107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Entex
    Erre csak azt tudom mondani, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
  • Norby646
    Fasza lett a graftól függetlenül! Arra kell figyelni hogy az ilyen kerék nyomok lehetőleg ne legyenek mert utólag ugyan többnyire el lehet távolítani de sokszor látható lesz a helye. Am szívesen lőnék pár képet róluk csak be kéne rakni őket! :D
  • becsiati
    Játszik most valaki?
  • 0Diaz0
    Na srácok.. lehet hogy mégis csatlakozom majd hozzátok.. ha ígyfolytatja a gépem, vagyis a W7,akkor jövő7vg-n XP jön visszafele a gépre.. akkor pedig tudok jönni TDU1ezni.. meglátjuk...
  • bboyatty
    Nagy a pangás, ha esetleg van valaki aki gurulna szóljon, összedobunk valamit.
  • bboyatty
    Na akkor a képek, sajnos nem úgy sikerültek ahogy én azt elképzeltem, a szar grafika elcseszi az egészet. Azért köszi RYO.

Norbi rád vár a feladat, ezzel a két verdával kell egypár képet lőni.
  • RYO21
    Nemtudok radugrani, mert nemlatlak sehol.
  • bboyatty
    Bocsi, csak nem figyeltem. Gyere a golfpályához, vagy egy lotus esprit-el vagy egy dbz zagatoval. Ott várlak.
  • RYO21
    Hol legyek? Mert a térképen nem látlak.
  • RYO21
    Felugrok
  • bboyatty
    Ha van itt valaki, felugrana 5 percre a játékba? Csak egy képet szeretnék csinálni és szükség van még egy sofőrre.
  • RYO21
    Látlak benneteket, de nem tudok rátok csatlakozni.
  • Gollo
    :)
  • becsiati
    kb a sziget közepén vagyunk... és nyugatra a toronyhoz tartunk...
  • bency
    Az lehet hogy elbalfaszkodtam valamit....kb 50percet furikáztam egy Gallardoval és Viperrel,nah mindegy :) Majd máskor ,mostmár nem érek rá..
  • becsiati
    merre vagy entex?
  • becsiati
    benci merre vagy a játékba, mert nem látlak!?
    az északi golfpályánál leszek!
  • Entex
    Én fent voltam de nem láttalak. Ezekszerint nem igazoltad vissza a friend pendinget.

Végre kicseréltem a potit a kormányomban, így azzal mentem, de valaki elárulhatná, hogy mik a jó beállítások motorhoz.. Mer így csak döntöget, de nem kanyarodik úgy mint billel.. Alig tudom bevenni a kanyarokat. Kocsiknál jól működik szóval nem kormányhiba
  • bency
    Ugorjon rám aki jön...fent leszek.
  • bency
    Valaki egy kicsit gurulni most?
  • becsiati
    nem jó mert közbe jött valami...majd legközelebb!!
    bocs
  • becsiati
    Most is fent vok ha akar valaki akkor jöhet!
  • RYO21
    Én bennevagyok!
  • Norby646
    Akkor jól sejtettem. :) A kocsi vonalainál is van egy kis elmosódás, abból lehet felismerni. :) Legalábbis jelen esetben.
  • bboyatty
    Motion blure PS-ben, mindent ott csináltam. Próbálgatom miket tudok össze hozni.
  • Norby646
    Ez jobb lett! :) Jó a forgás effekt is. Radial blur (amit a játékban állítottál) van a képen vagy mozgásos életlenítés?
  • bboyatty
    Köszi, csak a minőséggel vannak bajok...:(
    Itt van még egy, mert unatkozok.
  • Norby646
    Jó lett a kép! :)
  • bboyatty
    Sikerült a gumi csere, gurultam is egy kicsit az M5.
  • Norby646
    Majd legközelebb! ;)
  • bency
    Jah azt tudom....nem igy akartam eleve hanem az autók mellé,de úgy nem tetszett és akkor felraktam igy....:P
  • set36dyrf
    Szerintem inkább tartsd meg emlékbe. Te vagy már a harmadik, vagy negyedik ember talán aki el akarja adni, és ezt azért nem értem mert egy doboz ciginél nem ér többet a játék. Ha meg csak serialod van akkor sorry, csak próbálok az emberek fejébe látni.
  • bboyatty
    Köszi, mindjárt meg is próbálom.
  • Norby646
    A példában of course a tr_01.2sb az 2db akart lenni. :)
  • Norby646
    Nyugodtan. A modding tools-al a file browser gombra rányomsz, feldob egy ablakot, és bal oldalt ráböksz a vehicules mappára. Ha ez megvan akkor a középen lévő ablakban, kikeresed a common_car.bnk-t ráböksz és az alsó ablakban megjelennek ilyen 2db fájlok. Na azoknál elvileg 3 fájlt kell keresni. Ha jól emlékszem tr_01.2db, tr_g_01.2db és ts_tr_01. De ha letöltötted úgyis látod hogy milyen fájlok vannak ott, azokat kell megkeresned és kicserélned (fájlon jobbklikk a modding tools-ban és replace, keep name...-t választod, ezutn már csak betallózod a modolt fájlt. PL.: tr_01.2db; jobbklikk; replace keep name; betallózod a mod-nak a tr_01.2sb fájlát) Ezt kell mind1ik fájlal megcsinálni.
  • bboyatty
    Ja a neves dolog nekem is szemet szúrt, de amúgy jó.

Norbi, kis segítség kéne gumicserében, megvan a fájl de nem tudom, hová kell bemásolni, nem találtam leírást szóval ismét hozzád fordulok.
  • Norby646
    Csak így tovább! :) Amúgy a neveket ilyen esetbe sztem úgy előnyösebb elrendezni, hogy sorrendnek megfelelően, mert én alapból azt hittem, hogy az autókhoz társítottad a neveket, csak amikor jobban megnéztem akkor vettem észre, hogy nem csak fel lettek sorolva a résztvevők. :) Hozzáteszem ez egy személyes vélemény!
  • bency
    Én még vittem egy picit az F430et :)

• RYO21
    ÁÁÁ sorry, de le kell mondanom a gurulást, majd máskor.
  • bboyatty
    Jók lettek.