátuljára irni. Pl. hogy "Letehetetlen - xy, a New York Times vezető kritikusa" stb. :)
Ne dőlj már be baromságoknak. -
#12 Való igaz, volt egy ilyen cikk itt réges régen, hogy az amcsi kormány még mindíg win95öt használ... Hát, neszeneked amerika.. éljen a mikrósmacsek meg a szőke bombázó :) -
Mice #11 "
Az amerikai kormány befejezte első átfogó kibertámadási tesztprogramját, mellyel azt próbálta kideríteni, vajon mennyire felkészült egy ilyen jellegű támadásra és hogyan képes a felmerülő problémákat kezelni. "
mivan? win95ökkel mire felkészült?
-
roliika #10 "Amerika készül a kiberháborúra" <- Ezek sose voltak normálisak...fogalmuk nincs mit beszélnek. -
jefferson83 #9 "A Digitális erőd közelebb jár az igazsághoz, mint azt bármelyikünk is képzelni merné."
MacDonnell Ulsh
az USA Nemzetbiztonsági Intézetének igazgatója -
jefferson83 #8 Igen mert elsősorban a szórakoztatás a célja és nem unalmas tényfeltáró könyvnek készült. Szóval egy kis mese is van benne. -
#7 az már 1994ben volt
http://vil.mcafeesecurity.com/vil/content/v_1115.htm
Discovery Date: 04/01/1994 -
#6 Elég gyenguska könyv, tele megmosolyogtató hibákkal. -
Tiberius B #5 Az egy q*va jó könyv. De főleg a szöveg a hátulján az NSA egyik főnökétől. -
Tiberius B #4 Na ezt érekes volt elolvasni, erről mér nem hallottunk előbb? -
Cheesy #3 tényleg, most hallottam, hogy valahol már feltűnt egy SkyNet nevű vírus... -
IoIa #2 "a Microsoft, a Symantec, a McAffe" - a krémje...
Biztos nagy lesz a biztonság. LOL! -
jefferson83 #1 Mindenkinek ajánlom, épp most olvastam:
Dan Brown: Digitális erőd